Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΙΔΗ! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛ@ΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΕΒΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ – ΑΝΕΛΕΗΤΟ “ΠΑΡΤΙ” ΣΤΟ X!

Κοινοποίηση:
αψασψασψασψσψ

Πολύ βροχή έριξε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους διοργανωτές πάντως να έχουν φροντίσει να αφήσουν αδιάβροχα στις θέσεις των επισήμων. Εκεί που βρισκόντουσαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Σουρεάλ το θέαμα με τους κοστουμαρισμένους επισήμους να παλεύουν με τα αδιάβροχα. Κάπου εκεί ανάμεσα ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός που νόμιζε ότι ήταν θέαμα για αποθανάτιση αυτός και η γυναίκα του να χαχανίζουν φορώντας τα αδιάβροχα ώστε να προστατευτούν από τη βροχή.

Το αποτέλεσμα έχει χαρίσει άφθονο γέλιο και έμπνευση στο Χ. Δείτε τα χάλια του Πρωθυπουργού μας:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. μητσοτάκη είσαι πουστης κι άσχημος. Α, και κερατάς.
    Κρίμα που δε σε πιάνουν οι κατάρες ρε μουνοαπόβλητο.

  2. Κούλα με χαρτοσακούλα, όξω ρεεεεεεεεε

  3. ….οχι μ αυτον τον λαλακα και την σαυρα που τους φορεσαν καποτες….αλλα με τους πανηλιθιους π[ου ανηκουν στο 41%…..

  4. Η χαρτοσακούλα θα πήγαινε καλύτερα στη Κούλα.

  5. Δε μας λυπάστε πρωί πρωί με αυτό το δρακουμέλ;

  6. Γεια σου μωρη Κουλαρα! Σε….πρωτη θεση σ εβαλε ο καραανωμαλος της Ευρωπηςνα μουσκεψεις! Συνεχα τις μαλακισμενες μεταρρυθμισεις σου οπως σε συμβουλευει ο και καλα Ελλας Γαλλια συμμαχια αλλα το πατημα σου στο Αγιον Ορος θα ειναι και η ταφοπλακα σου!

  7. τους τηληξαν με ζελοfun και ωρα για ψησιμο
    😂😂😂😂

  8. Εντάξει ρε παιδιά πως κάνετε έτσι..;;;;
    Βροχή έριχνε….
    Που να τόν δείτε όταν ο Θεός έβρεχε μυαλό…
    Αυτός κράταγε ομπρέλα ☂️…

  9. Πόση ασχήμια μαζεμένη σε μερικές φωτογραφίες; Οι φάτσες τους καθρέφτης των κοπράνων που έχουν στην ψυχή τους.

  10. ΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

  11. Πιο μ@λ@κ@ς πεθαίνεις κουμπάρε !!! Μέρα δεν έχει περάσει που να μην μας έχεις ξεφτιλισει ρε υπερκαραγκιοζη “μιζαδωρε” ! Που μένεις ρε τρύπιε στο αδηλωτο σπίτι του Βολτερου που αγόρασες με τα λεφτά που μας κλέβεις απ’την Ελλάδα ε ? Λεγε ρε θρασυτατο λαμόγιο κι απατεώνα της αρχαιοκαπηλείας… λέγε ρε ζαβε…
    Όλα στο λοκο θα στα βάλλουμε κουλ@…και δικά σου και κλεμμένα…!!!

  12. Από μόνος του δεν βγήκε…κάποιοι τον ψήφισαν.

    1. ‘Οπως το έγραψες είναι. Και δεν έιναι μόνο αυτό. Είναι και το ότι αυτά τα κάνει εσκεμμένα για να τον σχολιάσουν και να τους δίνει την εντύπωση ότι είναι ανόητος ενώ ιδιωτικά, εκείνος και η Μαρέβα είναι αυτοί που γελούν τελευταίοι ύστερα από τόσα εκατομμύρια που έχουν αποκομίσει παράνομα κατά την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας. Γνωρίζοντας απόλυτα ότι κανείς δεν θα τους πειράξει ποτέ. ‘Οσοι λοιπόν τους χλευάζουν, στην ουσία χλευάζουν τον εαυτό τους που τον ψήφισαν ή που τον ανέχονται. Επίσης, μέσα σε αυτούς που τον κοροϊδεύουν είναι και πολλοί από το 41% που θα τον ψηφίσουν πάλι. Και η στιγμή που θα ξεκαρδιστεί απ’τα γέλια ο Μητσοτάκης σε βάρος όλων αυτών, είναι όταν θα επανεκλεγεί πρωθυπουργός. ‘Ηδη έχει καταφέρει κάποιους καίριους στόχους του. Να εμποδίσει την αποφυλάκιση του Κασιδιάρη, γιατί είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στη φυλακή για όλο το 2024. Να κάνει επίδειξη δύναμης με την επιστροφή του Μιχαλολιάκου στην φυλακή. Να πάρει με το μέρος του την λοατκι. Να απολαμβάνει ή και να έχει συμβάλει στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Να βγάλει τους περισσότερους βουλευτές στην Ευρωβουλή ακόμη και κατόπιν υψηλών ποσοστών αποχής. Να εισάγει λαθρομετανάστες που θα νομιμοποιήσει για περισσότερες ψήφους στις επόμενες εκλογές και άλλα διάφορα.

  13. AX O MEGALOS LEBENTIS O KYRIOS MAS KE THEOS MAS***, TOUS ENTISE OLOUS KARNABALIA, OPIOS PIGENI STO KARNABALI PREPI NA FORESI KE TIN KATALILI STOLI …….

  14. Αμαααααν παιδιά βοήθεια!! Η μάγισσα Κλο Κλο και Δρακουμέλ…🧛🏼‍♂️

  15. χαχαχαχα τι χαλια ειναι αυτα!! καλα καμια ομπρελα δεν εχουνε…δηλαδη αφηνει ιστορια τι μονα λιζα μου λετε.

  16. Πού θα πάει την άλλη εβδομάδα ο Happy Traveler? Τί λέει το πρόγραμμα?
    Ε, βέβαια! Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της χώρας, ταξιδεύει το σούργελο και στο εξωτερικό για βεγγέρα…

  17. Ρεεεεεεεε…τι σιχαμερο ερπετό είναι αυτό ρεεεε??? Τι ψηφίσατε ρε τριμαλ@κες???ολοι για το γιατρό είστε!!! Ο άνθρωπος..που λέει ο λόγος είναι παλαβός!! Δεν το βλέπετε ρεεεε??? Ξυπνηστεεεεεε

  18. Τετοιο κρητικο σιχαμα δεν θα ξαναβγαλη αυτη η χωρα

      1. Μη του χαλάς την ονείρωξη ρε κακέ. ‘Ασε τον να ονειρεύεται ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα και μόλις ξυπνήσει να τα δει αλλιώς!

Comments are closed.