ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΟ REUTERS ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ – “ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΣΗΜΙ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ” [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Στερνών Χανίων.  Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024   (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

    Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters από τον Παγασητικό κόλπο όπου τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο φως μια μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή. Το αποκρουστικό θέαμα έφτασε μέχρι και το λιμάνι της πόλης προκαλώντας μάλιστα την παρέμβαση του Εισαγγελέα. Πλέον μέσω του Reuters, τα χάλια μας μεταδίδονται σε όλο τον πλανήτη.

    Καθώς το θυρόφραγμα της Κάρλας παραμένει ανοιχτό προκειμένου να αποστραγγιστούν τα νερά του περασμένου Σεπτεμβρίου, που βούλιαξαν μία ολόκληρη περιοχή στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μετά τις κακοκαιρίες Daniel και Elias, χιλιάδες τόνοι νερού από την Κάρλα και τις γύρω περιοχές χύνονται καθημερινά μέσω του χειμάρρου Ξηριά στον Παγασητικό κόλπο. Μαζί παρασύρουν χιλιάδες ψάρια του γλυκού νερού, τα οποία μόλις έρθουν σε επαφή με το θαλασσινό νερό πεθαίνουν.

    Τα νεκρά ψάρια δημιούργησαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Reuters, μια «ασημί κουβέρτα» στο λιμάνι με την δυσοσμία να είναι αφόρητη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Γιατί άραγε δεν λένε και την πραγματική αιτία;;;
      Ότι από πάντα είχαμε άσχετους και απατεώνες πολιτικούς το ξέρουν στο εξωτερικό γι’ αυτό μας παίζουν όπως θέλουν.

    Leave a Response