Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΓΙΑΤΙ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ – ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΝΩΜΕΝΟΙ: «ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ»

    Κοινοποίηση:
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Με την σφαγή στο νοσοκομείο της Γάζας, να έχει προκαλέσει τη διεθνή κατακραυγή, το Ισραήλ, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για αυτή τη θηριωδία, έχοντας ως βασικό επιχείρημα, ότι δικός τους βομβαρδισμός θα είχε προκαλέσει μεγαλύτερη καταστροφή.

    Μετά την υπόδειξη της Ισλαμικής Τζιχάντ, ως υπεύθυνης για το λουτρό αίματος, τώρα ο Ισραηλινός στρατός δημοσιεύει αεροφωτογραφίες, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν σημάδια από ισραηλινά αεροσκάφη να πλήττουν το νοσοκομείο.

    Στη σχετική ανάρτηση, ο στρατός μιλά για αποτυχημένη εκτόξευση ρουκετών.

    Καρέ- καρέ το βίντεο του ισραηλινού στρατού

    Το βίντεο του ισραηλινού στρατού

    Το βίντεο του ισραηλινού στρατού

    Το βίντεο του ισραηλινού στρατού

    Το βίντεο του ισραηλινού στρατού

    Το βίντεο του ισραηλινού στρατού

    Το «εξαφανισμένο» υλικό

    Υπενθυμίζεται ότι το Τελ Αβίβ, δείχνει ως υπεύθυνη για το λουτρό αίματος την Ισλαμική Τζιχάντ. Ο ισχυρισμός αυτός διατυπώνεται σε νέα ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, από την οποία -εντύπωση προκαλεί- ότι έχει αφαιρεθεί το βίντεο που έδωσαν αρχικά στη δημοσιότητα από την επίθεση.

    Γνωρίζοντες σημειώνουν ότι τέτοιας έκτασης και έντασης καταστροφή είναι αδύνατο να προκληθεί από ρουκέτα

    Γνωρίζοντες σημειώνουν ότι τέτοιας έκτασης και έντασης καταστροφή είναι αδύνατο να προκληθεί από ρουκέτα, ενώ ενδιαφέροντα στοιχεία έχουν προκύψει και ως προς το βίντεο που αρχικά δημοσίευσαν οι ισραηλινές αρχές, αφού οι ώρες που αναγράφονται επάνω είναι μισή ώρα μετά την επίθεση.

    Ο Aric Toler, ο οποίος ασχολείται με έρευνες στους New York Times, δήλωσε ότι οι πρώτες δημόσιες αναφορές για τη βομβιστική επίθεση έγιναν στις 19:20 τοπική ώρα, ενώ το βίντεο που μοιράστηκε το Ισραήλ ως αποδεικτικό στοιχείο είχε χρονοσήμανση μεταξύ 19:59 και 20:00 τοπική ώρα.

    Το επίμαχο βίντεο

    Η νέα ανακοίνωση του Ισραήλ

    Στη δεύτερη επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ αναφέρονται τα εξής:

    «Από την ανάλυση των επιχειρησιακών συστημάτων των IDF (Israel defense forces) πραγματοποιήθηκε εχθρική βολή ρουκετών προς το Ισραήλ, η οποία πέρασε από την περιοχή του νοσοκομείου όταν χτυπήθηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, από διάφορες πηγές που διαθέτουμε, η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ είναι υπεύθυνη για την αποτυχημένη βολή που έπληξε το νοσοκομείο».

    Διαψεύδει η Ισλαμική Τζιχάντ

    Η οργάνωση Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ χαρακτήρισε «ψέματα» τις κατηγορίες του Ισραήλ, που της επέρριψε την ευθύνη για τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στην πόλη της Γάζας χθες Τρίτη το βράδυ, με απολογισμό εκατοντάδες νεκρούς (στη φωτογραφία αρχείου του Reuters/Ibraheem Abu Mustafa, επάνω, μέλη του Ισλαμικού Τζιχάντ).

    «Ο σιωνιστής εχθρός προσπαθεί (…) ν’ απαλλαγεί από την ευθύνη του»
    «Οπως συνηθίζει, ο σιωνιστής εχθρός προσπαθεί, κατασκευάζοντας ψέματα, ν’ απαλλαγεί από την ευθύνη του για τη βάρβαρη σφαγή που διέπραξε με τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου, στρέφοντας το δάχτυλο προς τον Ισλαμικό Τζιχάντ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ισλαμιστικό κίνημα.

