Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ! ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!! “ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ” – ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    55391853_101

    Σφυγμομέτρηση της πρόθεσης του ρωσικού λαού ενόψει μεγάλων κρίσιμων αποφάσεων που πρέπει να παρθούν για το μέλλον της χώρας αποτελεί η δημοσκόπηση που έγινε στη Ρωσία.

    Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις σοκάρουν καθώς φαίνεται πως ο ρωσικός λαός εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν, για χρήση πυρηνικών όπλων αν αυτό κριθεί απαραίτητο από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, όπως μεταδίδει το warnews247.gr.

    Είναι η πρώτη φορά που ο ρωσικός λαός δίνει “πράσινο φως” σε μελλοντική χρήση της “πυρηνικής Τριάδας” για την προστασία των “εθνικών συμφερόντων”.

    Μάλλον οι Ρώσοι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως Ρωσία και ΝΑΤΟ έχουν εισέλθει σε τελική φάση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Τα ευρήματα σίγουρα δεν θα αρέσουν στο ΝΑΤΟ και στις χώρες της ΕΕ.

    Νο1 στόχος η Πολωνία

    Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που αναδημοσιεύει το warnews247.gr, η Πολωνία αποτελεί πλέον Νο1 στόχο της Ρωσίας. Η τάση αυτή έχει αρχίσει να διαμορφώνεται εδώ και καιρό με την Βαρσοβία να κατανοεί το μέγεθος του κινδύνου και να διπλασιάζει τον Στρατό της: Από 150.000 σε 300.000 λόγω ρωσικού κινδύνου. Επιπλέον εισάγει μετά από 30 χρόνια την βασική στρατιωτική εκπαίδευση στα σχολεία.

    Το 75.5% των Ρώσων εγκρίνουν την ιδέα μιας νέας στρατιωτικής εισβολής και πιστεύουν πως η επόμενη χώρα στόχος μετά την “αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας” πρέπει να είναι η Πολωνία.

    Οι χώρες που, σύμφωνα με την έρευνα, μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα μιας ρωσικής επίθεσης είναι η Πολωνία (75,5% των ερωτηθέντων), οι χώρες της Βαλτικής, μεταξύ των οποίων η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία (41%), καθώς και η Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Ουγγαρία (39, 6%).

    Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο το 13,4% του πληθυσμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας μίλησε για αρνητική στάση απέναντι σε ένοπλη εισβολή σε άλλες χώρες.

    Το 46% των ερωτηθέντων είναι απολύτως βέβαιο ότι η ρωσική κυβέρνηση πρέπει να επιτεθεί στην ΕΕ και το 40,6% θεωρεί αποδεκτή την επέκταση των εχθροπραξιών.

    “Πράσινο φως” για χρήση πυρηνικών

    Στην δημοσκόπηση τέθηκε ερώτημα και για τη χρήση πυρηνικών όπλων με την πλειοψηφία του ρωσικού λαού να εγκρίνει την χρήση τους για “την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας” και “αν ο πρόεδρος Πούτιν έχει πληροφορίες για επικείμενη χρήση πυρηνικών από εχθρικές χώρες”.

    Μεταξύ των ερωτηθέντων, το 40,3% θεωρεί αποδεκτή μια πυρηνική επίθεση και το 34,3% υποστηρίζει σε κάποιο βαθμό μια τέτοια πιθανή απόφαση των ρωσικών αρχών.

    Μόνο το 25,5% των Ρώσων έχει κατηγορηματικά αρνητική στάση απέναντι στη χρήση πυρηνικών όπλων.

    Συνολικά, σχεδόν το 75% των ερωτηθέντων, στον έναν ή τον άλλο βαθμό, επιτρέπει τη χρήση πυρηνικών όπλων από την κυβέρνηση της χώρας τους.

    “Η κοινή εντύπωση των συνεντευξιαζόμενων από την έρευνα είναι ότι οι Ρώσοι που συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην δημοσκόπηση, είναι επιθετικοί όχι μόνο προς την Ουκρανία, αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Οι ερωτηθέντες είτε αρνούνται να μιλήσουν μόλις μάθουν το θέμα της συνέντευξης είτε δηλώνουν ετοιμότητα να υποστηρίξουν και να εγκρίνουν περαιτέρω ρωσικές παρεμβάσεις σε άλλη χώρα», δήλωσε ο Andrey Eremenko, ιδρυτής της ερευνητικής εταιρείας Active Group.

    Η έρευνα διεξήχθη από 11-14, 2022 με συμμετοχή 1557 συμμετεχόντων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Πούτιν ,μάθε πότε θα έχει ολομέλεια η βουλή μας ,γιατί μετά από δημοσκόπηση που έγινε, οι Έλληνες με 90% ποσοστό σε θερμοπαρακαλούν ρίξε την βόμβα πρώτα στην βουλή μας!!!!

