ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ – ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΟΛΛΗΤΟΙ” ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
adonis_Georgiadis

Από ότι φαίνεται δεν τα κατάφεραν στο βαθμό που ήθελαν με την παράνοια του κορονοιού.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης υπουργός υγείας, μας ενημέρωσε μέσω tweet για (πιθανόν) κάτι πολύ μεγάλο στον τομέα της υγείας και όχι ιδαιτέρως θετικό.

“Διαδικασία εμβολιασμού έναντι της ευλογιάς τύπου mpox” ήταν τα πρώτα που έγραψε, αναφέροντας για τη νέα πανδημία που πάνε να μας πλασάρουν κοροϊδεύοντας για άλλη μια φορά όλο τον κοσμάκη.

Είναι προφανές πως δεν πήραν και δεν έβγαλαν οι “αρχηγοί” τους όσα ήθελαν και όσα υπολογίζανε και πάνε να γεμίσουν με μερικά ακόμα εκατομμύρια.

Ο κόσμος όμως ξύπνησε και κατάλαβε τι παπάτζες άκουγαν καθημερινά από τους δήθεν ειδικούς και τους δήθεν ανθρωπιστές που υποτίθεται θέλουν το καλό μας.

Τέλος να αναφέρουμε επίσης ότι ήρθε και το πρώτο “μήνυμα” με την εταιρεία Bavarian Nordic να ζητά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων την επέκταση της χρήσης του εμβολίου της στους εφήβους.

Πιο αναλυτικά η φαρμακευτική εταιρεία της Δανίας Bavarian Nordic, που παρασκευάζει το εμβόλιο για την mpox, ανακοίνωσε σήμερα ότι ζήτησε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων την επέκταση της χρήσης του σκευάσματος και στους νέους 12-17 ετών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα ενδιάμεσα αποτελέσματα κλινικής έρευνας δείχνουν ότι η ανοσολογική απόκριση του εμβολιασμού κατά της mpox και της ευλογιάς στους εφήβους και το προφίλ ασφάλειας του σκευάσματος είναι αντίστοιχα με τα αποτελέσματα του εμβολιασμού στην κατηγορία των ενηλίκων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά την διάρκεια της προηγούμενης επιδημίας της mpox το 2022, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είχε δώσει άδεια επείγουσας χρήσης του εμβολίου για τους εφήβους.

Σήμερα, η ταχεία εξάπλωση της νόσου στην Αφρική οφείλεται κυρίως σε ένα νέο στέλεχος, το 1 (1b), που είναι περισσότερο μεταδοτικό και επικίνδυνο σε σχέση με τα προηγούμενα.

Η νόσος μεταδίδεται εν μέρει μέσω των σεξουαλικών επαφών, αλλά και μέσω μη σεξουαλικών επαφών απειλώντας έτσι τα παιδιά στα οποία η ασθένεια είναι περισσότερο επικίνδυνη.

Χθες, η Bavarian Nordic δήλωσε έτοιμη για την παραγωγή μέχρι 10 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων μέχρι το 2025.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει σε στοκ 500.000 δόσεις του εμβολίου. Χθες, το πρώτο κρούσμα του στελέχους 1 εντοπίσθηκε στην Σουηδία, για πρώτη φορά εκτός της αφρικανικής ηπείρου.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι και άλλα κρούσματα της mpox θα εντοπισθούν προσεχώς στην Ευρώπη. Ο ΠΟΥ κήρυξε το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού σε παγκόσμιο επίπεδο απέναντι στον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων στην αφρικανική ήπειρο.

Το Πακιστάν ανακοίνωσε σήμερα τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος της mpox στο έδαφός του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Καλα δεν πρεπει να λογοδοτησουν.για ολα αυτα που κανουν .Εαν ενας ειναι τρελλος κανει οτι τρελλα του ερχεται και δεν τρεχει τιποτα Σε τι κρατος ζω Χριστε Ολοι τα βλεπουν και δεν υπαρχει καποιος να σωσει αυτον τον τοπο ΕΛΕΟΣ

  2. Οι ολετήρες Παγκοσμιοποιητές του Π.Ο.Υ.,της Ε.Ε. , των ΗΠΑ και τα Γιοσουφάκια τους, επαναλαμβάνουν τα όσα έπραξαν το 2000,λίγο πρίν από τις Αμερικανικές εκλογές.Ίδια περίοδος είναι και τωρα…

  3. Τη μία μέρα σας λένε είναι στην Αφρική και πρόκειται για πανδημία… ξαφνικά την άλλη μέρα βρέθηκε όπως λένε στη Σουηδία και ξαφνικά η Κίνα παίρνει μέτρα… ξαφνικά με ένα δήθεν ασθενή άφαντο μέχρι στιγμής βγαίνει ο Σπύρος και λέει ότι υπάρχουν μπόλια από τον Ιούλιο αλλά τελικά όλα ετοιμάζονται για μετά το καλοκαίρι όλος τυχαίως..Καλά να περάσετε ανώμαλοι οποίος δεν είναι δεν κάνει του κ δεν ακούει κανέναν κάντε ελεύθερα έρωτα με τις γυναίκες σας που δεν έχουν μπόλια και γειά χαρά σε αποστάσεις κ άλλες πίπες.

  4. Χαχα …ας τολμησουν να βγαλουν σεφτα για μπολιασμα .Ο χρονος που μεσολάβησε ηταν αρκετος για την αντιδραση .

