ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥ” ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

    Κοινοποίηση:
    tsiodras-710x401

    “Έμεινα άνεργος λόγω κορονοϊού. Τι να το κάνω τον κορονοϊό αν είναι να πεθάνω της πείνας. Μπήκαμε σε καραντίνα για έναν ιό που σκοτώνει παρασάγγας λιγότερους από ότι η γρίπη”.

    Οι παραπάνω φράσεις μπήκαν σε εισαγωγικά για να δείξουμε ότι δεν αποτελούν θέσεις μας γιατί σίγουρα ξέρουμε πολύ λιγότερα από τους επιστήμονες και τους ειδικούς που έχουν ρίξει ατέλειωτο διάβασμα για να μπορούμε να λέμε ότι τους εμπιστευόμαστε. Άλλωστε, ποιος Έλληνας μπορεί να πει ότι εμπιστεύεται περισσότερο ξένους γιατρούς από τους Έλληνες;

    Όμως τα διαβάσαμε πολλές φορές στο Facebook, στα Twitter, στους καναπέδες όταν βλέπαμε τις ειδήσεις που αφορούσαν τον κορονοϊό.

    Αυτοί οι ψίθυροι έγιναν κραυγές όταν μετά το τελευταίο διάγγελμα του Μητσοτάκη, διαπιστώθηκε ότι τουρισμός τέλος για φέτος αφού ξενοδοχεία, καταλύμματα, μπαρ και ταβέρνες θα ανοίξουν σε κανένα μήνα με χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια Έλληνες να βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται. Αυτοί κυρίως έσπευσαν να κριτικάρουν όλους αυτούς που απολαμβάνουν εδώ και εβδομάδες την καθολική αποδοχή των πράξεων τους για να σωθεί η δημόσια υγεία. Άσχετα αν στην αρχή του εφιάλτη – εκεί γύρω στα τέλη Μάρτη – έπιναν νερό στο όνομά τους.

    Τις τελευταίες ημέρες, η μεταστροφή του κλίματος είναι εντυπωσιακή. Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Ο Τσιόδρας βάραγε κόκκινα σε ποσοστά δημοφιλίας, αλλά τώρα βλέπει την εικόνα του πράου και ψαγμένου επιστήμονα που συγκινείται όταν μιλάει για τους ηλικιωμένους, να αποδομείται.

    Πόσοι άλλωστε δεν έχουν πει έστω από μέσα τους ότι μας έπιασαν κορόιδα όταν την τελευταία εβδομάδα ακούμε τον αριθμό των κρουσμάτων; Πόσοι από εμάς δεν έχουν πει ότι τελικά δεν ήταν πια  κάτι τόσο τρομερό. Θεωρίες συνωμοσίας, κατηγορίες προς τον Σ. Τσιόδρα και την Κυβέρνηση ότι διέλυσαν το σύμπαν για το τίποτα. Ειδικά από τη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι δεν θα γίνουμε Ιταλία.

    Ο κ. Τσιόδρας και η ομάδα του επέλεξαν το μονοπάτι που διαβήκαμε έχοντας στα χέρια τους τα δεδομένα από τις ικανότητες και αντοχές της χώρας. Προφανώς και καμία επιλογή όταν μιλάμε για πανδημία δεν έρχεται χωρίς κόστος. Βρεθήκαμε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και έπρεπε να διαλέξουμε. Να θυσιάσουμε την οικονομία, για να σωθούν ζωές. Εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ είμαστε της άποψης ότι σταθήκαμε τυχεροί μέσα στην ατυχία της Ιταλίας. Αν δεν βλέπαμε την τραγωδία της γειτονικής χώρας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παίρναμε τόσο νωρίς τα μέτρα απαγόρευσης. Όμως χωρίς αυτά δεν θα μιλούσαμε τώρα. Θα θρηνούσαμε…

    Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι η απόλυτη καραντίνα δεν ήταν λύση ή ότι θα έπρεπε να ανοίξουν όλα εν όψει θερινής σεζόν. Όποιος το θεωρεί αυτό, είναι διατεθειμένος να πάρει και το συνακόλουθο ρίσκο; Μπορεί να δεχτεί ότι ενδεχομένως αυτή η επιλογή να στερήσει τη ζωή των γονιών του ή των γονιών του φίλου ή της σχέσης του;

