ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΕΣΚΟΦ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ! ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ;

    Κοινοποίηση:
    ΣΙΤΗΤΡΑ

    Το Κρεμλίνο δια στόματος Πεσκόφ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η συμφωνία για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας έχει λήξει από σήμερα και ότι δεν πρόκειται να παραταθεί.

    Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να προκαλέσει ακόμα και παγκόσμιο σοκ με απορρύθμιση των αγορών και νέες πληθωριστικές πιέσεις.

    Ο Πεσκόφ αναφέρθηκε επίσης στο χτύπημα στην γέφυρα της Κριμαίας, το οποίο χαρακτήρισε «τρομοκρατική ενέργεια»:

    «Το καθεστώς του Κιέβου σκότωσε μια νεαρή οικογένεια σήμερα, αυτό είναι το έργο τους, πρέπει να το συζητήσουμε.

    Η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας θα απαιτήσει από όλους συγκέντρωση και επιπλέον δουλειά, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λόγος για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

    Ο Πούτιν έλαβε αναφορές για την κατάσταση με την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Khusnullin πετάει στην περιοχή».

    Η εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, ανακοίνωσε ότι πλέον ο ρωσικός στόλος θα κλείσει τις διόδους της μαύρης θάλασσας και θα απαγορεύει την διέλευση κάθε φορτηγού πλοίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ο αντιχρηστος τουρκοπουτιν ειναι ικανος για ολα

    2. Mηπως τα μπλέξατε λιγάκι; Ο Πούτιν ακύρωσε την συμφωνία. Όχι οι Ουκρανοί. Αλλος ένας εκβιασμός του Πούτιν. Παιδαριώδη λάθη.

    3. Με τον Κούλη θα πούμε το ψωμί ψωμάκι. Έτσι για να βάλουμε μυαλό.

    4. Το να βάλουν σιτηρά πάλι οι Έλληνες δεν παίζει; Να δώσουν επιδοτήσεις; Όπως παλιά που έδωσαν επιδοτήσεις για να σταματήσουν να παράγουν σιτάρι βαμβάκι κτλ. Παιχνίδια εις βάρος του λαού. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό.

    5. Ρε παιδιά χώρα Ουκρανία δεν υπάρχει, ούτε ουκρανικός λαός.Οι εβραιομποσελβίκοι την κατασκεύασαν.
      Διαγραφή του τεχνητού κράτους της Ουκρανίας από τον χάρτη και ένταξη του στην Ρωσία, της οποίας είναι μαζί με την Λευκορωσία το κύριο τμήμα.

    6. οι ουκρανοί ΛΕΦΤΑΔΕΣ με τζιπάρες 300.000 – 400.000 -5 00.000 + ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ουτε μισό ευρώ στα διόδια …αρκει να φερουν ουκρανικές πινακίδες κ πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ οι μαλάκες με τα σαράβαλα των 20-25-30 ετών …
      ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΙ@Ι μιζοτάκη…

    7. Καλα…κολυβα! Οσο για τη Κουλαρα φαινεται να αλλαζουν οι ισορροπιες! Να δουμε που θα…..κρυφτει! Μαλλον Ελβετια για νοσηλεια! Ουτε διετια δεν προκειται να βγαλει ο…υποχωρησακιας και καλα τουν την ειπε κι ο πρατηγος των Πρεσπων Κοτζιας!

    8. Πολλοί απατεωνες Ουκρανοί αμολήσαν στην Ευρώπη και Αμερική Καλοβολευτηκαν τους έδωσαν και σπίτια μεθούν κάθε μερα και οι γυναίκες γουστάρουν να εκδίδονται Η κονομα πάει σύννεφο και τα κορόιδα την πληρώνουμε Οι ΗΠΑ παίζουν το σκοπό τους και οι προδότες της Ευρώπης οπως ο ινδος Σουνακ τους ακολουθούν Καλά ξεμπερδεματα τώρα

    9. Καποιοι ψευτομαγκες σαν τον Κουλη, μπορει να πιστευουν οτι ο Putin ειναι χαζος.
      Οταν φτασει στα €10 η φρατζολιτσα τους, και η φετα στα €40, μπορει να ξυπνησουν και να πουν Enough is Enough, με την διεφθαρμενη Ουκρανια.
      Οι δε Δυτικοι “εγκεφαλοι”, αντι να διαταξουν τον Zelenkyy, να βρει μια δικαιολογια και να διαπραγματευτει με τον Putin, του επιτρεπουν να ανατιναζει γεφυρες.

      1. ότι πουθενά δεν αναφέρεις τους Εβραίους ούτε την εβραϊκή καταγωγή Μητσοτάκη και Ζελένσκυ για παράδειγμα, ας πούμε όταν λες “Δυτικοί” τι εννοείς ακριβώς;;;;

        1. Γιατί ο πουτιν τι καταγωγή εχει? Διαφορετική?

      2. ετσι ρε φιλε τα ειπες ολα ας το διαβασουν τα δικα μας τα αμνοεριφια της κοματογραμμης

      3. Χεστήκαμε για τη φέτα και για τη φρατζόλα. Μπορούμε μια χαρά και χωρίς αυτά..

    10. η σωστή πλευρά της ιστορίας έιναι η πλευρά της πείνας και της αρρώστιας…του λιμού και του λοιμού….

      1. Όταν μας επιτεθούν οι Τούρκοι, με τι εχέγγυα θα ζητήσουμε βοήθεια από τα υπόλοιπα κράτη αν τώρα δεν συνδράμει παρόμοια;
        Εξυπνοπούλι μου, όλοι οι άλλοι είναι χαζοί κι εσύ είσαι ο ξύπνιος….

        1. Οι Τούρκοι μας έχουν είδη επιτεθεί με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που μας έστειλαν!
          Παίρνουν ότι ζητούν! Αιγαίο, νησίδες γκρίζες ζώνες, Θράκη (το επόμενο). Σύντομα θα μπούνε στην βουλή! Στα σπίτια των μεταλλαγμένων Ελλήνων μπήκαν είδη μέσον τουρκικών καναλιών!

    Comments are closed.