«ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟ , ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!» ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ 25 ΑΤΟΜΑ! ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΙ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Κατάγματα στα πλευρά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα υπέστη ένας άνδρας, από άγριο ξυλοδαρμό που, όπως καταγγέλλει, δέχθηκε από ομάδα αγνώστων στην πλατεία Εξαρχείων, όπου είχε πάει για καφέ μαζί με την σύζυγο και τον γιο του, επειδή φορούσε μία μπλούζα με σύμβολα για τη Μακεδονία.

    «Σηκώνει ένα σιδερολοστό, γκλομπ, δεν ξέρω, και την τρώω στην αριστερή μεριά πίσω από το αυτί, πέφτω κάτω, και με έβριζε, με έλεγε παλιοφασίστα, “εδώ είναι άβατο, θα σας σκοτώσουμε φασίστες όλους”, και από πάνω μου με κλωτσούν 20-25 άτομα», δήλωσε στον Alpha ο 45χρονος, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

    Ερωτηθείς γιατί τον χτύπησαν, απάντησε: «Επειδή φορούσα [μία μπλούζα] από έναν σύλλογο μηχανών που έγραφε Macedonian Warriors («Μαχητές της Μακεδονίας»)».

    Όπως ανέφερε ο 45χρονος από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του, που είναι φοιτητής, πήγαν στα Εξάρχεια για να διασκεδάσουν σε ταβέρνα της περιοχής, και δέχθηκαν την επίθεση όταν έφευγαν.

    «Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν είδα το μαχαίρι, και συγκεκριμένα αυτός που έβγαλε το μαχαίρι φορούσε ένα γιλέκο της αστυνομίας χωρίς διακριτικά και είχε στη δεξιά του μεριά ένα ραμμένο σήμα που είχε μια κορώνα βασιλική», ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ασχολείται με την πολιτική.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΕΞΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ. ΚΑΠΟΤΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    2. Δεν ασχολούμαι με την πολιτική δεν ψηφίζω και ούτε θα πάω να ψηφίσω δήλωσε ο δαρμένος….Η βλακεία είναι ανίκητη! Πήγαν να τον σκοτώσουν και μυαλό δεν έβαλε. Καλά του κάνανε οι άπλυτοι. Ξύλο στο βλάκα μέχρι να στρώσει.

    3. Τα εξάρχεια χρειάζονται κανά δυο μεραρχιες στρατού, να μπούνε και να καθαρίσει η πατρίδα από αυτά τα καρκινώματα. Αν θελουν να είναι άπατρις και άθεοι να πανε στην αφρική. Η Ελλάδα δεν έχει χώρο για σκουπίδια και ψόφια κρέατα.

    4. Είναι τόσο μαλακισμένα που πρέπει να κατεβει κάποιος με ένα οπλακι και να άνοιξη πυρ επάνω τους σε τέτοια περίπτωση.
      Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο αυτό να ξέρουν.

      Σύμφωνο απόλυτα με τον πιο πάνω —> θυμίζει Κερατσίνι

    5. Καλα και αυτος δεν ηξερε τι γινεται στα Εξαρχεια?

    6. Τα εξαρχεια ειναι το στεκι των αναρχοκομμουνιστων των ΣΦΥΡΙΖΕΩΝ , ολοι αυτοι ειναι τα προστατευομενα παιδια του συστηματος τα λεγομενα κομματοσκυλα , καμμια συλληψη εως τωρα , αν ηταν ομως τιποτα χρυσαυγητες θα τους ειχαν συλλαβει επι τοπου τωρα περα βρεχει

    7. Η μαγκιά τους φτάνει μέχρι να βρεθούν απέναντι σε κανένα πιο τρελό με σιδερικό και να τους αρχίσει στο δόξα πατρί. Ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται να διοικεί. Οι δημοκράτες επί Παπαδόπουλου δεν είχαν κανένα φόβο αντιθέτως τα τσογλάνια που από τότε ήταν εχθροί της πατρίδος, ήταν κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Φάτε αριστερή και δεξιά δημοκρατία μ@λακες ψοφο-φοροι. Να σας έχουν στην πείνα, να σας ξεπουλάνε τη γη των προγόνων σας, να βλέπετε τα παιδιά σας στο σκάιπ και να ζείτε με δόσεις ελπίδας.

    8. αν έβγαζε και αυτός μαχαίρι και έσφαζε αυτόν με τον λοστό που θα τύχαινε να είναι ράππερ τότε θα είχε κινηθεί η αντικτρομοκρατική και θα γκρέμιζε σπίτια για να βρει οπλοστάσια.

    9. Οι παλιοαδερφαρες του συριζα 20-30 για ενα ατομο,εστω 2-3 προς 1ναν τα κανουν πανω τους,χεσμενοι εξαρχιωτες παλιοαδερφες πλερεζες.

    10. ρε βαλστε τον στρατο μεσα εκει να του μαζεψει και κλεισιμο σε ολους τους αναρχικους χωρους που ειναι και αβατο τα εξαρχεια απο ποτε ρε

    11. απο ποτε η αληθεια ειναι πολλα σχολια αλητες

    12. Διερωτωμαστε αν στα εξαρχια κατοικουν τα μαντροσκυλα του Τσιπρα ,
      που κατακρεουργουν οσους αμφισβητουν την προδοσια της Μακεδονιας και διακηρυτουν,
      οτι η Μακεδονια ειναι Ελληνικη .
      Ειδαμε να κατακρεουργουντε με χειμικα οι διαδηλωτες εναντιον της συμφωνιας των Πρεσπων.
      Περασε και τον Σταλιν ο Τσιπρας ,που εστελνε στα κατεργα της Σιβηριας τους Αντιφρονουντας.
      Και Προδοτης και Φονιας ο Τσιπρας δια πυρος και σιδηρου θελει να επιβαλλει την συμφωνια των πρεσπων
      βουλονοντας τα στοματα δια θανατου .

    Comments are closed.