Ο ΜΕΓΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΣΕ “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ” ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟΝ “ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ” ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” – ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
georgiadhs

Το να ικετεύεις την ολιγαρχία να σε βγάζει στα κανάλια της, θεωρείται προσκύνημα. Το να σε βγάζει και να σε χαϊδεύει, θεωρείται κατάντημα.

Δείτε τον Αδωνη Γεωργιάδη σε “συνέντευξη” παρωδία στον “εισαγγελάτο” των νταβατζήδων για τη Δημόσια Υγεία. Όχι δεν είναι διαφήμιση. Είναι η εικόνα της σημερινής “Δημοκρατίας”.

Βιντεο για πολλούς εμετούς…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ρε πουστη.
    Έπιασες στο στομα σου τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΓΕΝΗΜΑΤΑ και προσπάθησες να κάνεις σύγκριση….
    Έρχεται η ώρα σας χαραμοφαιδες….

  2. θα μειωθούν ή καταργηθούν οι εισφορές λόγω ιδιωτικοποίησης και μη παροχής των υπηρεσιών ή θα συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά και θα χρειάζεσαι και ένα χιλιάρικο τον χρόνο για ιδιωτική;

  3. Ως γιατρός μετανάστης στην Νορβηγία σε νοσοκομείο αυτής 8.600 ευρώ το μήνα βλάκα Σπυρίδωνα.Τα 300 ευρώ με μισθούς της πείνας και τέτοια ακρίβεια κράτησε τα εσύ.

  4. Σπυρίδωνα κατέβα για πρωθυπουργός , θα σε ψηφίσουν και με τα δυο χέρια οι αργόστροφοι γελληνούτζοι

  5. Εχει αποδειξει ο πρωθυπουργος οτι η υγεια τον ενδιαφερει πολυ.Αυτο ηταν το καλυτερο που ακουσα σημερα. Δεν συνεχισα παρακατω

  6. Σπυρο Γ. το θεμα δεν ειναι τα λεφτα. ειναι το προσωπικο. Η τελευταια προκυρηξη για προσληψη μονιμων ιατρων εγινε τελος ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 24. Εχουμε σεπτεμβρη! Μητσοτακη ξυπνα!

  7. τι να περιμενει κανεις η ελλαδα ειναι σαπια απο πανω μεχρι κατω για αυτο γεμισαμε πολιτικους και δημοσιογραφους σαπακια.

Leave a Response