ΠΕΡΙ ΓΥΦΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Νευρική κρίση προκάλεσε στα Σκόπια η απόφαση του μονομελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, θέτοντας εκτός νόμου το δήθεν «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα».

    Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη ΜΚΟ, για την οποία πανηγύριζε ο Ζάεφ το 2022, επιχειρούσε να βαφτίσει τα σκοπιανικά ως «μακεδονικά» έπειτα από μια ακατανόητη όσο και απαράδεκτη απόφαση του Ειρηνοδικείου Φλώρινας προ διετίας.

    Ο Μίτσκοσκι έχασε την ψυχραιμία του μετά την απόφαση του Εφετείου, κάνοντας λόγο για «πρόκληση από ελληνικής πλευράς». Προφανώς, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει κράτος δικαίου, αφού η απόφαση δεν ήταν πολιτική, αλλά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μιας χώρας-μέλους του στενού πυρήνα της Ε.Ε.

    Τα Σκόπια δεν είναι καν ακόμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κι ένας από τους λόγους είναι ότι δεν πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις.

    Στήριξη
    Ο Σκοπιανός, που προκαλεί διαρκώς την Ελλάδα από την ημέρα που εξελέγη αναφέροντας το τεχνητό κράτος του ως «Μακεδονία», παραπλανεί και με τις δηλώσεις του για την απόφαση: «Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη πως μόνο η δική μας πλευρά μεριμνά για την καλή γειτονία».

    Φτάνει, μέσα στον πανικό του, να παραδέχεται ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ που ήθελε να έχει έδρα στη Φλώρινα είναι σκοπιανικών συμφερόντων: «Οι δικοί μας εκεί έχουν την υποστήριξή μας και θα τους στηρίξουμε στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Εμείς ως πολιτικοί μπορούμε να παρέχουμε υλικοτεχνική στήριξη. Υπάρχει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οπότε θα έχουν την απόλυτη υποστήριξή μας. Δεν θα αντιδράσουμε όπως στο παρελθόν».

    Οι ιδρυτές του «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα» ανήγγειλαν ότι θα εφεσιβάλουν την απόφαση του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ο Μίτσκοσκι υποσχέθηκε να τους «στηρίξει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Και που στην ιστορία αναφέρεται αυτή η γλώσσα;;; Ποια αρχαία κείμενα έχουν βρεθεί γραμμένα σε αυτήν την γλώσσα;; Που βασίζονται και λένε αυτά τα τρέλα που λένε;;;
      Η γλώσσα τους είναι μια Βουλγαρική διάλεκτος.

    2. Χειρότεροι είναι οι δικοί μας πολιτικοί που πούλησαν την Μακεδονία από αυτόν τον κύριο, αυτός την δουλειά του κάνει οι δικοί μας του στρώσαν το χαλί.
      Οι δικοί μας πολιτικοί είναι προδότες της πατρίδας μας όχι ο Σκοπιανός.

    3. Με μια Ελληνικη Κυβερνηση τα Σκοπια ειναι μια εβδομαδα δουλεια . Μετα τους κανεις δουλους κ τους βαζεις να σκαβουν για Λιγνιτη .

    4. Υπάλληλοι είστε …. καθαρά …. ΑΝΤΙ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ … εσείς του μακελειού …
      ε και για να μην το ξεχάσω … και ΓΥΦΤΟΙ …. ε ΓΥΦΤΟΙ …

      ίδιοι με τον άλλον τον πράκτορα τον Τράγκα …

    Leave a Response