ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΞΕΚ@ΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ! “ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ” – ΚΟΚΚΑΛΟ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”!

    Κοινοποίηση:
    PALAISTINIOS-TATI

    Εκτός εαυτού βγήκε ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας Μοχάμεντ Ελμπάτα, ο οποίος εμφανίστηκε στον Alpha και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

    «Είσαστε πραγματικά ντροπή, ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Τώρα ξυπνήσατε ότι υπάρχει πόλεμος στην Παλαιστίνη. Δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος ΜΜΕ στη Γάζα. Θέλετε να καθόμαστε στα αυγά μας, να πεθάνουμε ήσυχα σαν καλά παιδιά χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν. Αυτό είναι απάνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε μια έντονη στιγμή της συνέντευξης ξευτιλίζοντας το πρώην ξέκ#λο με τον άντρα αρπακτικό!

    Παράλληλα ακούγοντας την παρουσιάστρια να μιλάει επανειλημμένως για «εισβολή της Χαμάς στο κράτος του Ισραήλ», εξανέστη «Αυτό είναι Παλαιστίνη. Αυτό που λέτε «κράτος του Ισραήλ» είναι κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Τώρα που μας σκοτώνουν είναι Ισραήλ. Μας διώξαν από το σπίτι μας και τώρα δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε. Με βγάλατε να πω κάτι ακραίο για να πει μετά ο κόσμος, καλά να πάθουν, είναι τρομοκράτες όλοι τους. Γι’ αυτό με βγάλατε».

    Ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας μίλησε για προπαγάνδα των ΜΜΕ, τονίζοντας πως «Έχουν αμολήσει 5000 φαντάρους, το τάγμα της προπαγάνδας, κλαίνε για αποκεφαλισμένα παιδιά. Έκλαιγε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τα αποκεφαλισμένα παιδιά που αποδείχτηκε πως δεν υπάρχουν. Όλα τα κανάλια καλύπτουν τι συμβαίνει στο Ισραήλ, για τη Γάζα δεν μιλάει κανείς.

    Ξέρετε ότι ο μισός ισραηλινός στρατός είναι γυναίκες; Στο στρατόπεδο που έγινε η συναυλία; Εγώ είμαι τρελός, εσείς τα πιστεύετε; Είμαι κατά της βίας, αυτό που έγινε με θλίβει. Αλλά με θλίβει το γεγονός ότι 17 χρόνια η Γάζα είναι εγκλωβισμένη. Ο ΠΟΥ 10 χρόνια λέει ότι η Γάζα δεν έχει πόσιμο νερό. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν βομβαρδίζουν σκοτώνουν αθώους.

    Πρώτη φορά από θύτης το Ισραήλ γίνεται θύμα και μαύρο κλάμα σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα είμαστε θύματα. Ο υπουργός Άμυνας μας είπε ανθρωπόμορφα ζώα και πήρε την άδεια όλου του κόσμου να μας σφάξει. Ανήγγειλε το έγκλημα πολέμου που θα κάνει. 75 χρόνια κατοχής δεν κλαίει κανείς. Ας αποδεχτούμε ότι η Χαμάς είναι τρομοκράτες, όταν ένα κράτος αναγνωρισμένο απαντά με την ίδια βαρβαρότητα καμία χώρα δεν διαμαρτύρεται».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. ΠΡΩΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΉΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ(ΕΞ ΟΥ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΦΟΙΝΙΚΕΣ(ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ-ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ “ΦΟΙΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ”)!…
      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΉΡΘΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ(ΠΕΡΙ ΤΟ 1000 π.Χ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΈΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ(ΒΙΒΛΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ)!…
      ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 70 μ.Χ!…
      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΈΛΛΗΝΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ Κ.Α!…
      ΟΙ ΆΡΑΒΕΣ(ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ!…
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΆΡΑΒΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ 6ο ΑΙΩΝΑ(ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΙΣΠΑΝΙΑ-ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΈΣΩΖΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΛΑΜΗΣΑΝ-ΑΡΑΒΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ(ΕΝΩ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ-ΕΞ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ “ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ”)!…
      ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!…
      ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β.ΠΠ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΌΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΦΥΛΩΝ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΧΙΚΑ!…
      ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΆΡΑΒΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΈΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ!…
      ΌΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΆΛΛΑ ΤΟΣΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ!…
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ(ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ)-ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!…

    2. Και εμείς μουσουλμανικες χώρες εάν δεν υπάρχει εκκλησία η είναι χιλιόμετρα μακριά μαγαζί νοικιάζουν βάζουν ένα τραπέζι 2 εικόνες και καρέκλες μέχρι να βρεθεί παπάς πάνε εκεί κσι διαβάζουν μόνοι τους κλπ οποίος ριναι καλή φόνος ανάβουν έναν Καντήλι λιβάνι και αυτό είναι

