ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΤΗΝ Γ@Μ@Σ@Μ@ ΟΛΟΙ! Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ – ΜΕ ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Μπάιντεν

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε επίσημα την απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου ως αντίποινα για την εισβολή της στην Ουκρανία.

    Πρόσθεσε ότι η απαγόρευση θα περιλαμβάνει επίσης εισαγωγές φυσικού αερίου και άνθρακα από τη χώρα.

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    Η απαγόρευση θα είναι ένα ακόμη πλήγμα για την οικονομία της Ρωσίας, η οποία έχει ήδη πληγεί από μια σειρά κυρώσεων από τη Δύση.

    Στο διάγγελμά του, ο Τζο Μπάιντεν τόνισε ότι οι ΗΠΑ έλαβαν την απόφαση σε στενή συνεννόηση με τους συμμάχους τους, αλλά κατανοεί ότι ορισμένοι από τους Ευρωπαίους συμμάχους τους δεν θα μπορέσουν να κάνουν την ίδια κίνηση, λόγω της εξάρτησής τους από το ρωσικό πετρέλαιο.

    Πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ έχουν εφαρμόσει τις πιο σημαντικές κυρώσεις στην ιστορία στη Ρωσία και έχουν «ακρωτηριάσει» την ικανότητα της χώρας να κάνει επιχειρήσεις και έχει βλάψει την οικονομία της.

     Η Μόσχα απείλησε με εμπάργκο τον Nord Stream I

    Εν τω μεταξύ άνοδο έως και 32% σημείωσαν τα ευρωπαϊκά futures φυσικού αερίου μετά τις απειλές της Ρωσίας ότι θα κόψει τις ροές φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω του αγωγού Nord Stream Ι, ως αντίποινα για το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο. Πρόκειται όπως σημειώνει το Newmoney.gr για έναν σημαντικό αγωγό φυσικού αερίου προς τη Γερμανία και η Μόσχα προειδοποιεί ότι η τιμή του πετρελαίου θα ξεπεράσει τα 300 δολάρια.

    Πάντως, ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, αναφέρει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Αλεξάντερ Νόβακ. Χθες Δευτέρα, οι τιμές του φυσικού αερίου ενισχύθηκαν έως και 79%. Ο Nord Stream προμήθευσε την Ευρώπη με 59 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου πέρυσι, περί το 40% των ρωσικών εξαγωγών στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

    «Η απόρριψη του ρωσικού πετρελαίου θα οδηγούσε σε καταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια αγορά», είπε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Αλεξάντερ Νόβακ, λέγοντας ότι το πετρέλαιο θα ξεπεράσει τα 300 δολάρια το βαρέλι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ!!! ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΣΤΕΣ-ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΕΣ,ΜΕ 1η ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ!!! ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΥΓΚΛΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “RIMLAND” KAI “HEARTLAND”,ΜΙΑΣ “ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟ’Ι’ΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΒΑΜΠ-ΓΚΑΙΗΤΣ-ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ” ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΑΠΟ “ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΕΩΣ ΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ”,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!

    2. Πως κατάντησαν έτσι οι Ελληναρες…. Μόνο για τα λεφτά νοιάζεστε…. Τάχα απόγονοι του Λεωνιδα!!!! Ε και αν ακριβύνει το πετρέλαιο; Δεν θα πηγαίνετε εκδρομές στην Αραχωβα για έξι μήνες; Συνέλθετε ρε! Ο Πούτιν είναι Χιτλερ, αν δεν σταματησει τώρα, η ζωη σας όπως την ξέρετε τελείωσε. Θα γεμίσει φέρετρα σε κάθε οικογένεια παγκοσμίως αν μπούμε σε ΓΠΠ

    3. πάλι θα ψηφίσουν ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΜΕΡΑ25 ΕΛ.ΛΥΣΗ

      1. Και άλλους καινούργιους να ψηφίσουν το ίδιο είναι δεν υπάρχει σωτηρία από πολιτικούς

    4. Μόλις ο Ρώσος καθαρίσει το πεδίο στην Ουκρανία τότε θα μπει στο ματς ο Αμερικανός μαζί με τον Εβραίο και τους συμμάχους διότι ο έλεγχος της μεγαλύτερης παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στον πλανήτη σημαίνει και την απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία. Ο Πούτιν φαίνεται ότι πάει να αποκλείσει την περιοχή και να την ασφαλίσει αλλά ο 3ος παγκόσμιος είναι θέμα ημερών και θα κρατήσει 3 χρόνια μέχρι να εμφανιστεί ο… ειρηνοποιός με το Νο 666

      1. ΣΚΕΠΑΣΟΥ..ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!

