ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ… ΑΕΡΑ! Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Η έντυπη έκδοση της εφημερίδας Μακελειό συνεχίζει δυναμικά τις αποκαλύψεις και το ρεπορτάζ απέναντι σε όλες και σε όλους που θίχτηκαν από το πρωτοσέλιδο της έκδοσης του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαρτίου. Ας αναλογιστούν καλύτερα τα αίσχη που έχουν κάνει, τα εκατομμυριάκια που έχουν τσεπώσει αλλά και την προδοτική στάση που έδειξαν στο Σκοπιανό ζήτημα. Είστε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ!

    Παρά τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει και την προσπάθεια φίμωσης, η  εφημερίδα Μακελειό και το makeleio.gr είναι εδώ και θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τον πατριωτικό κόσμο, όπως έκαναν πάντα.

    Τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού από τις παρθενοπιπίτσες της Μπολσεβίκικης κυβέρνησης είναι πολλά και θα βγαίνουν καθημερινά στην φόρα.

    Μην χάσετε το αποκαλυτπικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης!

    1.indd

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Και μια αποκάλυψη για την άθλια Ρένα πίπ@ Δούρου.Όποιος Συριζαίος θέλει να κάνει τζάμπα ταξίδι στο εξωτερικό παίρνει δωρεάν πρόσκληση ότι δήθεν εκπροσωπεί την Περιφέρεια Αττικής και πηγαίνει στο εξωτερικό με τα έξοδα πληρωμένα από τον φτωχό Ελληνικό λαό.Θα έπρεπε να κρύβεσαι πατσαβούρα Δούρου.Ότι είναι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ το βαφτίζεις ομοφοβικό, σεξιστικό και ρατσιστικό παλιοτσόκαρο, καριόλ@.

    2. Δώσε πόνο Στέφανε στα Συριζοκαθάρματα.Ή πουτ@να Ρένα πίπ@ Δούρου και η μαιμού του Τσίπρα ο κουραδόμαγκας Κρητικός Πολάκης, στο ηρωικό Μακελειό και στους πατριώτες αναγνώστες του το μόνο που μπορούν να μας κάνουν, είναι να μας κλάσουν μιά μάντρα αρχίδι@.Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί η καριόλ@ με τους 145 νεκρούς συμπολίτες μας εξαιτίας της.Στέφανε Χίο είσαι πατριώτης και Έλληνας, οι Συριζάιοι είναι προδότες και καθάρματα.

    3. Σκίσ’ τους όλους “Μακελειό”! Είμαστε μαζί σας!

    4. MONO ME KΛΩΤΣΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΒΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑ&&&& Ο ΛΑΟΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

    5. Aερα,αερα να φυγει η Χολερα.

    6. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΞΕΝΗΤΙΑ…. ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΙΔΟΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΖΑΜΠΕ ΓΕΝΝΗΣΟΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΖΑΜΠΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΖΑΜΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΖΑΜΠΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΝΤΖΑΜΠΕ ΜΑΣΣΑ…… ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ………………….

    Comments are closed.