ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ. ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ. ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ 111Π.Μ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    MITARAKIS-3

    Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη υπέβαλε ο Νότης Μηταράκης. Πληρώνει ουσιαστικά, μόνον αυτός προς το παρόν, μία κυβέρνηση μπάχαλο για τα σκουπίδια. Ανεπάρκεια, εγκλήματα εσχάτης προδοσίας, μειοδοσίας, βομβαρδισμός στρατιωτικών στόχων και μόνον ένας Μηταράκης; Όχι κύριοι, δεν ξεπλένεστε μόνον με ένα ανίκανο. Πρέπει να φύγουν όλοι και άμεσα. Ο Μηταράκης, ένας ανίκανος υπουργός, χτυπάει ουσιαστικά και το κύρος της ΕΛ.ΑΣ αφού αντί να την πληρώσει ο Δένδιας και ο Φλώρος, την πληρώνει η Αστυνομία. 

    Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή, όπως τονίζεται σε κυβερνητική ενημέρωση. 

    Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

    Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

    Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

    Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. Τη θέση του θα πάρει άλλος μαφιόζος που θα αποτύχει και μετά ο άλλος μαφιόζος και πάει λέγοντας.
      Παλιά είχαμε το ΠΑΣΟΚ που μάζευε όλους τους εγκληματίες, τώρα η ΝΔ.

    2. Τί ακριβώς έγινε; Άπλωσε στη λάθος μίζα;;;

    3. Πρώτα μας την έκανε ο Τσίπρας !!!!!!! Μετά την έκαναν Βεζένκοφ και Σλούκας …. Και πάνω που ηρεμήσαμε λίγο και λέγαμε ότι θα έχουμε ένα ήσυχο δεκαπενταύγουστο , σκάει η βόμβα μεγατόνων …. Μυταράκης καπούτ !!!!!! Δεν είναι καλοκαίρι αυτό ζούμε εφέτος !!!!!!!!!!!!

    4. ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ.

    5. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ για να συνεχίσουν το έργον δόξης λαμπρόν.

    6. Άμεσα αντανακλαστικά και ευθιξία στο έπακρο. Αυτά μόνο με Κυριάκο και ΝΔ κύριοι. Ήθος και αξιοπρέπεια. Με Τσίμπλα & Πολάκη – Δούρου, κατακαίγονταν άνθρωποι και στα π@π@ρια τους όλα. Εδώ βάλανε βουλκανιζατερά για διοικητή νοσοκομείου. Από τι γλυτώσαμε.

      1. Δεν παραιτήθηκε ρε παπαρ@ για τις φωτιές για διαπροσωπικο θέμα με την Κουλα σου παραιτήθηκε, ζαιοι και νδουλητες τα ίδια σκατ@ είστε.

      2. Στο ειπα,σε προειδοποιησα,για τα Γαλλικα.Επειδη εισαι πιο μαλακας απ’οτι ονειρευοσουν και πιο ηλιθιος απ’οτι ηλπιζες,το λιγδιασμενο ερειπιο που εχεις στο κεφαλι σου αυνανιζεται πνευματικα στο επακρο.Ποια αντανακλαστικα ρε μεταχειρισμενο υποθετο,που εδω και μερες θελουν να τον διωξουν γιατι κοβει λεφτα απο τα λαμογιαμε τις ταυτοτητες;Ποια ευθιξια,ρε μουχλιασμενη τυροπιττα απο τον Φλωρο,τον γουρουνομουρη των Τεμπων;Τον Λιβανιο;Ποσο αποξηραμενο στοκο κουβαλας ρε ξεπουπουλιασμενο τρολ του Κουλη,και τι δουλεια εχεις ρε τσιρλογατο εδω,να μας γαμας κεφαλι,με ολους αυτους τους εγκληματιες και τους προδοτες.Αντε βρες ,ρε βραχνιασμενη καργα μια ησυχη γωνια να ψοφησεις.

