ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΓΚΑΗ! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Απίστευτες εικόνες έρχονται από την Σανγκάι την πόλη των 25εκατ ανθρώπων που θυμίζει πλέον ένα ατελείωτο φρούριο, με τις τοπικές Αρχές να μετέρχονται οποιουδήποτε μέσου για να μην βγαίνουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους.

    Το τελευταίο βίντεο που πραγματικά σοκάρει αλλά και καταδεικνύει την καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δείχνει οπλισμένους άντρες, φορώντας στολές κατά της Covid να προσπαθούν να αρπάξουν πολίτη μέσα από το ίδιο του το σπίτι με σκοπό να τον μεταφέρουν στα «στρατόπεδα καραντίνας» που έχει η δημιουργήσει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοιού.

    Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο είναι ένας από τους πολλούς κατοίκους της πόλης που αρνούνται να μεταβούν στα camp. Μάλιστα σύμφωνα με αναφορές οι Αρχές οδηγούν βιαίως στα στρατόπεδα καραντίνας ακόμη και ανθρώπους και με αρνητικό τεστ!

    Άνδρες με βαρύ οπλισμό, έχουν το ελεύθερο από τις Αρχές, να εισβάλουν στα σπίτια πολιτών να τους αρπάζουν, με κάθε τρόπο, και να τους οδηγούν στα στρατόπεδα.

    «Είστε όλοι γκάγκστερς… Ξέρετε το αποτέλεσμα του τεστ μου. Είστε ο γ@@@ υπόκοσμος. Σας λέω βγείτε έξω», τους λέει ενώ βρίσκεται στο μπαλκόνι του πολυόροφου κτιρίου όπου στεγάζεται το σπίτι του.

    Στη συνέχεια ακούγεται κάτι σαν πυροβολισμός και οι οπλισμένοι «μαχητές του κορωνοιού» βγαίνουν στο μπαλκόνι με τις ασπίδες με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν.

    «Μην σκαρφαλώνεις πάνω μου, τράβα του το πόδι», λέει κάποιος από το «ειδικό κλιμάκιο» σύμφωνα με όσα γράφουν στο twitter. Ο άνδρας αντιστέκεται σθεναρά. Κάποιος ζητάει ένα μαχαίρι και στη συνέχεια αναζητούν το όνομά του. «Το βρήκα», φωνάζει κάποιος άλλος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο άνδρας πέφτει στο έδαφος και δεν κινείται.

    Την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές στο Twitter που λένε ότι οι πολίτες που δεν κάνουν καθημερινά τεστ για τον κορωνοιό συλλαμβάνονται!

     

    «Όχι» στη χαλάρωση των μέτρων λέει ο Σι Τζινπίνγκ – «Θέλουμε δυναμική εκκαθάριση»

    Η Κίνα δεν πρέπει να χαλαρώσει τα μέτρα έλεγχου και πρόληψης της COVID, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη νήσο Χαϊνάν, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο.

    Τα σχόλιά του έγιναν γνωστά ενώ η οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας, η Σανγκάη, κατέγραψε πάνω από 25.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Οι τοπικές αρχές υφίστανται τεράστιες πιέσεις για να περιορίσουν τη μεγαλύτερη έξαρση της Covid στην Κίνα από τότε που εντοπίστηκε αρχικά ο ιός στην κινεζική πόλη Ουχάν στα τέλη του 2019.
    Ο Σι δήλωσε ότι η Κίνα πρέπει να συνεχίσει την αυστηρή πολιτική της «δυναμικής εκκαθάρισης της COVID», προσπαθώντας παράλληλα να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο των μέτρων της COVID στην οικονομία και την κοινωνία, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο.
    Με αυστηρές ποινές απειλούν οι αρχές της Σανγκάης όσους παραβιάζουν το lockdown

    Οι αρχές της οικονομικής πρωτεύουσας της Κίνας, της Σανγκάης, προειδοποίσαν σήμερα ότι όποιος παραβιάζει τους κανόνες του lockdown που έχει επιβληθεί στην πόλη λόγω της covid-19 θα αντιμετωπιστεί με αυστηρότητα.

