ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ VS ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ: Η ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΙΩΣΕ 62% ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2024 – ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΦΙΞΕΩΝ 57% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1723929499_744_371ee12d855965e92b7dc8d0ffae2b57_XL-696x417

    Toυς πρώτους έξι μήνες του 2024 οι αφίξεις μεταναστών στην Ιταλία μειώθηκαν κατά 62% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2023, σύμφωνα με τα στοιχεία που έκανε γνωστά το υπουργείο Εσωτερικών της Ρώμης. Παράλληλα και στην λεγόμενη Βαλκανική Οδό η μείωση είναι της τάξης του 75%.

    Το ίδιο χρονικό διάστημα, από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος Ιουνίου, σε σύγκριση με πέρυσι αυξήθηκαν και οι επαναπατρισμοί παράτυπων μεταναστών από την Ιταλία προς τις χώρες καταγωγής τους: από 2.572, έφτασαν τους 3.079.

    Η ιταλική κυβέρνηση προσθέτει ότι τους πρώτους έξι μήνες της φετινής χρονιάς απετράπη η αναχώρηση 60.000 μεταναστών από την Λιβύη και την Τυνησία με προορισμό της ακτές της Καλαβρίας, της Σικελίας και της Απουλίας.

    Πολλές ΜΚΟ υπογραμμίζουν όμως, ιδίως σε σχέση με τη Λιβύη, ότι οι συνθήκες κράτησης και η αντιμετώπιση μεταναστών και προσφύγων δεν είναι συμβατές με το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Μείωση των αφίξεων την ίδια χρονική περίοδο καταγράφηκε και στο μικρό νησί της Λαμπεντούζα, σύμβολο του μεταναστευτικού.

    Το πρώτο εξάμηνο της περσινής χρονιάς ήταν 58.000, ενώ φέτος δεν ξεπέρασαν τις 21.000.

    Αύξηση μεταναστευτικών ροών σε Ισπανία και Ελλάδα

    Την ίδια περίοδο στην Ισπανία οι αφίξεις μεταναστών αυξήθηκαν κατά 153% σε σχέση με το 2023, ενώ στην Ελλάδα κατά 57%.

    Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι τις πρώτες 180 ημέρες της φετινής χρονιάς συνελήφθησαν στην Ιταλία 118 διακινητές ανθρώπων.

    Η αύξηση των συλλήψεων σε ετήσια βάση αγγίζει το 10%. Στο τέλος του μήνα πιθανότατα αναμένεται να ξεκινήσει και η πολυδιαφημισμένη συνεργασία της κυβέρνησης Meloni με την Αλβανία με αντικείμενο το μεταναστευτικό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από δυο αναβολές, σε δυο με τρεις εβδομάδες είναι πιθανό να αρχίσουν να λειτουργούν τα δυο κλειστά κέντρα στο Σεντζίν και το Γκιαντέρ της βόρειας Αλβανίας για την ταυτοποίηση και υποχρεωτική παραμονή μεταναστών, οι οποίοι ζητούν πολιτικό άσυλο από την Ιταλία.

    Όπως ανακοινώθηκε, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες πρόκειται να ελέγξει με προσωπικό της αν σε αυτά τα κέντρα «γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα και η αξιοπρέπεια όσων μεταφέρονται σε αυτά».

    H συγκεκριμένη ιταλο-αλβανική συμφωνία έχει χαρακτηριστεί από την Διεθνή Αμνηστία «επικίνδυνη και παράνομη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Μα αυτός είναι ο σκοπός του,η αντικατάστασή και εξαφάνισή μας απο λαθροπίθηκους,απορώ με τόση ακρίβεια πως ζουν ή του δίνει κονδύλια η σαταένωση?

    2. Μελόνι Μελόνι που τον τρώει και δεν κολώνει …

      ποιά μωρέ??? η μαριονέτα του φασίστα τραμπ, που θέλει πιο πολλές κυρώσεις στην Ρωσία ??

