ΠΗΓΕ Ο “ΜΟΓΓΟΛΟΣ” ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΌΛΟ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ” – ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    EdSb28oXsAE42Kp-750x440

    Επίσκεψη στην Αγία Σοφία, για να επιθεωρήσει τις αλλαγές που γίνονται στον Ναό, πραγματοποίησε ο Τουρκομογγόλος Ερντογάν. 

    Μετά από λίγη ώρα ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψη με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, περιχαρής για το κατόρθωμα που έπραξε, με τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Μάλλον έβγαλαν τις σκαλωσιές κατά την ώρα που βρισκόταν μέσα, για να μην τους βρει κι άλλο κακό και πέσει καμιά στο κεφάλι του..

    Δείτε φωτό αλλά και την ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

    EdSb28oXsAE42Kp-750x440 EdSb28qXkAIZkK1-768x512 EdSb28rWsAAZrrc-768x506

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Η αλαζονεία του, θα είναι και η καταστροφή του! Υπάρχουν και οι πνευματικοι νόμοι. Ας ζητάμε τις πρεσβειες της Θεοτόκου.

    2. Eδώ η πατρίδα μας χάνεται και εσείς ασχολείστε με την αγία σοφία έλεος

    3. Έχεις να φας π@υτσα βλακα ερντογαν εάν τελικά το τολμήσεις. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου μ@λακα!! Αναμένουμε λοιπόν…

    4. Μας την έκανε ένας……. Γύφτος που πούλαγε κουλούρια και έκλεβε πορτοφόλια….. Τέτοια χάλια μας κατάντησε η μεταπολιτευση….

    5. Όλες οι φωτογραφίες είναι στο ίδιο σημείο γύρω γύρω δεν έχει μετακινηθεί αλλού αυτός….απλά ο φωτογράφος αλλάζει γωνίες….πολλά φοβάται ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ

    6. Πειτε ότι θελετε πειτε για παπαδοπουλους για αγγεληδες για σκαλωσιες για μαρμάρινους βασιλιαδες για θεους και δαιμονες,το γεγονός είναι ένα ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΕΡΝΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΣ ΠΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ!

      1. Τουρκο εισαι, μπρε… ?
        Μαλλον σε σας την εχει φορεσει ο γερος….
        Εχετε καθιερωσει….το οθωμανικο…(κοινως απ τον κωλο)
        Και η πουτσα του τσολια….ειναι βαρια….
        Αλλος ομως, θα παρει τα εντερα στο χερι….
        Τοπιασες ?

        1. Μπρε ουφ ουφ 400 χρονια σε ειχα στα τέσσερα γιουσουφακι,τα ξεχασες που σε εκανε ο Αλι Πασα νταχτιρτι νταχτιρντι!!!

    7. Άγια Σοφία. 537μχ , 27 Δεκέμβρη τα εγκαίνια της μεγάλης εκκλησιας. Πέρασαν χρόνια πολλά, αιώνες και έστεκε εκεί η ψυχή του Ελληνισμου και της χριστιανοσυνης. Ώσπου το έτος 2020 πήρε τα ηνία της Ελλάδος στα χέρια του κάποιος μικρονοος και υποτελής άνθρωπος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι λοιπόν ο Τούρκος ερντογαν δεν έχασε την ευκαιρία ξέροντας πως ο υποτελής αυτός άνθρωπος ο Μητσοτάκης δεν θα τον εμπόδιζε και δεν θα αντιδρούσε, να προχωρήσει σε κάτι τρομερό. Την βεβηλωση του ναού και την μετατροπή σε τζαμί. Πολλά δεινά βρήκαν τον τουρκο και τον λαό του από εκείνη την στιγμή αλλά το κακο είχε γίνει. Αυτά λοιπόν διδάσκει η ιστορία, τι μπορεί να υποστεί ένας λαός όταν παίρνει τις τύχες στα χέρια του ένας υποτελής δειλός και μικρονοος άνθρωπος.

    8. Θα το έκανε αυτό ο Ερντογκαν αν ήταν πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπαδόπουλος
      Θα του τσακίζε τα πλευρά θα έκλεινε τα σύνορα και θα έδιωχνε τον Τούρκο πρεσβευτή Φαίνονταν ήταν άνδρας σοβαρός δεν καταλάβαινε τίποτα Εγώ δεν τον γνώρισα από από τον τρόπο που μιλούσε και ότι έκανε μέχρι το Νοέμβρη του 1973 που ήταν προεδροσ ήταν μόνον επιτυχίες αυτό έχω διαβάσει
      Θα του έδειχνε του βρωμοακναρ ο στρατηγός Αγγελης θα έφτυναν αίμα οι οι βρωμο κατσαπλιάδες

      1. Την μεραρχία από την Κύπρο ,ποιος την απέσυρε το 1967;

        1. Και την αποβιβασε στον Βολο νυχτα χωρις φεγγαρι, αλλα ο Παπαδόπουλος ειχε καταλαβει ότι εάν εκανε το παραμικρο στην Κυπρο θα γινοταν αυτό που τελικα εγινε,και φροντησε οσο ηταν στα πραγματα να υπαρχει ησυχια.

        2. Την μεταρχια την απέσυρε η Αγγλία με πιέσεις όπως και τώρα δεν αφήνει την Ελλάδα να κάνει ΑΟΖ με Κύπρο λόγω συμφερόντων με Τουρκία κσι εινε εγγυήτρια δύναμη Ύπουλοι άνθρωποι οι Άγγλοι πάντα σε όλους τους τομείς και πισωγλεντηδες

    9. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΡΕ ΧΑΙΒΑΝ; ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ!!!!!!!!!!!!
      ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ….

    10. Το μυρμηγκι οταν κοντευει να ψοφησει .βγαζει φτερα !!! Μογγολε ηρθε το τελος !!

    Comments are closed.