Ο ΣΥΡΙΖΑ θΕΛΕΙ Π@ΥΣΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ – ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ Π@ΡΤΟΥΖΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ac658be0f297779a058636421ed869eb_XL

    Μία μεγάλη ανατροπή συντελέστηκε στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή (17/9/2023) για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο Στέφανος (Ψαρο)Κασσελάκης δηλωμένος ομοφυλόφιλος που επιδεικνύει και τον νταβραντισμένο σύζυγο επικράτησε της πρώην ερωμένης του Πολ Τόμσεν, Έφης Αχτσιόγλου με διαφορά 9% συγκεντρώνοντας το 45.47% των ψήφων έναντι 36,21% της Έφης Αχτσιόγλου.
    Κασσελάκης και Αχτσιόγλου ξεπερνούν το 80% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και οδηγούνται σε δεύτερο γύρο για την προεδρία του μπουρδ@λου που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.
    Ο νικητής των πρώτων εκλογών διεκδικούσε μέχρι την τελευταία στιγμή την προεδρία από τον Α΄ Γύρο αλλά ούτως ή άλλως είναι το φαβοί για την επικράτηση την ερχόμενη Κυριακή.
    Σε πολύ μεγάλη απόσταση βρίσκονται οι άλλοι τρεις υποψήφιοι: Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας.
    Τρίτος στις εκλογές αναδείχθηκε ο Νίκος Παππάς με 8,64%, τέταρτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και τελευταίος ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,28%.
    Από τις 22:00 το ΒΝ είχε μεταδώσει έγκαιρα την εκτίμηση για νίκη – ανατροπή του Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.
    Το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η κ. Αχτσιόγλου το προηγούμενο διάστημα προβαλλόταν από διάφορους κύκλους, ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την προεδρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Ωστόσο η υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής του Στέφανου Κασσελάκη τα άλλαξε όλα άρδην και αυτό οφείλεται στη συντριπτική προτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό του οι νέοι ψηφοφόροι.

    Το επίσημο αποτέλεσμα

    Ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος ανακοίνωσε ότι στο 90,13% των εκλογικών τμημάτων, δηλαδή σε 484 εκλογικά τμήματα από τα 537, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

    -Η Έφη Αχτσιόγλου έλαβε 36,21% και 41.098 ψήφους

    -Ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 45,47% και 51.615 ψήφους

    -Ο Νίκος Παππάς έλαβε 8,64% και 9.804 ψήφους

    -Ο Στέφανος Τζουμάκας έλαβε 1,28% και 1.457

    -Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος 8,4% και 9.533 ψήφους

    Επιπλέον, από το εξωτερικό, ψήφισαν 1.211, από περισσότερες από 20 χώρες.

    Επαναληπτική εκλογή 24/9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θέλουν τον ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ πάντως.Τωρα πως γίνεται να παίρνει τέτοια τρέλα ποσοστά με ούτε 1 μήνα στο κόμμα δεν μπορώ να καταλάβω…
      Τέλος πάντων, δεν υπάρχει σωτηρία από την μια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ.
      Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά αλλά κεντρώο κόμμα.

    2. Ρε μακελειο ο μητσοτακης δεν ειναι π@στης; ο γιδοβοδκος δεν ειναι π@στης; ο κουκουες δεν ειναι π@στης; Υπαρχει κανεις που να μην ειναι; Αν ειναι να δει η χωρα προκοπη με το παιδι της γκολντμαν ας ειναι , υπαρχει ενσλλακτικη;

    3. Μόνη ελπίδα της χώρας ο ψαροκασελαλάκης ο ρουφοκαβλέτας μετά της νοσοκόμας του ελέους τον ταιλαρούμπα τον ντιντή, θα δώσουν μάχη με κωλοπιατέλα και πουστρομανωνώλα για το Μαξίμου

    4. & πάσα μη τζιβιτζιλού θα αποτελούν μειοψηφία σε λίγα χρόνια, μην πω ότι ήδη είμαστε.

    5. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ

    6. Τελικα η Ελληνικη κοινωνια ειναι πολυ πιο σαπια απ’ οτι πιστευα!! Αυτα καταφεραν ολα αυτα τα χρονια οι Νεοταξιτες πολιτικαντηδες , προβαλοντας και προπαγανδιζοντας υπερ αντεθνικων και ομοφυλικων προτυπων διαβρονοντας την Ελληνικη κοινωνια!! Και μη χειροτερα, αισχος!!

    7. Ομοιοι ομοιον εψηφισαν !!!
      ποσοι ξυριζαιοι ειπατε πηγαν και ψηφισαν ;; ολοι τους ειδαν την εαυτη τους στα μουτρα του ψαροκασελακια …

    8. Τώρα αυτό που λειπει είναι ένας βιομήχανος στην ηγεσία του ΚΚΕ. Μετά το 41 τακατό της Σίνγκιουλαρ έχουμε έναν τραπεζίτη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

      1. Όλοι οι γενικοί γραμματείς του Φαρισαϊκού Κόμματος Ελλάδος, είναι golden boys βιομηχάνων. Ασχολούνται τυπικά με την “Σύγχρονη-Εποχή Εκδοτική” ΑΕΒΕ, στις εγκαταστάσεις της οποίας εκτυπώνονται σχεδόν όλες οι εφημερίδες και τα περιοδικά που κυκλοφορούν στην Χώρα. Της επιχείρησης ΚΚΕ, ηγούνται πραγματικοί βιομήχανοι, επιχειρηματίες κι εφοπλιστές, απλά τοποθετούν στην θέση του γ.γ. ένα ανδρείκελο, ένα talking head, για τα προσχήματα.