    Η αστυνομία της Σανγκάης παρουσίασε αναλυτικά τους περιορισμούς που αφορούν τους περισσότερους από τους 25 εκατομμύρια κατοίκους της πόλης και τους ζήτησε «να πολεμήσουμε την επιδημία με μία καρδιά (…) και να εργαστούμε από κοινού για μια γρήγορη νίκη». «Όσοι παραβιάζουν τα μέτρα αυτά θα αντιμετωπίζονται αυστηρά βάσει της νομοθεσίας από τα όργανα της δημόσιας ασφάλειας (…) Αν οι πράξεις τους αποτελούν αδίκημα, θα εξετάζονται βάσει της νομοθεσίας», τόνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.
    Σκοτώνουν κατοικίδια ασθενών με Covid-19
    Βίντεο που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολύ σκληρές εικόνες.

    Ειδικότερα, σε ένα βίντεο, φαίνεται ένας άντρας που φορά προστατευτική στολή για τον κορωνοϊό να έρχεται σε αντιπαράθεση και να χτυπά μια γυναίκα.

    Σε άλλα δύο βίντεο φαίνονται εργαζόμενοι που επίσης φορούν προστατευτικές στολές να μαζεύουν ζώα, των οποίων οι ιδιοκτήτες νόσησαν με κορωνοϊό, προκειμένου να τα θανατώσουν, ενώ σε άλλα βίντεο βλέπουμε σκηνές από κέντρα καραντίνας ασθενών.

    Δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές ανάγκες

    Πολλοί κάτοικοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους εδώ και τρεις εβδομάδες, καθώς το lockdown προβλέπει αυστηρή απομόνωση και μαζικά τεστ κορωνοϊού.

    Ωστόσο, οι κάτοικοι περιγράφουν μια απελπιστική κατάσταση, καθώς δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ή να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Την ίδια ώρα, πολίτες θετικοί στον κορωνοϊό μεταφέρθηκαν σε μαζικά κέντρα καραντίνας, όπου οι συνθήκες θεωρούνται άσχημες και ανθυγιεινές.

    Σύμφωνα με τις αρχές 23.342 πολίτες στη Σανγκάη βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ωστόσο μόνο 994 εμφάνισαν συμπτώματα. Στο τελευταίο κύμα πάνω από 200.000 κρούσματα έχουν καταγραφεί, αν και δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Νόμος 4682/2020. Όποιος έχει Ίντερνετ να ψάξει να τον βρει.

    2. Αποτροπιασμός γιατί; Αφού τα χουντικά καθεστώτα τύπου ρωσίας και κίνας σας αρέσουν, αν κρίνω από όσα γράφονται εδώ επί 2 μήνες. Η Δύση δεν σας αρέσει και δικαίωμά σας. Σκεφτήκατε ποτέ όμως ότι στη Δύση έχετε το δικαίωμα να μην σας αρέσει κάτι; Στην Ανατολή δεν έχετε το δικαίωμα να κρίνετε. Εδώ μπορείτε και λέτε π.χ. για τον κούλη. Κι’ εγώ λέω, ότι είναι μλκας. Για πάτε στη μόσχα να γράψετε ότι ο πούτιν π.χ. είναι μλκας. Ή στην κίνα. Αυτά για να μην ξεχνάτε τα βασικά.

    3. ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ!!!ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ???!

    4. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΩΝ_ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ_ΚΤΛΠ_ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!!!!!

    5. Οι κινέζοι έχουν απολυταρχικό σύστημα. Δεν θα επέτρεπαν βιντεοσκόπηση τέτοιων εικόνων!!! Επέτρεψαν λοιπόν ή σκηνοθέτησαν την αποθανάτηση αυτής της κατάστασης για να την δουν τα χαϊβάνια ή κάποιοι άλλοι σκηνοθετούν;
      Οι λόγοι πολλοί….. Οι δυτικοί θέλουν να στέψουν την κοινή γνώμη επάνω τους και είναι αμερικλανιά το έργο;
      Οι κινεζοι τα πήραν για να κάνουν promotion της 4ης δόσης; Οι αμερικανοί είναι πίσω απ το promotion;
      Βρώμα η δουλειά παίδες.

