ΠΑΝΕ ΓΙΑ “ΚΡΕΜΑΛΑ” ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ – ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΩΝ… ΟΠΩΝ ΤΟΥ – ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    Ο Παπά Αντώνης φαίνεται ότι θα πληρώσει τις αδυναμίες του, καθώς κλήθηκε ως ύποπτος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων και ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία της Αθήνας που διενεργεί την έρευνα για όσα καταγγέλθηκαν ότι συνέβαιναν στην Κιβωτό, καλεί τον ιδρυτή της και εμβληματικό εκπρόσωπο της πατέρα Αντώνιο σε εξηγήσεις για κατάχρηση σε ασέλγεια, αδίκημα που φέρεται να τελέστηκε σε βάρος δύο παιδιών, του 19χρονου σήμερα που είχε προβεί και σε σχετική καταγγελία και ενός ακόμα ανήλικου από τη δομή της Κιβωτού στο Βόλο.

    Η κατηγορία για την οποία ο πατέρας Αντώνιος θα δώσει εξηγήσεις φέρεται να τελέστηκε κατά συρροή και κατ επάγγελμα.

    Παράλληλα, εξηγήσεις καλούνται να δώσουν άλλα έξι άτομα εργαζόμενοι στην Κιβωτό και συνεργάτες του ιερέα στους οποίους αποδίδονται κατά περίπτωση αδικήματα σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ( ανήλικων) που σχετίζονται με καταγγελίες για κακομεταχείριση παιδιών (ξυλοδαρμοί, αυστηρές τιμωρίες, απομονώσεις και λοιπά). Ορισμένες από αυτές τις καταγγελίες που βαρύνουν τους ελεγχόμενους είναι βαριές, όπως παρατεταμένες απομονώσεις η τιμωρίες με σπάσιμο πέτρας που παραπέμπουν σε βασανισμούς αλλά διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος. Και τούτο διότι με την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα το 2019 η σχετική κατηγορία από κακούργημα που ήταν έγινε πλημμέλημα και ακόμα δεν έχει αλλάξει.

    Χωριστά από τους έξι, μία υπάλληλος από τη δομή του Βόλου καλείται σε εξηγήσεις για έκθεση ενός παιδιού σε κίνδυνο καθώς καταγγέλεται ότι ενώ ήταν χτυπημένο η εν λόγω υπάλληλος δεν έτρεξε να του προσφερθεί ιατρική βοήθεια, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι ο πατέρας Αντώνιος πέραν της κατηγορίας για κατάχρηση σε ασέλγεια που αφορά στις καταγγελίες των δύο παιδιών, καλείται σε εξηγήσεις ως ηθικός αυτουργός στην κακομεταχείριση πολλών παιδιών.

    Και τούτο, διότι, όπως έγινε γνωστό, από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι οι ξυλοδαρμοί, οι τιμωρίες και λοιπά σε βάρος κάποιων παιδιών, αποτελούσαν κατευθυντήρια γραμμή διαπαιδαγώγησης από τον ίδιο και μέθοδο εκφοβισμού κάποιων παραβατικών παιδιών και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις κακομεταχείρισης από εργαζόμενους και συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου.

    Σε κάθε περίπτωση οι εμπλεκόμενοι στο κουβάρι των καταγγελιών για κακομεταχείριση παιδιών στην Κιβωτό θα ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους, ενώ παράλληλα τρέχουν οι έρευνες για τα οικονομικά της Κιβωτού, τις οποίες χειρίζεται ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης,ενώ η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε πόρισμα της έχει επισημάνει ορισμένες σοβαρές ενδείξεις για τη διάπραξη οικονομικών αδικημάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. καλά το ξεκίνησε με την κιβωτό ο τράγος αλλα στην πορεία έχυσε το γάλα κάποιος κάποιοι τον καλύπτουν τυχερός που δεν βρίσκετε στο Βέλγιο

    2. Αθώος ή ένοχος δεν ξέρω,πάντως τα ταμεία τα αδειάζει τώρα η αγία οικογένεια που μας κυβερνάει, μαζί με την πρώην καταδικασμένη για υπεξαίρεση Μαρτίνου

