ΠΑΜΕ ΓΙΑ 100% ΑΥΞΗΣΗ! ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Η ΓΚΑΓΚΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΑΡΤΕ ΓΕΝΝΟΣΗΜΑ ΕΙΠΕ Η ΜΟΥΛΑΡΑ!  ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_gkagka

    Από 2 ευρώ στα 3 το ντεπόν! 50% πάνω και 2 λεπτά επιπλέον για τον ασφαλισμένο. Το ίδιο και με τα εξαφανισμένα φάρμακα. Πάμε για 100% αύξηση.

    Δείτε τη συνέντευξη της Μίνας Γκάγκα στην ΕΡΤ να φρίξετε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ξυπνάτε Αδέρφια! Φτιαξτε ομάδες κρούσης και ξεκινήστε το ξυλοφορτωμα στους προδότες!

    2. Πανέμορφη ζαργάνα. Από ‘μένα είναι ΝΑΙ 👍

    3. Απλώς να προσέχετε να μην αρρωστήσετε. Άιντε, ντούγανοι….

    4. Μιλφαρα Γκαγκα,έλα να σου δώσω σιροπακι για τις αμυγδαλές σου,κ όχι φυσικά γενοσιμο,το γνήσιο!!

    5. Βαλε και κατι για σενα! Οχι μονο 100% αυξηση! Ρε που ζουμε ρε με τα σβαμπισια λαμογια που λυμαινονται την ανθρωποτητα? !

    6. Αυτη η “κυρια” ηταν στο ΣΩΤΗΡΙΑ οταν αφησε τη τελευταια του πνοη ο μακαριτης ο πατερας μου πριν μερικα χρονια πριν. Λεει κατι αυτο?

    7. Δεν γνωρίζω το σύστημα ξέρω όμως πως αν δεν θες να σε εκβιάζουν φτιάχνεις κρατική βιομηχανία η εισάγεις και εσύ με τις φθηνότερες δυνατά τιμές, γιατί να δεχτείς αυξήσεις ;η βάζεις πλαφόν σε εξαγωγές η τους αφήνεις και εισάγεις το πρωινό φθηνότερα από το να αγοράσεις απευθείας..

    8. Να πούμε οτι στα γεννοσημα κόβουνε από την δραστική ουσία… μην ακούτε που λένε ότι είναι τα ίδια τότε γιατί να το πουλάει πιο ακριβά η εταιρία που έχει το γνήσιο… δεν έχει καμιά λογική αυτό.
      Ακόμα και στα φάρμακα οτι πληρώνεις παίρνεις.

    9. Μην ακούτε τις μαλακίες των ηλίθιων γιατρών εγώ έχω πρόβλημα υγείας 25 έτη.Οταν σκέφτηκα να πάρω γενόσημα φάρμακα για οικονομία βίωσα την απόλυτη διαφορά.Η μαλακία του εγκεφάλου των γιατρών πως είναι ακριβώς το ίδιο με άλλο όνομα δεν ισχύει.Ο σκοπός τους είναι να αυξήσουν σε κόστος τα γενόσημα ώστε στο τέλος να έχουν το άλλοθι να αυξήσουν και τα γνήσια για να αρπάξουν τρισεκατομμύρια ευρώ οι φαρμακευτικές βιομηχανίες και φυσικά να πεθάνει και πολύς κόσμος που δεν έχει χρήματα για φάρμακα και θεραπευτικές αγωγές.

    10. ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ,ΦΥΣΙΚΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!!!

    11. Ο/Η Η digea φέρνει στο σπίτι σας τα ΜΜΕξαπάτησης. Να κλείσει τώρα. λέει:

      ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ….. ψοφήστε την εννοώ, έρχονται εκλογές…..

    12. Η ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΟΣΗΜΑ(ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ) ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ 40 ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ,ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020….
      ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ Κ.ΒΟΥΤΣΑ……
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΛ@ΙΟ………………….
      ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………..

    13. Όσο δεν αντιδρά ο κόσμος,τόσο περισσότερο αποθρασυνονται. Τους κάνουν αβάντα και οι συριζοκκεδες, οπότε παίζουν μόνοι τους,χωρίς αντίπαλο. Η “ανεξάρτητη” υπηρέτρια τους και όλα καλά. Θα δώσει και μια ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ πριν τις εκλογές και τέλος.

    14. Τι πάει να πει ελλείψεις ,έτσι ξαφνικά;αΕχετε πρόβλημα όπως με τα σιτηρά της Ουκρανίας,που από τότε αυξήθηκαν τα πάντα 100% σχεδόν…ξεφτιλοτομαρα δεν χορταινουν λεφτά…μάθανε τώρα δεν τους κάνεις καλά…..το μόνο ο μαλακας πολίτης ,γιδι Έλληνας,να κάνει εμπάργκο στα τρόφιμα που ακριβαινουν ανεξέλεγκτα…αλλά ….είπαμε ….με το αμαξάκι παντού,ταεοωνυμα,τα σουβλάκια,στο φουλ ,ετοιματζιδικα και φουλ στην κλαψα κ στα σακούλες όμως …ουστ ρε πίτσες.

    15. Σας κλέβουν ασύστολα!!!!

      H παρακεταμόλη (Depon) αυτή τη στιγμή έχει €0,40 το κουτί στην Αγγλία.
      Η ασπιρίνη αυτή τη στιγμή έχει €0,32 το κουτί στην Αγγλία, €4,30 εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.

      Πρέπει να πέσει γκρέμισμα, μέχρι τα θεμέλια του Δικαστικού Σώματος γιατί είναι συνεργοί στα εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού που αφήνουν τους νεο-Πασάδες να καταστρέφουν τα πάντα.

    16. Νομίζω το είπε ο υπουργός αυτό ο Πλευρης χτες ότι η Ελλάδα στην ανάγκη δεν έχει πρόβλημα μπορεί να παράγει γέννοσημα

    17. ΝΔ ήθελαν τα παιδια… Είχαν ξεχάσει οτι τους χρεοκοπησαν…

    18. Να προσέχετε να μην αρρωστησετε. Αλλιώς ή γίνετε καλά μόνοι σας ή πεθάνετε.

    19. Αντε να χαθείς σκρόφα γαμωτη νεαδημιοκρατία σας

    20. Άντε παράτα μας πατσαβούρα. Εσείς μας φέρατε σε αυτό το σημείο και έχετε ακόμα το θράσος να βγαίνετε στα κανάλια και να μιλάτε. Έπρεπε όλοι να είστε φυλακή. Βρε ουστ…..

    21. Που βλεπει πολιτες στο ελλαδισταν;;;;;;; Εαν υπηρχαν πολιτες στο -σταν η κατασταση δεν θα ηταν τοσο τραγικη οπως ειναι τωρα.

    Comments are closed.