ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΣΧΑΙΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ “ΜΑΞΙΛΑΡΙ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ

    Κοινοποίηση:
    xardalias_2

    Για μια ακόμα φορά η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη αποτελεί το “μαξιλάρι” της κυβέρνησης σε ότι αφορά στις κινήσεις της αναφορικά με το εμβόλιο. Αυτή τη φορά, υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

    Ο καθηγητής είχε συσχετίσει την περιπέτεια υγείας του υφυπουργού με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, κάτι που προφανώς χαλάει το “αφήγημα” της κυβέρνησης και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη… θέση τους. Με βάση δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις
    Σε προ ημερών ανάρτησή του στο facebook, ο καθηγητής του ΑΠΘ συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού με τον εμβολιασμό του κατά του κοροναϊού, γράφοντας πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Τελικά, αυτή η κατοχική δικαιοσύνη πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει; από ότι βλέπουμε το βαρέλι δεν έχει πάτο και φυσικά ο κατήφορος συνεχίζεται…

    2. Αθηνούλα, δεν πιστεύω να φοβάσαι τα γατάκια τους εισαγγε λούληδες! Χαχα

    3. χουνταρα εχουμε με πληρη επιγνωση πλεον περιστιχυζωμαστε απο δολοφονους με την αδεια τις δικαιοσυνης

    4. Να επέμβει εισαγγελέας για τα περίπου 3 εκατομύρια που πήρε απευθείας ο Μαγιορκίνης από τον ΕΟΔΥ…!!!
      Γράφω τα αντίστοιχα έγγραφα από το “Διαύγεια” 65ΚΔ46ΨΖ2Ν-850, ΩΚΨΞ46ΨΖ2Ν-37Ψ, 9Ρ7346ΨΖ2Ν-ΕΞΦ, 9Τ2246ΨΖ2Ν-ΤΛΚ, Ψ0ΡΞ46ΨΖ2Ν-ΩΦΓ, ΨΛΙ946ΨΖ2Ν-Η9Ο. Δεν μιλάμε για χρήματα από άλλους φορείς και επιχειρήσεις. Πάρτυ κανονικό…

    5. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή…
      Τόσο τυφλή, που τελικά δεν βλέπει που είναι το σπαθί και που η ζυγαριά της!
      Και επειδή στην Ελλάδα είναι γνωστή η παροιμία που λέει πως: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» κάθε αντίδραση που εναντιώνεται στις σοφές αποφάσεις του αυτοκράτορα και των αλάνθαστων και ακαταδίωκτων αυλικών του, πρέπει να χτυπηθεί αμέσως, πριν προφτάσουν και ξυπνήσουν, οι αιώνια κοιμώμενοι υπήκοοι και σηκωθούν από τον καναπέ τους.
      Έτσι αυτή τη φορά, υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και όχι γιατί κανείς από τους κυβερνώντες, δεν μιλάει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των με το έτσι θέλω φιλοξενούμενων μας ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    6. Επειδή ο Κούβελας καρδιολόγος δεν είναι καλό είναι να ακούμε τους καρδιολόγους.ο πρόεδρος της καρδιολογικής εταιρείας Βορείου Ελλάδος είπε ότι το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο πουθενά δεν περιγράφεται ως ανεπιθύμητη δράση του εμβολίου.ως εκ τούτου ο Κούβελας ή είναι ανεπαρκής επιστημονικά ή συνειδητά είπε ψέματα για να θολώσει τα νερά.το δεύτερο έρευνα ο εισαγγελέας.

      1. Αγαπητέ ΚΚΚ μόνο που η ανάρτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα κλείνει με την πρόταση «Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ» που αποκρύπτεις και που σημαίνει πως ακόμα και ασπιρίνη να πάρεις και οδηγώντας να τρακάρεις, θα πρέπει να το δηλώσεις, δηλαδή ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ με το συμβάν, ώστε όταν η δήλωση (ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ) πάει στην Ουψάλα όπου μαζεύονται όλες οι δηλώσεις, να βγάζουν εκεί το συμπέρασμα, αν η ασπιρίνη μπορεί να φέρει αντιδράσεις αν οδηγείς με κίτρινες κάλτσες.
        β. τεζαρης
        ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    7. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Γ Τ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΑ ΕΣΕΝΑ Τ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΘΑ ΣΤ ΣΠΑΣΩ

    8. ρεεεεεεεεεεεεεεε μην περιμενετε κανεναν να σας σωσει ο λαος εαν δε ενωθει να διώξει την σαπιλα που κυβερνα τιποτε δε θα αλλάξει ως το καλύτερο μα παντα στο τρισχειρότερο

    9. η χουνταρα του τερη χρυσου ξαναχτυπησε. ας αποδειξει η εισαγγελια πρωτοδικων θεσσαλονικης, οτι δεν οφειλεται στο εμβολιο, αν μπορει βεβαια. χαχα.

