ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Κοινοποίηση:
    ;δ;ςδςδ;ςςς;

    Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ προειδοποίησε σήμερα ότι οι δράστες των ταραχών που συγκλονίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και πολλές ημέρες «θα μετανιώσουν» που συμμετείχαν σε αυτές, ενώ συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι αντιμεταναστευτικές κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις.

    «Σας εγγυώμαι ότι θα μετανιώσατε που συμμετείχατε σε αυτές τις ταραχές», είπε σε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του «θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να οδηγήσει αυτούς τους αλήτες στη δικαιοσύνη».

    Ο τύπος δηλαδή αντί να συλλάβει τους λ@θροφονιάδες που έβαψαν με αίμα παιδιών τα χέρια τους στοχοποιεί τους πατριώτες που ξεσηκώθηκαν με τη μουσουλμανοποίηση της χώρας και όλης της Ευρώπης. Νωρίτερα, διαδηλωτές έσπασαν τζάμια ξενοδοχείου και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στη βόρεια Αγγλία σήμερα, καθώς συνεχίζεται το κύμα των αντιμεταναστευτικών, αντιμουσουλμανικών κινητοποιήσεων με αφορμή τον φόνο τριών μικρών κοριτσιών σε μια σχολή χορού την περασμένη εβδομάδα.

    Αντιμεταναστευτικές και αντιισλαμικές οργανώσεις εκμεταλλεύτηκαν τις φήμες που κυκλοφόρησαν μετά την επίθεση στο Σάουθπορτ και οι οποίες έλεγαν ότι ο δράστης ήταν παράτυπος μετανάστης και ριζοσπάστης μουσουλμάνους. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 17χρονος που έχει συλληφθεί γεννήθηκε στη Βρετανία και, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προέρχεται από οικογένεια χριστιανών.

    Παρ’ όλ’ αυτά, βίαιες ταραχές ξέσπασαν το Σάββατο σε πολλές πόλεις, όπως στο Λίβερπουλ, το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ και έγιναν δεκάδες συλλήψεις καθώς καταστήματα και επιχειρήσεις βανδαλίστηκαν και λεηλατήθηκαν και πολλοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Η κυβέρνηση του Κιρ Στάρμερ προειδοποίησε ότι δεν θα ανεχθεί βιαιοπραγίες και θα στηρίξει την αστυνομία χορηγώντας της τα μέσα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

    Σήμερα, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν κοντά σε ένα ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνταν αιτούντες άσυλο, κοντά στο Ρόδερχαμ, στη βόρεια Αγγλία. Οι συγκεντρωμένοι εκτόξευαν τούβλα στους αστυνομικούς και έσπασαν πολλά παράθυρα του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων. Αρκετές δεκάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί και σε ένα άλλο ξενοδοχείο στο Άλντερσοτ, στη νότια Αγγλία.

    Τόσο στο Ρόδερχαμ όσο και στην πόλη Λάνκαστερ, στα βορειοδυτικά, οργανώθηκαν επίσης αντιρατσιστικές αντιδιαδηλώσεις και η αστυνομία προσπάθησε να παρέμβει μεταξύ των δύο ομάδων για να μην συγκρουστούν.

    Την ώρα που ξεκινούσαν οι διαδηλώσεις στο Μπόλτον, κοντά στο Μάντσεστερ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι της χορηγήθηκαν ευρύτερες εξουσίες για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντικοινωνική συμπεριφορά. Η αστυνομική επιθεωρήτρια Νατάσα Έβανς είπε ότι η αστυνομία θα ενισχύσει την παρουσία της για να προλάβει τυχόν επεισόδια.

    Στο Μίντλεσμπρο ξεκίνησε επίσης μια διαδήλωση, μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα, μετέδωσε το κανάλι Sky News.

    Ο Στάρμερ, πρώην εισαγγελέας που ανέλαβε την πρωθυπουργία πριν από έναν μήνα αφού οι Εργατικοί κέρδισαν τις βουλευτικές εκλογές, έχει δηλώσει ότι οι ταραχές οφείλονται σε σκόπιμες ενέργειες της ακροδεξιάς που συντονίζονται από «μια ομάδα ατόμων που ασφαλώς κλίνουν προς τη βία» και ότι δεν πρόκειται για μια θεμιτή διαμαρτυρία.