      ρε ΟΥΣΤ

    3. Στο Ελλαδισταν πλεον ειναι ολα υπεροχα το 41% ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ :

    4. Τα υπόλοιπα 38% τι θα τα κάνει;
      Συμφώνησε με τον Ράμα να τους στέλνει στην Αλβανία έναντι χρημάτων. Μετά υπάρχει και ο δρόμος προς Ελλάδα.

    5. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΕΖΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΙΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ??????

      1. Χαχα ναι τορονεε ακριβως καλο μου κοριτσι….Tρεμουμε αυτο το “ατριχο τιποτα”,που δεν δούλεψε ποτε στην ζωη του και τον ετρεφε η μαμα του και το δημοσιο χρημα,που ρουφανιευει και πουλαει τους πάντες,που αρνηθηκε τον εθνικοσοσιαλισμο και το παιζει απλα “πατριωτης”,που στα “σκηνικα” ήταν πάντα αφαντος και κρυβονταν γιατί είναι δειλος,που εχει καταγωγη απο τα βορεια παραλια της αφρικης κτλ…αυτό το πραγμα θα φοβηθούμε ρε σκλαβε?????χαχαχα…προς τον παραν στην φύλακα και μούγκα…τωρα αν ποτε βγει…ειναι ηδη ξοφλημενος…και τον περιμένουμε!!!!!!μαζί και τους 50 δούλους που τον προσκυνανε(ενώ σας βριζει)

    6. Μόνο οι Αφρικανοί στην Αθήνα αγγίζουν το μισό εκατομμύριο.Ευτυχως που δεν είναι επιθετικοί και επικίνδυνοι όπως είναι Σύριοι, Αλγερινοί,Τυνήσιοι, Τούρκοι,και Κούρδοι.Η Αθήνα έλαβε τέλος σαν Ελληνική μητρόπολη και είναι πλέον ένα συνονθύλευμα τριτοκοσμικών Ζουλού που δεν υπακούν σε κανένα νόμο.

    7. ο αφορισμενος μονο απο την μουτσουνα που εχει καταλαβανεις με τι καθαρμα εχεις να κανεις ουστ απο την Ελλαδα κουλα την κατεστρεψες

    8. Μπλέξαμε πολύ άσχημα με το ζαβό… τέτοιος δούλος ξένων συμφερόντων δεν έχει ξαναπεράσει… οι δικές τους οι τσέπες γεμίζουν με εκατομμύρια και οι Έλληνες μεταναστευουν ακόμη και οι πενηνταρηδες

    9. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ… ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΡΟΕΣ…ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ

    10. Πατριώτες η Μελονι,ο Σαλβινι,ο Ορμπαν, η Λεπέν????????χαχα..προσκυνημενα ανθρωπάκια είναι που δεν πιστεύουν σε τιποτα(ακριβως σαν το ρουφιανο τον κλασιδιαρη)!!!πόσο χαμηλό ΙQ πρέπει να έχουν οι ρωσολαγνοι “ελληνες” μπατριωτες του καραμπουζουκιστάν για να προσκυνανε τέτοια κούφια και σαπια είδωλα!!!!

      1. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΕΖΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΙΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ??????

    11. Κοιτάξτε πως στέκεται το καθυστερημένο της Ντόρας στη φωτογραφία 😂

    12. Μαλλον ο Σαλβινι… περιορισε τις ροες! Η κυρια Μελονι ας περιοριστει στο πως θα μειωσει το χρεος και το δανεισμο της χωρας της! Ο κ.Μητσοτακης το ιδιο.

    13. Να συμπληρώσω επίσης πως εκτός από το λαθρομεταναστευτικό η Μελόνι αύξησε το όριο απαλλαγής φπα μικρών επιχειρήσεων, στη χώρα της, στα 85.000€ με αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση της διαδικτιακής επιχειρηματικότητας. Είναι ξεκάθαρο ποιοι ηγέτες στην Ε.Ε. υπηρετούν τους πολίτες τους και ποιοι τους τυραννούν.

    14. Τι εγινε και και οι ισπανοι σαν κι εμας γιναν?
      Τελικα αυτα τα κακομοιρα τα ασυνοδευτα λαθροπιθηκια παντα θα βρουν μια τρυπα να χωθουν

    Comments are closed.