ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕ ΤΙΜΕΣ “ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    2047667

     

    Σειρά από δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για συζητήσεις των παιδιών του, με εκπροσώπους της Πολιτείας ώστε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους στη Μητρόπολη της Αθήνας. Όπως επισημαίνουν κύκλοι από το περιβάλλον του άλλοτε μονάρχη, αν δεν καταφέρει να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει, θα πρέπει να γίνει κηδεία δημοσία δαπάνη με τιμές αρχηγού κράτους, αφού όπως τονίζουν ο Κωνσταντίνος υπήρξε στο παρελθόν, ο πρώτος πολίτης της χώρας.

    Πιο συγκεκριμένα: 

    Οι γιοι του Κωνσταντίνου, Παύλος και Νικόλαος, διεκδικούν η κηδεία να τελεστεί με τιμές αρχηγού κράτους, που σημαίνει να προηγηθεί λαϊκό προσκύνημα και όλα όσα προβλέπει το συγκεκριμένο τελετουργικό. Επιμένει, μάλιστα, ότι δικαιούνται κηδεία δημοσία δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους, καθώς υπήρξε αρχηγός του ελληνικού κράτους.

    Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι δύο γιοί του προσπαθούν να διευθετήσουν μία σειρά από νομικές εκκρεμότητες και για τον λόγο αυτόν έχουν απευθυνθεί σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο του κέντρου των Αθηνών, προκειμένου να ενημερωθούν και να αναζητήσουν τρόπους υπέρβασης των νομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν την τελετή της κηδείας του άλλοτε μονάρχη.

    Σε ό,τι αφορά τον τόπο ταφής πάντως, το ζήτημα φαίνεται να μην αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού η μητέρα του Φρειδερίκη ετάφη στο Τατόϊ και μάλιστα σε εποχές πολύ πιο φορτισμένες από τη σημερινή.

    Πάντως, το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος έχει υπάρξει αρχηγός του ελληνικού κράτους, δεν αναιρεί το ότι ο ίδιος πλέον δε διαθέτει ελληνική υπηκοότητα, πέρα από δανέζικο διαβατήριο χρονολογίας του 1983.

    Την «καυτή πατάτα» φαίνεται πως έχει αναλάβει να διαχειριστεί για λογαριασμό του μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!! οτι και αν ειχε γινει στο παρελθον θα επρεπε να ταφει δημοσια δαπανη!!!! ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥς??? ΗΤΑΝ ??ΓΙΑ ΟΣΟ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΟΙ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ!!! ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ!!!!! Αυτος εφυγε απο την ζωη και θα κριθει γαι οτι ειχε κανει , ΑΥΤΟΥς ΕΔΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!! ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ !!!! ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ???? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!!! ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ!!!!!! LONG LIVE THE KING!!!!!!!!!!

    2. τον φυσσαζακ τους έθαψαν με δημοσια δαπανη ;;; πάντως τους εστησαν και αγαλμα … πάλι διεθνώς ρεζίλι θα μας κάνουν τελευταία στιγμή συμμαζεύουν το νεκροταφείο 😂 θέλουν και τα μαρμαρα του παρθενώνα 🤣

    3. Για να δω τη λίστα κατηγορίας του Βασιλιά. Τι έκανε στη Βασιλεία του που σας πείραξε; Κι από δίπλα να σημειώσετε ποιος από τους μετέπειτα πολιτικούς δεν έκανε κάτι χειρότερο.
      Περιμένω.

    4. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ……………………..

    5. στον Θεοδωρακη εγιναν τιμες..που εχει ενα ταφο μη ορθοδοξο με μια πετρα κ ουτε σταυρο..μου θυμιζει την πετρα στην Μεκκα με την διαφορα οτι ειναι ασπρη…καθε φορα που περναω διπλα τσαντιζομαι… δεν καταλαβαινω γιατι οχι στον τελευταιο βασιλια των Ελληνων..πρεπει να θαυτει με τους προγονους του..ασχετως για μερικους ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ εδω μεσα…ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Κ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Κ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ..