  5. Αηδωνουκο, για να δουμε, εχετε τα κοτσια;, δωσε διαταγη αυτη την στιγμη να κλεισουν αεροδρομια, καραβια, ξενοδοχεια, τελωνεια, επιχειρησεις, εξαγωγες, εισαγωγες, να κλειστουνε ολοι στα σπιτια τους, ουτε μυγα να μην κυκλοφορει εξω…, για να προλαβετε τον “ιο” πριν ειναι αργα και σας.. ξεφυγει παλι
    .
    Πριν μερικες μερες καποιος φωναξε δυνατα και ακουστηκε: και το σπιτι να παρει φωτια και ο βασιλιας ο ιδιος να ερθει εσυ δεν θα το κουνησεις απο εδω, να ακους τι σου λεω! ….
    .
    …απο

  6. Γιατί κανείς σας δεν μιλάει για το πώς μεταδίδεται ο ιός;; Κρυφοπουστες είσαι;; Είχαμε το aids από αυτούς τώρα έχουμε πάλι κίνδυνο. Η μήπως θα με πείτε ομοφοβικό;;

  7. Αν υστερα απο αυτο που εγινε με τον κορωνα υπαρχουν ακομη βοδια που θα τρεξουν για να παρουν τη δοση τους , ο σωσον εαυτον σωθητο. Το κριμα επανω σας

  8. Τρέξτε μαλακες Έλληνες ήδη σας ρίξανε το εμβόλιο τoυ Covid το οποίο σας τρώει τα σπλάχνα τώρα κάντε και αυτό και μετά δώστε xαιρετίσματα στον Jim Morrison.

  9. Δηλαδή να κάνουμε εμβόλιο όλοι επειδή όσοι είναι μερακλήδες τρώνε κρέας πασης φυσεως και έχουν χαλασμένη ροδέλα γουστάρουν άλλαξε ο κολλιες και έγινε βραχιόλι.
    Βρε πουστ από δώ.

  10. Αφού δεν τιμωρήθηκε κανένας,
    Γλυκαθηκαν στο χρήμα και θα το ξανακάνουν & φέτος!
    Περιμένουν τον χειμώνα για να ξεκινήσουν!
    Αδίστακτοι εγκληματίες, αλλά δεν θα τους βγει φέτος!

  11. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Φυσικά οι αψεκαστοι πρέπει να να εμβολιαστούν για να αποδείξουν ότι δεν είναι πιθηκοι

  12. Στον π@το σας καντε τα,μπουμπούκο και Κουλη….

  13. Καλά κοίτα τι θα κάνεις με τον ΑΣΕΠ η 5κ 2023 των ΔΕ βλάκα που περιμένουμε σαν τις πόρνες στο φανάρι από πέρσι και άσε τα εμβόλια.

  14. Με τόσα πιθήκια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα όντως κινδυνεύουμε.

  15. θα γίνει ακριβώς το ίδιο, θα πιστεύουν πάλι τις τηλεοράσεις, θα φοράνε μάσκες, θα κλείνονται στα σπίτια, θα κάνουν μπάνιο στο μπεταντίν και θα λένε ψεκασμένο όποιον θέλει να πάει μια βόλτα και δεν θέλει να κάνει ενέσεις ευθανασίας που είναι δωρεάν αλλά πληρωμένες με δημόσιο χρήμα, βεβαίως ρομά και λάθρο εξαιρούνται…

  16. Επιστρέψατε Κάφροι, τά πρόστιμα μή συμμόρφωσης στόν εμβολιασμό κατά τού Παρανοιού ; Προσλάβετε πάλι τους εκδιωχθέντες υγειονομικούς ; Ποιά θά είναι ή Νέα Ομάδα Ακαταδίωκτων ;

  17. Τωρα θα ερθει το τελος τους θα τους εξαυλωσουμε για παντα , ετσι δεν ειναι μπουμπουκο? θα βλεπεις τα ρα ραδικια αναποδα παλιο χιμπατζη μαζι με τη κουλα φυσικα.

  18. Ας το δοκιμασει στον εαυτο του και στα παιδια του .

  19. Αλλη μια απατη τους… Τρεξτε,γεροι και γριες, εμβολιο και κατευθειαν Πρινεας … Αντε, να κινηθει και η αγορα των ακινητων απο τους κληρονομους… Και οι φαρμακοτριφτες να βγαλουν κι αλλα λεφτα κοροιδιστικα απο “τεστ” … Το εχουν κι ετοιμο το “εμβολιο” !!! δε θα περιμενουμε…Χαχαχαχαχα…

  20. Κάντε όσα lockdown θέλετε. Ποιον θα κλείσετε μέσα ρε βλάκες;;;;;;
    Κανένας δεν θα μείνει μέσα. Στα @ρχιδια μας σας έχουμε γραμμένους γελοίοι ε γελοίοι.

  21. Τι σχέση έχουν τα νέα lock down που ετοιμάζουν με τις αμερικανικές εκλογές; Φυσικά την δημιουργία ανάγκης επιστολικης ψήφου ώστε να επιτευχθει η νοθεία …

    1. Ότι έγινε καί την προηγούμενη φορά με την επιστολική ψήφο καί βγήκε η μαριονέτα ο Μπάιντεν. Την προεκλογική περίοδο τών αμερικανικών εκλογών είχε εμφανιστεί ο covid, έτσι καί τώρα προεκλογική περίοδος καί εμφανίζεται ο mpox.

  22. Να ξέρει ο κόσμος η Ελλάδα δεν θα σηκώσει κεφάλι.Θα τα κατεδαφίσουν όλα μέχρι και το τελευταίο δέντρο.φωτιες,Ισλάμ.ιοι,φτώχεια,νερό Η Ελλάδα σε ένα συνεχή πόλεμο πάνε για οικουμενική δεν υπάρχει αντιπολίτευση και για να κρατηθούν στην εξουσία όλοι μαζί ακυβερνησία δηλαδή !!!Ασπρο θα λέει ο ένας άλλος μαύρο.Δυστυχως δεν θα μείνει κανένας

Comments are closed.