“ΠΑΓΩΝΕΙ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ “ΑΡΝΗΤΕΣ” ΓΟΝΕΙΣ. “ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    pretenteris-630x400

    Παγώνει» η Ελλάδα με όσα τείνουν να συμβούν…

    Ακούστηκε σε όλα τα δελτία ειδήσεων, πως γονείς από την Αλιστράτη Σερρών ίσως βρεθούν αντιμέτωποι, ακόμα και με αφαίρεση της γονικής μέριμνας/επιμέλειας των ανήλικων τέκνων τους.

    Αυτό όχι ακριβώς, επειδή αρνούνται να στείλουν τα παιδιά σχολείο, αλλά διότι, όπως καταγγέλλουν, διαφωνούν με τα μέτρα προστασίας των self test και της μάσκας που είναι υποχρεωτικά για την παρακολούθηση των μαθημάτων, με τα παιδιά να μην γίνονται δεκτά στο σχολικό συγκρότημα.

    Η έρευνα ανατέθηκε σε δημόσια κοινωνική υπηρεσία με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και τα συμπεράσματά της θα προσκομιστούν στην Εισαγγελία για να αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

    Πολλοί ίσως δεν αντiλήφθηκαν πόσο σημαντικό είναι αυτό που ειπώθηκε χθες, καθώς ανοίγει πλέον ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την παρέμβαση του Κράτους σε όσα σπίτια διαφωνούν με τα μέτρα (ή οι γονείς αδυνατούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, βλ. συνεπιμέλεια), «αρπάζοντας», ει δυνατόν, τα παιδιά από το σπίτι, έτσι ώστε το Κράτος να αναλάβει την «ΜΕΡΙΜΝΑ» για αυτά!

    Μάλιστα σε νέο βίντεο δημοσιογράφος κατηγορεί την Δικαιοσύνη πως σε αυτή την κατεύθυνση ΔΡΑ ΑΡΓΑ και πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ της ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ από «αρνητές γοείς», όπως τους ονομάζουν!

    «Κινδυνεύουν να τους πάρουν την επιμέλεια αυτοί οι γονείς, ΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Δικαιοσύνη, η οποία κινείται με αργούς ρυθμούς», είπε ο δημοσιογράφος.

    Δείτε το βίντεο:

     


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Πρετεντέρη τρύπιε έμαθα έχει γκρόβερ 7.62mm Αφού η μάσκα είναι καλή και δε στερεί οξυγόνο φόρεσε τη ρε μπινέ όταν μιλάς και λες τις παπαριές σου μαζί με την ξανθόψυρα δίπλα σου και πηγαίντε στην κρητική κουράδα να σας πληρώσει με την πρέζα που πούλησε

    2. Στο Γκουαντάναμο τους κρατούμενους τους έβαζαν μάσκες αυτό σας λέει κάτι;

    3. διάβασα ποιο κάτω ότι ο Αντωνιάδης θα μηνύσει όποιον πάει να πάρει τα παιδιά από τους γονείς αρνητές…. μα για να μηνύσεις πρέπει να υπάρχει και δικαιοσύνη σωστή! Βλέπετε κάτι σωστό σε αυτό το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα; δικτάτορες κυβερνούν. Όποτε ; λοιπόν ας κοπιάσουν για τα παιδιά, αν νομίζει ο Κούλης και ο κάθε Πρετεντέρης ότι αγαπά περισσότερο τα παιδιά μας από μας.. ας έρθει να τα ακουμπήσει. Τώρα για τι τους περιμένει; αυτό είναι έκπληξη!

    4. Ρε κομματικά αποβράσματα του εκάστοτε συστήματος με τα παραφουσκωμένα πορτοφόλια, δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο Έλληνας έχει φτάσει στο αμήν ?????? Του τα πήρατε όλα και τώρα αφού εφαρμόσατε το σύστημα ” διαίρει και βασίλευε ” χωρίζοντας τον κόσμο σε εμβολιασμένους- ανεμβολίαστους, τώρα θέλετε να ξεκινήσετε παιδομάζωμα ?????

    5. Τα παιδιά που θα παίρνουν,πού θα τα πηγαίνουν?Στον ανώμαλο κούλη και στην παρέα του τον Γεωργιάδη και τον Λιγνάδη?

    6. Εάν δέν υπήρχε ό συγκεκριμενος δημοσιοκάφρος στήν Ελλάδα – καί 2-3 άλλοι εδώ πού τά λέμε – , τώρα ή Ελλάδα ούτε θά
      χε μπεί σέ μνημόνια καί θά μεσουρανούσε στό παγκόσμιο γίγνεσθε , αλλά μπήκαν στήν μέση οι γνωστοι ΕΚΤΕΣΛΕΣΤΕΣ κι έτσι χάσαμε τούς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πολιτικούς πού θά κάνανε Εθνική Παλλινόρθωση… Τώρα , όποιος περιμένει από διεθνιστούληδες , αριστερούληδες (κι όλα τά εις -ούληδες) νά μάς σώσουν , ένα έχω νά τού πώ : προσευχήσου…

    7. ΉΣΟΥΝ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.
      Και για κάθε πούστη υπάρχει κάτι που τον περιμένει…..
      Μάντεψεεεεε

    8. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΠΡΣΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΠΟΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΑΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    9. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΟΙΜΟΝΙΩΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ…………………ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΤΑΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ…………ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ…..

