ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΣΟΚ ΜΕ ΤΟN ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΈΦΤΑΣΕ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ. ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΈΤΡΕΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ. ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΓΚΑ

    Σήμερα το πρωί η πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ γράφει:

    1.indd

    Έτσι είναι αυτά. Όταν ο κόσμος έχει εξαγριωθεί με την πολιτική σου… σε θεωρεί μαριονέτα και λαοπλάνο… βλέπει στην καθημερινότητά του τις αποτυχημένες αποφάσεις σου… στο τέλος σου γυρνάει την πλάτη.

    Χθές μετά απο τρείς ημέρες σιωπής-ήθελε να δει πως νιώθει η κοινή γνώμη και να το μετρήσει ο πρώην πρωθυπουργός και μετά την επίθεση της νεολαίας του κόμματος του απέναντι στα σώματα ασφαλείας στον Έβρο, ο Αλέξης βγήκε στο MEGA να μας πει τι;

    Ότι θα έκλεινε κι αυτός τα σύνορα.

    Δεν έπεισε ούτε τους συντρόφους του. Έφερε διχασμό στο κόμμα και ουσιαστικά δεν απάντησε ποτέ στις ερωτήσεις ειδικά του Καρακούση.

    Οι κακές γλώσσες λένε πώς τα νούμερα του Δελτίου του MEGA χθές είναι όσα και τα τωρινά ποσοστά του κόματος του ΣΥΡΙΖΑ

    Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

    Δελτία ειδήσεων
    ΑΝΤ1: News, 18,0
    ALPHA: Νews, 15,2
    STAR: News, 17,8
    ΣΚΑΙ: News, 16,0
    OPEN: News, 8,0
    Mega: Mega γεγονότα 8,3

    Ήρθε με λυκόσκυλα ο Τσίπρας στο MEGA

    Ούτε στον μισητό ΣΚΑΙ παραμονή εκλογών του 2019 ο Τσιπρας δεν έστειλε τα σκυλιά της αντιτρομοκρατικής. Το έκανε όμως στο mega. Τι φοβήθηκε, κάποια προβοκάτσια;

    Συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση πήγε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρόεδρος του κόμματος με την ασφάλειά του, τον τέως υπουργό Εσωτερικών και δύο εκ των συνεργατών του, έφθασε στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού στις 19:30 ακριβώς – και αφού νωρίτερα είχαν επισκεφθεί το χώρο σκυλιά της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

    Στην κεντρική είσοδο τον περίμενε κουστουμαρισμένος ο γενικός διευθυντής του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης, που τον συνόδευσε με το ασανσέρ μέχρι το μακιγιάζ που βρίσκεται στο δεύτερο υπόγειο, παραδίπλα από το πλατό.

    Όση ώρα βαφόταν, οι δύο άνδρες είχαν πιάσει κουβέντα τόσο για τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού όσο και για μέλλον της κεντροαριστεράς, ενώ το δελτίο ειδήσεων μόλις εκείνη την ώρα ξεκινούσε παίζοντας ως πρώτο θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό/προσφυγικό.

    Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο κ. Τσίπρας μπήκε στο στούντιο μαζί με τον κ. Χαρίτση, έναν εκ των συνεργατών του και δύο από τους αστυνομικούς του, ενώ ο κ. Μαλέλης ανέλαβε θέση στο ασφυκτικά γεμάτο εκείνη την ώρα κοντρόλ, μιλώντας αρκετές φορές στο ακουστικό της παρουσιάστριας Δώρας Αναγνωστοπούλου που υπέβαλλε τις ερωτήσεις μαζί με τον διευθυντή της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνη Καρακούση.

    Ο τέως πρωθυπουργός ξεκίνησε ευχόμενος στον «αέρα» καλή επιτυχία στο κανάλι, προσθέτοντας πως «είναι πολύς ο χρόνος από τότε που είχα ξανάρθει στο παλιό MEGA, όμως αυτή τη φορά έρχομαι σε ένα MEGA που έχει κάτι που δεν είχε το προηγούμενο, άδεια λειτουργίας. Αυτό αυτό είναι μια κατάκτηση για την ενημέρωση, να υπάρχουν κανόνες, να μην εκπέμπει κανένας παράνομα. Καμιά φορά οι κανόνες κοστίζουν προς τους ιδιοκτήτες αλλά έτσι πρέπει».