    «Διαβεβαιώνουμε ότι οι κατηγορίες αυτές είναι ψευδείς και ανυπόστατες», πρόσθεσε.

    Ιράν και Hezbollah με οργισμένες ανακοινώσεις τους υπόσχονται να εκδικηθούν και να αφανίσουν το Ισραήλ, το οποίο ωστόσο υποστηρίζει πως δεν ήταν αυτό πίσω από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου, αναφέροντας μάλιστα πως έχει αποδείξεις πως επρόκειτο για πλήγμα που επήλθε από ρουκέτα της παλαιστινιακής οργάνωσης Ισλαμικό Τζιχάντ.
    Τις κατηγορίες αυτές απορρίπτει κατηγορηματικά η παλαιστινιακή οργάνωση, τη στιγμή που ο επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmoud Abbas ματαίωσε την προγραμματισμένη συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden στην Ιορδανία, αναφέροντας πως δεν έχει νόημα καμία συνομιλία εάν αυτή δεν αφορά το τέλος του πολέμου.

    Την άμεση κατάπαυση του πυρός ζητούν τόσο ο ΟΗΕ όσο και 22 αραβικά κράτη, αν και η εκτίμηση είναι ότι εάν το Ισραήλ συνεχίσει τις επιθέσεις και τα πλήγματα κατά των Παλαιστινίων της Γάζας, τότε ένας γενικευμένος πόλεμος στη Μέση Ανατολή φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το πιο πιθανό σενάριο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΣΥΝ – ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ -. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑ????? ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ!!!!! ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ…..

      1. Γιατί σας ενοχλεί η αλήθεια ; Γιατί θέλετε η αλήθεια να είναι αυτή που θέλετε να πιστεύετε εσείς; Στις τόσες μ@κ@κίες που έκαναν οι τρομοκράτες, έκαναν άλλη μία. Ρουκετάρισαν το νοσοκομείο είτε από λάθος είτε για ευνόητους λόγους. Και σκότωσαν 500 αθώους ανθρώπους. Για αυτούς βέβαια οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα.

    2. Εγώ θα ρωτήσω τον άντρα της Τατιάνας να μου πει ποιος έριξε βόμβα στο νοσοκομείο
      Αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι…
      Μετά θα πάω να κάνω την 21η δόση του σκευάσματος κι όλα καλά, θα περιμένω και το επόμενο pass του Κούλη…

    3. Ο Πόλεμος είναι ότι πιο στενάχωρο υπάρχει όμως βλέπω ότι οι παραπάνω σχολιαστές είναι ΣΤ’Δημοτικού.Θα τους το πω απλά μπας και το καταλάβουν.Ρε πρόβατα αν οι Ελληνοκύπριοι επιτεθούν στην Τουρκία να πάρουν τα εδάφη τους πίσω φταίνε αυτοί;Το Ισραήλ είναι κλεμμένα εδάφη της Παλαιστίνης που το κάνανε κράτος οι πούστηδες και μέσα σε αυτούς και ο γέρος δράκουλας που είπε το ΝΑΙ αν θυμάμαι καλά.Τα εδάφη τους πίσω θέλουν.Το αν είναι πολιτισμικά διαφορετικοί από εμάς ( που είναι έτσι και αλλιώς ) είναι άλλο θέμα αλλά στον πόλεμο το δίκαιο είναι με τους Παλαιστίνιους.Και εγώ κατά των λάθρο είμαι αλλά δεν μπορείτε να πείτε στην Χαμάς μην πολεμάτε ή ότι φταίνε.

    4. Η πιθανότητα να σβήσετε εσείς ειναι μεγαλύτερη απο το να σβήσετε τους Εβραιους…..αυτοί δεν χάνονται!

    5. Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ τα έχουν διαλύσει όλα.. Φοβόυνται την ενότητα των Παλαιστινίων και τους λένει να δεχθούν ότι δεν τους εκπροσωπεί η Χαμάς και εντωμεταξύ με αυτή την τρισάλθια πολιτική κινδυνεύει όλος ο δυτικός κόσμος. Ότι έχουν κάνει θα στραφεί εναντίον τους, αλλά δυστυχώς και εναντίον μας, αφού ανήκουμε στη Δύση

