ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ – “ΒΟΥΤΗΞΑΝ” 15ΧΡΟΝΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    kaminia-elas

    Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τους Πακιστανούς που έσφαξαν τον 29χρονο ομοεθνή τους στα Καμίνια. Όπως έγινε γνωστό «άρπαξαν» ανήλικο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν. Μάλιστα είχαν πάρει δύο μπουκάλια special ουίσκι και έκαναν πάρτι πιθανότατα για να γιορτάσουν τη μεγάλη απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία.

    Το 15χρονο αγόρι από το Ιράκ, εξεταζόμενο από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ είπε ότι οι τρεις συλληφθέντες, τον οδήγησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λυσία και Λειβαδά και στη συνέχεια αφού του πήραν το κινητό και μερικά ευρώ που είχε πάνω του, του είπαν ότι πρέπει να συνουσιαστεί μαζί τους. Και μάλιστα δεν θα έπρεπε να πει κουβέντα σε κανέναν γιατί θα τον σκότωναν. Κατά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και λίγα λεπτά πριν εισβάλουν μέσα οι πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά, οι δύο από αυτούς όρμησαν πάνω του και επιχείρησαν να τον βιάσουν. Όμως εκείνος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν την αρρωστημένη τους πράξη.

    Μια πληροφορία που έφθασε στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά και έλεγε ότι οι Πακιστανοί από την ομάδα των σφαγέων στα Καμίνια  είχαν λουφάξει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και κατέστρωναν τη μεγάλη απόδραση από την Ελλάδα, έκανε τους έμπειρους αστυνομικούς των δύο υπηρεσιών να κινηθούν άμεσα. Χωρίς να χάσουν χρόνο, κατέστρωσαν με άκρα μυστικότητα την επιχείρηση και λίγο μετά τις 9 το βράδυ μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Λυσια και Λειβαδα και πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ Πακιστανούς.

    Οι ύποπτοι, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά και τρεις από αυτούς, ένας 15χρονος, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος αναγνωρίστηκαν από τα θύματα. Οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις δράστες, βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Περιστερίου, προκειμένου να κανονίσουν πως θα φύγουν από την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα και από εκεί στην Τουρκία για να σβήσουν τα ίχνη τους. Μάλιστα, οι μαχαιροβγάλτες ήταν τόσο σίγουροι πως θα ξεγλιστρήσουν από τους διώκτες τους που είχαν αγοράσει δύο μπουκάλια special ουίσκι και έκαναν πάρτι! Ανάμεσα στους οκτώ προσαχθέντες ήταν και το 15χρονο αγόρι που σε κατάσταση σοκ, εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ και ξεδίπλωσε το χρονικό του τρόμου στο διαμέρισμα του Περιστερίου.

    Την ίδια ώρα, οι έρευνες των ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αυτό που απομένει, είναι η σύλληψη των δύο μεγάλων αφεντικών που κάνουν κουμάντο στις πακιστανικές συμμορίες του κέντρου της Αθήνας και κινούν τα νήματα, στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών. Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρο της άγριας εισβολής στο διαμέρισμα των Καμινίων, όπου η συμμορία των Πακιστανών επιτέθηκε με ρόπαλα και μαχαίρια σε βάρος τριών ομοεθνών τους και αφού «τσάκισαν» στο ξύλο τους δύο, έσφαξαν τον τρίτο για να στείλουν μήνυμα σε αντίπαλες συμμορίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Οταν καποιοι σκοτωσανε εναν πακιστανο, εγινε χαμος απο το …συνταγματικο τοξο γιατι οι δολοφονοι ειπαν οτι ηταν ακροδεξιοι. Βεβαια το …συνταγματικο τοξο δεν διαδηλωσε οταν δολοφονηθεντες ηταν ελληνες! Αφου λοιπον εχετε τετοια ευαισθησια με τον πακιστανο, που ειστε ρε …συνταγματικο τοξο να διαδηλωσετε;

    2. φερτε και αλλα τετοια κατακαθια στην Ελλαδα…
      προσεχως θα κανουν παρεα στις γυναικες και τις κορες σας!

    3. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ .ΣΙΧΑΜΕΡΟΤΑΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

    4. Να πάνε να βιάσουν τους συριζαιους, ούτε αντίσταση θα είχαν ούτε τίποτα. Εάν θέλουν οι Πακιστανοί να κάνουν πάρτυ βιάζοντας , ο συριζαιος είναι έτοιμος να αφεθεί στις ορέξεις τους.

    5. Ο Δημητράς και ο Κωνσταντίνου που χάθηκαν και δε λένε κουβέντα για αυτή την ρατσιστική δολοφονία; Αφού ξυλοφόρτωσαν και έσφαξαν πακιστανούς, ρατσιστική δεν ήταν; Ελπίζω κάποια στιγμή να τους φερθούν αναλόγως έτσι με καδρόνια στειλιάρια και μαχαίρια οι προστατευόμενοι αγαπημένοι τους “πρόσφυγες και μετανάστες” για να καταλάβουν τι μαλάκες υπήρξαν στην ζωή τους….

