ΠΕΦΤΕΙ ΤΩΡΑ! ΆΓΡΙΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Κάλεσμα στους πολίτες της πΓΔΜ να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα στις 30 Σεπτεμβρίου απηύθυνε ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς τους κατοίκους της πΓΔΜ, καθώς όπως είπε, υπάρχει περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης στην Ελλάδα.

    Μιλώντας στο BIRN, συμβούλευσε όσους ζητούν περισσότερο χρόνο για τη συμφωνία, να βιαστούν.

    «Η ιδέα της μακροπρόθεσμης αναμονής είναι επικίνδυνη. Δεν ξέρετε πού θα βρίσκεται η ΕΕ, αν θα θέλουν ένα άλλο μέλος, εάν θα θέλουν τη χώρα σας, δεν ξέρετε πού θα βρίσκεται το ΝΑΤΟ, δεν ξέρετε τι θα συμβαίνει στην Ελλάδα με τις αλλαγές στην κυβέρνησή της, δεν ξέρετε τι θα γίνεται στην ευρύτερη περιοχή και στο ευρωπαϊκό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον που θα επηρεάσει μια νέα διαπραγμάτευση».

    Να σημειωθεί ότι σε άλλη του συνέντευξη ο κ Νίμιτς είχε προειδοποιήσει ότι η κατάσταση θα γυρίσει 25 χρόνια πίσω αν δεν εγκριθεί η συμφωνία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Οποία κυβερνηση και να βγει απο τα σημερινά κόμματα, οι γυφτοσκοπιανοι δεν εχουν φόβο. Μονο αν τους διώξουμε ολους και βάλουμε πιο πατριωτικά κόμματα μεσα στην Βουλή, μπορει κατι να γινει. Αλλιως..κλάφτα Χαράλαμπε. Για μας, οχι για εκείνους.

    2. Ετσι αμερικανακια ε; Το δικο μας αιμα δωσαμε ως συμμαχοι σας στους μεγαλους πολεμους & δυσκολους καιρους.Μεχρι την Κορεα πολεμησαμέ για χαρη σας.Μας εσφαξσν στο συμμοριτοπολεμο οι συντροφοι των Μπολσεβικων,γιατι ανεκαθεν επρεπε να ανηκουμε στη Δυση,οπως ελεγε & ο εθναρχης.Κι εσεις τι κανετε τωρα;Πειραματιζοσαστε με τη χωρα μας & τους πολιτες της,εφαρμοζοντας την πολιτικη του εχθρου σας Σταλιν & ειστε αγκαλια με σταλινοφασιστες για να κυριαρχησετε στον πλσνητη.Πρεπει να βρεθη ενας Ελληνας πατριωτης,να μας οδηγηση σε αλλες συμμαχιες,για να κυταξουμε & εμεις τα δικα μας συμφεροντα,επιτελους.

    Comments are closed.