    Είναι απολύτως θεμιτός ο φόβος για τη συνέχεια σε επίπεδο επιβίωσης οικονομικά, όμως ποιος θα τολμούσε να πάρει την απόφαση να θυσιάσει 8-10.000 ανθρώπων για να μην βουλιάξει η οικονομία; Ο Σωτήρης Τσιόδρας ακόμα δεν έχει δει τίποτα. Η αποδόμησή της εικόνας του θα συνεχιστεί όσο η οικονομική κρίση θα μεγαλώνει και ο κόσμος θα εξαθλιώνεται. Στο πρόσωπό του θα δουν πολλοί τον υπεύθυνο της οικονομικής τους καταστροφής ή αλλιώς τον αποδιοπομπαίο τράγο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. O TΣΙΟΔΡΑΣ ΔΙΟΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

    2. Aυτος Ο τσίορδας θα πολιτευτεί λογικά με την Ν.Δ σε λίγο καιρό…..Και δε πάν να λένε….Αυτοι ειμασται οι Ελληνες…(τοσο αξιζουμε)

    3. Μπήκαμε σε καραντίνα για έναν ιό που σκοτώνει παρασάγγας λιγότερους από ότι η γρίπη; Η γρίπη έχει σκοτώσει 200.000 ανθρώπους σε 3 μήνες; Έχετε δει εσείς ξανά ποτέ σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο με γρίπη να διαλέγουν οι γιατροί ποιοι θα μπουν σε σε ΜΕΘ και ποιοι θα αφεθούν στην τύχη τους να πεθάνουν; Έχετε δει ποτέ με γρίπη να γεμίζουν εκκλησίες με φέρετρα, νεκροταφεία, κρεματόρια, και νεκροί να μεταφέρονται με καμιόνια; Ναι ξέρω, θα μου πείτε όλα είναι μούφα σκηνοθετημένα σε στιλ Σπίλμπεργκ με ηθοποιούς και κομπάρσους που κάνουν πως πεθαίνουν και τα φέρετρα είναι κενά και όλα αυτά για να μας περάσουν τσιπάκια με εμβόλια και 5G για να ελέγχουν τον Μήτσο από τα Σούρμενα…. Μαλάκες μου έχετε IQ επιπέδου αμοιβάδας και με το ζόρι…

      1. Ακόμη και ο Μήτσος από τα Σούρμενα έχει αξία για όλους αυτούς. Γιατί ο Μήτσος με τους φίλους του, σε δεδομένη στιγμή, μπορεί να αποτελέσει απειλή για αυτούς, που από ότι φαίνεται η είσαι κομμάτι ή απλά υποστηρίζεις από ιδεολογία. Δεν υπάρχει εναλλακτικό σενάριο. Η οικονομία ΠΟΤΕ δεν σταματάει. Οι επιχειρήσεις ποτέ δεν κλείνουν. Οι χώρες δεν κλειδώνονται. Απλά, αναγνωρίζεις το πρόβλημα και δίνεις οδηγίες προστασίας στους πολίτες, ενημερώνοντας τους γαι τις συνέπειες στην υγεία την δική τους αλλά και των υπολοίπων με τους οποίους σχετίζονται και τους καθιστάς υπεύθυνους για το μέλλον τους. Εάν πεθάνουν πέθαναν. Τι να κάνουμε. Ήταν προφανώς η επιλογή τους.Κανείς δεν μπορεί να με κλειδώσει μέσα και για κανέναν λόγο εκτός εάν, πρόκειται για εμπόλεμη κατάσταση όπου επικρατεί και ο στρατιωτικός νόμος! Τα υπόλοιπα που υποστηρίζεις, εσύ και η παρέα σου, είναι απλά παράνομα.! Όσοι διαβάζουν το σχόλιο σου, μάλλον έχουν διαπιστώσει ποιος έχει το μυαλό αμοιβάδας, όπως εσύ αποκαλείς αυτούς που διαφωνούν μαζί σου. Έχω την εντύπωση ότι εσύ που έχεις IQ Einstein, έχεις την υποχρέωση να τους ενημερώσεις πως θα ταίζουν από εδώ και πέρα τις οικογένειές τους. φαντάζομαι από τα λεφτά του φίλου σου Σώρος ή των μουσουλμάνων λαθροεπενδυτών, που υποθέτω υποστηρίζεις…!!!!
        Φιλική συμβουλή: Μην σταματάς την θεραπεία σου. Δεν σου κάνει καλό. Κάτι θα ξέρουν αυτοί που σου έδωσαν την συνταγή……

        1. Περαστικά μπετόβλακα και έλα να μας πεις τώρα που μία μία από τις κορυφαίες εταιρίες που θα βαράει κανόνι τι θα κάνει. Και μην ξεχνάς μπετόβλακα, ΕΣΥ θα είσαι αυτός που θα τις διασώσεις και θα βάλεις πλάτη.
          Φιλική συμβουλή: Σήκω και λίγο από το κανόνι του τανκς. Ξέρω ότι σου αρέσει αλλά τον έχεις ξεχυλώσει.

