Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ- ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Η “ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ” ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ ΣΥΖΥΓΟ – ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Κοινοποίηση:
im_teaser_02-09-2024

ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ στο ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ. ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ 1.000.000 ευρώ, του πάμπλουτου Αντετοκούμπο, την ώρα που οι Έλληνες δολοφονούνται από την ακρίβεια. ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τον ακαταλόγιστο πρωθυπουργό μαζί με την «παστρικιά» μεγαλομανή σύζυγο. Λουκούλλεια γεύματα, χρυσό ρύζι και καλεσμένοι «σεΐχηδες»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο μαύρος που δεν έχει βοηθήσει ούτε τους ίδιους τους μαύρους κατάντια ξεφτιλα πεθαίνει ο κόσμος από την πείνα και την ανέχεια σιχτηρια με τον αράπη ας τα κάνει κλύσμα τα φράγκα ουστττττττττττττ

  2. ΠΟΛΥ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΑΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ,ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΣΤΑΡ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!

  3. Πεινάει ο έλληνας και μπαρμπούτσαλα… Ορίστε ο ανετοκούμπης, που εκτός που καλοπερνάει, κατέχει και ιδιόκτητη βιλάρα μέσα στο συγκρότημα του αμαρτωλού ναυαρίνου. Μόνο οι τεμπέληδες πεινάνε

  4. εγώ λέω να ψάξετε άμα τους κάλεσε με τη θέλησή του, γιατί τους έχω ικάνούς να πήγαν με το έτσι θέλω για τις φωτογραφίες. Κι άμα τους κάλεσε τότε τον σταυρώνουμε, και εγώ μαζί, όχι γιατί κάλεσε πολιτικούς, αλλά γιατί κάλεσε πολιτικούς μόνο συγκεκριμένου χώρου(το κ@λόσογο δηλαδή-είναι ένας χώρος από μόνοι τους -).Τον Άδωνη έπρεπε να καλέσει να τον φιλήσει σταυρωτά και μετά να του σκουπίζει και τον ιδρώτα.
    .

  5. Oταν τα’γραφα τα εσβυνες καταλαβες τωρα πως εγινε σημαιοφορος (διχως καμμια αξια) το νεοταξιτικο καρτουν ?

  6. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΑΠΗ ΤΕΩΣ ΨΟΦΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ. ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΟΝΟΜΑ ΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

    1. Ο φθονος αρχαιοθεν χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελληνων (-Γιατι ψηφιζεις να εξοστρακιστει ο Αριστειδης; -Γιατι ενοχλουμαι που τον αποκαλουν δικαιο).

  7. Ναι αλλά στον Έλληνα ραγιά αρκεί που ο Αντετοσκουμπο είναι Έλληνας μεεεε μεεεεε μπεεεε

  8. κόψτε φάτσα υιού δράκουλα… λες και του έχουν χώσει αγγούρι στον κ@λ@ και σφίγγεται έτσι το μίασμα

  9. επίδειξη πλούτου ο Νιγηριανός αραπης να φάει δεν είχε ούτε λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που βρίσκονται στην θέση που ήταν κάποτε, αλλά εδώ πληρώνονται όλα εύχομαι να τον απαγάγουν στην Αμερική για λίτρα

    1. Ρε βλαχααμπουρα μιζερο Νεο Ελλην homo sapien. Εκατομμύρια έχει και κάνει οτι θέλει. Εδώ ο κάθε ανύπαρκτος μπατιρης μου κάνει πλουσιοπάροχο γάμο δεν θα κάνει αυτός; Άμα έκανε τον γάμο Νιγηρία η Αμερική πάλι θα κραζατε γιατί δεν έκανε τον γάμο του Ελλάδα!

      Ο φθονος αρχαιοθεν χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελληνων (-Γιατι ψηφιζεις να εξοστρακιστει ο Αριστειδης; -Γιατι ενοχλουμαι που τον αποκαλουν δικαιο).

  10. Μού γύρισαν τα άντερα, και ο μικρός ο ρεμπεσκές ο γιος του πρώτη μούρη αλλά καλά κάνουν αυτός θα είναι ένας μελλοντικός επιβήτορας σου άχρηστε ελληνικέ και ηλίθιε λαέ. Τώρα Έλληνα εσύ φάε σκ@τ@ κερνάει το 41%.

Leave a Response