    Όταν ολοκληρώθηκε η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο δελτίο, τον παρέλαβε και πάλι ο κ. Μαλέλης και αφού έκαναν και πάλι μια στάση στο μακιγιάζ για να ξεβαφτεί πήγαν στον δεύτερο όροφο που βρίσκεται το γραφείο του δεύτερου. Εκεί κουβέντιασαν χαλαρά για περίπου ένα τέταρτο και ακολούθως ο τέως πρωθυπουργός αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ευγε Χιε, τον εκανες σκονη. πολυ πετυχημενο το σημερινο πρωτοσελιδο. κανε την εφημεριδα ηλεκτρονικη σε πδφ. και εκδοσε την και αγγλιστι και στα ρωσσικα αν γινεται και σε αλλες ευρωπαικες γλωσσες. Εισαι Μεγαλος! Ευγε!

    2. Σώφρων για ακόμα μια φορά ο Τσίπρας.
      Μην ξεχνάτε ότι ο Τσίπρας υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών (και η αναγνωρισμένη παγκοσμίως “Μακεδονία” αναφέρεται τώρα ως “Βόρεια Μακεδονία”) για να μπορέσουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και να ξεφύγουν από τον Ρώσο εναγκαλισμό, κατόπιν επιθυμίας των Αμερικάνων.
      Σε αντάλλαγμα, οι Αμερικάνοι (πλην των Γάλλων που όμως δεν έχουν την ίδια βαρύτητα) είναι οι μόνοι που μπορούν να μας προστατέψουν από τους Τούρκους.
      Δεν είναι φίλοι μας αλλά και δεν θα αφήσουν τους Τούρκους να μπουκάρουν.

    3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΟΙΔΙ ΤΣΕΠΩΣΕ 200.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑΖΙ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΟΒΛΑΚΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΕΠΩΣΕ 700.ΟΟΟ.000 ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΙΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ…….

    4. Δεν βλέπουμε ούτε Μεγκα…. Ούτε κανένα ελληνικό βοθροκαναλο….την κολο τηλεόραση την έχουμε για να βλέπουμε κανενα DVD του ταραντινο η καμιά ταινία…. Αυτή είναι η άποψη μου…. Όσο και να διαφημίζετε… Εμείς δεν ψωνίζουμε…

    5. O Τσίπρας στο κανάλι του Μαρινάκη;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Και μετά τα χώνουμε στο Γκλέτσο που ψήνει το ψάρι από τις δυό πλευρές.Τουλάχιστον εκείνος έχει την ευθιξία να βγει να το πει.Ετούτοι κάνουν μπροστά κάνουν πως βρίζονται και από πίσω τα βρίσκουν.
      Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία.Άλλο ένα μπουρδελοκάναλο στα ήδη υπάρχοντα για τάισμα προβάτων.Ευτυχώς έχω σπάσει την τηλεόραση και δεν βλέπω κανένα.

      1. Καταλαβε πως συριζα+ΠΑΣΟΚ = 1
        Φασοκ+ξυριζα

    6. τι υποραψες ρε ρεμαλι!!εκεινο το βραδη!!που σε ειχανε μεχρι το πρωι!!ποτε θα μαθουμε τ ι ξεπούλησες!!μιλα!!ΡΕ!!!!

    7. Δυστυχώς βάλαμε στην κορυφή ένα πράγμα, γιατί για πράγμα πρόκειται, που μας αξίζει. Ρεμούλα με τις σπουδές του, ιδεοληψίες προ-νηπιακής ηλικίας, ονειρώξεις απίθανες και απύθμενες και τα εκατό κακά της μοίρας του. Την Ηρωδου Αττικού ούτε ο Παπαδόπουλος δεν την είχε κλείσει. Φοβάσαι κότα μην φας καμιά σφαλιάρα μιας και η γροθιά πέφτει σε αρσενικούς.