    4. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    5. Πως γίνεται όλοι κράζουμε φωνάζουμε από το ίντερνετ γιατί πλέον στους δρόμους δεν βγαίνουμε να διαμαρτυρηθούμε χρόνια τώρα.Να μαθουμε στην Ελλάδα να ψηφίζουμε σωστά.Ειμαστε πρόβατα και μάλιστα κακής ποιότητας πρόβατα.

    6. μια θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο επικρατείας κέρδισε

    7. Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣΧΕΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    8. Φάγαμε δούλεμα. Σκοπός τους ήταν να μην εορταστεί το καθολικό λαό το ορθόδοξο Πάσχα. Την σαρακοστή εμφάνισαν τάχα το πρώτο θύμα του ιού για να κλείσουν αμέσως τους ναους και 40 ημέρες μετά το Πάσχα θα τους ανοίξουν κανονικά! Πάτε στοίχημα? Εάν λειτουργήσει κανονικά με πιστούς κάποια εκκλησία πριν περάσουν 40 ημέρες από το Πάσχα θα βαρέσουν εγκεφαλικά και θα στείλουν διμοιρίες να συλλαμβάνει κόσμο και ιερείς. Βάζετε στοίχημα?

    9. Μπορει να καλυψει καποιος αυτο που γινεται με το 5g ΕΧΟΥΝ στειλει 180 επιστημονες επιστολη στην ΕΕ οτι θα φερει τα πανω κατω και δεν ασχολητε κανεις με το θεμα !!
      ΕΛΕΟΣ

    10. Ο/Η Απ τη μια Μπραβο, απ την αλλη το γ@μησαμε και ψωφησε λέει:

      Ωραια λοιπον…Για να ειμαστε και δίκαιοι εγω θα πω και πολυ καλα εκαναν και τα πηραν τα μετρα…
      Παμε παρακατω τωρα….τελειωσε δεν εχουμε κορωνοιο…προσωπικα εγω δεν μπορω να αποδειξω οτι ολοι
      οι νεκροι που πεθαναν στην Ελλαδα ειναι απο κορωνοιο…Οτι μας λενε ακουμε..
      Εγω αυτο που ξερω καλα ειναι οτι καθε χειμωνα εχουμε την γριπη…Την εχω περασει και γω περυσι αρκετα
      δυνατα θα ελεγα….Απο κει και περα ξερω οτι πολυ κοσμος κολαει γριπη…Μου λεει το φιλαρακι μου “μην ερθεις ρε ειμαι κρυωμενος..μη σε κολησω” Ακουω τον αδερφο μου “ρε μαλακα την αρπαξα..δεν θα ρθω για φαγητο γιατι ειμαι χαλια” και ου το καθε εξης..Ολοι μας ξερουμε εναν ανθρωπο γνωστο μας καθε χρονο που κρυολογησε και περνουμε τα μετρα μας…
      ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ
      ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….Τ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ?? Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !!!!
      ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
      ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥΝΑ…ΑΔΕΙΑ ΑΠ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ…ΕΙΤΕ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ…..
      ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ !!! ΤΕΛΟΣ…
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ….ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ….ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
      Αλλα στην Νεοταξικη Ελλαδα του Σημερα ολα ειναι πιθανα να γινουν…και κορονοιοι και κορονοκορες…
      Καποιοι ειναι αδιστακτοι μπροστα στην Ευρωπαικη ολοκληρωση…τοσο αδιστακτοι που δεν τους ενδιαφερει
      τιποτα αλλο εκτος απο ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…που κανονικα ενας σωφρων νους θα επρεπε
      να σκεφτει οτι τουλαχιστον οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ειναι εστια μολυνσης…και δεν μιλαμε για κορωνοιο…
      ηπατιτηδες,aids,ευλογια ,τυφο και ενα σωρο αρρωστιες….κανονικα θα επρεπε να ειμασταν σε ΜΟΝΙΜΗ καραντινα με τοσους ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ στη χωρα μας…αλλα βλεπεις εκει δεν πειραζει κανεναν…
      μονο ο κορονογιός τους ενιαξε…

