Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ “ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ” – ΒΑΡΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ

Κοινοποίηση:
kary-plak

Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έχει οδηγήσει σε “πόλεμο” τις οικογένειες των θυμάτων από τη δολοφονία στα Τέμπη. Το νέο επεισόδιο, είναι το εξώδικο που έστειλε η Μαρία Καρυστιανού στον Νίκο Πλακιά και τον αδερφό του.

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά την κίνηση του Νίκου Πλακιά να καταθέσει αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού μέσω του δικηγόρου για να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας με αντίτιμο.

Από την πλευρά της, η Μαρία Καρυστιανού απέστειλε εξώδικο στον πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

Μάλιστα, ο Νίκος Πλακιάς γνωστοποίησε το εξώδικο που έλαβε από την κυρία Καρυστιανού, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο X το εξής post:

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα η Μαρία Καρυστιανού, “κατηγόρησε” τον Νίκο Πλακιά ότι παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης. Κάτι που σίγουρα είναι βαρύ για έναν πατέρα που έχει χάσει δύο κόρες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ο κάθε γονιός-παιδί-αδερφός που θέλει να τιμήσει τον συγγενή του πρέπει να τηρήσει τον άγραφο νόμο και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.Και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο ούτε συναυλίες ,ούτε ευρωβουλή ούτε τίποτα.Μια beretta μόνο

  2. Το καλύτερο δωράκι στον Κούλη έκανε η Κυρία με το εξώδικο αυτό απλά δεν το κατάλαβε ακόμα.

  3. Αυτό το εξώδικο δεν είναι απόδειξη προς εμάς τους απλούς πολίτες το που θα πάνε τα κέρδη της συναυλίας αυτής τα οποία θα είναι φυσικά εκατοντάδων xιλιάδων ευρώ.

  4. Kυρια που χασατε την κορη σας , εισαστε πολυ αδικη , απεναντι στον κυριο που εχασε και αυτος τα παιδια του . Εχασε οπως και εσεις οτι πολυτιμοτερο ειχε το ιδιο και οι υπολοιποι συγγενεις των θυματων των Τεμπων.

  5. Κακώς διαφωνούν στο να γίνει η συναυλία διότι για να γίνουν προσφυγές εκεί που πρέπει όπως πρέπει χρειάζονται αρκετά χρήματα και κάπως πρέπει να γίνει η χρηματοδότηση.

  6. Κι οι Μητσοτάκης/Καραμανλής τρίβουν τα χέρια τους. Το πανάρχαιο πρόβλημα των Ελλήνων. Η διχόνοια. Έτσι δεν θα καταφέρουν τπτ.

  7. Θα μπορούσε να περιοριστεί να ζητήσει να μην γίνει αναφορά στο αδικοχαμένο παιδί του. Δεν χρειάζεται όμως να ζητά να μην γίνει η συναυλία, από τον σύλλογο των γονιών των υπολοίπων αδικοχαμένων παιδιών και για τα υπόλοιπα παιδιά. Ο αγώνας που κάνουν οι γονείς κοστίζει και πρέπει κάπως να χρηματοδοτεί. Και ο κάθε γονιός αποφασίζει αν και πώς θα αγωνιστεί.

  8. Κατάφεραν και σας δίχασαν; Βρείτε τα μεταξύ σας και νικήστε τον εχθρό. Βρείτε τα γρήγορα. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

  9. Απ όταν πήγε στο ευρωκοινοβούλιο άλλος άνθρωπος επέστρεψε…….
    Δυστυχώς πάντα το πρόβλημα του έλληνα ήταν η προδοσία εκ των έσω κ ο διχασμός

  10. Αν δεν υπήρχε τόση δημοσιότητα το δυστύχημα θα είχε ξεχαστεί.εδω βλέπουμε μια μάνα που έχασε το παιδί της να ξεσαλωνει ως εισαγγελέας κ ότι άλλο αντί να προσφέρει ως γιατρός στην μνήμη του παιδιού της.ας βάλει κ για πρόεδρος του Συριζα

  11. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΣΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!! ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!

  12. Διαιρει και βασιλευε . Ο ΚΟΥΛΗΣ ειναι ο κερδισμενος και ο Σερραιος φιλος του που δε θελω ουτε το ονομα του να πω της παλιο λουγρας.

  13. Η καρυστιανού είναι ύπουλη αλεπού που βάζει στο κάδρο τον πλακιά μαζί με την κυβέρνηση πιυ δολοφόνησε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν τέτοια σκευωρία της καρυστιανού με τόσο δόλο για να κάνει την συναυλία για τον σύλλογό της πιυ δεν αντιπροσωπεύει όλους τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη.

  14. Ντροπη ,αντι να ειστε μια γροθια,διαφωνειτε για βλακειες,γινει δεν γινει να ειστε μονιασμενοι και μια γροθια,πρεπει να σας ενωνει ο κοινος σας εχθρος!

Leave a Response