    6. Οι πορωμένοι εβραίοι, διαπιστωμένως εισί δόλιοι καί κακόφθονος λαός, ωστόσο παρομοίως (άν όχι ακόμη χειρότεροι) είναι καί οι κωλοάραβες, ύπουλοι, ψεύτες, ραδιούργοι, μνησίκακοι καί δαιμονειώδεις. Εάν υποθέσω 50% περίπτωση νά βομβάρδισαν τό νοσοκομείο οι εβραίοι, τό υπόλοιπο 50% τό καταλογίζω εις τούς άραβες, τούς οποίους έχω υπέρ-ικανούς νά διέπραξαν αυτοί τό έγκλημα πρός τούς πατριώτας των παλαιστίνιους, μόνο καί μόνο ίνα εύρουν αιτιολογία ίνα επιρρίψουν περαιτέρω ευθύνας επί τό ισραήλ καί νά ξεσηκώσουν επιπλέον τό βάρβαρο καί κανίβαλο μπουλούκι τών υπολοίπων μεμέτηδων ανά τήν υφήλιον. Αμέτρητες φορές κατά τό παρελθόν, οι κανίβαλοι άραβες εξεστράτευον εναντίον τών Ελληνικών νήσων, τής ηπειρωτικής Ελλάδος (ως οι κανίβαλοι πέρσες πρό τής εκστρατείας τού μεγ.Αλεξάνδρου), καθώς καί επί Ελληνικοτάτης Βυζαντινής αυτοκρατορίας, λεηλατούσαν οι απάνθρωποι αυτοί άραβες, άβαρες, εφόνευον, εβίαζον, απήγαγον γυναίκες καί άλλες συμφορές. Αυτούς τούς κανίβαλους καί φίδια κολοβά (4 μέ 5 εκατομμύρια) έχει καί εκτρέφει η Ελλάς εντός τών συνόρων της, μέσω προδοτών εβραιόδουλων ηγετών της. Από τήν μία η Πατρίς ημών πολεμείται επί αιώνας, ειδικά τά έσχατα τούτα έτη υπό μασόνων καί καταχθόνιων εβραιόψυχων ηγετών-κυβερνώντων, οι οποίοι παντοιοτρόπως αγωνίζονται πρός καταστροφή τής Πατρίδος, ενώ τά τελευταία 14-16 έτη προσετέθησαν καί οί τής άλλης όχθης κανίβαλοι άσπονδοι εχθροί τής Πατρίδος, αρχής γενομένης τής παρανόμου εισροής τών αλβανών μέ τό υπόλοιπο συμπλήρωμα όλους τούς κανίβαλους μεμέτηδες τών υπολοίπων κρατών. Εχθροί ΚΑΙ οι εβραίοι, παρομοίως εχθροί ΚΑΙ οι μεμέτηδες. Δόλιοι καί ραδιούργοι οι μέν, παρόμοιοι καί οι δέ. 🇬🇷☦️

    7. «ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ» Μακάρι να τους εξαφανίσουν τους εβραίους καιρός είναι αρκετό κακό κανουν και στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα μας .Η λεγόμενη εβραίο μασονία

      1. Να σου πω, οι Εβραιοι είναι αυτοί που είναι, εμείς γιατί ανεχόμαστε να μας κυβερνούν προσκυνημένα δικά τους ανθρωπάκια και τα ψηφίζουμε ξανά και ξανά?
        Εμείς του “έλα μωρέ” του “δε βαριέσαι” και της βόλεψης/λαμογιάς φταίμε και κανείς άλλος.
        Ούτε με Εβραίους ειμαι (που πάντως είναι ικανότατοι και παίζουν τον κόσμο όπως θέλουν), ούτε με τα μεμέτια τα αξεστα, οπισοδρομικά, φαντατικά είμαι, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα καλό απο κανέναν.

