ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ “ΣΦΡΑΓΙΔΑ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – “ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” – ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;;

Κοινοποίηση:
ypoyrgeio_exoterikon_1200-1-768x537

Την προδοτική -για τα εθνικά συμφέροντά- απάντησή τους στέλνουν οι διπλωματικές πηγές μετά την σκληρή αλλά αναμενόμενη ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), για την Κύπρο και για την μειονότητα στην Θράκη, την οποία χαρακτήρισε «τουρκική».

Αναφορικά με το Κυπριακό, το εξωφρενικό είναι ότι οι διπλωματικές πηγές κάνουν λόγο για τη “λύση” της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, κάτι που όπως αναλύει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο σημερινό της φύλλο, αποτελεί την ταφόπλακα του ζητήματος και την τουρκοποίηση της Κύπρου. Και όλο αυτό το πλασάρουν ως… πληρωμένη απάντηση στον “σκληρό” Ερντογάν. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί δηλαδή. «Η διαιώνιση του σημερινού status quo, της κατοχής του ενός τρίτου του νησιού και η δημιουργία δύο κρατών δεν αποτελούν λύσεις. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη λύση του Κυπριακού προβλήματος στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που προβλέπουν λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και της προσωπικής του απεσταλμένης για την επανένωση του νησιού», αναφέρουν οι άθλιοι.

Ταυτόχρονα οι διπλωματικές πηγές επισημαίνουν σχετικά με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, πως: «Τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη χαίρουν ισονομίας και ισοπολιτείας. Ζητήματα που άπτονται του κράτους δικαίου και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών δεν τίθενται ούτε θα μπορούσαν να τεθούν προς συζήτηση».

Υπενθυμίζεται πως στην αρχή της ομιλίας του, κατά την οποία χαρακτήρισε τη μειονότητα στη Θράκη «τουρκική», ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θέλει να αποτίσει φόρο τιμής «στον θρυλικό ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, τον αείμνηστο Δρ Σαδίκ Αχμέτ» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με αφορμή τη σημερινή 29η επέτειο από το θάνατό του. «Ο Δρ Σαδίκ Αχμέτ ήταν ένας άνθρωπος του αγώνα που δεν δίστασε να υπερασπιστεί τις αξίες στις οποίες πίστευε και να πληρώσει το τίμημα για τον αγώνα αυτό. Ο αγώνας που διεξήγαγε ο αείμνηστος Δρ Σαδίκ Αχμέτ έχει μεγάλη συμβολή στα επιτεύγματα της “τουρκικής μειονότητας” στη Δυτική Θράκη σήμερα. Τον μνημονεύω για άλλη μια φορά με ευλάβεια, εύχομαι υπομονή στην οικογένειά του και στους συντρόφους του» είπε ο Τούρκος πρόεδρος για να προσθέσει: «Θα ήθελα να τονίσω και πάλι εδώ ότι ως Τουρκία θα σταθούμε δίπλα στους αδελφούς μας στη Δυτική Θράκη με όλα μας τα μέσα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αντε ρε παιδια μακαρι μπας και βρουμε κανα φραγκο για..επιδοματα! Πωλουνται ολα σε τιμη ευκαιριας!

  2. Καλημερα. Χρόνια πολλα. Βοηθεια μας η Αγία Αννα που εορταζει σήμερα. Είναι περίεργη και δύσκολη η κατασταση. Δεν υπαρχει πολιτική ηγεσία και έτσι γίνονται πολλα και θα γίνουν ακόμα περισσότερα. Υπαρχει πολιτικό κενό στις ΗΠΑ που το ξέρουμε όλοι. Το βαθυ κρατος των ΗΠΑ έστησε το debate, στο οποίο εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Ύστερα έγινε η απόπειρα εναντίον του Τραμπ, που συνέβαλε στο να παρει το χρίσμα και μετα βαλανε τον Μπαιντεν να πει ότι, αν αρρωστήσει από καποια αρρώστεια, θα φύγει. Ύστερα τον αρρωστήσανε και γραψανε μόνη τους μια επιστολή που τον βαλανε να αποχωρήσει από την κούρσα της διαδοχής,την οποία και υπέγραψαν οι ίδιοι και εχθές τον έβγαλαν να κανει το διαγγελμα, που λεει ότι παραχωρεί τη θέση του, ως υποψηφίου προέδρου, σε νέους, ενώ μένει στην εξουσία. Λένε ότι χρησιμοποίησαν τεχνητή νοημοσύνη, για το διαγγελμα. Ότι θέλουν κανουν. Τώρα με την τεχνητή νοημοσύνη, καλύπτουν τα παντα.
    Αυτό το χαος στις ΗΠΑ,αλλα και στην ΕΕ, μπορεί να θελήσει να εκμεταλλευτεί ο Ερντογαν ή ο Μπαχτσελί, ή όποιος αλλος, για να δημιουργήσει πολεμικό επισόδειο στο Αιγαίο, σε συνδυαμο και με την ανύπαρκτη πολιτική ηγεσία εδώ μέσα. Και τότε, ας ψαξει ο Μητσοτακης για τις πλευρές της ιστορίας, που δεν θα υπαρχει κανένας να απευθυνθεί. Υπαρχει κενό εξουσίας στις ΗΠΑ, όπως υπήρχε το 1974, με το Γουότεργκέητ, που οδήγησε σε παραίτηση τον Νίξον, πριν τον 2ο Αττίλα. Αν υπήρχαν ανθρωποι που αγαπανε τον τόπο, αλλα δεν υπαρχουν, έπρεπε να κανουν οικουμενική κυβέρνηση ή να αναλλαβει ο στρατός. Μπορεί να γίνει, αργότερα και κατω από πολύ φοβερές συνθήκες, όπως ο είχε δει ο Αγιος Πορφύριος, αλλα και ο Αγιος Παίσιος

  3. Η μεγαλύτερη συμμορία στην ιστορία της Ελλάδας

  4. Όλα τα ξεπούλησα, είμαι και η πρώτη Κουλάρα της Ευρώπης

  5. Κουλαααααααα τους θρακιωτες τους ρωτησεεεες θα λιανισουμε κολο κρητικο σκουληκι εσενα και καθε κρητικο σκουληκι καταλαβεεεεεεες? δεν ειδατε αγριους θρακιωτες ακομα , θε σε εξαυλωσουν εσενα και το κολο βρωμονησο σου πουσταρα κρητικια θα σου δωσουμε και σημα κατεθεν οταν σου ξυλωσουμε το σκαλπ σου και θα βλεπεις τα ραδικια αναποδα δεν σου δωσαν οι θρακιωτες το δικαιωμα να αποφασιζεις για την θρακη μας αυτα στο κολονησο σου τουρκοσπορο.

  6. Είναι καλός άνθρωπος ο Κουλής, μας αγαπάει, φροντίζει για το καλό μας. Χα χα.

  7. Κουλα Α.Ε. ο θανατος της Ελλαδας ειναι η μπιζνα της

Comments are closed.