      3. Πελασγέ, μπας και ξέρεις αυτόν στη φωτογραφία που είναι πίσω από τον Μηταράκη; Ίδιοι είστε με τους συριζαίους Πελασγέ. Υπέρ Πρεσπών, τζαμιού, λαθρομεταναστών και ομοφύλων γάμων! Αντε και στα δικά σου με κουμπάρους Κούλη και Τσίπρα και Βορίδη και Φίλη να κρατάνε τις λαμπάδες!

      4. Θα βρούμε αλλους κύριε εκτος των υπαρχόντων κομμάτων. Μέσα από την λαό!Ούτε τσίμπλες ούτε κουλη δες. Τι γελοία διλήμματα είναι αυτα που θέτετε όλοι εσεις οι κομματοταγμενοι! Μπα σε καλο σας γελάσαμε κ σήμερα 😅

    7. Ανεξαρτήτως της παραίτησης του απίθανου και με δεδομένο ότι κάποιος άλλος απίθανος θα τον αντικαταστήσει, κάτι μου λέει ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη…..

    8. Και το είπα,δεν θα προλάβει ο Εβραίος μυτόγκας να μας δώσει ταυτότητες με το 666

    9. Οικονόμου φόρα τις κάλτσες τις παρδαλές που φόραγες στο ντιμπέιτ που σε πήρε παραμάζωμα η Τσιμπουκίδου η αλλήθωρη, χεσμένες βέβαια.

    10. Νότη πατώνεις; Αν δεν πατώνει βάλτε τον στην παιδική πισίνα να παίξει που του δώσατε την αστυνομία καθάρματα του Μαξίμου.

    11. Μη διανοηθείς να το σκάσεις στο εξωτερικό με το πολύ χρήμα. Θα σε βρει και θα σε καθαρίσει.

    12. Δεν ξαναβλέπεις καρέκλα. Σε τελείωσε. Τέλειωσέ τον κι εσύ.

    13. Άμα παραιτηθεί κι ο Δένδιας τους τελειώνει έναν έναν ο μπάσταρδος. Σατανικός νους.

    14. Στέφανε κάθε μέρα καταλαβαίνω γιατί έκοψες και την εκπομπή και όλα… άδικος κόπος με αυτούς εδώ πέρα. Μιλάμε για χώρα ανθρωποπαγίδα

    15. Ξύπνα βούρλο Μηταράκη. Σε χρησιμοποίησε και σε πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα. Βγάλτα όλα στη φόρα. Πριν σας βάλει ο πονηρός δαίμονας τη θηλιά στο λαιμό να του τη βάλετε εσείς.

    16. ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ – ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΘΑΡΜΑ…

    17. Σου την έφερε ο λεχρίτης. Δεν μιλάς γιατί εποφθαλμιάς τη θέση του. Μάταια. Τα διεθνή σκατά θέλουν αυτόν. Δώστον τον μπάσταρδο, βγάλτον στον τάκο. Μη φοβάσαι.

    18. ΕΝΑ ΜΟΥΛΙΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΚΟΥΛΑ ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΨΕ

    19. Για την βάση των f16 φταίνε τα καραβάνια που δεν αντέδρασαν έγκαιρα, ενώ αμοίβονται πολύ καλά για αυτό που -δεν- είναι. Ο νότης ο χλεχλές την πλήρωσε μόνο; Ο τσεκουράτος ο τράπερ που είναι; Καραγκιόζηδες. Ό,τι δεν έκαψε ο τσιπρατσίχλας ο αλήτης, θα το κάψετε εσείς, ρεμάλια.

      1. Για πε ρε σασκινη τι εκαψε ο αλητης;[δεν σε παιρνει για το Ματι,εχω τον καταλογο ολων των υπευθυνων για τη φωτια,που τους αναβαθμισε ο Μητσοτακης]

    20. Αχ και τώρα τι θα γίνει με τίς ψηφιακές ταυτότητες; Ποιός είναι άξιος καί ικανότερος από τον Μηταράκη; Πολύ στενιχωρεθηκα οφου οφου.