    6. Αυτοί την εβδομάδα όσο λειτουργούν τα δικαστήρια είναι η καλύτεροι εβδομάδα για δικες η εισαγγελείς μοιράζουν αθωοτικες η πολλή χαμηλές ποινές τηρούν το έθιμο το ρωμαϊκό που το Πάσχα απελευθερωναν κρατούμενους με καλή διαγωγή με αυτό το τρόπο εξιλεωνοντε στης αποφάσεις που μπορεί να έχουν πάρει όλο το χρόνο της λάθος κάποιος να είναι αθώος και να κριθεί ένοχος από των οχλο που βαρινει αποφάσεις δικές τους

    7. Σκηνοθεσία σύννεφο;
      Για να μην πετάξουμε την πραμάτεια;

    8. Αυτοί την εβδομάδα όσο λειτουργούν τα δικαστήρια είναι η καλύτεροι εβδομάδα για δικες η εισαγγελείς μοιράζουν αθωοτικες η πολλή χαμηλές ποινές τηρούν το έθιμο το ρωμαϊκό που το Πάσχα απελευθερωναν κρατούμενους με καλή διαγωγή

    9. Κινέζικα πιθήκια! Να τους χαιρεσται τους επενδυτές που έχουν αγοράσει τουλάχιστον, την μισή Ελλάδα! Ε, ρε πούτσα που σας χρειάζεται σιχαμεροί νεοέλληνες……………………………..

    10. Μήπως έγινε καμία φονική μετάλλαξη και δεν το λένε ;

    11. δεν ειναι ναζιστες,ειναι κομμουνιστικα καριολια!

    12. Αυτά βλέπε Πλεύρη και αυδανίσου….. Άντε και στα δικά μας…. Κοντεύει….

    13. Ε μα καποτε πρεπει κι αυτοι να πληρωσουν τις μαλακιες τους αρκετα δεν ταλαιπωρηθηκε ολος ο υπόλοιπος κόσμος εξαιτίας αυτων των βρωμυλων;
      Δεν ακουσα μεχρι τωρα να ειχαν καποιο λοκνταουν μονο στη χουαν εγινε κατι στην αρχη αλλα μετα ξεχαστηκαν ολα

    14. Καπιταλισμό ήθελαν και αυτοί,καλά να πάθουνε!!

    15. Γιατί εξαφανίστηκαν άραγε, οι σκύλοι και οι γάτες ειδικά, απο την Αθήνα ? Απο Ομόνοια έως Αττική, τα ριμάξανε όλα. Δεν πιστεύω να υποψιάζεστε τους αραπάδες διαφόρων αποχρώσεων. Αν συμβαίνει αυτό, μην το πείτε γιατί οι αριστεροί είναι μαζί τους και θα σας πούν ναζί.

      1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΩΣ.
        ΣΥΝΕΛΘΕ, ΦΙΛΟΖΩΟΣ????……

    16. 2011 που πηγα σαγκαη οπως εχουμε εδω τα κοτοπουλα στην αγορα αυτοι εχουν τα σκυλια πονεσε η ψυχη μου μολις τα ειδα κανονικα γδαρμενα σκυλακια μικρα μεγαλα τα τρωνε κανονικα ///// .

      1. Όταν αφαιρείς μιά ζωή για να την φάς, στο κάρμα σου δημιουργείται δυσαρμονία. Μειώνεται η φωτεινότητα της ψυχικής ενέργειάς σου και τα αρνητικά κολλάνε απάνω σου. Εσύ όντας διορατικός ένιωσες την διαδικασία και πολυ σωστά λες ότι πόνεσε η ψυχή σου..

        1. Το ίδιο είναι. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, το ίδιο πείραμα με μικρές παραλλαγές για να μην διακρίνεται η αλήθεια, η ίδια δοκιμή πριν από την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας τυραννίας/του κράτους του Αντιχρίστου για να μάθουν από τα λάθη τους, ακόμα να το καταλάβετε;

    17. Παρόμοια και ανάλογα μέτρα δεν ψήφισαν και εδώ;

      1. Τετοια μετρα ευτυχως δεν ειχαμε εδω παροτι ειχαμε το ποιο μεγαλο lockdown της Ευρωπης, υπηρχαν ομως καποιοι οπως ο Βατοπουλος, αυτος ο ταβερνιαρης με την μουστακα, οι οποιοι εκθιαζαν την Κινεζικη αντιμετωπιση του ιου, αυτον τον τυπο ο Κουλης τον εχει στην επιτροπη, και εσυ ΜΑΛΑΚΑ Ελληνικε λαε τον πληρωνεις!!!!

        1. ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΑΠ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ…………

    Comments are closed.