    10. Θεέ μου ας μην το δούμε κ αυτό…..δημοσιοκαφροι χειρότεροι κ από τους πολιτικούς αυτοί κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο

    11. Καραμπίνα με φυσίγγια εννιάβολα θα έχω στην πόρτα…Δεν θέλω και πολύ….

    12. come to δωθε να δειτε ποσο τεντωνει το κωλαντερο !!
      Εγγύηση!!

    13. Ο δημοσιογράφος με τη φούσκα τσέπη από …. ξέρει αυτός, ξέρουν και άλλοι.

    14. Οι επαναληπτικές είναι έτοιμες.Ας κοπιάσουν

    15. Ελάτε και να δούμε ποιός θα πάρει ποιόν και με τι όχημα θα φύγετε. Η ανοχή έχει και τα όρια της. Αν πειράξετε τα παιδιά μας τελειώσατε από κάθε άποψη.

    16. Τολμήστε να αγγίξετε τα παιδιά ρε προσκυνημένοι πληρωμένοι ανθέλληνες και θα παίζουμε μπάλα με τα κεφάλια σας. Ένα τέτοιο λάθος περιμένουμε για να ξεσπάσει επιτέλους η οργή του κόσμου πάνω σας.
      Τολμήστε το!

    17. Τωρα οι αδερφες αφου καταφεραν να υιοθετουν παιδια τωρα θελουν να τα παρουν και με την βια απο τις οικογενειες τους !! Ευχομαι ο Θεος να βαλει το χερι του !!

    18. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΩΛΟ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΛΑΝΙΑ ,ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ

    19. Οι έχοντες τέκνα να απολογηθούν πάραυτα στους έχοντες τεκνά..!

    20. Ετσι οσο καθεστε και τους κοιτατε αυτα θα παθαινετε , ξυλο και ασηκωτους οπου τους βλεπετε

    21. Δημητρη και pano ετσι οπως τα λετε . Αν ειχα μικρα παιδια πρωτος θα εκανα την αρχη.Στα δικα μου παιδια θα μου εκαναν κουμαντο ;;;

    22. Κατα καιρους, το εχουμε ξαναδιαβασει! Και βρισκεται ηδη, στα σχεδια τους! Στην προκειμενη περιπτωση, το Σιχαμα Πρετεντερης, λειτουργει ως “Λαγος” της κυβερνησης! Ξεχασατε αλλωστε τον ρολο του, επι ΔΝΤ;
      Μονος του, τον ομολογησε: «Υποδυόμασταν το θέατρο ότι το χρέος είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό»!
      Παρεμπιπτοντως, να θυμησουμε οτι οι συνηθεις υποπτοι δημοσιογραφοι, εχουν παντελονιασει πακτωλο χρηματων, για την προπαγανδα υπερ των Λαθρο, υπερ του ΔΝΤ, υπερ των εμβολιων και δεν ξερω, τι αλλο!

      1. υπερ των πουστηδοαδελφαρων και παλακωμουνουδες

    23. Δηλ. Οι νόμοι για την υποχρεωτική εκπαίδευση δεν ισχύουν για τους Ρομά ?
      Πήγαν ποτέ να πάρουν τα παιδιά τους που τα έχουν στην ζητιανιά και στην εκπαίδευση της παρανομίας ?
      .

      1. Μπραβο …σωστος ….και οχι μονο ..θα παρουν τα παιδια;;;;θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει ….ξυλο ξυλο και παλούκωμα .

    24. Ας τολμήσουν!!! Θεωρώ πως ο Αντωνιάδης θα αναλάβει την υπεράσπισή τους, να τους παει γαμιώντας μετά… Πρεντέρη, μια ζωή ενα σκουπίδι ησουν, μακαρι να σε πιασει το μπολι να ψοφισεις

      1. Σιγά μην κάνει κανονικό εμβόλιο το ραμολιμέντο.
        Τον φυλάει τον κώλο της η λινάτσα………..

      2. Όταν τολμήσουν να πάρουν έστω και ένα παιδί, η έκρηξη θα είναι τόσο μεγάλη που δεν έχει μείνει τίποτα να δικάσει κανέναν.

    25. Κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά !!! Σε τέτοια περίπτωση να ξέρετε ο κόσμος θα πάρει το νόμο στα χέρια του

    26. Αποζητούν να ξεκινήσει εμφύλιος για να δώσουν νησιά και Αιγαίο στην Τουρκία χωρίς πόλεμο σηκώνοντας το δάχτυλο να λένε “εσείς φταίτε”.

    27. ελάτε να τα πάρετε.θα φάτε σε φέρετρα θα φευγετε

    28. Αν δεν τους ριξουν την πρωτη μπαρουτια οι γονεις την στιγμη που θα κανουν κατι τετοιο..τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους..μια σπιθα να ξεσηκωθει ο πατριωτικος λαος της ελλαδος μας αυτο χριαζομαστε…μια ΣΠΙΘΑ

    29. Απο τη στιγμή που τον πληρώνει ο χοντρός πρεζέμπορας και κουμπάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μεγάλο συστημικό κανάλι τι περιμένεις να πει ο σκουληκαντέρης;;

    30. Όπου να ναι θα το καταλάβουν κι αυτό οι ανυποψίαστοι γονείς. Ότι στη ΝΤΠ τα παιδιά τους αν δεν υπακούν θα τα παίρνει το κράτος. Στην Αμερική συμβαίνει ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Στο ρόλο του ρουφιάνου ο Δάσκαλος!!!

    Comments are closed.