    10. Πάρτε το χαμπάρι. Η δικαιοσύνη θα παρεμβαίνει όποτε κι αν χρειαστεί για να στηρίζει το αφήγημα της κυβέρνησης και όχι για να πάει ενάντια σ’ αυτό. Είναι οφθαλμοφανές. Όποιος αφήσει έστω και μια υπόνοια αμφισβήτησης για τα οφέλη των εμβολιασμών, του παίρνουν το κεφάλι.

    11. δεν θα προλαβουν να παρουν τα μέτρα που θέλουν. Το όλο πανηγυρι με τα εμβόλια θα τελειώσει. Να έχετε υπομονή και να παρακλατε την Παναγία και τον Χριστό να μας απαλλάξει από αυτόν τον σταυρό ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ

    12. Προτείνω οποίος δεν ψηφίσει ΝΔ για τα επόμενα 20 χρόνια να του ασκηθεί δίωξη ως αρνητή του καλού για τον τόπο… Είμαστε μια ανάσα από το να γίνει και αυτό

    13. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    14. Η δικαιοσύνη κατάντησε η λεκάνη που χέζουν τα συστημικά πολιτικά κόμματα. Για τα fake news στην τηλεόραση π.χ Ψεύτικες ακτινογραφίες που έδειχνε ο Ευαγγελάτος τα δήθεν συνοτισμου σε αγιασμό υδάτων που έδειχναν προηγούμενα προ Covid χρόνου τι έκανε ο εν λόγω εισαγγελέας?

    15. Η δικαιοσύνη κατάντησε η λεκάνη που χέζουν τα συστημικά πολιτικά κόμματα.

    16. Μπορει να ειχε κυριε ΓΙΑΤΡΕ στεφανιαια νοσο αλλα το εμβολιο την πυροδωτησε και ειχε τα αποτελεσματα αυτα Ε τι λες ντοκτορ

    17. Για τον υστερικό Αδωνη που απειλεί καθημερινά τον κόσμο υπάρχει εισαγγελέας ?

    18. O Kim Yong Un είναι ένας σοβαρός ηγέτης που αγαπά τη χώρα του και πασχίζει για το καλό της.

    19. το οτι ξυπνησε ο εισαγγελεας για το χαρδαλια μας ξεπερνα ενω κοιματε για οτι γινεται γυρωτου;

    20. Εφόσον το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ισχαιμικό επεισόδιο όπως λέει ο Κούβελας, γιατί τότε ο ίδιος έκανε το εμβόλιο ο οποίος παχυσαρκος είναι κ μεσήλικας είναι, οπότε εχει ήδη επιβαρυντικούς παράγοντες για έμφραγμα; Δηλαδή ο ίδιος μας λέει ότι ρισκάρει τόσο;

    21. Να μάθει ο κάθε κος Κούβελας να σκέπτεται και να ερευνά πριν ανοίξει το στόμα του. Ο Χαρδαλιάς έχει ξαναπάθει έμφραγμα πριν τέσσερα χρόνια. Είχε να κοιμηθεί 15 ημέρες, ανέπνεε καπνό και το στρες ήταν στο κόκκινο κατά τα άλλα όμως φταίει το εμβόλιο. Λίγος κοινός νους δεν βλάπτει. Έλεος.

      1. 15 ημέρες είχε να κοιμηθεί; Μιαμ μιαμ ωραίο το σανό.

    22. Ἡ ἀνάρτησις τοῦ κ. Κούβελα ἦτο καθαρῶς ἐπιστημονική καί τεκμηριωμένη. Ἐξευτελίζεται ἡ «δικαιοσύνη» μέ τέτοιες ἐνέργειες.

    23. Για τον απαταιωνα Καπραβελο που είπε ψέμματα πως γίνεται διαλογή ασθενών στο Παπανικολάου επειδή οι μεθ είναι γεμάτες? Αυτό που είπε ήταν εγκληματικό, ισούται με τρομοκρατική επίθεση. Θα παρέμβει εισαγγελέας για αυτόν τον άθλιο απαταιωνα και ψεύτη?

    24. Λοιπον,ο Κουβελας χωρις να ειναι κατηγορηματικοςγια τα ατια,απλα μιλησε για κιτρινη καρτα,οπως επιβαλλεται αμα θελουμε να βοηθησουμε στην καλυτερευση των φαρμακων,εμβολιων κλπ.Επειδη ομως η Εισαγγελια εδω απανω εχει δειξει την οσφυοκαμψια της σε γλοιωδη βαθμο[υποθεση Μυλοπουλου πχ]αντι να ενεργοποιηθει για καθε εναν που μας απειλει και μας εκβιαζει,”ξυπναει”περιεργες ωρες.Θα προσπαθησω να μαθω προσωπα και θα σας πω.Δειτε και σεις τι μπορειτε να κανετε.

    25. Mα περιμενατε τιποτα καλυτερο απτα τοποθετημενα υπαλληλακια των αρχιυπαλληλων της Μερκελ,μπααααα.

    26. ότι απλά είπε ότι ο κανονισμός είναι να καταγράφεται οτιδήποτε μετά τον εμβολιασμό και το επιβεβαίωσε και ο Φαρσαλινός

    27. Ανεξάρτητη δικαιοσύνη χαχαχαχα μια διεφθαρμένη συνουσία όλοι ανεπρόκοποι!!! Κυβέρνηση των αρίστων χαχαχαχα εμβόλιο θέλετε λοκνταουν θέλετε ραπίντ και σελφ τεστ και όλες αυτές τις μαλακίες, να σας πούμε θα πάρετε τα @ρχιδι@ μας και τον μπουτσον μας και δεν ειμαι μαγκας του πληκτρολογίου συσπειρωθειτε ανα 10-15 άτομα θα σας χρειαστεί!!!