    3. Έχουμε εργαστεί με παλεστηνιους με ιρακινους Ιρανούς αιγιπτιους πακιστανους στα εργοστάσια Τούρκους και μουσουλμανους Θράκης και με μαύρη φυλή ουδέποτε μια γυναίκα είπε ότι είχε πρόβλημα εδώ με αυτήν την φυλή φυλές κατ αρχήν αν γινόταν κάτι θα έτρωγαν το ξύλο της χρονιάς τους κλπ καθησαν άλλοι πήραν σύνταξη φυγαν άλλοι μετά από χρόνια έφυγαν Ισπανία κλπ ουδέποτε ενόχλησαν εδώ είναι Εργατουπολη δεν είναι η Εκάλη και η Βούλα κλπ όσο για την Στεφανίδης κάποιος έπρεπε να της τα σύρει δημόσια κάνει πολλές μαλακιες για τηλεθέαση αυτό γίνετε νόμιμα επί χούντας και συνεχίστηκε αργότερα να εργαζοντε εδώ άλλοι μένουν στην περιοχή άλλοι φεύγουν Αθήνα κλπ ο Ασπρόπυργος έχει και μαύρη φυλή σχόλασε πάνε Αθήνα υπάρχουν Πακιστανοί που ήρθαν ς5 χτον εδώ εργαχοντε όλα αυτά τα χρόνια δεν παντρεύτηκαν ποτέ και Αιγιπτιοι είπαν δεν βάζω σινετρο στο πορτοφόλι μου μερικοί θα φάνε σύνταξη εδώ είπαν δεν έχουν κανένα να περιμένει εκεί όλοι έχουν πεθάνει θα πεθάνω εδώ δεν ενοχλούν κανέναν εδώ και η χρυσαυγιτες τους προσέχουν

    4. Σκατιάνα πουτανίδου,η ντροπή της δημοσιογραφίας,τον Παλαιστίνιο δεν τον έβγαλε γιατί την ενδιέφερε η γνώμη του,αλλά για να τον ευτελίσει και να τον βαφτίσει τρομοκράτη,για τα εγκλήματα των εβραίων είπε κάτι;Κάθε μέρα η Γάζα βομβαρδίζεται και τα βοθροκάναλα θα μας δείχνουν για 2 μήνες τη σφαγή στο ρέϊβ πάρτυ

    5. …ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΖΙ!
      ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ –
      ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΜΑΣ!

      ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!

    6. Λαθροπηθίκι την πεφτει σε εβραια κοκαρισμενη

    7. Ποιος Παλαιστίνος ρε; Αν αυτός είναι Παλαιστίνιος εγώ είμαι μεμέτης. Οι ισλαμοφασίστες είναι η πηγή όλων των δεινών του πλανήτη. Αποκτηνωμένα ζώα. Σε μια αναμπουμπούλα κάτι τύποι σαν κι αυτόν θα βίαζαν και θα έσφαζαν και τις δικές σας γυναίκες και τα παιδιά σας.

    8. αποφασισε με ποιον εισαι, δε γινεται και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ

    9. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

    10. Πολύ σημαντικά αυτά που είπε ο Παλαιστίνιος ομιλητής, και για όσους δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και γιατί η περιοχή δεν μπορεί να ησυχάσει, καλά θα κάνουν τα προσέξουν τι ακριβώς είπε: “Αυτό που λέτε «κράτος του Ισραήλ» είναι κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη”.
      Γι’ αυτούς, ο Εβραϊκός λαός δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης στην πατρογονική του γη. Θέλουν να τους διώξουν από εκεί ολωσδιόλου. Όσοι, λοιπόν, μιλάνε για 2 κράτη, ας καταλάβουν ότι οι Παλαιστίνιοι δεν το θέλουν αυτό. Αν το ήθελαν, το ζήτημα θα είχε λυθεί από την αρχή, όπως λύθηκε σε όλες τις χώρες που ήταν κάτω από Οθωμανική κατοχή, μετά τη διάλυση της αυτοκρατορίας. Ορίστηκαν σύνορα, έγιναν ανταλλαγές πληθυσμών και η ανθρωπότητα συνέχισε να ζει. Αυτοί, δεν δέχτηκαν την πρόταση του ΟΗΕ. Είναι δέσμιοι του μίσους τους, κι αυτό το μίσος το πληρώνουμε όλοι, τόσα χρόνια τώρα, και τελικά κι οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
      Καιρός να καταλάβουν ότι η ανθρωπότητα δεν θα το δεχτεί άλλο, αυτό. Ας αποφασίσουν να διαλέξουν τη ζωή και όχι τον θάνατο.

