ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” – ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_kairidis-768x512

    Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε του ρούχα του αλλιώς, λέει ο λαός και αυτό φαίνεται θα ισχύσει για ακόμη μία φορά για την πολύπαθη πατρίδα μας.

     

    Το νέο πουλέν του Κούλη, ο καθηγητής ο καθηγητής Καιρίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής ζητά η Ελλάδα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως “Μακεδονία σκέτο” στην αγγλική γλώσσα.

    Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στο Action24 λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά: “Γιατί δεν κάνουμε αυτό που έκαναν οι Βούλγαροι… Δεν θα είχαμε πρόβλημα ενδεχομένως με το Ρεπούμπλικα Μακεντόνια αμετάφραστο… Θα ήταν καλύτερα να δώσουμε το όνομα του κράτους αμετάφραστο Ρεπούμπλικα Μακεντόνια…”.

    maxresdefault

    Η πατριδοκαπηλία και η κοροιδία στα μούτρα του ελληνικού λαού από τον Μητσοτάκη και το κόμμα του δεν έχει όρια. Από τη μία χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών ως επαίσχυντη και αντεθνική και από την άλλη προωθεί διάφορους εθνομηδενιστές που δεν έχουν καμία διαφορά από τους Συριζαίους.

    Για τον καθηγητή Καιρίδη, είχαμε γράψει στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα έργα και τις ημέρες του. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο εξώφυλλο της Πέμπτης 4 Μαρτίου:

     

    1.indd

    Κάτω δεξιά του εξωφύλλου βλέπετε το ρεπορτάζ μας για το ποιος είναι τελικά αυτός ο καθηγητής. Αχυράνθρωπος του Σωκράτη Κόκκαλη, τον οποίο αγκάλιασε ο Μητσοτάκης γλείφοντας εκεί που έφτυνε.

    Το “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια αμετάφραστο…” είναι το νέο μότο που στηρίζουν στη ΝΔ κάτι που έκαναν και οι Μητσοτάκιδες πριν καταλάβουν ότι πάνε για μια γκάφα μεγατόνων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Καλη κουλοφουταρα και αυτη,τον σαλιωνει τον αυτοκολλητο φακελλο οπως τον σαλιωνε και η Τσουπρα.

    2. Που ήτανε κρυμμένο αυτό το βλαχαδερο τόσο καιρό και πετάχτηκε σαν την πουτσα;;;;
      Όσο για τον Κουλη, δεν βρίσκω λόγια να τον περιγράψω. Σκέτος μαμά.

    3. Τι πουλέν; Πουλέν είναι αυτός; Τον έχετε δει και ακούσει πως μιλάει; Μάλλον τον πουλέν αποζητάει… Ρε που μπλέξαμε. Ωρέ μαλακισμένε λαέ ξύπνα γαμώ τη φαιά σας ανουσία…

    4. κλειδώστε τα γερόντια στις ντουλάπες στα μπαούλα, οπουδήποτε. Αυτά τα όντα μας καταστρέφουν κάθε φορά και δυστυχώς είναι η πλειοψηφία. Μόνο τη συνταξούλα τους μη χάσουν κάνα ευρώ και θα ψηφίσουν μέχρι και το διάβολο εάν τους το υποσχεθεί. Αυτά τα όντα ψήφισαν Τσίπρα, αυτά θα ψηφίσουν και τον Κούλη τώρα. Ποια Μακεδονία; Θα χάσουμε τα πάντα. Όλη η Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες θα χαθούν. Κλειδώστε τα γερόντια μαλάκες μου γιατί χανόμαστε.

    5. ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ “ΑΝΟΙΞΗ – ΣΕΜΕΛΗ” / ROTARY CLUB “ANOIXI-SEMELI” D2470

      ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘ. ΚΑΙΡΙΔΗ

      Το κρύο και το ψιλόβροχο δεν εμπόδισαν τα μέλη του Ρ.Ο. Άνοιξη-Σεμέλη και τους φίλους τους να συρρεύσουν στο Ecali Club, το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου, για να ακούσουν τον δημοφιλή καθηγητή Δημήτρη Καιρίδη, γνωστό από την τηλεόραση όπου με σθένος, παρρησία και ευθύτητα εκθέτει τις απόψεις του σε επίκαιρα πολιτικά θέματα.

