ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ: ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΜΕ ΛΙΣΤΕΣ ΠΕΤΣΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ», ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ, ΔΙΩΞΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 45ΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΥΠΟΣ 2

    Παγκόσμια ημέρα ελευθερίας του Τύπου σήμερα! “Σταματήστε τις απειλές και τις επιθέσεις. Σταματήστε να συλλαμβάνετε και να φυλακίζετε δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους. Σταματήστε τα ψέματα και την παραπληροφόρηση. Σταματήστε να στοχεύετε την αλήθεια και όσους λένε την αλήθεια”, αναφέρει συχνά ο κόσμος.

    Η ελευθερία του Τύπου είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Δίνει σε όλους μας τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να διαμορφώσουμε απόψεις και να πούμε την αλήθεια στην εξουσία.

    Τι συμβαίνει όμως; Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης στοχοποιούνται άμεσα εντός και εκτός διαδικτύου καθώς επιτελούν το ζωτικής σημασίας έργο τους. Παρενοχλούνται συστηματικά, εκφοβίζονται, κρατούνται και φυλακίζονται, εκτελούνται.

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Με λίστες Πέτσα, εφημερίδες «ειδικών σκοπών» άθλια ψεύδη από συστημικούς δημοσιογράφους και τα 45αρια του Μαξίμου, που νοιώσαμε καλά εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ελευθερία του Τύπου δεν υπάρχει στην Ελλάδα και αυτό αποτυπώνεται από την θέση που καταλαμβάνουμε πίσω ακόμα και από αφρικανικές χώρες! Εμείς πάντως κάνουμε το χρέος μας, ενημερώνουμε τον κόσμο και γι’ αυτό μας στηρίζει ο λαός και μόνο. Δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε!

    free-journalist

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Στην ελευθερία του τύπου μπήκε ταφόπλακα απο τις φωτιές στην Ηλία επί Καραμανλή που όλοι οι δημοσιογράφοι έλεγαν που είναι το κράτος,, έκτοτε όσοι παρέμειναν δημοσιογράφοι,,, σταμάτησαν να αναφέρουν την λέξη άνθρωπος στις ειδήσεις και τώρα πια όλοι οι δημοσιογράφοι αναφέρουν όλα τα όντα με την λέξη Πολίτης,, άνθρωποι και συναισθήματα δεν υπάρχουν πιά,,,, μόνο στρατιωτικοί και Πολίτες .Σίγουρα πάντως μόνο ένας στρατιωτικός θα πει κάποιον πολίτη.

    2. Οσο και να τους σιχαινομαι εχω μια προταση και πριν αρχισετε να με βριζετε σκεφτειτε την! Αυτη τη στιγμη η ψοφοδεξια ειαι περιπου 6 μοναδες μπροστα απο τους ζαιους, σωστα?? Σκεφτειτε, απλα σκεφτεοτε το, αν οσο κι αν μας ποναει ψηφισουμε unblock , ολοι μαζι Συριζα θαχουμε πετυχει 2 σημαντικα πραγματα! 1) θα εχουμε μετρησει το ΑΛΗΘΙΝΟ ποσοστο μας και 2) αν αυτο το ποσοστο ειναι αυτο που ολοι πιστευουμε θαχουμε γυρισει τουμπα τις εκλογες, δλδ ολοι θα ξερουν οτι και εκτος Βουλης εμεις διαλεγουμε ποιον θα τιμωρησουμε!! Και ολοι θα μας φοβουνται και θα αρχισουν να σκεφτονται ” ρε μπας και ειναι καλυτερα να παιρνουν μερος στις εκλογες, παρα οταν τους την βιδωσει να ψηφισουν τον εχθρο μου?”
      Για σκεφτειτε το λιγο……

      1. Αλεξ;;; Τσιπρα εσυ;;;;;τι λες ρε;;; ολοι μαζί συριζα;;;;εισαι σοβαρος;

      2. Αλεξ;;;;ουτε η τσαπανιδου να ησουνα αγόρι μου ,συνελθε τι ειναι αυτα που λες;

      3. Κανείς δεν σε φοβάται αν ψηφίζεις νδ για να τιμωρήσεις τον σύριζα και σύριζα για να τιμωρήσεις την νδ. Μόνο γελάνε μαζί μας.

