Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΜΕ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – 2 ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ – Η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_25-07-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    2 ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Δεν δημοσιεύτηκε ποτέ σε ελληνικό ΜΜΕ. Ο ανώμαλος του Κιούπκιοϊ, Εφιάλτης Καραμανλής, που έφερε η CIA για να κυβερνήσει τη Μπανανία τους κι ο ρασοφόρος Μακάριος που του άρεσε να του γλείφουν το χέρι αλλά κι άλλα πράγματα… Η προδομένη εθνοφρουρά της Κύπρου και το «ΟΧΙ» του Παπαδόπουλου στον πόλεμο των 6 ημερών. Και τον έριξαν… Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ από δεξιούς κι όχι από πράκτορες, ομοφυλόφιλους, χασικλήδες και κομμουνιστές

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Έφυγε η σιδηρά κυρία που στήριζε τον Βαρδή και έδινε ελπίδα στα παιδιά

    Αλέν Ντελόν – Η συγκλονιστική πορεία του σε βιβλίο

    «Οι Τούρκοι καίνε τα νησιά και οι Αλβανοί την Κέρκυρα»

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Γιουσουφακια στην Τουρκοκρατία, γερμανοτσολιάδες και σφαγιαστες ελλήνων στην κατοχή, αμερικανακια στην Κορέα, τουρκοσποροι στην Κύπρο και αμερικανακια στη Γιουγκοσλαβία. Αυτοι είναι οι δεξιοί. Αυτοι έγραψαν και την δουλοπρεπη ελληνική ιστορία. Οι αιώνιοι προδωτες της Ελλάδας.

    2. Οι δεξιοί δεν είναι ολοι πατριωτες..
      …και πάντοτε οι δυναστες μας αναθετουν το έργο της προδοσίας σε κάποιους δεξιούς που ‘τους έχουν στο χέρι ‘
      …..διοτι είναι κιναιδοι, ειτε λαμογια και φιλόδοξοι….

    3. Ο Καραμανλής, ένας άσημος και ασήμαντος δικηγορίσκος, επελέγη από του αγγλοαμερικάνους μέσω της αλλογενούς βασιλικής οικογένειας για πρωθυπουργός, ώστε να μην γίνει η Ένωσις με την μητέρα πατρίδα και βαθμιαία να περάσει στην κατοχή του απέναντι σιωνιστικού κράτους
      Ισραηλινοί ήδη κατά χιλιάδες αποικίζουν την Κύπρο μας, ενώ έχουν αγοράσει μεγάλες ιδιοκτησίας της εκκλησίας από τους δεσποτάδες.

    4. Οι Άγγλοι παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους!
      Οι Κύπριοι περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα από ξένες δυνάμεις! ΟΗΕ και άλλες εγκληματικές οργανώσεις!
      Μόνο ένας πόλεμος θα φέρει ελευθερία!

    5. Όλοι οι προδότες αυτής της χώρας, δήλωναν δεξιοί πατριώτες. Γαμώ τη δεξιά λοιπόν που κατέστρεψε και καταστρέφει την Ελλάδα.

    6. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ.

    Comments are closed.