      Ύστερα από ένα ελαφρύ αλλά υπέροχο δείπνο, ο προσκεκλημένος ομιλητής ανέπτυξε με γλαφυρότητα και με την βοήθεια διαγραμμάτων το θέμα “Η Ελλάδα της παρακμής στην Ευρώπη της κρίσης;”. Επεσήμανε την ρίζα των προβλημάτων της χώρας και την δυσμενή οικονομική θέση της έναντι των κρατών της βορειοδυτικής, της ανατολικής και της νότιας Ευρώπης με όλους τους οικονομικούς δείκτες να χειροτερεύουν. Επεσήμανε ότι ενώ το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα μας είναι η έλλειψη οικονομικής ανάπτυξης οι πολιτικοί ασχολούνται με τριτευούσης σημασίας θέματα.

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Διοικητής Ντόρα Κέμου, η οποία προσέφερε στον ομιλητή αντίγραφο γλαυκός από το Μουσείο της Ακρόπολης, και οι προ-διοικητές Απόστολος Μαμάτας και Μάρη Δεληβοριά.

      Ήταν μια ωραία βραδιά που οργάνωσε στην εντέλεια η Ροτ. Κλέλια Θεοδωρίδη.

    6. Είναι αλήθεια αυτό πού λέει η Φρύνη σχετικά μέ τήν ονομασία Μακεδονία . Το βασικό σημείο είναι ότι σέ όλους τούς επίσημους Οργανισμούς πχ Καταστατικό Χάρτη τού ΟΗΕ ή επίσημη ονομασία ήταν η προσωρινή FYROM καί όχι Μακεδονία σκέτο ανεξάρτητα αν την αποκαλουσαν σκέτα Μακεδονία οι τρίτοι. Τωρα θα είναι επίσημα Βόρεια Μακεδονία αμετάκλητα με το όνομα Μακεδονία να επικρατεί. Καί φυσικά θά αποκαλείται και πάλι Μακεδονία απο τους τρίτους. Καί επειδή δεν υπάρχει ελληνική Μακεδονία ως αυτόνομο κράτος, ώς μοναδική Μακεδονία επισήμως καί ανεπισήμως θα υπάρχει εφεξης η Βόρεια Μακεδονια, ήτοι η Μακεδονία τών Σκοπιων .

    7. αλλος μπουλης αυτος!
      στα 35 του οι πρωτες του λεξεις ηταν…
      ΜΑΜΑ ΝΟΥΝΟΥ!

    8. Εάν ο λαός αυτός είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πατριώτες και ποιοι οι προδότες τότε τι να πεις…. Δεν ξέρει αυτός ο γαμημένα πανηλίθιος λαός τις θέσεις του Μητσοτάκη και της οικογένειας τους για το Μαλακεδονικό εδώ και 3 δεκαετίες; Δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ο Κούλης το παίζει μακεδονομάχος τώρα μόνο για τα ψηφαλάκια και πως εάν ήταν στην εξουσία θα έκανε ακριβώς το ίδιο με τον Τσίπρα; Μια ζωή σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό ζητούσε η ΝΔ.. Ο Έλληνας είναι τόσο μα τόσο μαλάκας που δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα πια; Προδότης είναι και ο Κούλης άρα προδότες θα έπαιρνε και στο πλάι του και μάλιστα πιο μεγάλος προδότης επικίνδυνος και ύπουλος γιατί κρύβεται. Τον Τσίπρα και τους αριστερούς τους ξέρουμε πως ήταν ανέκαθεν προδότες Τόσο εγκεφαλικά νεκρός αυτός ο λαός και θα ξαναβγάλει πρωθυπουργό ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΛΙ; Έλεος δηλαδή.