    8. Τι θα εκανε ο ΠΡΟΔΟΤΗς ???θΑ ΤΟΥς ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ οπως και πριν μιλαει για 2015και 2019 ο αλητηριος λαμογιο …ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ενας νεος Παπαδοπουλος για να στειλη ολους τους αλητηριους προδοτες στην μακρονησο πακετο και με τους λαθρομεταναστες ..Και ο κουλις ειναι μια απο τα ιδια και το μονον που κοφτεται ειναι να μην τον παρουμε στο κυνηγι με τις ΜΚΟ που εχει σε οικογενειακον επιπεδον..

    9. Εγκληματικη οργανωση ο συριζα με σκοπο την καταστροφη της Ελλάδος και την επαναφορα του κομουνισμου εν είδη σταλινιστικου ολοκληρωτισμού.
      Φυλακη για τους προδοτες και συνομωτες κατα τις πατριδος.

    10. Δυστυχώς, στις τελευταίες εκλογές 30% των πολιτών ψήφισε αυτό το κνώδαλλο και ένα ποσοστό έβαλε στη βουλή το μπαρούφα. Φοβούμαι πως τα κεφάλια αυτών των λοβοτομημένων δε θα γυρίσουν και θα συνεχίσουν να κάνουν ζημιά, εκτός αν τρώγονται μεταξύ τους…….

    11. Η θέση του είναι στη φυλακή αλλά δυστυχώς είναι έξω όπως και πολλοί άλλοι… για αυτό αυτή η χώρα δεν παει μπροστά.

      1. Ο Τσιμπλας και ο Γιωργάκης παρέα με το σημήτιο θα έπρεπε να είναι φυλακή

    12. Ο άθεος αληταράς ψέματα λέει .
      Σπούδαζε το παιδί μου στην Ξάνθη και πήγαινα τακτικά να το βλέπω επί 5 προηγούμενα χρόνια .
      Στην Εγνατία οδό και παραπλεύρως έβλεπα πάντα λαθροκανίβαλους να έρχονται προς Θεσσαλονίκη .
      Το συζητούσα με κατοίκους της Ξάνθης πάρα πολλές φορές και το ήξεραν .
      Αυτοί σίγουρα δεν πιστεύουν αυτά που λέει δημόσια ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας .
      Εγώ το έβλεπα συνέχεια οπότε περί κλειστών συνόρων επί εποχής του στον Έβρο είναι ονειρώξεις του .
      Σήμερα με τόσο στρατό και αστυνομία και πάλι περνάνε αλλά τους πιάνουν θέλω να πιστεύω .
      Τι να μας πει ο βλάκας που τον ψήφισα και μία φορά που να μου κοβόταν το δάκτυλο .
      Σκέφτομαι να κόψω ένα δάκτυλο για να θυμάμαι την βλακεία που έκανα τότε και να σκέφτομαι περισσότερο σήμερα . Ούτε τον κούλη γουστάρω . Δεν είμαι χρυσή αυγή αλλά γουστάρω τον Κασιδιάρη αφού έχω δει σε βίντεο πολλές ομιλίες του και μάχες που δίνει με όλα τα αποβράσματα και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή την επόμενη .Στέφανε μην μου το κόψεις σε παρακαλώ γιατί και εγώ αγωνίζομαι για τα ίδια ιδανικά όπως εσύ .

      1. Και εγω ξαπλωμενε ψηφιζα Καρατζαφερ,αλλα με προδωσε,μετα ψηφιζα Κλασιδιαρη χ.α. και αφου με απογοητευσαν και αυτή τελικα ψηφισα ΚΚΕ το περασμενο καλοκαιρι ετσι για αντιδραση,αλλα την επομενη φορα θα ψηφισω Τσιπρα γιατι είναι καλο παιδι κατά βαθος !!!!!!

        1. …μιλάμε όμως για πολύ μεγαλο βαθος !!!!!!

    13. Σκουπιδι μαλελη,σκουπίδι τσιπρα.κρεμαλα ρε

    Comments are closed.