    2. Αν είναι δυνατόν που φτάσαμε να βγαίνει δημοσκόπηση(αν αληθεύει) σε πολίτες μιας χώρας ότι επιθυμούν διακαώς την καταστροφή από επίθεση άλλων χωρών, αυτό είναι ξεπεσμός και παράνοια, διότι σε κάθε πόλεμο την πληρώνουν αθώοι άνθρωποι και όχι φυσικά τα αφεντικά τους που στο τέλος τα βρίσκουν μεταξύ τους!!!!!
      Κι έχουν δημιουργηθεί πια συνθήκες εμφυλίων πολέμων σε όλες τις χώρες(και εδώ στην Ελλάδα) αφού έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα, προς το παρόν φραστικής αντιπαράθεσης, αργότερα ποιός ξέρει, που υποστηρίζουν ανοικτά το ένα ή το άλλο στρατόπεδο της καταστροφής, λες και ο πόλεμος πλην του αμυντικού της υπεράσπισης μιας χώρας έχει δήθεν ερείσματα ιδεολογικά και οπαδικά!!!!!

    3. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΙΝΙΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΕΩΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!

    4. ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ?
      ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ
      ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

    5. Αγαπητό μακελειό, δεν γνωρίζω από που έχεις την είδηση, αλλά είναι αλήθεια. Πρώτος στόχος παραμένει η Ουκρανία, μετά η Μολδαβία και ύστερα η Πολωνία. Επίσης, πρώτα θα εκτοξευθούν ειδικοί πύραυλοι και μετά αν χρειαστεί και οι πυρηνικοί.

    6. Δηλαδή οι Ρώσοι μεθυστακες και ο κοντός πρώην καγκεμπιτης θα ρίξουν τα πυρηνικα τους όπλα. Αλλά οι ΗΠΑ, Γαλλία, Μ. Βρετανία που έχουν ΚΑΙ αυτοί πυρηνικά όπλα θα κάτσουν απλά να κοιτάνε. Δηλαδή δεν θα ρίξουν ΚΑΙ αυτοί τα πυρηνικα τους όπλα να κάνουν την Ρωσία οικόπεδο!!! Χαχαχαχα ενταξει γελάσαμε πάλι με τα παραμύθια που λένε οι ψεκασμενοι Ρωσολαγνοι!

    7. Από την στιγμή που χώθηκαν οι Αμερικανοί στο παιχνίδι και όπως είπε και ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών έχει πάρει από το χεράκι η Αμερική την Ουκρανία όλα είναι πιθανά.
      Επίσης η Γαλλία με το έτσι θέλω κατέσχεσε 22 δις ευρώ από την Ρωσική κεντρική τράπεζα.Οποτε να ξέρουν οι Γάλλοι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να δουν Δεσπότη Παναγιωτη.Βασικα η Δύση δηλ όπως είπε και ο Κινέζος η U S A Καναδάς Δυτική Ευρώπη Ισραήλ Αυστραλία Ν.Ζιλανδια μπορεί σήμερα να κοιμάται και αύριο να μην ξαναξυπνησει.Καθε μέρα μπορεί να είναι και η τελευταία.
      Υ.Γ Προς τα βλαμμένα παπαγαλάκια της Ενημέρωσης της πουλημενεις Ολιγαρχίας της Ελλάδας που κάνουν πως δεν ξέρουν γεωγραφία.
      Η παγκόσμια κοινή γνώμη δεν είναι η U.SA ο Καναδάς η Δυτική Ευρώπη το Ισραήλ η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

      1. φιλε ο τρελοδικτατορας πουτιν παιζει με τη φωτια, οικοπεδο θα γινει η Ρωσια αν τα βαλει με το ΝΑΤΟ

    8. Ολα ψέματα. Ρώσικη προπαγάνδα. Κανένας άνθρωπος επί της γης, πλην του Πούτιν δεν επιθυμεί τον πυρηνικό πόλεμο. Αν και έχω την εντύπωση και ο Πούτιν χέζεται πάνω του, απλά προσπαθεί να πουλήσει μούρη.

      1. τι ακρηβως εχει να χασει ο πουτιν και χεζεται; το ξερει οτι ειναι ενας κωλογερος και εχει φαει τα ψωμια του και το μονο που του επιφαλασει το μελον ειναι το ποτε θα παει ο χαρος να τον παρει….τα ιδια εχει να χασει και ο μπαιντεν δυο κωλογεροι που περημενουν το χαρο να τους παρει η διαφορα ειναι ο ενας απο τους 2 κυβερναει οντως ο ιδιος και δεν ειναι για βιτρινα

      2. ΠΟΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΓΚΡΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;;;

    Comments are closed.