    9. Σαν ενας Ελληνας ψεκασμενος με ολη την σημασια της λεξης,σκεφτομαι μεταξυ δυο Ναινεκων …..”πολιτικων” του ΤΙΠΟΤΑ ποιον απο τους δυο ρατσιστες των Ελληνων να ψηφισω ο ενας ο απλυτος Μπολσεβικος πουλαει Πατριδα,Θρησκεια,Οικογενεια ,Σημαια και οτιδηποτε θυμιζει Ελληνικο,βαζει υπογραφες εν αγνοια μας! ο αλλος της …Αγιας οικογενειας,ο κουλης μας αυτο το χαζοχαρουμενο,μας λεει ξαφνικα οτι θα τιμησω τις υπογραφες ολες που εχει βαλει ο μπολσεβικος,δηλαδη και οι δυο το ιδιο κακοι ειναι ουτε ο ενας χειροτερος απο τον αλλον αλλα ουτε καλυτερος και λιγοτερο κακος απο τον αλλο αρα και οι δυο τα ιδια σκατα ειναι ,αρα τι μενει δαγκωτο ολοι οι γνωστοι και φιλοι Χρυση Αυγη και πασης Ελλαδος για την Πατριδα,την οικογενεια την Θρησκεια ,και την Σημαια πριν προλαβουν αυτοι οι κατσαπλιδες και τα καταργησουν ολα!!!!!

    10. Τη κουνά την αχλαδιά… κουδουνιστρα χωρίς αμφιβολία…Ο μεσιε καθηγητής…

    11. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ** ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ** ΤOΞΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    12. Για αυτο και η άθλια προπαγάνδα κάθε βράδυ που ακόμα και ΝΔ της να εισαι ξερνάς !..
      Κούλη
      Θα σου θυμίσω τι όργιο έγινε με το ίδρυμα Κ μητσοτακης και τη siemens
      με χαρτιά !
      Δεν ήταν μονο το τηλ κέντρο του Χριστοφοράκου γελοίε κερατά

    13. Ο Κουλης ο πατριωτης, εε;;;
      .
      Τωρα, ο “πατριωτης” κουλης επελεξε αλλον ενα ισαξιο με αυτον, “πατριωτη”, για να αντιπροσωπευσει τους Ελληνες στην Ευρωβουλη, παντα “πατριωτικα”. Ετσι δεν ειναι;;;
      .
      Τελικα ειναι ειναι βεβαιο, οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ οι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ στην Ελλαδα εναι το δεδομενο οχι η αξαιρεση !

    14. Αν δεν απατωμαι, η χειραψια, Κουλη – Καιριδη, ειναι Μασωνικη. Ετσι. Για να μην, ξεχνιομαστε.

    15. Μεσα, απο τα κατα καιρους, σχολια μου, θα επρεπε, να εχετε καταληξει, σε καποια, συμπερασματα. Οπως, το οτι, ως ” Μακεδονια ” σκετο, εχουν αναγνωρισει, τα Σκοπια, οι παντες. Απο χρονια. Και υπαρχει, αφθονο υλικο, που το επιβεβαιωνει. Τα εχω δημοσιευσει, απειρες φορες. Ομως, ενας κουκος, δεν φερνει, την ανοιξη. Παλευω, μεσα απο το προφιλ μου, στο φεις, να ενημερωσω, τους Συνελληνες. Ωραια! Ποσοι, θα ενημερωθουν;;; Οι υπολοιποι, στην Αγνοια. Αφηστε, που πρεπει, να τα ανεβαζω, ξανα και ξανα, μπας και τα πληροφορηθουν, ακομα περισσοτεροι.

      1. Και επειδη το λενε οι αλλοι τι σημαινει? Εσυ είναι το θέμα τι λες που σου ανηκει, αν ερθω εγω με δεκα φιλαρακια μου και πω οτι το αμαξι σου και το σπιτι σου μου ανηκει, τι θα σημαινει αυτο? Εσυ είναι το θεμα τι λες

    16. Αυτή είναι η δήθεν πατριωτική παράταξη της νουδουλα ένα κόμμα που πουλάει πατριωτισμό για να υποκλεψει την ψήφο των Ελλήνων.Το μοναδικο Ελληνικό κόμμα είναι η χρυση αυγη,στριξτε την για να σώσουμε την πατρίδα μας.

    17. Περιμενατε, κατι αλλο, απο τον θαμωνα, των Ροταριανων Ομιλων;;; Και για τους Αδαεις. Ροταρυ = Ο προθαλαμος, το νηπιαγωγειο, της Μασωνιας. Περαστικα μας.

    Comments are closed.