    11. ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΑΝΕ Τ Ω Ρ Α ΤΗΝ ΠΙΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ……ΚΑΙ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ Α Μ Ε Σ Α !….ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ…. ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ……”ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”…..ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ “ΠΕΙΡΑΣΜΟ” ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ……

      1. ΚΆΝΤΕ ΤΟ.
        ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.
        ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΌ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΏΣΕΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ (ΘΈΣΗ – ΚΑΡΕΚΛΑ)
        ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ Π. Ο. Υ, ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑΣ Ν. Δ,
        ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΌΣΤΑ;;;;
        ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…..

        Αγγελική Αχαρναί

    12. Δεν φταίει ο τσιορδας, η κυβέρνηση φταίει. Ρε μ@υνοπανα γιατί βάζετε πρόστιμα στον κόσμο? Όταν πρόκειται για Πακιστανους και κόμματα που κάνουν πορείες, εκεί δεν μεταδιδετε ο ιός ρε αληταραδες? Όταν γκαρίζει η πρωτοψάλτη από τα μεγάφωνα δεν μεταδίδεται ο ιός ε? Ενώ από τα μεγάφωνα των ιερών ναών μεταδίδεται ε τσ@γλανοι? Ανοίξατε τα υποθηκοφυλακια, δεν κλείσατε ούτε στιγμές τις τράπεζες τα σούπερ μάρκετ. Ούτε εκεί μεταδιδετε ο ιός ρε πρόστυχοι αλήτες έτσι? Μόνο στους ναούς και στα ξωκκλήσια μεταδιδετε. Να μην φυλάει ο κόσμος τις εικόνες θα κολησει! Ενώ εσείς που φυλάτε τα @@ των Γερμανών, που μας έχετε ζαλησει τον π@υτσο τόσα χρόνια με τις πιπες που κάνετε στους Γερμανούς, φαίνεται πληρώνουν καλα ρε αλήτες ε, εκεί δεν κολάει ο ιός? Να μη δεχτεί κανεις πρόστιμο από αύριο, δεν δείχνουν την ίδια αντιμετώπιση προς τους πολίτες. Κανένα πρόστιμο.

      1. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΤΡΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 1 ΨΩΡΟΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ…ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΓΚΑΡΙΖΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

        1. Εγώ δε βάζω μάσκα πουθενά. Σε προκαλώ, μαλάκα να κάνεις ότι στον ανθρωπο πάνω!!!! Σε προκαλώ!!!! Αν έχεις τα κότσια γιατί σου εγγυώμαι θα βρεθείς στο νοσοκομείο για κανένα εξάμηνο!!!! Το κατάλαβες, τσιράκι του Μητσοτάκη;

        2. ΜΟΥΛΙΚΟ; ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΜΟΥΛΙΚΟ. ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΚΟΠΡΕ.

    13. Σε ένα χρόνο από τώρα όταν θα έχουμε πλήρη εικόνα των θανάτων θα διαπιστώσουμε πως δε πέθανε κανένας σχεδόν από αυτόν τον ιό στην Ελλάδα και πως απλά βαφτίζανε νεκρούς από άλλα αίτια ως θύματα του κορωνιού. Ακόμη κι αν δεν είχαμε πάρει κανένα μα κανένα μέτρο, θα ήμασταν πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση με τώρα. Είναι μύθος πως τα μέτρα του Κούλη απέτρεψαν το να γίνουμε Ιταλία. Του χρόνου που θα έχουμε 5G κάλυψη παντού θα γίνουμε όντως Ιταλία….

      Δυστυχώς όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως συνέβη και με τα μνημόνια που χρόνια μετά παραδέχτηκαν “λάθος συντελεστές” κλπ, έτσι και με τη φετινή ιστορία μετά από χρόνια θα μάθουμε πως ήταν μια απάτη και τα μέτρα ήταν παντελώς αχρείαστα.

      1. Οι BIIL GATES FOUNDATION+SOROS
        ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΤΟΥΣ

        Αγγελική Αχαρναί

    14. Ο ιός είναι βιολογικό όπλο . Το θέμα είναι ποιοι είναι από πίσω .?

