ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: «ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ’ ΑΜΠΕΛΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» – ΣΠΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΗΡΩΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΙΓΘΙ

    Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τον 35χρονο και τον 40χρονο, τους δύο εθελοντές πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους από την φωτιά που ξέσπασε χθες στο Ξυλόκαστρο και μαίνεται μέχρι αυτή την ώρα σε διάσπαρτες εστίες.

    Η αδερφή ενός εκ των νεκρών μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI για όσα συνέβησαν μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Όπως έγινε γνωστό ο αδερφός της που χάθηκε ήταν πατέρας τριών παιδιών ενώ ο δεύτερος νεκρός θα γίνοταν πατέρας για τρίτη φορά σε είκοσι μέρες!

    Μάλιστα η γυναίκα καταγγέλλει πως δεν υπήρχε καμία οργάνωση στην διαχείριση της φωτιάς με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτοί οι δύο θάνατοι.

    «Δεν αντέχεται αυτό που συνέβη, εδώ μιλάμε για έναν ξεκληρισμό, δεν φεύγεις και αφήνεις 3 παιδιά πίσω σου μωρά.

    Είχαν πάει να βοηθήσουν έναν συγχωριανό μας. Η φωτιά τους κύκλωσε. Το ένα μηχανάκι κάηκε, προσπάθησαν να φύγουν με το άλλο και δεν τα κατάφεραν. Δεν υπήρχε καμία οργάνωση.

    Ήρθαν όλοι, ο στρατός, η πυροσβεστική, όλοι. Αλλά δεν βοήθησαν. Δεν υπήρχε οργάνωση. Του αλλούνού παιδιού θα γεννήσει η γυναίκα σε 20 μέρες. Σε αυτή τη χώρα πεθαίνεις σαν το σκυλί στο αμπέλι», ανέφερε.

    Η ίδια πρόσθεσε πως πυροσβέστες είχαν πει στους δύο άντρες να φύγουν από το σημείο αλλά αποφάσισαν να παραμείνουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    Leave a Response