      1. Μεταξυ μας εμαθα οτι ο χαζοχαρουμενος θεωρουσε υπερβολικο το ποσο για τις ταυτοτητες[ ειναι πραγματι] γιαυτο του την εσπαγαν.Σιγα μην εχει ευθιξια.

    21. Φυσικά και είναι συνυπεύθυνη και η μπατσαρία, διαφωνώ εδώ. Τι έκανε η μπατσαρία για τους εμπρησμούς; Τίποτε. Μόνο να δέρνουν πολίτες -που χάνουν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό για 800 ευρώ κοινόχρηστα- ξέρουν.

    22. Μηταράκης γ’ εξάδελφος του Σαμαρά και Γερουλάνου από αδελφή του Εμμανουήλ Μπενάκη.
      Η σχέση του με την Χίο είναι ότι ο προ-προπάππος και η προ-προγιαγιά του γεννήθηκαν στην Χίο, πριν εγκατασταθούν στην Αλεξάνδρεια.
      Απόφοιτος του Deree και όχι ΑΕΙ.
      Ο Σαμαράς τον ενέταξε στην επαγγελματική πολιτική.
      Η ετεροθαλής αδελφή του από τον γάμο του πατέρα του με Αγγλίδα προσεχώρησε στον Ιουδαϊσμό για να παντρευτεί Εβραίο.
      Πέθανε πρόπερυσι ως Ρουθ Μπενζονάνα.

    23. Κρίμα δεν περιμένανε μέχρι το 2026 που θα ανοίξει ξανά η CANADAIR για να πάρουν τα νέα πυροσβεστικά

    24. ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

    25. Απαιτούνται κι άλλες παραιτήσεις κ τιμωρίες. Δεν φτάνει ένας για όλα τα (εγκλήματα) που διεπράχθησαν

    26. Όχι για να μη λέτε ότι δεν έχω κοινωνική ενσυναίσθηση

    27. Καλα μωρε του ειπε ο κουλης, πες οτι παραιτεισε τωρα να μη ψωναζουν οι χαζοελληνες και να πας και διακοπες και σε λιγο που θα ξεχαστει θα σε φτιαξω εγω σε αλλη θεση πιο ωραια

    28. ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SPACE ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

    29. Οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες που μπρος τις εκλογές είναι κρυμμένοι όλοι….

    30. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ………
      ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ…….
      ΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ …….ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ Ε ΧΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑι ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ…..
      ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ…..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ…..
      ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ….
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ…….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ……
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΣΑΣ………..
      ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΟΥΣ…….
      ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ…..ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ….
      ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ…….
      ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ….
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ….
      ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΧΟΥΝ……..ΞΥΠΝΑ……
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ……13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…..ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ…ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ……
      ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ….

    31. 948, χαζός είσαι; Επίτηδες βάζει τους ακατάλληλους για να τους τελειώνει όποτε γουστάρει. Την έφερε στο Μηταράκη. Εύχομαι ο ζουμπάς να τον εκδικηθεί.

    32. Δεν θέλουμε να παραιτηθεί να γ@@@@θει θέλουμε ρεεεεεεεε. Στείλτε τον κοπριτη στο διάολο, αυτόν και όλα του τα σόγια.

