ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ – ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ – ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΣ RAI ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΧΗ: “ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ”

    Κοινοποίηση:
    3090597

    Η Αντίσταση ενάντια στο τέρας του υγειονομικοφασισμού συνεχίζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης από την Αυστραλία ως την Ελβετία κι από την Κόστα Ρίκα και τη Ν Ζηλανδία ως την Ιταλία, από την Μαρτινίκα και τη Γουαδελούπη ως το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, από τα Βαλκάνια και το Λονδίνο ως το Tel Aviv και τον Καναδά κ.α.

    Στην Ιταλία κορυφώνεται με μαζικές διαδηλώσεις για άλλη μια φορά σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

    Στις 30.10.21 τη νύχτα στο Μιλάνο πλήθος περικύκλωσε το κάστρο της προπαγάνδας τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Ραδιοτηλεόρασης του RAI με την ιαχή: ”τα ΜΜΕ είναι ο ιός”.

    Οι δοσίλογοι συνεργάτες της όποιας Κατοχής ποτέ δεν ήταν προσφιλείς το αντίθετο μάλιστα!

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Τρισάθλιοι νεοελληναράδες/ρούδες, τεμπέληδες, κομματόσκυλα και δημόσιοι χαραμοφάηδες, καταστρέψατε αυτόν τον δύστυχο τόπο πατώντας την μπανανόφλουδα που σας πέταξαν οι βρωμεροί Εβραίοι μισό αιώνα πίσω. Σας μετέτρεψαν σε άβουλα δίποδα εθισμένα στο τζάμπα και την καλοπέραση χωρίς αντίκρισμα! Πεθένετε κάθε μέρα και από λίγο. Φορέστε φίμωτρα και κάντε ψευτο εμβόλια πρόβιτ-19 για να σωθείτε!!!!!

    2. Πάντα μάγκες οι Ιταλοί, αυτοκίνητα εξαγωγές, μόδα, όπερα, ποδόσφαιρο, παντού κορυφαίοι, ακόμα και στη μαφία είναι πρώτοι

    3. Με το πρώτο χημικό θα γινουν όλοι λαγοί.
      Το σύστημα ξέρει να αυτοπροστατεύεται.
      Άμα πάρουν τις καραμπίνες δεν φανταζεστε τι θα γίνει.

    4. Προφανώς στην Ελλάδα γουστάρουν τη φάση κατά βάθος και βρίσκονται σε κατάσταση αφασίας βολεύονται στο πληκτρολόγιο

    5. Στον ΑΛΦΑ και στο ΣΤΑΡ θα τους βγαλουνε φασιστες τους διαδηλωτες.

    6. Ολος ο κοσμος εξω , ειναι χιλιαδες.Εδω τρεις κι ο κουκος. Χωμενοι στα κλαμπ, στις καφετεριες,και στα σοσιαλ μιντια

    7. ΣΤΙΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 103 ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑΣ

    8. Ο νεοταξίτης Ντράγκι κάνει επίδειξη φασιστικής νοοτροπίας.

    Comments are closed.