    6. Α και δεν τους απέλασαν με τη μία στην Τουρκία που ήθελαν και να πάνε και τώρα θα τους ταίζουμε κιόλας στη φυλακή για μερικά χρονάκια ώστε να ξαναβγούν και να σφάζουν και πάλι ελεύθερα. Θα λέτε Χρυσή Αυγή και θα κλαίτε…

    7. Το αστείο είναι ότι οι άπλυτοι αλληλέγγυοι ήλπιζαν ότι θα τους έχουν χειραγωγημένους και υποταγμένους στα δικά τους συμφέροντα , κάτι σαν δουλακια τους , και για αυτό τα welcome refugees , no borders , no races έπαιρναν και έδιναν παντού …. Αλλά πήραν στο τέλος παπαλα … Τα νεγροειδη δουλεύουν για λογαριασμό τους , δεν έχουν πια ανάγκη τα 20 ευρώ για να διαδηλώνουν και να ρημάζουν την πρωτεύουσα όταν το θελήσουν τα ντόπια σκουπίδια οι άναρχο κομμουνιστές..χάσατε τον έλεγχο τους …. Έτσι Πετραν ;;;;;;;

    8. Ταΐζουμε και ανεχόμαστε αυτούς τους εγκληματίες, ενώ πιλότοι του Πακιστάν κάνουν παραβιάσεις στο Αιγαίο μαζί με τους Τούρκους. Αντί να τους στείλει ο Μητσοτάκης από εκεί που ήλθαν, τους δίνει επιδόματα και τους αφήνει να εγκληματούν. Μαύρο σε όσους γεμίζουν την Ελλάδα με αυτούς τους εγκληματίες, κατάμαυρο στο Μητσοτάκη που είχε υποσχεθεί πως θα τους έστελνε στις χώρες τους και αντί αυτής της ενέργειας, γέμισε όλη την Ελλάδα.

    9. Χιλιαδες τετοια παλιοτομαρα μας κουβαλησαν οι…….φιλεσπλαχνοι του Συριζα και……αλωνιζουν στις μεγαλουπολεις πουλωντας ναρκωτικα και λαθραια τσιγαρα και οτι αλλη παρανομια μπορει κανεις να φανταστει!!!!!!!! Ολα αυτα τα κοπροσκυλα δολοφονους στειλτε τα στην Κουμουνδουρου να δωσουν στα παιδια κανενα επιδομα, ασυλο, ιθαγενειες και κανενα σπιτακι να μεινουν τα ” κατατρεγμενα ” αυτα αγιοπαιδα να μην τα χασουμε !!!!!!!! Κοι της ΝΔ πεταξτε εξω απο την χωρα τους εχθρους της χωρας Πακιστανους που δεν σεβονται τιποτα και εχουν την εγκληματικοτητα στο αιμα τους!!!!!! Χαιδευοντας ολους αυτους οπως οι Συριζαιοι, στις εκλογες θα ψαχνετε την ψηφο σας!!!!!!!!

    10. Είναι φανατικά μουσλίμια, αλλά το ακριβό το ουισκάκι δυο δυο τα μπουκάλια. ΖΩΑ με άλφα κεφαλαίο που τους άφησαν να έρχονται και να αλωνίζουν ελεύθερα. Την επόμενη φορά βάλτε μυαλό και ψηφίστε πατριωτικά κόμματα που είναι τουλάχιστον εναντίον της λαθρομετανάστευσης.

    11. θα τους συλλάβουν όλους; Τον πρόεδρο τους τον έχουν ρωτήσει αν συμφωνεί; Έπειτα έχουμε και το δικό μας το σκουπίδι θα πρέπει να συμφωνήσει και αυτό.

      1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

    12. Να συλλάβουν και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

    13. Και γιατί αντί να προχωρήσουν σε βιασμο δεν προσκάλεσαν κάποιον συριζαιο? Θα τους καθόταν αυτός. Ξέρετε, ο φουκαράς μετανάστης που δεν είχε λεφτά και αναγκάστηκε να κλέψει, που δεν είχε γκομενα και αναγκάστηκε να βιάσει. Αυτά υποστηρίζει ο φίλης και μεγάλη μερίδα μέσα στο σύριζα. Ταξικο καθήκον του συριζαιου να δίνει κ@λο στον λαθρομετανάστη.

    14. Πάλι τα κωλοπαιδα δε πλήρωσαν τους Μπάτσους??

    15. ”πάρτι πιθανότατα για να γιορτάσουν τη μεγάλη απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία.”

      Κωλομπατσοι , μη τυχον αφησετε να φυγει ουτε ενας επενδυτης απο τη χωρα , ΑΚΟΥΤΕ κωλομπατσοι;
      Οι ανθρωποι εχουν ερθει με καλες προθεσεις.
      Στα παιδια σας και στις οικογενειες σας προσεχως κωλομπατσοι.

    16. Πίσσα και πούπουλα στους ανταρσύες και στους πακιστανούς που εκτός από εραστές είναι και συνεταιράκια στο λαθρεμπόριο και τις κλοπές…

    17. …..asιατες και ασιατισμος=βαρβαρισμος+λεηλατισμος…..διχως τελος. [τα διποδα οι ”σκηνητες” των σπηλαιων …..οι χομο-χομπιληδες , αιωνες , τωρα.

    Comments are closed.