    6. Οπως και νατο κάνουμε ο Κωνσταντίνος διατέλεσαι βασιλιάς της Ελλάδος. Οταν καταργήθηκε η βασιλεία στην Ελλάδα ( χάρη στον Παπαδόπουλο ), πήρε τον τίτλο του τέως βασιλιά. Η ιστορία ΔΕΝ αλλάζει. Τώρα εχουμε μια δημοκρατία με τη ΝΔ και το Ντογιάκο, άλλο πράγμα

      1. Η βασιλεία καταργήθηκε το 1974 με δημοψήφισμα. Ο Παπαδόπουλος ήταν πραξικοπηματίας και η κατάργηση της βασιλείας απ’αυτόν ήταν άκυρη.

    7. Απο τη στιγμη που ηταν αρχηγος κρατους (τεως βασιλεας) θεωρω πως πρεπει να ταφει ως πρωην αρχηγος κρατους.
      Αλλωστε ηταν ενα κομματι της ιστοριας της χωρας μας, δεν αλλαζει αυτο.

    8. Ρε σκάψτε δυο μέτρα εκεί και ρίξτε τον μέσα. Που μου τον φυλάτε κιολας.

    9. ….ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΚΓ ….ΕΧΟΥΜΕ 300 ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ….ΔΕΝ Γ@ΜΙ€ΣΤ@ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΗΦΗΝΑ!!….ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ….ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ…

    10. Αυτή είναι η βασιλεία. Δικτατορία. Τα ίδια κουμασια όλοι. Με μάσκες στα πρόσωπα τους. Κλωτσιά και έξω από την Ελλάδα μας.

    11. ΗΤΑΝ ΒΑΣΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΕΔΩ ΦΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑ!!!

    12. ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΕΔΩ ΦΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑ!!!

    13. Διώξαμε το Βασιλιά και φέραμε 300 Βασιλιάδες και την ποντικομαμή για πρόεδρο.

    14. ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Πακιστανοί είναι Έλληνες για τους κομμουνιστάς και για μερικούς άλλους.. Και οπωσδήποτε ο Τσίπρας είναι καθαρόαιμος έλληνας ο Βενιζέλος είναι καθαρόαιμος έλληνας ο Κούλης είναι καθαρόαιμος έλληνάς Ο Παπανδρέου είναι καθαρόαιμος έλληνας και όλες οι πόρνες της Βουλής είναι γνήσιοι Ελληνες..

    15. Οι Ξένοι μας επέβαλαν την βασιλεία αλλά…. Ποιος μας επέβαλε τους εθνομηδενηστές σαν τον ΓΑ Παπανδρέου, Τσίπρα, Κουλη, Κωτσάκη Καραμανλή και Σημίτη.;;;εάν συγκρίνουμε τότε ποιος κατέστρεψε την Ελλάδα ΛΙΓΟΤΕΡΟ;;

    16. ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Πακιστανοί είναι Έλληνες για τους κομμουνιστάς και για μερικούς άλλους..

    17. Μην γίνεστε μικροπρεπείς.
      Η Ελλάς είχε Βασιλείς από την Αρχαιότητα και τους τιμούσε.
      Μην καταντά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να γίνεται μικροπρεπές, σαν τους ανιστόρητους που θέλουν να βλάπτουν την Ελλάδα.
      Μία κηδεία δεν αφορά εδώ την δαπάνη, αλλά τον σεβασμό σε έναν άνθρωπο που υπήρξε Αρχηγός Κράτους. Η Ελλάς, το Ελληνικό Πνεύμα δεν προχώρησε με μικροπρέπειες και ασέβεια σε νεκρούς….

      1. Η Ελλάδα στην αρχαιότητα είχε Έλληνες βασιλείς, κι όχι γερμανοφερμένους σαν τον Όθωνα και το Γλύξμπουργκ.

    18. Μέμα, δεν είμαστε δέσμιοι της ιστορίας, ούτε υπόλογοι για τα λάθη των προηγούμενων.

    19. Να πάει να θαφτεί στην πατρίδα του, τη Δανία.