      Και δεν νομίζω να είναι οι Κινέζοι.

    15. Ο Τσιόδρας και η ομάδα του πρότειναν, όμως, ο κομισάριος Χαρδαλιάς, πήρε την πολιτική απόφαση και υλοποίησε. Όλα έγιναν στη σκιά του Πρωθυπουργεύοντα Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ολοκληρωτικά όλες τις ευθύνες. Ο άνθρωπος απέδειξε πως δεν είναι ηγέτης. Λαϊκιστής, αγόμενος και φερόμενος, αυτό είναι τελικά ο Κυριάκος.

    16. αφού ο Άδωνις λέει ότι θα πάει καλά η οικονομία και πάμε για πλεόνασμα 5% το 2021.

    17. Ο τσιορδας είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας. Ο άνθρωπος μιλούσε από την πλευρά του ως λοιμωξιολογος και όχι ως υπουργός οικονομικών. Εκείνο που ενόχλησε πάντως τις τελευταίες ημέρες ήταν η στάση της κυβέρνησης στο θέμα της Πρωτομαγιάς. Δεν μπορείς κύριε να συλλαμβάνεις και να σέρνεις στο αυτόφωρο ανθρώπους που κατά μονας θέλησαν να ανάψουν ένα κεράκι και από την άλλη να αφήνεις Πακιστανους το παμε και όποιον άλλον να κάνει πορείες. Δεν είναι μ@λακας ο πολίτης, θα αντιδράσει. Και μετά από αυτο να βγαίνεις σήμερα και να απειλεις. Δεν φταίει ο τσιορδας, την δουλειά του την έκανε καλά ως επιστήμονας. Οι κυβερνητικοί βλακες με την μεροληπτικη τους στάση υπέρ των αλλοδαπών και υιερ των κομματικών συγκεντρώσεων αλλάζουν το κλίμα εναντίον της κυβέρνησης όπως σωστα γράφει το μακελειό. Μετά από τα ξεφτιλικια, ρε βλακα Χαρδαλια, με το παμε τους Πακιστανους που αφήσατε να αλωνίζουν κρατώντας τον απλό κόσμο στα σπίτια του και τις εκκλησίες κλειστές, έχεις το θράσος να απειλεις κιόλας? Καραγκιόζη, ε καραγκιόζη. Ο Χαρδαλιας, ο μάγκας σε πιστούς και κοπελίτσες και η λυρατη κότα σε Πακιστανους και παμε, για τοσο μάγκα μιλάμε! Απειλεί κιόλας η κλωσσα των Πακιστανών. Να λειτουργήσουν κανονικά οι ναοί, τέλος οι μ@λακιες. Δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν είμαστε σε καμία των περιπτώσεων να ανεχτουμε. Να λειτουργήσουν κανονικά οι ναοί αύριο, οι απαγορεύσεις είτε για ολους είτε για κανέναν. Ο κόσμος θα ξεσπάσει και δικαίως.

      1. μάλιστα κύριε συμφωνώ πλήρως ποιος σε ακούει όμως?

      2. ΣΩΠΑ.
        ΚΑΤΑΞΙΩΜΈΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ ΑΚΟΥΩ;;;;
        ΔΙΚΤΥΟΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ;;;;

        ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

        “ΤΣΙΟΡΔΑΣ :ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΕΜΒΟΛΙΑ”

        ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ YOUTUBE

        Αγγελική Αχαρναί

    18. ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ..ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10.000+ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ??….ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ..ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΠΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ “ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ”….ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ “ΧΑΡΤΑΚΙ ΔΩΡΟ” ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΗΣ..ΣΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ?…ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ….ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ?? ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΒΑΠΤΗΣΜΕΝΟΥΣ” ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ??….Η ΑΥΤΗ ΤΩΝ 10.000+ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ….ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!! ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ??…….ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!! Η ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ……

    19. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΙΟΣ ΜΑΓΚΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Η ΔΥΔΙΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.
      ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ.
      ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

          1. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ; ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥΛΙΚΟ.

      1. Φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ,από νέα Υόρκη είμαι δεν είδα αρρώστους πουθενά όλα απάτη όσοι μπήκαν στα νοσοκομεία εσκεμμένα τους δολοφόνησαν με τις μάσκες που τους έβαλαν …εν ολίγοις αυτά!!!!

    Comments are closed.