Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης του Κολωνού με «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο. Πρόκειται για μία σκηνοθετημένη(;) αυτοκτονία του «γιου» Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου, τον οποίο έψαχναν όλοι επί δύο μέρες και αυτός αιωρείτο σαν γατί από τη σκάλα του σπιτιού του. Ποιος κλείνει στόματα σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις; Τι σχέση είχε ο νεκρός Αρχιμανδρίτης με τους παιδοβιαστές «φίλους» του Ηλία Μίχου.
Όλες οι λεπτομέρειες στο καυτό ρεπορτάζ που φιλοξενεί και σήμερα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
Μόνο το Χίο δεν καταφέρατε να φάτε ρε δολοφόνοι γιατί λέει αλήθειες καί τόν καλυπτει μιά αόρατη Δύναμη.Είναι αθυρόστομος; καί λίγα σάς σέρνει .Φωτιά καί τσεκούρι στούς προσκυνημένους ,έρχεται η ώρα σας σκουλήκια.
Άρχισαν τα όργανα πάλι; Ένας πασίγνωστος εφοπλιστής με κορονοιο είναι ακόμα σε απομόνωση;
Ψάχνει μήπως έχουν μείνει τίποτα ποντίκια ζωντανά απο το Νοοr1….
Κούλη,πάλι εσύ από πίσω;Καμόραααααα
Η αδίστακτη εγκληματική οργάνωση (που εσείς ψηφίσατε, για να μην ξεχνιόμαστε) «μιζοκούλης, ανιψιός και σία», τον σκότωσε στο ξύλο και μετά σκηνοθέτησε αυτοκτονία