    5. Μπράβο, το πετρέλαιο θα ξεπεράσει τα 300 δολάρια το βαρέλι

    6. Ο Μπάιντεν κάνει εμπάργκο στο ρωσικό αέριο για νά καταρρεύσει ενεργειακά η Ευρώπη καί να μας πουλάνε οι ΗΠΑ σε δυσθεώρητες τιμές το δικό τους σχιστολιθικό αέριο αποκομίζοντας τρελά κέρδη. Στην καμπούρα τού χρήσιμου ηλίθιου (Ευρώπη) αντιμάχονται τούς Ρώσους. Όπως είχα γράψει εδώ πρίν την εισβολή τής Ρωσίας στην Ουκρανία καί όλα σχεδόν επαληθεύτηκαν (αναγκαστική παρέμβαση Ρωσίας στην Ουκρανία, ανάμειξη Ευρώπης με αποστολή εξοπλισμών στην Ουκρανία, καί στο τελευταίο στάδιο αποστολή στρατευμάτων ευρωπαϊκών χωρών εκεί) η ΗΠΑ με το πρόσχημα νά μήν γίνει πυρηνικός πόλεμος θά στηρίζει μόνο ηθικά την Ευρώπη ενώ ταυτόχρονα θά την ξεζουμίζει πουλώντας την αέριο καί όπλα. Θά καταφέρει στα ερείπια τής Ευρώπης καί τής Ρωσίας να διατηρήσει το status της παγκόσμιας υπερδύναμης κάτι πού αλλιώς θά έχανε εξαιτίας των χρεών της.
      Σατανικό σχέδιο της σιωνιστικής ελίτ ώστε νά λειανθεί ο δρόμος για την παγκόσμια διακυβέρνηση χωρίς τα εμπόδια γεωπολιτικών πόλων εξουσίας όπως η Ρωσία. Άλλα όμως τά σχέδια τών ανθρώπων καί άλλα τού Θεού, καί τόσο η ΗΠΑ όσο καί οι χώρες πού συμπράξουν μαζί της θά καταστραφούν ολοκληρωτικά.

    7. Αν έχετε καταλάβει ξεκίνησε και έμπρακτα ο Παγκόσμιος Πόλεμος. Έρχεται ή νέμεσις για Αμερική και Ευρώπη και γίνονται όπως είπαν οι Άγιοι Πατέρες στης τρεις χώρες μία θα μείνει. Ήρθε ή ώρα ο Θεός να αλλάξει τα πάντα.

    8. Τό γερμανικό κανάλι ARD TAGESSCHAU στίς 7.3.2022
      Ο καγκελάριος Ολαφ Σόλτς δέν βλέπει πρός στιγμήν άλλη δυνατότητα βραχυπρόθεσμα νά σταματή-
      σει τίς εισαγωγές ενέργειας από τήν Ρωσία.Οί εισαγωγές ενέργειας από τήν Ρωσία έχουν ζωτική σημασία γιά τήν Γερμανία καί τήν Ευρώπη.Ο καγκελάριος Σόλτς είναι κατά κυρώσεων πού έχουν σχέσει μέ τήν εισαγωγή ενέργειας.
      Γιάννης Λάκων

    9. Οι amerικάνοι εχουν παρει ποπκορν και απολαμβανουν το θεαμα που εχουν στησει στην παγκοσμια σκακιερα. ΛΟΛ
      Προς οφελος τους ολα τελικα

    10. Κ καθώς ο Τριντό κρύφτηκε εξαιτίας της απίστευτα τεράστιας κινητοποίησης κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού η οποία κινητοποίηση πιθανόν να έπαιρνε παγκόσμιες διαστάσεις, τι σου λέει η Αμερική κ η Ευρώπη προκειμένου να χαθεί το παιχνίδι με το εμβόλιο;
      Βάζουμε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ με τον Πούτιν να αντιδρά με πόλεμο.
      Μούγκα τα κανάλια με τον Καναδά. Τι γίνεται εκεί; Που πάει ο ξεσηκωμός; Τι γίνεται με τον κόσμο που αντέδρασε;

      1. ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΕΙΣ!! ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ..ΑΠΛΟ’Ι’ΚΑ!!!