    3. τον υποστηρίζουν βλέπω κ εδω ΜΕΣΑ …
      αυτός ο παπάς ποτέ ΔΕΝ φόραγε ΣΤΑΥΡΟ ????????????
      γιατί αραγε δεν τον φόραγε ??
      ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ και ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ αμέσως ,σπίτια στο ονομά του – μετρητά ειχε -χρυσαφικά, κοσμήματα ,χρυσές λίρες, 80 λογαριασμών βιβλιάρια σε τράπεζες ειχε ,ουτε cents δέν χάλαγε απο τα 1.000 ευρώ που επαιρνε τον μήνα σαν παπάς ,ζούσε απο τα λεφτά που εδιναν οι βλάκες για τα παιδιά – για 137 παιδιά …ΞΟΔΕΥΕ τον χρόνο 6.000.000 ευρώ – να τον ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΒΛΑΚΕΣ

        1. Πες ότι αυτός είναι γιατί έχει το λόγο του! Εσύ τι δικαιολογία έχεις;

    4. Απορία:
      Στην Κιβωτό μαζεύτηκαν όλοι οι ανώμαλοι και καταχραστές και στο Χαμόγελο όλοι οι άγιοι;

    5. Δικη – Ματι

      * Παρακαλω, να μεινει μεταξυ μας!

      Την περασμενη Τεταρτη, κατεθεσα – τροπος του λεγειν – ως μαρτυρας!
      Ενοιωσα, οτι δεχομαι bulling απο την Προεδρο, η οποια παρ’ ολιγον να με επιπληξει – διοτι αν και μη παθουσα – τολμησα να ασκησω, τα Δικαιωματα και τις Υποχρεωσεις, που απορρεουν απο το Συνταγμα! Δυστυχως, δεν μου επετρεψε να καταθεσω, τα περισσοτερα απο τα στοιχεια, που διεθετα! Και δη, επειδη δεν προεκυπταν απο προσωπικη εμπειρια, αλλα αφορουσαν διαφορα δημοσιευματα! Ο νομος, τα αποδεχεται! Εκεινη, οχι!
      Την εβαλε ομως στην θεση της, ο Δικηγορος – Ποινικολογος κος.Ταουξης! Ο οποιος μου εθεσε και δυο καιριες ερωτησεις, στις οποιες ομως, δεν αφεθηκα στο να απαντησω!
      Αλλα και οταν ειχες την προσωπικη εμπειρια, οπως ο επομενος και τελευταιος μαρτυρας μετα απο μενα, επρεπε να περιοριστεις και να περιγραψεις, τα πραγματικα περιστατικα και περαν τουτου ουδεν!
      Μετα απ’ αυτα, αντεληφθην και που θα παει το πραμμα, ως προς την δικη! Το συζητησαμε, με τους αλλους πληγεντες! Κι’ εκει εμαθα, οτι ενωπιον τους η Προεδρος ωμα και κυνικα, τους δηλωσε οτι: “Μην περιμενετε απο μενα, να βγαλω το φιδι απο την τρυπα”! Φανταζομαι, οτι πολλοι θα ηταν προθυμοι, να το επιβεβαιωσουν!

      1. Βρες 1 τρόπο να μάθουμε το ονοματάκι της προέδρου, έτσι για να βρίσκεται.

    6. Με χαμόγελο του παιδιού τι γίνεται?
      5 εκατ. στην Ελβετία.

    7. Δεν πιστεύω τίποτα απ όσα τον κατηγορούν,και μόνο ότι η υπόθεση της ασελγειας και η καταδίκη του έγινε σε ελάχιστο χρόνο ειναι για γέλια,άκου να λεει ο μσντραχσλος19χρονος ότι έφτασε ο παπάς να του πιάνει τον κ@λο και 15 φορές την ημέρα όταν πηγαίνανε για μπάνιο στην θαλασσα,ήμαρτον λογικά θα έπρεπε να έχουν βγάλει λέπια απο το πολυ πλατσουρισμα στο νερό,

      1. Για λεπια δεν ξέρω, το ψάρι όμως το ψήνει και απ της δυο μπάντες ο πατερ λαμογιος.