      1. Ο Αραφάτ ήθελε τη λύση των δύο κρατών και η Φατάχ επίσης.

      2. απο που και ως που ειναι πατρογονικη γη των ισραηλινων ρε ανιστορητε;

      3. Μάθετε κάποια ζωτικά πράγματα,που επιμελώς μας κρύβουν:
        Ότι αυτή η Γη ουδέποτε ήταν η πατρογονική γη των Εβραίων. Διότι αποδεδειγμένα ένα άκρο της ήταν κατοικία των.
        Επίσης ότι αποδεδειγμένα από τις έρευνες ακηδεμόνευτων αρχαιολόγων και άλλων ερευνητών,οι προϊστορικοι Κρήτες είχαν αποικίσει την γη. Οι Φιλισταίοι. Επιβεβαιώνεται ότι απόγονοι τους είναι οι Παλαιστίνιοι. Και όπως ευτυχώς τόλμησε να πει ο ηγέτης Γιασερ Αραφατ:
        «Εμείς οι Παλαιστίνιοι καταγόμαστε από την Κρήτη. Φύγαμε από την Κρήτη και πήγαμε στην Παλαιστίνη. Ξαναγυρίσαμε στην Κρήτη και ξαναφύγαμε από την Κρήτη και ξαναπήγαμε και εγκατασταθήκαμε μονίμως στην Παλαιστίνη…». Το 1981. Επίσης ο ισραηλινός καθηγητής Γιαχουντα,με επιστημονική έρευνα,το συμπέρανε ότι τόσο τα εβραϊκά όσο και τα αραβικά είναι προϊόντα της αρχαίας ελληνικής. Και το όνομα Αλλάχ είναι παραφθορά του ονόματος Ελχιανος,από τον ναό των Φιλισταίων για τον Ελχιανο Δια Ζευς. Τόσο απλά!

        1. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ? ΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ???

          1. Δηλαδή εδώ μας λες οτι ποτέ δεν ήξερες αυτά που κατέθεσα,τα απόκρυφα της Ιστορίας; Οι ένοχοι είναι το υπουργείο Παιδείας,τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και τα studios παραγωγών μας. Για αυτό απεχθάνομαι όλα τα ελληνικά σήριαλς.

      4. Οι Εβραίοι δεν έχουν κράτος από το 800πΧ και δεν υπήρχαν στην Παλαιστίνη από το 136μΧ που μετά την τελευταία επανάσταση τους έδιωξαν όλους οι Ρωμαίοι.
        Ως αποτέλεσμα μετά από 2000 χρόνια, το 1946 λιγότερους Εβραίους είχε η Παλαιστίνη (Ισραήλ) από Εβραίους που έχει η Ελλάδα σήμερα (40.000 περίπου). Το 1948 τους κουβάλισαν οι Άγγλοι για να φτιάξουν κράτος. Και δεν ήθελαν να φύγουν από την Ευρώπη γιατί εδώ ζούσαν 2000 χρόνια. Υπάρχουν Εβραϊκες οργανώσεις σε όλο το κόσμο που είναι αντίθετοι στο ίδιο το κράτος του Ισραήλ.

        Το βασίλειο του Ισραήλ, Δαβίδ κλπ, δεν έχουν υπάρξει από το 1000 ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ και μάλιστα για μερικές δεκαετίες μόνο κάτι χωριά φτιαγμένα από λάσπη.
        Οι Έλληνες περισσότερα δικαιώματα έχουμε στην Κριμαία, Βόρεια Αίγυπτο, Σικελία, Νότια Ιταλία και Μασσαλία, απ’ ό,τι οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη.

    11. κτηνη και ζωα παλαιστινιοι ισραηλινοι αραβες και απανταχου μουσουλμανοι και εβραιοι ειναι τα ιδια κτηνη τερατα και ζωα…. τουρκοαλβανοι και ολοι που κατακλυσαν την Ιερη Πατριδα μας…. δεν τους αξιζει σε ολους τους παρα να ζουν και να πεθαινουν σε κλουβια απο οπου δεν μπορουν να διαπραξουν τα εγκληματα και τη βλασφημια που περιεχουν τα σατανικα ιερα βιβλια τους…. τερατα του σατανα ολοι οι μουσουλμανοι και ολοι οι εβραιοι….