    33. Ωραίος τρόπος να φύγει από το κάδρο και ο Μηταράκης που γέμισε δομές όλη τη χώρα. Για δείτε λίγο , πόσοι και πως φύγαν από το κάδρο, Καρατζαφέρης ,Καραμανλής . Παπανδρέου , Κουβέλης ,Σαμαράς, Λεβέντης , Τσίπρας , Καμένος και πόσοι άλλοι που ήρθαν με σημαία το κάτι άλλο ,αλλά τήρησαν ΠΙΣΤΑ το έργο της ΤΡΟΙΚΑΣ των Δανειστών των Θεσμών και το κάτι ΆΛΛΟ ήταν τελικά το ίδιο με το παλιό και τα παλιά γίνανε καινούρια και δώστου σανό και μετά απορούσαν γιατί τόση αποχή. Αφού όποιος και να έρθει το ίδιο πράγμα θα κάνουν. Λύση : ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ – ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ – ΚΟΜΜΑΤΑ . Αρέσει δεν αρέσει εκεί οδηγούμαστε .ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ . Υ.Γ για να προλάβω κάποιους , εθνικιστές υπάρχουν και αριστεροί , γενικά είναι οι άνθρωποι αυτοί που λένε ΠΡΩΤΑ η χώρα μου και μετά τα βλέπουμε τα υπόλοιπα.Δε κάνουμε πάνω στις στάχτες μικροπολιτική αλλά δε πρέπει για λίγα λαμόγια – πρακτοράτζες – λαδιάρηδες να χαθεί και η χώρα μας. ΑΙΝΤΕ ΓΙΔΙΑ

    34. Μεγαλο κοπροσκυλο ο Μηταράκης αλλα ο πλεον καταλληλοτερος για να χανει ψηφους η Νεα Δημοκρατια

    35. Σου την έφεραν ρε μαλάκα, σου έστησε παγίδα ο μπάσταρδος. Κάρφωσέ τον πούστη!

    36. ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο Κ@Λ@Σ ΤΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΕΖΑΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ

    37. Νέος υπουργός ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Για όνομα του Θεού ρε κερατάδες θα μου βγουν τα ρεβύθια από τη μύτη από τα γέλια. Ρε παλιορεζίληδες η ΚΕΦΑΛΑ της Ζωής θα τους πήγαινε αίμα. Γαϊδούρια, ε γαϊδούρια.

    38. Καλά ο Μηταράκης δεν κάνει ούτε για τζάμια σε φανάρι.
      Γενικά εκεί μέσα Πυροσβεστικές ,Αστυνομίες γίνεται το έλα να δεις .
      Ειδικά Αστυνομία από την ώρα που τη βαλανε σε Πανελλήνιες χάθηκε η μπάλα στην αχρηστιλα.

    39. αυτος ο κοντοστουπης που γεμισεν λαθρο ολην την χωρα,θα συνεχιζει να πληρωνεται το παχουλο μηνιατικο,εμεις εαν παραιτηθουμε,θα παιρνουμε τ αρχιδια μας,αντε γαμηθειτε κοπροσκυλα πολιτικοι,μαζι με τους πουσταρδες ψηφοφορους σας

    40. Ο Χαγκαμπιμάνα απο το Μπουρουντι δεν ειναι διπλα στον Μηταρακη; Ας εκαναν αυτον υπουργο, ουτως ή αλλως Μπουρουντι ειμαστε, ας εχουμε και τους γνησιους εξ καταγωγης πολιτικους.

      1. Βαλές που μαζευει ολον τον τρίτο κόσμο. Τον έβγαλαν από τη μπουρουντεζικη φυλακή για να μας τον φορτωσουν στην πλάτη το πολύ σε 4 χρόνια, να ναι καλά ο Ιερώνυμος και η πουστροΚούλα.

    41. ΟΞΩ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕ………..
      ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ…..
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΠΙΣΣΑ.

    42. Τουλαχιστον ειχε την ευθιξια να τη κανει ενας…αναλωσιμος του συστηματος!
      Κουλαρα τον απατρι Στυλιανιδη θελαμε που εχει ….εμπειρια στη λαμογια!

    43. Γιατι δεν βαζετε εναν εμπειρο αστυνομικο στη θεση του Μηταρσκη..???? Παλι κομματικους..!!!

    44. Θυσίασε ο μπάσταρδος τον ζουμπά για να σώσει το τομάρι του.

    45. ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΎΜΑΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ) Κος. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ

    46. Στην ανίκανη ηγεσία της πυροσβεστικής υπάρχει φιλότιμο ; Θα παραιτηθεί κάποιος η θα κρύβεστε πίσω από τους ατσαλάκωτους….

    Comments are closed.