“ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ” – Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ – ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΝΕ;

    Κοινοποίηση:
    fragma

    Την καταγγελία «βόμβα» που έκαναν οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας Τρικάλων, περί σπασίματος του φράγματος του Ενιπέα, το οποίο οδήγησε στο να «πνιγεί» το χωριό τους και άλλα πολλά, επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης του χωματουργικού μηχανήματος, που αποκαλύπτει και ποιος έδωσε τις σχετικές εντολές.

    Αναλυτικότερα, ένας χωματουργός, μιλώντας στον Alpha, παραδέχθηκε ότι αυτός έσπασε το φράγμα του ποταμού Καλέντζη μετά από εντολή που δέχθηκε «από εκεί που είναι μισθωμένος».

    «Μού δόθηκε εντολή να κάνω παρέμβαση», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του χωματουργικού μηχανήματος, ενώ ερωτηθείς ποιος τον διέταξε να κάνει κάτι τέτοιο, είπε: «Εντάξει, τώρα αυτά είναι, αυτά είναι… Από εκεί που είμαι μισθωμένος».

    «Από τον κ. Νούσιο δηλαδή; Από την αντιπεριφέρεια;» ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, για να απαντήσει πως «εμάς πάντοτε μας καλεί, μας επιτάσσει η Περιφέρεια για επιφυλακή. Από εκεί παίρνουμε και τις εντολές μας. Εγώ σας είπα ακριβώς τι γίνεται και από πού παίρνουμε τις εντολές μας και από πού είμαστε καθοδηγούμενοι. Έγινε κάποια ελεγχόμενη τομή», είπε χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο παρά τις δηλώσεις του ίδιου, αλλά και την φωτογραφία που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση συνεχίζει να μιλά… για fake news!

    Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του χωματουργικού μηχανήματος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ισχυρίστηκε ότι όσα λέγονται για γκρέμισμα του φράχτη είναι ψέματα. «Διακίνηση ψεμάτων που είναι πολύ επικίνδυνη», είπε χαρακτηριστικά και μετά έκανε λόγο για «επιμέρους εργασίες που γίνονται».

    «Οι επιμέρους εργασίες που γίνονται, γιατί γίνονται από την περιφέρεια, την αντιπεριφέρεια, προφανώς είναι αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα απαντήσει», είπε ο Π.Μαρινάκης πετώντας από την μια το μπαλάκι στον Κ.Αγοραστό, τον οποίο ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά είπε ότι τον στηρίζει.

    Δήμαρχος Παλαμά: Εντελώς ανεπαρκής και άχρηστος ο Αγοραστός

     

    Την απάντησή του στα «πυρά» από την περιφέρεια Θεσσαλίας ότι ήταν εκείνος που έδωσε εντολή να κοπεί το ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη έδωσε ο δήμαρχος Παλαμά, Γιώργος Σακελλαρίου.

    «Δεν ζήτησα εγώ να σπάσει το φράγμα», εξήγησε μιλώντας στο OPEN, ο δήμαρχος Παλαμά. «Δυστυχώς, για τον τόπο μου η επιλογή του περιφερειάρχη ήταν πολύ ατυχής. Επέλεξαν έναν άνθρωπο εντελώς ανεπαρκή και άσχετο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σακελλαρίου.

    Στο ερώτημα αν αναφέρεται στον Κώστα Αγοραστό, απαντά απλά: «Ναι»… Και ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω το παραμικρό μερίδιο ευθύνης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ειπε και ο πουλητος το μη χειρον βελτιστον! Να σωθει το μαντρι της Λαρισας κι ο καμπος να γεμισει φωτοβολταικα εν ευθετω χρονω ! Νεκροι, κατεστραμμενες περιουσιες, 100.000 ζωα πανε ρε Ζωο! Ακους οικολογα Κουλαρα με το μυζηθροκολληταρι σου?

    2. Δημευση περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της 12 ετών “θητείας” του και δίκαιο μοίρασμα σε όσους πολίτες της Θεσσαλίας και του Βόλου έχουν ανάγκη. Ύστερα να δικαστει από “Βέλγους” δικαστικούς και να πάρει το δρόμο για τη στενή.

      1. Σωστός και δεν μπορώ να καταλάβω εκεί στην ΕΕ που δίνει τα λεφτά χρόνια τώρα για διάφορα που εμείς δεν κάνουμε και τα διπλό πληρώνει ο λαός μας, ούτε έλεγχος γίνεται βάσει χρονοδιαγράμματος και δυστυχώς ούτε επεμβαίνει η δικαιοσύνη,το ευρωπαϊκό δικαστήριο. Όλοι είναι στο κόλπο. Ωραία ΕΕ με κανόνες για τους Ευρωπαίους πολίτες και στραβά μάτια για τα λαμόγια. Άρα βρίσκουν και τα κάνουν. Άλλωστε όλα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν.