    9. Ο…νεος Καφασης ! Προσοχη μανα μ στα λεπια! Θα σε…ψησει ο Λιακος συντομα κι απ τις δυο παντες μαζι με το τεκνο σου! “Προοδευτικος” ο Ξυριζα δε λεω!

    10. ψηφοφόροι προφανώς που δεν εχουν σχέση με τις πυρκαγιές και τις πλυμμήρες.

      Απο την άλλη βέβαια οι άνθρωποι μπορεί να προσδοκούν να τους φτιάξει σηννΛαρισα και στη Καρσίτσα κανά ….λιμάνι για τα….φουσκωτά και τις βάρκες.
      Ετσι δυστηχως είναι η νάπτυξη σε λαούς υποανάπτυκτους….

    11. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΩΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ?? Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ!!

      1. ναι, το λιακο με τη σβαστικα στον ωμο

    12. Πάρτε δάνεια για πλοία με <> … γίνεται τώρα και εσείς εφοπλιστές μπορείτε ! Ο κάθε Έλληνας έχει ελπίδα!!! Αυτά και άλλα πολλά παραμύθια της Χαλιμάς.
      Και οι ολιγαρχίες της Ρωσίας πρώην κομμουνιστικό κράτος με προσωπικά δάνεια αγοράζουν νησιά στην Ελλάδα.

    13. ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ (ΑΠΟ) ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    14. ΣΥΡΙΖΑ πουστροκομα με τη Βούλα δηλαδή Κασελακη. Φανταστείτε τι θα γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες. Η πρωθυπουργός της Ελλάδος ……Πιο ξεφτυλισμενη χώρα γίναμε δεν πάει παρακάτω .

    15. Οι Συρίζαιοι εκτός από πατριδοπροδοτες και
      Κουμουνια, από ότι φαίνεται είναι και πισωγλεντηδες…..
      Μία ΠΟΥΣΤΑΡΑ για πρόεδρο είναι ότι τους λείπει….

    16. Είτε μας αρέσει είτε όχι,αυτός θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός.Τον είχε έτοιμο το σύστημα, ήρθε από το πουθενά και μέσα σε ένα μήνα με βιντεάκια, διαφημιστικά και προβολή σε όλα τα μέσα (ποιος “άγνωστος” έχει τη δύναμη για όλα αυτά;) τον έμαθε και η κουτσή Μαρία.
      Αυτός θα εφαρμοσει τα χείριστα που έρχονται και τα πρόβατα θα νομίζουν πως ψήφισαν την “αλλαγή” και το “διαφορετικό”…

    17. Οπότε μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Βοήθεια μας.

    18. Διαπιστωση: Ο επομενος πρωθυπουργος της Ελλαδας, αργα η γρηγορα θα ειναι ο Κασελλακης.
      Τον φυτευει το βαθυ κρατος της Αμερικης για τους δικους της λογους. Ο Μητσοτακης σε ευθετο χρονο θα απομακρυνθει απο την Ελληνικη πολιτικη σκηνη, εχοντας ολοκληρωσει την αποστολη του εναντι της Αμερικης, αφου εν τω μεταξυ θα εχει προετοιμασθει καταλληλα ο Κασελλακης. Η μπανανια Ελλας, πληρως ελεγχομενη, μπαινει σε νεα φαση υπαρξης.

    19. τωρα αν εισαι λουγκρα εισαι ανοιχτομυαλος διαφορετικα εισαι φασιστας ναζιστης αυτο μας ταιζουν μια 10 ετια + και το φαγαμε ,

    20. Αχτσι, πήδηξε τον και αυτόν/τήν και φέρ’ τον στον ίσιο δρόμο. Ξέρεις εσύ. Και μετά θα έχετε μαζί την τσιριζοεξουσία.

    21. ΚΑΛΑ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ.

    22. Οποιος και να εβγαινε,το ιδιο ειναι. Ολοι ελεγχομενοι απο την Αμερικη και ανδρεικελα ειναι,οπως ολος ο πολιτικος υποκοσμος. Περιμενω να δω τι θα πει ο Βελοπουλος για την καταργηση των μετρητων,αν δεν πει τιποτε,σημαινει οτι κι αυτος δικος τους ειναι,οπως και οι υπολοιποι.

    23. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ. ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΓΚΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝΕ ΓΙΝΑΝΕ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΣΙΡΙΖΑ Κ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΤΡΑ ΤΟΥ ΣΙΡΙΖΑ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΚΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ “ΠΩΣ ΤΟ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ”, ΕΠΑΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΣΙΡΙΖΑ

    Comments are closed.