    12. φιλε μην κοιτας μονοπλευρα τα γεγονοτα αλλα και απο τις δυο πλευρες μια ζωη αυτοι οι εβραιοι θελουν να ειναι κυριαρχοι ολου του κοσμου να μας αρεσει το δικιο ολα τα πορνοκαναλα αν δεν δειχνουν τις μαλακιες τους δειχνουν μονο τους πονεμενους εβραιους οι αλλοι δεν εχουν παιδια???? ο αλλος γραφει οτι οι αραβες σκοτωνουν σωστα αλλα ολοι σκοτωνουν μηπως ο ναπολεων ο χιτλερ ο αλεξανδρος ο αγαμεμνωνας και αλλοι που δεν ηταν αραβες δεν σκοτωναν για να πετυχουν τον σκοπο τους ? οι παλαιστινιοι μας εκατσαν στον λαιμο γιατι να συμπονεσουμε τους εβραιους και οχι και τους αλλους που ζητανε μια πατριδα χρονια και χρονια οι εβραιοι με τις ευλογιες των ευρωπαιων και αμερικανων το 1948 δημιουργησαν το κρατος του ισραηλ εκδιωχνοντας τους τοτε κατοικους εκει

      1. Αν διάβαζες βιβλία θα ήξερες ότι οι Εβραίοι ζούσαν εκεί πριν από 3000 ή ίσως και παραπάνω χρόνια.
        Τους έδιωξαν οι Ρωμαίοι. Οι Παλαιστίνιοι δεν υπήρχαν τότε ως κράτος.
        Οι Εβραίοι δε έχουν καμία σχέση με την Νέα Τάξη. Υπάρχει μια παράξενη ελίτ που δε έχει σχέση με αυτούς ή πολύ λίγο.
        Ναι, κόλπα έκαναν οι Εβραίοι για να έχουν δυνατή οικονομία, αλλά ας τα έκαναν και οι άλλοι λαοί.
        Όλοι σας μισείτε τους Εβραίους γιατί έχουν κάτι που δεν το έχουμε εμείς που ζούμε στην Ευρώπη.
        Είναι ενωμένοι και ο ένας βοηθάει το άλλο. Η ιδέα του να κροιδέψω τον πολίτη του έθνους μου δεν υπάρχει σε αυτούς. Εμείς είμαστε σούπερ μέγα καθίκια.
        Εγώ είμαι μόνο με τους Έλληνες, αλλά οι Έλληνες είναι με εμένα;;;

        1. Και ποιος εισαι εσύ μωρή κούραδα για να είναι οι Έλληνες μαζί σου;
          Με βάση τα σχόλια σου εδώ μέσα ένας ακόμα βλακας ραγιας εισαι

    13. ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ

    14. οπως και να το κανουμε ειτε μας αρεσει ειτε οχι εκει ηταν παλαιστινη καλα τα λεει ο ανθρωπος αυτος τους διωξανε απο εκει γιατι ρε δημοσιογραφινες της πιπας δεν το λετε αυτο ο χειροτερος λαος ειναι οι εβραιοι και το 1940 με την λογικη την δικη τους δεν παθανε απολυτως τιποτα απο τους γερμανους ομαδικη εκδρομη πηγαν τωρα που κανουν τα ιδια και χειροτερα τους δινετε δικιο αντε να χαθειτε δημοσιογραφινες της αποτυχιας

    15. Ρωσοι και παλαστινιοι ειναι υπουλα τομάρια και θα χάσουν και οι δυο

    16. Ουστ ρε μουσλιμια βόθροι της κοινωνίας
      Σας φταίει η Δύση και η Ελλάδα ;
      Στο Ιράν που είστε ελεύθεροι είδαμε τα χαΐρια σας
      Εάν δεν ήταν η ρωσομπλιαχηδες θα είχατε ακόμη σφεντόνες
      Βιάζετε ζώα και όσες γυναίκες δεν φοράνε μπούρχα της σκοτώνετε

      Όσο για την Παλαιστινη η αλλιώς φελεστετ είναι η απόγονοι των ληστρικών φιλισταιων
      Ποτέ δεν υπήρχε κράτος παλαιστινης αλλά περιοχή : Παλαιστινη της Συριας
      Απλά εξυπηρέτησε την νέα τάξη κ το σχέδιο της μασονίας κ του Albert Paike

    17. Όλοι αυτοί που δηλώνουν Παλαιστίνιοι, δεν είναι ούτε για πλάκα. Αραβοειδή είναι. Έχουν μείνει κάποιοι λίγοι γηγενείς, τους οποίους βαράνε κι οι δύο πλευρές. Παρεμπιπτόντως ακούσαμε στις ειδήσεις ότι θα έφευγαν 5000 Εβραίοι στρατιώτες από Ελλάδα για Ισραήλ. Αυτός ο μλκας κι οι υπόλοιποι επιδοματάκηδες που ζουν στη χώρα μας, γιατί δεν πάει στη Γάζα να πολεμήσει;;;;;;

    18. Να πάει στην όποια Πατρίδα του, να βοηθήσει να επιλυθούν τα προβλήματα τους.
      Δεν είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι ή υποχρεωμένοι να επιλύσουμε τα θέματα τους, επειδή αυτό επιθυμεί ο κάθε ξένος που έρχεται παράνομα στην Ελλάδα.
      Δεν τους φτάνει, που ο κάθε φορολογούμενος πληρώνει το λογαριασμό?