        1. Όχι μόνο γελάνε μαζί μας ,αλλα κάτι τετοιοι σαν και αυτον είναι επικίνδυνοι!
          Είναι και Προδοτες και ηλιθιοι.

    3. Τσο και λο στην εγκληματική οργάνωση της ΝΔ και στους πετσωμένους από λίστες πέτσα ΑΡΔ που τους στηρίζουν

    4. Ο Παπανδρεϊσμός είχε μόνο την Αυριανή, ο δε Μητσοτακισμός πληρώνει με τους φόρους των πολιτών όλα τα ΜΜΕ, εκτός βέβαια των φωτεινών εξαιρέσεων, όπως το Μακελειό. Πεντακόσιες χιλιάδες φύλλα πούλαγαν τότε οι Κουρήδες, το αγράμματο πόπολο παραληρούσε, οι αυριανιστές σπιλώναν τους πάντες, αυτούς δηλαδή η που ήταν απέναντι στην οικογένεια Παπανδρέου. Όμως, αν θυμάστε την παλιά ιστορία, στο τέλος ο αυριανισμός τα έβαλε με τον προστάτη και δημιουργό του, τον Ανδρέα Παπανδρέου. Οπότε, τρέμε Μητσοτάκη, οσονούπω όλοι οι πετσωμένοι από τις λίστες θα στραφούν εναντίον σου. Θα συμβεί γόνε, απλά είναι θέμα χρόνου.

    5. η ελευθερία του τύπου τιμάται στη χώρα μας επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά υπάρχει χώρος για βελτιώσεις. Θα μπορούσε π.χ. ο Καραϊβάζ να ερωτηθεί αν προτιμά να τον καθαρίσουν με 45άρι ή να τον γαζώσουν με καλάσνικωφ. Και ο Στέφανος, μπορούσαν να του πουν μια καλημέρα πριν τον πυροβολήσουν να νιώσει πιο οικεία. Είμαστε ευρωπαίοι, πολιτισμένοι και ανεκτικοί, δεν είμαστε τίποτα ρώσοι αγενείς…

    6. Στα περισσότερα ενημερωτικά sites αν γράψεις κάποιο σχόλιο που να εκφράζεις την αγανάκτηση σου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν το εμφανίζουν ποτέ. Αντίθετα εμφανίζουν όλα τα σχόλια από τα κομματόσκυλα που αποθεώνουν τον Μητσοτάκη… Τι περισσότερο θέλουν από αυτούς, εδώ και τέσσερα χρόνια μόνο επέλαση ακρίδων και πυρηνικός όλεθρος δεν μας έχει βρει..(ακομα)

    7. Ο/Η ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λέει:

      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    8. Στέφανε, με όποιον μιλάω, τους έχουν σιχαθεί πιο πολύ και από τους μισέλληνες συριζαίους! Μιλάμε για καραδεξιούς που τους έλεγα ότι είναι προδότες στη νδ και μου λέγανε ότι δεν είναι πατριώτες, αλλά όχι και προδότες! Τώρα οι δικοί τους τους βρίζουν πιο πολύ και από εμάς που είμαστε με τον Ηλία. Γιατί κατάλαβαν επιτέλους ότι ο στόχος τους ήταν να κόψουν τα πατριωτικά κόμματα και να αφήσουν ακραία ανθελληνικά κόμματα που λέγανε “να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς” και σπίτια στους μετανάστες, όταν έχουν funds για τους Έλληνες! Δεν χάσανε μόνο το 1.000.000 του Ηλία, χάσανε και τους δικούς τους που δεν θα ψηφίσουν τον …κνίτη Θεοδωρικάκο,τον αριστερό ..Ψαριανό, τον πρώην πασόκο …χρυσοχοίδη και τον …Χαντικαμπάνα. Γιγαντώσατε τον Ηλία, είναι θέμα χρόνου να φύγετε μισέλληνες!

    Comments are closed.