    Η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ είπε το Σάββατο ότι όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές ταραχές θα αντιμετωπίσουν «τις σκληρότερες δυνατές κυρώσεις».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΤΟ καθε πραγμα εχει τη τιμη του!!!. Οταν οι εγγλεζοι “εισηγαγαν” χιλιαδες, εκατομμυρια αλλαχουακμπαρες στη χωρα τους για να φτηνηνουν τα μεροκαματα ηταν καλα εεεεε”? Φατε την τωρα να ελθετε στα ισια σας.Οσο για το πρωθυπουργο τους που λεει”θα τα μετανοιωσουν οσοι πηραν μερος στα επεισοδια” ας βρεθει ενας πατριωτης τους πραγματικος να τον βαλει στη θεση που ανηκει.Αλλα ειπαμε εγγλεζοι ειναι αυτοι,,, ξερουμε απο το παρελθον τους.Οτι κανουν θα το κανουν οι ιρλανδοι πραγματικοι πατριωτες να το βγαλουν απο πρωθυπουργο

    2. Μετά τους.ολυμπιακούς αγώνες έρχεται κ η σειρά της Γαλλίας. Λεπέν θα λενε κ θα.κλαίνε ….

    3. Εύχομαι ότι έπαθαν τα 3 παιδάκια, να το πάθουν τα παιδιά των ρεντικολων της εξουσίας… Παντού, όχι μόνο Μεγ. Βρετανία.

    4. Ο καρκίνος του πλανήτη είναι η Νέα Τάξη των Χαζάρων

    5. 70.000.000 λουγκρες που τις κυβερναγε ενας προσφυγας ονοματι Σουνακ! Αξιοι της τυχης τους!

    6. Πολύ αργά για κλάματα θα έπρεπε να είναι ο τίτλος…

    7. τι εννοείτε όταν λέτε “εμφύλιος”; ότι ο ιθαγενής λαός θα συγκρουστεί με την άρχουσα κάστα αλλογενών και διεστραμμένων μασόνων και μελών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που προσπαθεί να τον εξαλείψει και να τον αντικαταστήσει με Αφροασιάτες;

    8. Και στην Ελλάδα τα ίδια έχουν κάνει Τσίπρας και Μητσοτάκης. Όσοι αντιστέκονται τους βαπτίζουν φασίστες και ναζί αφήνοντας τους παράνομους ισλαμιστές ελεύθερους να κάνουν ότι γουστάρουν.

    9. Περιμένατε αριστερό πολιτικό να πάρει το μέρος των ντόπιων και να μην υπερασπιστεί τους λαθρομουσουλμάνους; Ο μεγάλος εχθρός της Ευρώπης είναι η αριστερά και όχι οι μουσουλμάνοι και οι λαθρομετανάστες. Αυτοί είναι τα πιόνια για να περάσουν τα σχέδια της μαρξιστικής αριστεράς για παγκοσμιοποίηση και αντικατάσταση των λευκών ευρωπαίων από σκουρόχρωμες κατσαρίδες. Η εκφυλισμένη αριστερά καταστρέφει την Ευρώπη.

      1. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΝΤΩΣ.. Η ΔΕΞΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΗ ΣΩΝΕΙ?

    10. Καταρχάς ΠΟΤΕ δεν είναι αργά

      Ο τωρινός ΠΘ του ΗΒ θα μείνει στην ιστορία ως τον μοναδικό που κατάφερε να ενώσει τους ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ με τους ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ και να τους βγάλει έξω στο δρόμο προκειμένου να παίξουν ξύλο με τους παράνομους (μουσουλμάνους) μετανάστες

      Αυτά όλα που συμβαίνουν στο ΗΒ τα βλέπει όλη η ΕΥΡΩΠΗ και ανησυχεί…

      Αυτά συμβαίνουν όταν βλέπουν οι απλοί πολίτες να κινδυνεύουν οι ίδιοι οι οικογένειες τους οι γυναίκες τους τα παιδιά τους.

      Οι παράνομοι (μουσουλμάνοι) μετανάστες μόνοι τους έχουν γίνει στόχος με τις ενέργειες τους
      Αν είχαν μάθει να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους άλλους ανθρώπους
      Αν είχαν μάθει να ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ με άλλους ανθρώπους
      και δεν είχαν μάθει μόνο να βιάζουν / μαχαιρώνουν / σκοτώνουν κάθε αντίθετο με το ισλαμ
      δεν θα είχε γίνει τίποτα απολύτως.

      Ότι αφορά το ξύλο που πέφτει τώρα καλά είναι αλλά δεν θα αργήσουν να βγουν τα όπλα και τότε και η αστυνομία και ο στρατός θα είναι ανήμποροι να αντιδράσουν και θα έχουμε έναν εμφύλιο πόλεμο όπου η μια πλευρά θα είναι οι ΙΡΛΑΝΔΟΙ και ΒΡΕΤΑΝΟΙ και η άλλη πλευρά θα είναι οι παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες θα χυθεί πάρα πολύ αίμα θα υπάρξουν πάρα πολλοί νεκροί και όσοι επιζήσουν θα αναζητήσουν αλλού καταφύγιο ελπίζω να μην βρουν πουθενά στην ΕΥΡΩΠΗ και να αλλάξει η στάση της σε ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ κάθε παράνομου μετανάστη.

