Ο ΜΑΥΡΟΣ, Ο ΑΡΑΠΗΣ, Ο ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΑΜ!!! ΒΟΑ ΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΑΜΨΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ… ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΦΟΝΙΟ “ΕΡΑΣΤΗ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΛΘΑΚΟΥ- ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    κατάλογος

    Σάλος έχει προκληθεί για μία ακόμη φορά από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί, το οποίο αποκαλύπτει περίεργα πέρα δώθε στο Μαξίμου από συγκεκριμένα άτομα και “περίεργες” συμπεριφορές που αφήνουν πολλές σκιές και εκπορνεύουν την πολιτική ζωή της χώρας.

    Δείτε τι ακριβώς εννοούμε:

    exofyllo3-9-1

    Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και σε ένα από τα σχόλια tweet που αναπαράγει το πρωτοσέλιδο, είδαμε κάτι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

    Δείτε ένα από τα αμέτρητα σχόλια:

     

    δωδ

    Ο συγκεκριμένος χρήστης τι πληροφορίες έχει; Ισχύει;; Πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας που τυχαίνει να αγαπάει πολύ τα Gay pride. Τόσο πολύ που έδινε την άδεια να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις ενώ ο κορονοϊός θέριζε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Έτσι είναι ο Έλληνας δεξιος .μαν δεν φάει μια μαύρη 40 πόντους δεν χορταινει

    2. Ειπα στη φανατική του Κούλη πεθερά μου οτι παίζουν πολλες πιθανότητες από πηγες να είναι κουνιστος!!!!!!!
      Άντε καλέ τον ζηλευετε επειδή είναι δασυτριχος κ πετυχημενος.
      Και καβαλημενο σε φωτό να τον βγάλετε δεν θα το πιστέψει γιατί έχει έρωτα με τους Μηζοτακηδες και όλη μέρα βλέπει τηλεόραση.

    3. υπαρχει περιπτωση στο ζευγαρακι αυτο να ειναι επιβητωρ ο κλουλης??? εχει γουστο…

    4. βλέπουν αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα του αράπη : «είναι Έλληνας, αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα», «πήγε φαντάρος», «δοξάζει την Ελλάδα», άσχετα αν ο ΙΔΙΟΣ το δήλωσε ότι νοιώσει νιγηριανός …. α ρε κατακαημένοι δυστυχείς, τι μυαλά κουβαλάτε …..

    5. μητσοτακέϊκη βρωμοφάρα, αφορισμένοι και καταραμένοι πάντα.

    6. Ρε παιδιά εκτός από την Κούλα, μήπως παλαιότερα βόλευε και τον Σαμαρά γιατί επί πρωθυπουργιας του και με μανία από τον ίδιο τον Αντωνάκη(αυτόν που έριξε τον Δρακουμελ Μητσοτάκη),ελληνοποιηθηκε με συνοπτικές διαδικασίες για να πάει στο N.B.A. Και να μας ξεφουρνιζουν το παραμύθι των καλοενταγμενων και πετυχημένων λαθροεποικων εξ Αφρικής.

    7. Στέφανε μήπως απ αυτό πετάχτηκαν τα μάτια του έξω….;;;;

    8. αντετοκουμπώνανε τον πρωθυπουργό μας….πάντα μπροστά στην πρόοδο η Ελλάς με Εβραίους πεωθυπουργούς γιούς της αδερφής τους και του πατέρα τους που τους κουμπώνουν μαύροι…

    Comments are closed.