    11. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ καί πάλι εμείς θα την πλερώσουμε την νύφη.

    12. BOMBA Σολτς: «Η Γερμανία ΔΕΝ σταματά τις εισαγωγές ενέργειας από Ρωσία»! Η Ελλάδα λέει θα ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΑΝΟΥΛΑ!!!
      Δε μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Μπάιντεν.

    13. Η ΝΤΠ κανει τα παντα για να αφανισει τον πλανητη γη, ειναι ολοφανερο αυτο.Η εντολη της αρχισατανα Ροθτσιλντ σε πληρη εφαρμογη απο τα πιονια του.Το κακο ειναι οτι ο κοσμος δεν αντιστεκεται, δεν αντιδρα και αυτοι δρουν ανενοχλητα για την υλοποιηση του στοχου τους.Τελευταιο εμπόδιο η Ρωσια του Πούτιν.Θα τα καταφερουν? Ευχομαι οχι, γιατι σε διαφορετικη περιπτωση, τη @αμη@αμε!

      1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!! ΕΙΝΑΙ 5.000.000.000 ΚΟΣΜΟΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!! ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΥΣΤΕΡΙΑΖΟΥΝ!!! ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ”…

    14. Ρε τον γερο τι εκανε.Ενας γεροσαψαλο μπορει να εχει μυαλο ; Αντε η αρκουδα να τα παρει στο κρανιο και θα γινουμε ολοι …. Μπουμ και στον αλλο κοσμο.Μυαλο κουκουτσι.

    15. τους εκανε τωρα τα μουτρα κρεας το χουφταλο , να’αναι καλα οι Κινεζοι

    16. Σιγά σιγά για παγκόσμιο πόλεμο το πάνε. Οι Ρώσοι δεν θα κάτσουν να καταστραφούν. Και παγκόσμιος πόλεμος σημαίνει πυρηνικά.

    17. Σάμπως κατάλαβε τί είπε το γεροντάκι?Μιλάει για όσο κρατούνε οι μπαταρίες του

    18. Η βενζίνη αυξήθει εδώ στις ΗΠΑ κατα 25% μέσα δύο μόνο βδομάδες

    19. Μπα, ακόμη δεν την γ@μησαμε. Αυτό δεν είναι τίποτα. Ότι γίνει από εδώ και στο εξής, την απόλυτη ευθύνη στον πρωθυπουργό σας. Η μαριονέτα κατέστρεψε την Ελλάδα ενεργειακά και οικονομικά. Θα την κάνει πολύ σύντομα από την Ελλάδα. Αυτό που έκανε εις βάρος της Ελλάδας είναι κάτι το φοβερό που ακομη δεν έχετε καταλαβει.

    20. Όταν φτάσει η Βενζίνη στα 6 ευρώ το λίτρο..
      …θα πάρω άλογο για να πάω στη δουλειά μου…πιο φτηνά και πιο σίγουρα από το ηλεκτρικό αμάξι…

    21. Η Ουκρανία τον μάρανε
      Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα θέλει να καταργήσει και να φέρει ψηφιακό με QR code παντού.
      Ποιος Μπάιντεν;; Μπορει σωσίας να είναι κι αυτός.
      Το ότι ζει ακόμα είναι ύποπτο ΠΟΛΥ.
      Μόνο αυτοί ζουν;;
      Ο Κίσινγκερ , ο Σόρος, η Ελισάβετ.
      Εμείς μόνο ψοφαμε;;

    22. θα κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν την Ουκρανία και θα καταστρέψουν εμάς τους υπολοίπους

    Comments are closed.