    8. Διαπιστωμένως οι πορωμένοι εβραίοι εισί δόλιος καί κακόφθονος λαός, ωστόσο παρομοίως (άν όχι ακόμη χειρότεροι) είναι καί οι κωλοάραβες, ύπουλοι, ψεύτες, ραδιούργοι, μνησίκακοι καί δαιμονειώδεις. Εάν υποθέσω 50% περίπτωση νά βομβάρδισαν τό νοσοκομείο οι εβραίοι, τό υπόλοιπο 50% τό καταλογίζω εις τούς άραβες, τούς οποίους έχω υπέρ-ικανούς νά διέπραξαν αυτοί τό έγκλημα πρός τούς πατριώτας των παλαιστίνιους, μόνο καί μόνο ίνα εύρουν αιτιολογία ίνα επιρρίψουν περαιτέρω ευθύνας επί τό ισραήλ καί νά ξεσηκώσουν επιπλέον τό βάρβαρο καί κανίβαλο μπουλούκι τών υπολοίπων μεμέτηδων ανά τήν υφήλιον. Αμέτρητες φορές κατά τό παρελθόν, οι κανίβαλοι άραβες εξεστράτευον εναντίον τών Ελληνικών νήσων, τής ηπειρωτικής Ελλάδος (ως οι κανίβαλοι πέρσες πρό τής εκστρατείας τού μεγ.Αλεξάνδρου), καθώς καί επί Ελληνικοτάτης Βυζαντινής αυτοκρατορίας, λεηλατούσαν οι απάνθρωποι αυτοί άραβες, άβαρες, εφόνευον, εβίαζον, απήγαγον γυναίκες καί άλλες συμφορές. Αυτούς τούς κανίβαλους καί φίδια κολοβά (4 μέ 5 εκατομμύρια) έχει καί εκτρέφει η Ελλάς εντός τών συνόρων της, μέσω προδοτών εβραιόδουλων ηγετών της. Από τήν μία η Πατρίς ημών πολεμείται επί αιώνας, ειδικά τά έσχατα τούτα έτη υπό μασόνων καί καταχθόνιων εβραιόψυχων ηγετών-κυβερνώντων, οι οποίοι παντοιοτρόπως αγωνίζονται πρός καταστροφή τής Πατρίδος, ενώ τά τελευταία 10-12 έτη προσετέθησαν καί οί τής άλλης όχθης κανίβαλοι άσπονδοι εχθροί τής Πατρίδος, αρχής γενομένης τής παρανόμου εισροής τών αλβανών μέ τό υπόλοιπο συμπλήρωμα όλους τούς κανίβαλους μεμέτηδες τών υπολοίπων κρατών. Εχθροί ΚΑΙ οι εβραίοι, παρομοίως εχθροί καί οι μεμέτηδες. Δόλιοι καί ραδιούργοι οι μέν, παρόμοιοι καί οι δέ. 🇬🇷☦️

    9. Αρ@δ@@ θα του κλασουν οι Ιρανοί… Οι Ιρανοί είναι σαν τους ιρακινους που όταν έγινε ο πόλεμος με τους Αμερικανούς έλεγαν ότι θα τους γα κτλ κτλ… Και μέσα σε 3 μέρες οι αμερικανοι τους είχαν κάνει σκόνη

    10. Οι ρουκέτες είναι αδύναμες για να ρίξουν νοσοκομείο. Το πιθανότερο είναι να έριξαν κατευθυνόμενη από laser βόμβα πολλών τόνων στις κολώνες. Όπως βλέπουμε το Ισραήλ να γκρεμίζει και άλλα κτίρια.

    11. Είπε ο Μπάιντεν ότι η Χαμάς δεν εκπροσωπεί τον Παλαιστινιακό Λαό και τότε γιατι το Ισραήλ εξοντώνει τον Παλαιστινιακό Λαό

      1. Σάμπως ο Νετανιάχου εκπροσωπεί το λαό του Ισραήλ;

    12. Φρικτό αυτό που συνέβη. Αλλά εσύ που ξέρεις ποιος ακριβώς έσπειρε τον θάνατο, ήσουν εκεί, πως είσαι σίγουρος για ότι λες?

    13. εβραίοι βρομιάρηδες τώρα σας πιστέψαμε σιχάματα

    14. ΧΑΧΑ..ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ???ΧΑΧΑΧΑ..ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ

      1. ΣΥΝ – ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ -. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑ????? ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ!!!!! ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥ ΜΑΓΚΙΤΗ…ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    15. Χεμπολαχ και Ιράν , θα τα κάνετε πάνω σας. Εσείς είστε οι τρομοκράτες και υπεύθυνοι για το κακό που συμβαίνει στην περιοχή.Μην θεωρείτε τον κόσμο χαζό. Το νοσοκομείο, η Χαμάζ το ρουκετάρισε για ευνόητους λόγους. Ξέρετε Ισραήλ σημαίνει + Αμερική + Γερμανία + Γαλλία + Αγγλία +++

      1. Συμφωνώ, επίσης δεν θέλω μεμέτια, να τους πετάξουμε απο Ευρώπη να καθαρίσει ο τόπος.

      2. ΣΥΝ – ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ -. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑ????? ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ!!!!! ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥ ΜΑΓΚΙΤΗ…ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    Comments are closed.