    3. Πάντα έμπαιναν φωτιές, πάντα είχαμε κακοκαιρία, αλλά εδώ και λίγα χρόνια επειδή πολλά έργα κατασκευάζονται αλλά είναι χάρτινα, πολλοί δρόμοι αλλά πρέπει να βγει η μίζα, πολλά φωτοβολταϊκά και αιολικά για να μοιραστούν δουλίτσες έχει παραγινει η λαμόγια και φτάνει πλέον να φαίνονται απροκάλυπτα ως εγκλήματα με σχεδιασμό της εξουσίας. Θα μας διαλύσει, θα νιώθει ο κόσμος απογοήτευση, με πολλά προβλήματα, για να έρθει την κατάλληλη στιγμή το ξεπούλημα του Αιγαίου που όπως θα το παρουσιάσουν ως συνεκμετάλλευση θα νιώσει ο ραγιάς ανακούφιση. Είναι μεγάλο κόλπο που θα πρώτα θα παίξουν με την ψυχολογία του κόσμου. Ένας καταβαραθρωμενος λαός δέχεται αδιαμαρτύρητα, μπορεί και να χειροκροτήσει, μια προδοσία. Το σύστημα Μητσοτάκη τα ξέρει καλά αυτά.

      1. Έχεις δίκιο για το σχέδιο του Αιγαίου. Ξέρω άτομο απλό πολίτη (πιτουράκια δηλαδή) που είναι της άποψης ότι : Αν είναι να έχουμε ειρήνη με τα μεμέτια δεν πειράζει να δώσουμε και κάτι. Τέτοιοι είμαστε, ραγιάδες που το γνωρίζουν οι πολιτικοί.

    4. Ξαναψηφίστε κούλη και Αγοραστό να σας ξανασώσουν,τέτοιους αξίζετε

    5. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ

    6. Απέτυχε ο περιφερειάρχης, βούλιαξε τελικά ο Μητσοτάκης με τους άριστους που επέλεξε. Τολμούν και βγάζουν στα κανάλια τον αυτοφοράκια δικηγόρο αντιπεριφερειάρχη, κλαψουρίζει και λέει πως πήρε εντολή από το δήμαρχο για το ανοσιούργημα. Οπότε, σιγά μην τόλμησε μόνος του, χωρίς εντολή περιφερειάρχη, να δώσει εντολή για άνοιγμα του αναχώματος.

    7. οπως και ναναι προκειται για εκτακτη αναγκη.και οποιος ΔΕΝ το καταλαμβαινει να παρει ενα κουβα και θα καταλαβει.

    8. Φυλάκα ο αγοραστος να του κάνουνε εκεί άγημα τα αλμπανια.

    9. Τον αγοραστό που πρέπει να μπεί φυλακή μετά από αυτό το βίντεο ποιός τον έδωσε εντολή;Η ιστορία ξεκινάει πάντα από τους πολιτικούς.

    10. πραγματικα δεν ειναι να κυκλοφορεις σημερα αν δεν εισαι οπλισμενος και καλωδιωμενος

    11. μην κοροιδευομαστε, πιθανοτατα θα ανοιξαν εκει για να προστατευσουν καποια ποιο κατοικημένη περιοχη να μην σπάσει εκει, πχ δεν είναι δυνατο να αφήσεις να πνιγει η λαρισα αναγκαστικά θα διοχετευσεις τα νερα αλλου

      1. Να πνιγει ο αλλος ετσι ;;;; Ρε μαλακισμενο βλαχαντερο γαμω την Λαρισα σου θα φατε πολυ ξυλο γαμιοληδες σκατοβλαχοι

        1. Αυτο θα ηθελε ο Μητσοτακης, να πλακωθουμε μεταξυ μας απο χωριο σε χωριο κι απο πολη σε πολη.
          Ποιος δινει εντολες στην ελλαδα; Ποιος δινει εντολες σε περιφερειαρχες; Βρειτε την κορυφη του βουνου κι οχι τοςυ προποδες. Προπαντων μη πλακωθει ο λαός με τον λαό. Οι μεγαλοι φταινε παντα, παρτε το χαμπαρι.

      2. Ειδοποιεις ομως και διενεργεις εκκενωση,οπως θα σκεφτοταν ενας μαθητης γ’ δημοτικου και οχι ενας γκαου ΔΑΠιτης,ή ενα τουβλο της ΟΝΝΕΔ.Οσο προσπαθειτε,να βρειτε αλλοθι,τοσο αμβλυνοες αναδεικνυεστε.

    12. Βρηκαν εναν μεροκαματιαρη για να του φωρτοσουν ολα τα εγκληματα τα τους στην πλατη του πολιτικοι ανανδροι και ανεθυνοι και σκουπιδια μινο για ροχαλες

      1. Συνείδηση δεν έχει? Οτι του πουν κανει?

    13. Και στον αγοραστό ποιος έδωσε εντολή και αυτός που έδωσε εντολή από ποιόν άλλον πήρε εντολή και γενικά όλοι αυτοί ποιους εξυπηρετούν;

    14. Οι τουρκοεβραιοι της Βουλής σας θέλουν πεινασμένους εξαθλιωμένους και σε λίγο και σφαγμενους κοιμηθείτε

    Comments are closed.