ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;;; ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΠΟΥ “ΜΥΡΙΖΟΥΝ” ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ… ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ… ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΒΡΟ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ” ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;;;

    Κοινοποίηση:
    ρεγεργωε

    Άκρως περίεργες διαρροές από κύκλους του υπ. Άμυνας που τώρα προαναγγέλλουν ακόμη και υβριδικό πόλεμο κατά της χώρας μας.

    Ειδικότερα, με φόντο το καλοκαίρι οι συγκεκριμένοι κύκλοι κρούουν των κώδωνα του κινδύνου αναφέροντας πως η χώρα μας μπορεί να υποστεί υβριδικού τύπου απειλές ή στα νησιά ή στα σύνορα είτε ακόμα και στην ενδοχώρα με φωτιές στα δάση με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση.

    «Το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα με τον Έβρο με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση πχ πυρκαγιές στα δάση», σημείωναν χαρακτηριστικά κύκλοι του υπουργείου Άμυνας στη Βουλή.

    Οι ίδιοι κύκλοι, συμπλήρωναν πως ο στρατός βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει υβριδικού τύπου απειλές, από όπου κι αν αυτές προέρχονται και που έχουν ως στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση.

    Το σίγουρο πάντως είναι τις πραγματικές απειλές ούτε τις προαναγγέλλεις ούτε τις «διαφημίζεις» αλλά τις αντιμετωπίζεις εν τη γενέσει τους εφόσον βέβαια υπάρχουν. Μόνο και μόνο γι’ αυτό το λόγο, όλα αυτά ακούγονται παράξενα στα αυτιά μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σχετικά με το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό που στήνεται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Πολυ σωστα τα λεει ο ΝΟΤΙΟΣ. Οποιος δεν εχει καταλαβει οτι οχι μονο ο κουλης και η παρεα του αλλα και οι προηγουμενοι συριζαιοι , πασοκοι το πανε ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ να γεμισουν την Ελλαδα με μαιμουδες ειναι η τουλαχιστον αφελης, η ειναι ωχαδελφιστης και κοιταζει να περναει ο ιδιος καλα, ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ χωρις να τον νοιαζει τι μελλει γενεσθαι σε μερικους μηνες , ΟΧΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    2. Με φλώρο στρατηγό δεν φοβόμαστε τίποτα. Αντιστράτηγος βαλλιανατος και ταξίαρχος ψινακης. Τρεμε τουρκε.

    3. προσπαθούν να δικαιολογηθούν, να ρίξουν τις ευθύνες αλλού. Ρε αρχίδια, ναι έχουμε υβριδική απειλή και είναι ευθύνη δική σας να την αντιμετωπίσετε. Τι μυξοκλαίτε; θέλετε τη συμπόνοια και συμπαράσταση του λαού; πάρτε τα αρχίδια μας και εξαφανιστείτε καθίκια. Μητσοτάκη γαμιέσαι, αυτό δεν το ξεχνάμε.

    4. Εφόσον εμπλέκονται οι Αμερικανοί, θα δώσουμε έδαφος, και ότι άλλο….!!! ΔΕΝ χάνουν τους Τούρκους για κανένα λόγο!!!

    5. Ξυπνάτε!!! βρωμοτουρκοι σε συνεργασία με κρατικοδίαιτους αντίχριστους ανθέλληνες ρουφιάνους ανώμαλους αντιφα είναι πίσω από όλα αυτά!!

    6. Μια χαρά τα λέτε κύριοι όμως, μόνο γραπτώς. Τίποτα ουσιατικό. Δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με Εβραίους και αδελφές. Η μάστιγα της Ελλάδος. φρόντισαν να κοιμήσουν τον πληθυσμό και να τον μετατρέψουν σε Ελληναρά ραγιά τσιφτετέλληνα. τα υπόλοιπα είναι γνωστά! αυτά που ακολουθούν γνωστά επίσης. Ολα έχουν παραχωρηθεί και κανείς δεν μιλάει. Η χώρα κατακλύζεται από λαθροπίθηκους κάθε λογής και όλα καλά. Τον μέσο ραγιά τον ενδιαφέρει μην τυχόν πολεμήσει για να υπερασπιστεί την πατρίδα του από τα Μόγγολα. Λέει μία παροιμία ”ότι ζήτησες θα λάβεις”. Λυπάμαι που θα το πω αλλά, ούτε για διακοπές πλέον στο Ελλαδιστάν…………….!

    7. Αρα τις φωτιές αυτοί τις βαζουν οι κωλότουρκοι και γιατι δεν πιασατε εστω εναν ρε βλήτα;

    8. Τελείωσαν τα ψεκαστικά από τα super market. Αφήστε και τίποτα, μην τα παίρνετε όλα και τα λούζεστε…

    9. η Ελλάδα έχει τελειώσει εδώ και δεκαετίες και απλά νεκροβατεί το κουφάρι, υπάρχει μόνο ένας κατ’όνομα ελληνικός κατοχικός κρατικός μηχανισμός που κατηγορεί ως φασίστα οποιον το αμφισβητεί και οι ραγιάδες απλά το βουλώνουν φοβούμενοι τον χαρακτηρισμό…

      1. ναι κ. το βουλώνουν κ. ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ αχόρταγου ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΥ ΜΕ αρχαία, μκο, πολλεςμετοχές στηφαιζερ κ. στο ORUC REIS. μίζες όπλα, κ. funds. Κ. τρυπηθηκαν σαν ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ οι πιο πολλοί με θέληση τους, κ. να αφήσουν τα μαθήματα αγαπολογιας
        ….. το έκανα για μάνα, γιαγιά, τους γύρω…..
        μόνον θλίψη. ΑΠΈΡΑΝΤΗ ΘΛΊΨΗ.

    10. Και εσυ μα@ακα Ελληνα καλα κοιμασαι……………….!!!!!!Οταν θα ξυπνησεις θαναι ηδη πολυ πολυ αργα,,!!

    Comments are closed.