    28. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΩΛΟΓΟΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ……………ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ………..

    29. Δηλαδη απ’οτι συμβαινει στην χωρα αυτο υπεπεσε στην αντιληψη του εισαγγελεα ????? Δεν υπαρχει
      σωτηρια

    30. Όλοι αυτοί θέλουν Ταλιμπάν να τελειώνει το παραμύθι.

    31. Δεν είπε ότι συνδέεται το εμβόλιο με το επεισόδιο του Χαρδαλιά.
      ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να πει αν η οιανδήποτε παρενέργεια οφείλεται ή όχι στο εμβόλιο.
      Είπε ξεκάθαρα να συμπληρωθεί η κίτρινη κάρτα ως οφείλεται για οιανδήποτε παρενέργεια φαρμάκου και ο ελεγκτικός οργανισμός θα συλλέξει και θα συσχετίσει ή θα απορρίψει τις παρενέργειες με βάση τις συνολικές ετήσιες παθήσεις.
      Δηλαδή αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα της επιτροπής απο τον Γενάρη του 2022.

      Ένας εισαγγελέας για τον εισαγγελέα

    32. Ρε ‘σείς , αφού ο άνθρωπος είχε ιστορικό στεφανιαίας νόσου και είχε περάσει στο παρελθόν έμφραγμα. Ενημερωθείτε και δείτε τι γράφει η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σχετικά και μην αναπαράγετε ότι σας έρθει!

      1. Κύριε καρδιολογε πάρτε ενα εμβόλιο και σε ενα φιαλίδιο αίματος ρίξε μέσα να δείτε πως παγώνει το αίμα..!

        1. Την είπες την παπάτζα σου. Το πείραμα που προτείνεις πρέπει να λάβει χώρα με το εμβόλιο αλλά κι ένα δοχείο που να περιέχει την ποσότητα αίματος ενός μέσου ανθρώπου για να έχει νόημα η δοκιμή που λες

    33. Μπορεί να τρομοκρατούν των κόσμο απ’το πρωί μέχρι το βράδυ οι καθεστωτικοί ειδικοί με ψεύτικα στοιχεία αλλά έχουν την καθεστωτική δικαιοσύνη με το μέρος τους

    34. Θα του κλάσουν μια μάντρα του Κούβελα. Απλά το κάνουν για να κολώσουν οι γιατροί και να μη μιλάνε. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή η χώρα ακόμα βγάζει Άντρες και Ήρωες… Θα το καταλάβουν συντομα οι σκώληκες.

    35. 2014

      Γερμανοι Εισαγγελεις εγκαθίστανται μόνιμα στην Αθήνα!

      Τι εχει να σχολιασει η Ελληνικη Δικαιοσυνη ;
      ΜΟΥΓΚΑ ;
      Δημητρης Καμμενος
      ΠΠ

      Υ.γ. Σας παρακαλω! Μπορουμε να μαθουμε, εαν ισχυει;

      1. Όπου να ναι και στρατός και κλουβιά.
        Δεν είμαστε πια χώρα, δεν είμαστε ανεξάρτητοι από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε. ΔΝΤ
        Παραχωρήσαμε γη και ύδωρ.Υπερταμειο κλπ κλπ.
        Ξεχνάτε εύκολα, πολύ εύκολα.

    36. Εδώ έχουν γίνει και γίνονται χειρότερα ..όπως ποιοι μπαίνουν στη χώρα μας …πόσους από αυτούς τους έχουν πιάσει να εγκληματουν και είναι πάλι ελευθεροι και ούτε έχουν διωχθεί στις χώρες τους ..

    37. Να εξαιρεθεί ο άσχετος εισαγγελέας

    38. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Κ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Κ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ””’ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ Τ ΕΜΒΟΛΙΟ””’Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑΡΠΑΞΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ ΤΡΟΜΟ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ,ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΚΙΑ

    39. καλά του κανε ο κουβελας ηταν εντελώς φάουλ

    40. Κατάντησαν την λεγόμενη δικαιοσύνη σαν τα μούτρα τους,και τους νόμους σφουγκαρόπανα.Εισαγγελέας είναι και της γίδας ο κ@@ος.

    41. Ο εισαγγελέας δεν μπορεί να ελέγξει την επιστημονική επάρκεια του καθηγητή πανεπιστημίου. Μιλάμε για καθαρά φασιστική πρακτική που στρέφεται κατά των επιστημών.

    42. η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ????????????????????????

    43. Εισαγγελέα είσαι γύφτος καιι άσχετος

    44. Έχουμε όμως γρήγορη δικαιοσύνη..
      Άμεσα αντανακλαστικα…..

    Comments are closed.