    20. ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΑΤΛΑΝΤΩΝ

      ΤΡΩΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΚΑΙ… ΛΥΔΟΙ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΕΙΣ ΓΙΟΥΤΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ “ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ” ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

      Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΥΡΓΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ…

    21. ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΑΤΛΑΝΤΩΝ

      ΤΡΩΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΚΑΙ… ΛΥΔΟΙ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΕΙΣ ΓΙΟΥΤΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ “ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ” ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    22. Τόσα χρόνια έχουν περάσει, γενιές ολόκληρες, ακόμα υπάρχουν μυαλά κολλημένα που αναπολούν και δίνουν και συμβουλές για το τι πρέπει να γίνει. Μάλιστα ήταν βασιλιάς, δηλαδή γεννήθηκε με όλα του τα προβλήματα λυμένα, εξουσία, χρήματα, ζωαρα αλλά αυτό είχε ένα τέλος. Οι ξένοι μας επέβαλαν τη βασιλεία κάποτε και μας προέκυψε και αυτός. Αλλά ο Γιώργης το καθάρισε το θέμα. Και αν δεν έβλεπε μόνο κόκκινους,μεγάλο λάθος του, θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει και όλους τους μαυραγορίτες,τους Παριζιάνους,τους σωτήρες, τους κοπριτες που οι γόνοι τους ακόμα και σήμερα είναι δυνάστες του ελληνικού λαού.

      1. Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ “ΑΒΓΑΛΤΟΥ” ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.

    23. Τοσα χρονια βασιλιας της Ελλαδος ηταν γιατι να μην ταφει με τιμες ;;;

      1. Τι λες 2 με 3 χρονια ήταν, μετά πήγε να κάνει μαγκιές στον Γιωργαρα αλλα δεν έκατσε και έκτοτε την κοπανησε ο κοκος.

        1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ; Ο ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΟΣ;

    24. Καθίστε καλά ρε μαλάκες. Οι παππούδες του διπλασίασαν την Ελλάδα και την έσωσαν από τους Εαμοβούλγαρους, Δεν είμαι βασιλικός αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Θάφτηκαν με τιμές ο Μάρκος Βαφειάδης και ο κλεφτό Ανδρέας. Θα θαφτεί με τιμές ο Πάκης και όχι ο ολυμπιονίκης πρώην βασιλιάς; Τελειώσαμε με τους βασιλιάδες αλλά μην καρφώνεσαι τόσο πολύ ορισμένοι πρώην πράσινοι, νυν υπερπατριώτες.

      1. Ας ηταν καλα ο Βενιζελος. Οι παππους του ακομα και τη Θεσ/κη στον Α΄Βαλκανικο ηθελε να τη δωσει στους βουλγαρους!

        1. Μιλάς για τον ίδιο Βενιζέλο, που πρότεινε τον Κεμάλ για νόμπελ ειρήνης; Ωραίοι οι “Βενιζελικοί” πατεράδες όλων των νικών, στις ήττες φταίγανε μόνο οι άλλοι.

        2. για τον μπεν ζελον μιλασ τ15χειροτεροσ ρπολιτικοσ προδοτησ απο δαυτον δεν υπηρξε για διαβασε πηγες να μαθεισ καιβασε για βουλγαρουσ ανιστορητε

    25. Σε τόσα παλιοτόμαρα έχουν κάνει κηδείες με τιμές αρχηγού κράτους και δε δικαιούται ο πρώην βασιλευς των Ελλήνων;;

    26. Κάτι χριστιανοί σαν του λόγου σου δεν θα ήταν σε θέση να αναγνωρίσουν τον Χριστό ακόμη και αν σκόνταφταν απάνω του.

    27. Πολλά συμφέροντα είναι από πίσω και το κρύβουν……..
      Τώρα αυτό μας έλειπε. ……

    28. Πληρώστε μαλακες την κηδεία του άχρηστου Κοκού.