    8. Δλδ οι μαρτυρίες 2 πληρωμένων σκατόπαιδων υπερισχύουν των μαρτυριών εκατοντάδων άλλων ευεργετηθέντων παιδιών, άντε να χαθείτε αλήτες, ούτε τα προσχήματα.

      1. Αν ο προστυχόπαπας κωλοχέριασε τα δύο “σκατόπαιδα”, και καταχράστηκε όσα τον κατηγορούν, εσύ να χαθείς-να χάνεσαι λαμόγιο του κερατά…

    9. Αύριο λένε τα κάλαντα. Εάν δείτε τον Βουρλιωτη με καμία βαλίτσα με λεφτά, από τα κάλαντα θα είναι. Ξέρετε πόσα χρόνια περίμενε η Μαρτίνου να πάρει την δομή του πάτερ Αντωνίου? Θα πληρωθεί καλά ο κ. Εισαγγελέας, γρήγορος άμεσος αποτελεσματικός, έχει ωραία φωνή λέει ωραία τα κάλαντα δεν θα έχει κάποιο παράπονο…

    10. Δηλαδή οι καταγγελίες δυο που δεν έχουμε δει τα πρόσωπά τους ισχύουν , ενώ των άλλων παιδιών που είναι πάρα πολλά και βγαίνουν με το πρόσωπο, ακάλυπτο δεν ισχύουν. Σα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι.

    11. Μόνο και μόνο από τα 350 χιλιάρικα που βρήκανε στο σπίτι τους και η παπαδιά είπε ότι τα πήρε για να τα… “μετρήσει”, έπρεπε να τους πηδάνε μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και πόσα άλλα εκατομμύρια Ξέρω κόσμο που έδινε από το υστέρημά του για να αγοράζουν βίλες και να ζουν στη χλίδα ο σκατόπαπας και η κλίκα του.

    12. 25 χρόνια παλεύει για ορφανά και φτωχά παιδιά, όλη του την ζωή έχει δώσει. Στέφανε παράκληση, πηγαίντε στις δομές της Κιβωτου και ειδικά στον Κολωνό. Κλαίνε όλα τα παιδιά και ζητούν τον πάτερ Αντώνιο. Ολη η Ελλάδα ξέρει τι εστι Βουρλιωτης, αυτόν έβαλαν να κάνει την δουλειά. Την περιουσία της δομής ο Βουρλιωτης ήδη την μεταβίβασε στην Μαρτίνου, το κάθαρμα. Στημένη την είχαν στον πάτερ Αντώνιο, το δούλευαν εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια και έψαχναν πως θα του την φέρουν. Ότι και να πει ότι αποδείξεις και να φέρει ο Βουρλιωτης θα πει ότι είναι ένοχος. Έλληνες εισαγγελείς, διαπλοκή, παράδικαστικο, μαφία. Σήμερα μίλησε και η Θάνου, αδικαιολογητη η καθυστέρηση είπε, όλα δείχνουν εσκεμμένη αργοπορία στο θέμα των παρακολουθήσεων και εννοείται είναι πεπεισμένη πως αποκλείεται κυβερνητικός πολιτικός να κατηγορηθεί. Μαφία είσαστε ρεεεεεεε.

      1. Ασε μας ρε με τον τραγο ,σιγα μην τον κάνουμε και αυτον αγιο .
        Αλλά δεν είναι ο μόνος στην εκκλησία που είναι έτσι αληταρας με ράσα, ξεφτιλες ρεζίλι κανετε την θρησκεία λοποδυτες , τσαρλατανοι .
        Για αυτό είναι άδειες οι εκκλησίες σας σιχάθηκε ο κόσμος ρε απατεωνες.

    13. Αί σιχτιρ αλήτες εσεις και η δικαιοσυνη σας.

    14. Αρον αρον κρεμασον αυτον! Ρε που ζουμε? Στον 21ο αιωνα η στην εποχη του Πιλατου Κουλη? Αν υπηρχαν αποδεικτικα στοιχεια επρεπε να τον μπουζουριασουν απ το πρωτο δευτερολεπτο! Καραβρωμαει το πραμα, “επικοινωνια” και Κουλιστικη “λαμογια”!

    Comments are closed.