ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΝΤΟΚ: ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ – ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟ – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ…

    Κοινοποίηση:
    baldock5

    Ο Τζορτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, σοκάροντας τους οικείους του, αλλά και το ελληνικό και το βρετανικό ποδόσφαιρο.

    Την απώλειά του θρηνεί και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Μπάλντοκ φορούσε τη φανέλα του τριφυλλιού από το καλοκαίρι. Η πράσινη ΠΑΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι άπαντες είναι σοκαρισμένοι για τον αδόκητο χαμό του και θρηνούν την απώλειά του.

    Άλλωστε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν στο σπίτι του εκλιπόντος, όντας συγκλονισμένοι με το τραγικό συμβάν.

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock“.

    Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της συμμετείχε και αυτός στο πένθος για τον διεθνή δεξιό οπισθοφύλακα, ανεβάζοντας ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter τα χαράματα της Πέμπτης (10/10).

    Συγκεκριμένα, το post του Ολυμπιακού ανέφερε: “Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του“.

    Δείτε το post του Ολυμπιακού:

    Συντετριμμένοι οι Έλληνες διεθνείς

    Το απόλυτο σοκ προκάλεσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.
    Σοκαρισμένοι είναι και οι Έλληνες διεθνείς στο Λονδίνο, οι οποίοι πληροφορήθηκαν την είδηση στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή.
    Άλλωστε μιλάμε για έναν εν ενεργεία διεθνή που με τη γαλανόλευκη έπαιξε τελευταία φορά στον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα και μάλιστα είχε παίξει σε 12 παιχνίδια, φορώντας το εθνόσημο. “Είναι σαν ένας κακός εφιάλτης” έβγαινε από τα χείλη των διεθνών, οι οποίοι δεν έχουν λόγια γι’ αυτό που συνέβη.

    Μάλιστα, η Εθνική κατέθεσε αίτημα στην UEFA, ώστε αν τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το ματς, όπως και οι παίκτες να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

    Κρίμα κι άδικο…
    “Η γιαγιά μου ήταν 100% Ελληνίδα, είναι τιμή για εμένα και την οικογένειά μου να παίζω στην Εθνική…”
    Καλό σου ταξίδι…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    Leave a Response