    19. ΤΟ ξέκωλο πολυτελείας, που ψευδοκαταμήνυσε τον άντρα της ότι την εκδίδει (δήθεν) στην Πάτρα και στην Αλβανία, και την έχασε τη δικη, ενώ η αλήθεια που αποδείχθηκε είναι ότι μόνη της τις έκανε τις Βίζιτες η Τατιάνα Στεφανίδου.
      Αντε μωρή σκρόφα να ψάξεις σερβιέτες στα σκουπίδια, κάνεις εκπομπή μύξα.

    20. Μπαρα, γαμο με τον παππου της για… προωθηση κτλ! Μετα Εισαγγελατος και …οικογενεια! Λυπηθειτε το…κοριτσι! Αμαρτησε για τη ….καρριερα του!

    21. Ωραίος ο προσφυγκας, αφού οι γυναίκες στρατιωτίνες πήγαν στην συναυλία σαν πολίτες, εχουν δικαίωμα να τις αρπάξουν, να τις βιάσουν, να τους σπάσουν τα κόκαλα, να τις πυροβολήσουν στο κεφάλι και να τις κάνουν παρέλαση με στην καρότσα του αγροτικού για να φτύνουν και να βαράνε μπουνιές στο πτώμα τους, επίσης έχουν δικαίωμα να καίνε βρέφη στις κούνιες τους και να τους κόβουν τον λαιμό σύμφωνα με χτεσινές φωτογραφίες, αφού τα μωρά είναι στρατιωτικών και δικαίωμα να αρπάζουν υπερήλικες γιαγιάδες ή να τους ρίχνουν μια στο κεφάλι, καλά ως εδώ; Σκατοχασάπηδες

    22. Οι άραβες εισέβαλαν στην Μέση και Εγγύς Ανατολή, εξαράβισαν πληθυσμούς που δεν ήταν άραβες, ενώ σε πολλές των περιπτώσεων έκαναν τεράστιες σφαγές. Οι Εβραίοι συνέχισαν να υπάρχουν στην περιοχή αλλά πλέον δεν ήταν πλειονότητα. Πχ στην Αίγυπτο οι γνήσιοι Αιγύπτιοι είναι οι Κόπτες που είναι και διαφορετικοί γενετικά από το μείγμα μεσανατολιτών και μαύρων που ήταν πραγματικά οι εισβολείς άραβες. Φανταστείτε ότι το ίδιο λένε και οι Τούρκοι για την Ελλάδα, πως η Ελλάδα είναι τουρκικό έδαφος υπό ελληνική κατοχή, οπότε μην μας πιάνει το ψυχοπονιάρικο, ιδιαίτερα για έθνη/αχταρμάδες όπως οι Άραβες που έσφαξαν τους Έλληνες της Κρήτης σε τέτοιο σημείο που ο Νικηφόρος Φωκάς αναγκάστηκε να φέρει Πόντιους και Αρμένιους στο νησί για να το επανελληνίσει…

      1. Οι Κόπτες είναι οι χριστιανοί της Αιγύπτου, δηλαδή έχει να κάνει με θρησκευτική κι όχι με εθνοτική ομάδα. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι με τις πυραμίδες και τους Φαραώ,δεν είχαν καμία σχέση με τους Άραβες, δεν μιλούσαν αραβικά. Γι αυτό και αρκετοί Αιγύπτιοι σήμερα δε θεωρούν τους εαυτούς τους Άραβες αλλά αραβόφωνους.

    23. o ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

      ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    24. Ας γυρίσουμε χιλιετίες πίσω για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή! Τη ανήκει σε ποιόν!
      Οι Παλαιστίνιοι είναι μουσουλμάνοι και καλύτερα είναι να πηγαίνουν σε αραβική χώρα. Εδώ που ήρθαν παράνομα στην χώρα μας πόσα εγκλήματα έπραξαν;;;!
      Δεν είναι όλοι η ανθρωπότητα υπεύθυνοι για την δική σας ιστορία!

    Comments are closed.