ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ “ΘΕΡΙΖΕΙ” ΟΔΗΓΟ ΜΗΧΑΝΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

    Κοινοποίηση:
    troxaio_kriti

    Ακόμα ένα τροχαίο στην Κρήτη, που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει όλα όσα έγιναν στη Χερσόνησο…

    Το βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που το ασημί ΙΧ πέφτει με ταχύτητα πάνω στον άτυχο μοτοσυκλετιστή σοκάρει. Ο 24χρονος ανθιποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού από τη μία στιγμή στην άλλη εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια του φίλου του που τον ακολουθούσε με άλλη μοτοσυκλέτα.

    Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι νεαροί μοτοσυκλετιστές κινούνται κανονικά στη δεξιά λωρίδα, φορώντας και προστατευτικά κράνη. Βρίσκονται ξαφνικά “αντιμέτωποι” με το ασημί ΙΧ που μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και θερίζει κυριολεκτικά τον 24χρονο και τη μοτοσυκλέτα του.

    Ο φίλος του γλυτώνει από θαύμα και είναι εκείνος που σπεύδει δίπλα του για να τον βοηθήσει. Το ασημί ΙΧ που οδηγούσε ένας Βούλγαρος συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε μαντρότοιχο.

    Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου, σημειώθηκε στο Σαραντάρη Χερσονήσου, εκεί που οι στενοί δρόμοι δεν προσφέρονται για υψηλές ταχύτητες, όπως αυτές που συνετέλεσαν στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα.

    Την ίδια στιγμή η κοινωνία της Ιεράπετρας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την κατάσταση της υγείας του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

    Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον τραυματισμό του, σημειώθηκε στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας Βιάννου, όταν ένας 77χρονος κάτοικος της περιοχής, που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση τους Μύθους τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά, ενώ ο ίδιος είχε ολοκληρώσει τις αγροτικές του εργασίες και επέστρεφε στο αυτοκίνητό του.

    Δείτε στο επόμενο βίντεο την παράσυρση οδηγού μηχανής στην Χερσόνησο της Κρήτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Πουτσαβλαντωνάκηδες…. Χειρότεροι οδηγοί παγκοσμίως… Πίνετε από το πρωί ρακιές και δεν ξέρετε τι κάνετε μετά… Λοιπόν έχετε κάνει τα μεγαλύτερα ποσοστά τροχαίων δυστυχημάτων από όλη την Ελλάδα….. Πίνετε και μετά άμα λάχει και σας την πει κανένας βγάζετε και κάνα κουμπούρι από πάνω.Ρεζιλεψατε την Κρήτη όλοι σας με τον αλκοολισμό σας κοπέλια..

    2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΥΓΕ.

    3. Εκεί κάτω στην Κρήτη η κατάσταση με τους συντεκνους έχει ξεφύγει τελείως .Κάνουν οτι γουστάρουν χωρίς να υπολογιζουν τιποτε !!!! Η αστυνόμευση είναι της πλάκας αφού όλοι τους είναι…… ο κολλητός του κολλητου !!!!! Πρέπει να στείλουν νέο αίμα αστυνομικων να τους ξεσκίσουν για να βάλουν μυαλό . Καλή η Κρήτη αλλά ο κόσμος της γενικά ιδιορυθμος !!!! Χρονιες νοσηρες καταστάσεις που δεν θεραπεύονται ευκολα.

    4. Για τους Κρητικούς δεν υπάρχει κ.ο.κ είναι
      ανεξέλεγκτοι και απείθαρχοι.Τα περισσότερα
      ατυχήματα γίνονται εκεί.Ειναι ανυπότακτος
      λαός γενικά !Πρέπει να σεβαστούμε τη
      νοοτροπία τους.Το να βρίζουμε με άσχημα
      λόγια δεν είναι προς τιμην μας.
      Να δούμε τη στάση θα κρατήσουν τώρα που
      θέλουν τους φορτώσουν τους Λίβυους
      Τζιχανιστες.Πιστευω θα αντιδράσουν βίαια
      και θα βάλουν τα γυαλιά σ όλα τα αντιστασιακά υποκείμενα του πληκτρολογίου
      της υπόλοιπης Ελλάδας.
      Κρήτες αδέλφια μη Μασάτε!

