Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ: ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΤΑ «ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ;

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στόχος των Τούρκων το νοτιοανατολικό Αιγαίο – Νέες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας ανήμερα της Παναγιάς

Από τα «ήρεμα νερά» στα… μποφόρ!

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ένα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 (ηλεκτρονικού πολέμου δηλαδή) και ένα τουρκικό UAV εισήλθαν στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης.

Καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας (ΚΕΚ) στο FIR ΑΘηνών στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου και όπως αναφέρει κάθε φορά επί λέξει το ΓΕΕΘΑ, «τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική».

Παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνων, είτε από τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας ATR-72, είτε από τουρκικά UAV (τα οποία κατά το ΓΕΕΘΑ «αναγνωρίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική») έχουν καταγραφεί επισης:

  • στις 9 Αυγούστου (2 παραβάσεις ΚΕΚ από ένα ATR-72), 12,(2 παραβάσεις ΚΕΚ από ένα UAV) 13 (2 παραβάσεις ΚΕΚ από ένα ATR-72) ) και
  • στις 14 Αυγούστου (1 παράβαση ΚΕΚ από ένα UAV) στην ίδια περιοχή.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μην ανησυχείτε, τους κόβω κλήσεις για τις παραβάσεις.

  2. ξεφραγο αμπελι οποιος θελει μπαινει οποιος θελει βγαινει

  3. Τα ψαράδικα…???? Τούρκο Αιγαίο.!!!!! Η θάλασσα των νησιών.!!!

  4. Για ποιά Χάγη μιλάνε οι Μητσοτάκηδες; Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το Δικαστήριο της Χάγης. Ποιός λοιπόν θα πάει στην Χάγη; Μόνη της η Ελλάδα; Ας γελάσω με το κουτόχορτο που τρώνε οι Έλληνες!

Comments are closed.