    29. Τα παιδιά μιλάνε εκ του ασφαλούς ….ξέρουν ότι έρχονται εξελίξεις στην Ελλάδα…(. Δεν τα πούλησε όλα στην Αγγλία για να έρθει τυχαία στην Ελλάδα ..).και ο βασιλιάς θα παίξει ρόλο στην μετέπειτα Ελλάδα …..αφού θα υπάρχει καμένη γη ….και ο λαός θα αναζητήσει νέες λύσεις κλπ. Συνήθως αυτές οι αλλαγές γίνονται μετα από χρεωκοπιες,πτωχεύσεις , και απώλειες εδαφών ,νησιών ,βλέπε Κύπρος ….

    30. Λοιπόν σκουπίδια που θέλετε και τιμές τέτοιες ή μόνη τιμή που μπορούμε να σας κάνουμε είναι να σας κάψουμε και να σας αποτεφρωσουμε σαν τα σκουπίδια παλιό τομάρια ο μόνος ΒΑΣΙΛΙΑΣ μας είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ και κανένας άλλος πάρτε το χαμπάρι
      ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΆΝΑΤΟΣ
      IC ΧΡ
      ΝΙ ΚΑ
      🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️

      1. Το ότι καταργήθηκε η μοναρχία και ως εκ τούτου και το αξιωμά του, αυτό με κανέναν τρόπο δεν εξαλείφει το γεγονός ότι για εννέα έτη υπηρέτησε ως βασιλεύς των Ελλήνων, εδώ στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί και δικαιούται να ταφεί όπως και οι γονείς του.

    31. Ήταν βασιλιάς της Ελλάδας. Η ιστορία δεν αλλάζει….

      1. …και διελυσε τη κυβερνση του 52% για να στρωθει ο δρομος στη χουντα. Στα μαυρα καταστιχα της ιστοριας εχει γραφει ηδη το ονομα αυτου του αλλοδαπου βασιλια

    32. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙ.
      Η ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΣ ΑΠΗΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΥΒΑΡΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ .
      ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.

      1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ……ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ…… ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑ
        Α,ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ… ΔΕ ΣΑΣ ΕΘΑΨΕ…..

        1. Βασιλιαδες κηφηνες έχουν, μονο για διακόσμηση είναι όσες χώρες έχουν ακόμα βασιλιάδες βρε.
          Αλλά τοτε είχαν δύναμη και ο κοκος ήταν νέος και άπειρος και τα εκανε μούσκεμα, αλλα ευτηχως καθαρησε η εθνοσωτηρια επανασταση.
          Για ποια κουμμουνια μιλας βρε;

          1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ?? ΧΑΧΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
            ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..ΤΕΝΕΚΕ….. ΧΑΧΑΧ
            ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΔΕ ΣΕ ΔΙΔΑΑΞΑΝ ΣΩΣΤΑ….
            ΧΑΧΑ
            ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ…ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ…ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ…ΧΑΧΑΧ
            ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΕ….ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
            ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΛΕΕΙ!!!
            ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΑΘΑΝ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΚΕ ΤΗΣ ΚΝΕ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…… ΕΙΣΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠ ΟΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΕΣΥ.
            ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣ ΕΙΝΑ Ι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΖΩΟ.

            1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

            2. Rukuna εχει χώρο ακόμα στο μέλι γάλα για παρτι σου μομαρχοφασιστα.

            3. ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

    33. Να ταφεί στην πατρίδα του Δανία με τιμές αρχηγού κράτους εξόδοις του βασιλικού ταμείου της κουνιάδας του Μαργαρίτας.
      Οι Ολδεβούργοι-Γλυξβούργοι διαθέτουν εκεί βασιλικούς τάφους.

      1. Το ότι καταργήθηκε η μοναρχία και ως εκ τούτου και το αξιωμά του, αυτό με κανέναν τρόπο δεν εξαλείφει το γεγονός ότι για εννέα έτη υπηρέτησε ως βασιλεύς των Ελλήνων, εδώ στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί και δικαιούται να ταφεί όπως και οι γονείς του.

    34. Γιατί φοβάστε να γράψετε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ’; Το Γλύξμπουργκ είναι τοπωνύμιο ως γνωστόν. Όλα για τον Μαμωνά πια;

      1. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ… ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΚΑΝ?………. ΣΥΝΕΛΘΕ.
        ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ,ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ……..

    Comments are closed.