      1. Φίλε κόψε το thc και ξεκινά το cbd. Έχεις κάψει όλο το hard drive. Ρε συ, σε άρθρο για τροχαίο ατύχημα, οταν ο τραγικός οδηγός είναι Βούλγαρος!, αντί να μας πεις για την οδική ασφάλεια , όπου σε όλο τον κόσμο οι οδηγοί είναι ανεκπαίδευτοι και τρέχουν σαν λαλακες , εσύ μας μιλάς για τα τζιχαντια? Υπάρχει κ στα περίπτερα….

      2. Δλδ να σε σεβαστουμε τον απείθαρχο λαό επειδή χτύπησε τον οδηγό της μηχανής επειδή είναι ανυπότακτος όπως λες. Αλλά στα μεριά που εισέβαλαν τουμπεκί εκεί, όχι γυαλιά θα βάλουν στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά θα οι ίδιοι θα φορέσουν παρωπίδες για να μη βλέπουν τη κατάντια τους.
        Ένας λαός που δε σέβεται τον συνάνθρωπο του πως θα σεβαστεί οτιδήποτε άλλο. Αλλά μάλλον από την ίδια πάστα προέρχεσαι. Ο κόσμος έχει εξελιχθεί και εσείς ακόμα μιλάτε σαν να ζείτε στον μεσαίωνα.

    5. Ολα τα κατακάθια οδηγούν και σκοτώνουν ανεξέλεγκτα .Παρτε τους τα διπλώματα και βαλτε τους φυλακή .Βουλγαροι Ρουμάνοι Αλβανοί ,γυφτοι σκοτώνουν Έλληνες τους εγκαταλείπουν και δε τιμωρούνται !Νομοι για το Λούτσο ,κράτος μπο@ρδελο ,δικαστές πληρωμένοι .

    6. Ανεύθυνοι δολοφόνοι Γκάζι κι όποιον Πάρη ο χάρος οι περισσότεροι μάθημα επειγόντως στα σχολεία

    7. Κατι ελεγε ο Ιαβερης εν μεσο καραντινας κ τον κραζανε εδω στα σχολια……να μας πουνε ποσοι ειναι οι νεκροι κ οι τραυματιες στα τροχαια μετα την αρση των περιορισμων!Ειμαστε οι χειροτεροι οδηγοι στην Ευρωπη χωρις καμμια παιδεια στην οδηγηση!!!!!!

      1. Ακριβώς φίλε! Μόνο απ’ το κράξιμο του Ιαβέρη φαίνεται τι είδους υποκείμενα πιάνουν το τιμόνι και βγαίνουν έξω στους δρόμους μετατρέποντας τα οχήματά τους σε όπλα… Κι αν θέλουν να σκοτωθούν οι ίδιοι πρόβλημά τους, αλλά δυστυχώς παίρνουν στο λαιμό τους κι άλλους ανθρώπους…

        1. Πώς είναι δυνατόν όλοι οι άσχετοι να κατηγορούν έναν Ιαβέρη που είναι Σχολείο. Όταν οι οδηγοί το μόνο που μαθαίνουν είναι να βάζουν ταχύτητα και να πατάνε γκάζι αφού πρώτα “λαδώσουν” το μηχανολογικό για να βγουν σαν το χάρο στους δρόμους. Στο εξωτερικό είσαι υποχρεωμένος να γραφτείς σε σχολή πρώτων βοηθειών και να παρακολουθήσεις 2 μέρες μαθήματα. Αφού πάρεις το δίπλωμα βρίσκεσαι σε δοκ. περίοδο για 2 χρόνια. Αν κάνεις ατύχημα προσθέτονται αλλά 2. Αν σου πάρουν το δίπλωμα για κάποιο λόγο θα πρέπει να κάνεις το λεγόμενο τεστ ηλίθιων. Φαντάζομαι πολλοί από αυτούς που κράζουν θα ξημερωβραδιαζανε στα εξωτερικά κέντρα για να αποδείξουν το αντίθετο
          Μόνο που έχουμε την πρωτιά στα τροχαία στην Ευρώπη αυτό τα λέει όλα. Και αυτοί που κατηγορούν είναι οι πιο επικίνδυνοι.

    Comments are closed.