      Βέβαια όλοι αυτοί θα έρθουν εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ με ότι σημαίνει αυτό…

    11. Δεν μπορείς να πεις και τα καλύτερα για τους Άγγλους, αλλά σε αυτό το θέμα, ένα εκατομμύριο μπράβο τους. Να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι τέλους. Φτάνει με τα λαθροπιθήκια, δεν γίνεται άλλο να πληρώνουμε τα επιδόματά τους, ας πάνε από κει που ήρθανε. Να ξυπνήσουν και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και εμείς εδώ.

    12. Τώρα πια, είναι πολύ αργά.
      Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μουσουλμανοποιηθεί ανεπανόρθωτα.

      Η Αστυνομία κυνηγά όσους αντιδρούν ενώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τούς χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς, φασίστες κτλ.

      Από κοντά και τα “προοδευτικά” αναρχο-άπλυτα των Μ.Κ.Ο. (made in Soros κτλ.),
      που στο πνεύμα Refugees-Welcome, στήνουν αντι-συγκεντρώσεις

    13. τίποτα ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι θα τα καίνε

    14. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει μπουχτίσει. Δεν είναι μόνο οι λαθρό που κοστίζουν 500.000 ο ένας σε ξενοδοχεία, γιατρούς κλπ. Είναι η ακρίβεια, είναι η οικονομική ανέχεια. Είναι η ΧΟΥΝΤΑ του FPP συστήματος εκλογών που το 20% κυβερνά λες και είναι απόλυτοι δικτάτορες και που εκατομμύρια Άγγλοι δεν έχουν φωνή στο κοινοβούλιο.

      Είναι οι Πακιστανοί που έχουν γεμίσει τα δημοτικά συμβούλια και πετάνε τα χρήματα των φορολογουμένων από τους Δημοτικούς Φόρους, τρώγωντας μεταξύ τους.

      Είναι που οι Άγγλοι βλέπουν τα παιδιά τους να μην έχουν στον ήλιο μοίρα, να μην έχουν καμία δυνατότητα να αγοράσουν σπίτι γιατί ό,τι καινούργιο χτίζεται το αρπάζει το κράτος με τα λεφτά των φόρων και βάζει μέσα τους λαθρό τσάμπα.
      Είναι οι συνεχείς επιθέσεις των μουσουλμάνων (λαθρό ή μη) κατά των κοριτσιών των Άγγλων και η ανοχή της βίας τους από το καθεστώς, αλλά και της σιωπής για τα ειδεχθεί εγκλήματά τους που το κράτος & ΜΜΕ καλύπτουν.
      Είναι το θανατικό και οι αρρώστιες από τα δηλητήρια που τους επέβαλαν με το κορονοϊό.

      Είναι μία κατάσταση που βράζει 20 χρόνια.

    15. ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΜ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΨΕΙΣ ΑΙΜ ΑΤΗΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΑΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΕΧΤΕΣ ΑΜΗΝ +++

    16. Ο Starmer και η παρεούλα του, θα κατεβάσουν τους τόνους μόλις δουν ότι χάνουν στις δημοσκοπήσεις. Η Βρετανία δεν είναι Ελλάδα, να δέχεται ότι της σερβίρουν οι κυβερνώντες. Και όπως εύκολα πήρε την εξουσία, το ίδιο εύκολα θα την χάσει. Κανένας δεν είναι υπέρ της βίας. Αλλά όταν ένας 17άρης σκοτώνει τρία λευκά κοριτσάκια, η αγανάκτηση των πολιτών περνάει στην βία. Πάνε οι εποχές που βγαίνανε με τα κεριά στα χέρια για να δηλώσουν οι άνθρωποι την λύπη τους. Αν τα κοριτσάκια ήταν παιδιά των κυβερνόντων, θα ξεφώνιζαν κουβέντες για την δημοκρατία και τρίχες κατσαρές.

    17. Μπα;;; Πως κ αυτη η επιφωτηση;;;;; Η μουσουλμανοποιηση εχει ηδη ολοκληρωθει……τωρα αρχιζουν τα ωραια…..που ειναι οι γιαγιαδες για παρασημα;;;;

    18. Αργότερα οι πατριώτες δεν θα μπορούν να ξεσηκωθούν διότι θα είναι μια μικρή μειονότητα.Οι μουσουλμάνες γενοβολουν αβερτα.Αλαχου Ακμπάρ Ευρώπη!

    Comments are closed.