ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ! “ΕΣΦΑΞΕ” ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ Ο ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΑΛΕΡΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ Η ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΙ ΑΛΛΑΧΟΥΚΜΠΑΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    Κοινοποίηση:
    ΔΔΦΩΒΔΦ

    ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ! “ΕΣΦΑΞΕ” ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ Ο ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΑΛΕΡΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ Η ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΙ ΑΛΛΑΧΟΥΚΜΠΑΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Δείτε τι ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγινε απόψε στο Ανατρεπτικό Δελτίο του Αλερτ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Κύριε Χίο, έχετε δίκιο ότι οι Ισραηλινοί ΔΕΝ είναι χριστιανοί. Όσοι λένε το αντίθετο ίσως να είναι μέλη της μεγάλης Στοάς. Η Βικιπαίδεια που κάποιοι επικαλούνται για τον αριθμό των χριστιανών στο Ισραήλ έχει μηδενική αξιοπιστία αφού η εγκυκλοπαίδεια αυτή δημιουργήθηκε από ανώνυμους χρήστες. Οι Άγιοι Τόποι είναι τόποι επίσκεψης των χριστιανών απανταχού της γης. Πλην όμως, οι Ισραηλινοί δεν είναι χριστιανοί και συμφωνώ μαζί σας!

    2. Για ποιον λενε οι συναδερφοι του “ΩΣ ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ”???
      οταν τσουζει το πωπουδακι σημαινει οτι η Π@@@ΥΤΣ@ εφτασε στο κ@λ@ντερακι γλου γλου γλου γλου….

    3. Λάσπη και συκοφαντία λέγεται αυτό!!!!Τι λες ρε κοπριά σπιούνε??Πόσο πονάς με τον Κασιδιάρη ρε βρομιάρη??Ηλία βγες και ξεφτίλισε τον σπιούνο χαφιεδορουφιάνο!!Από τότε που έφαγες πόρτα από τον εθνικιστικό χώρο και την Χρυσή Αυγή έχεις λυσσάξει και πετάς λάσπη παλιοξεφτίλα!!Αργά η γρήγορα όμως θα την πάρεις την απάντηση παλιοσυκοφάντη.

    4. Aρης Σπίνος.Εκπροσωπος τυπου του δηθεν πατριωτη Βελοπουλου!¨” Η συμφωνια των Πρεσπών δεν ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ειναι ενα πολιτικο λαθος !” Ταδε εφη ο Βελοπουλος σε ομιλια του μεσα στη Βουλή! Δεν το ακουσατε αυτο κ. Σπίνο? Αντε να χαθειτε…………….

    5. Ο ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

    6. Σπίνο άντε γαμήσου, πληρωμένο τσουτσέκι, τσάτσε του Φελόπουλου.
      Ο Ηλίας είναι ο εφιάλτης σας, ξέρετε πως αν βγει στον κόσμο θα σας πάρει τις κυλότες σε όλες τις ημιτασιόν δεξιούλες.
      Στέφανε συγχαρητήρια και καλή δύναμη, πάλεψε για την πατριωτική πραγματική δεξιά παράταξη.

      1. Φίλε μου το πιο εύκολο είναι να βρίζουμε. Το πιο δύσκολο αλλά σημαντικό υπέρ της πατρίδας είναι να παραμερίσουν όλοι μικροδιαφορές και την αποκλειστικότητα του πατριώτη γιατί αυτός είναι ο λόγος που 50 χρόνια δεν είδαμε προκοπή και ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο να εμπνέει και να είναι σε θέση να παίξει ρόλο. Με κομμάτια του 3-10% δεν γίνεται δουλειά. Ο Θοδωρής αν ζούσε σήμερα θα έλεγε ψυχραιμία ελάτε όλοι δεν περισσεύει κανείς. Καταλάβατε κάποιοι; Το κάθε κομματιδιο είναι μια χαψια για το σύστημα, δεν το είδατε τόσα χρόνια; Σκατα έχετε στο κεφάλι σας; Ο ένας λέει έχει τατουάζ, ο άλλος λέει πουλάει κεραλλοιφες, ο άλλος είναι μεγάλης ηλικίας και κάθε λογής βλακείες. Η ισχύς εν τη ενώσει αλλιώς τίποτα. Χωνέψετε το μόνος του κανείς δεν κάνει τίποτα.

    7. Είδα το Αποκαλυπτικό εχθές επειδή ήταν ο Στέφανος Χίος.
      Ο κ. Άρης ο φωνακλάς, ώρες-ώρες δεν ξέρει τι λέει.
      Ο Μητσοτάκης ΠΑΣΟΚοποίησε την ΝΔ, και με την πρώτη ευκαιρία, οι ψηφοφόροι της αυθεντικής ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έφυγαν και ψήφισαν ΠΑΣΟΚους και Αντάρτες της ΝΔ.
      Όσον αφορά το ποσοστό του 8.5% του Ηλία είναι πολύ καλό, αν υπολογιστεί το ποσοστό των ψηφοφόρων που πήγε να ψηφίσει, και το γεγονός ότι οι “Δημοκράτες”, δεν του επέτρεψαν να έχει ούτε ένα μικρό στασίδι πουθενά στην Αθήνα, ώστε να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του, που δεν είναι άλλες από αυτές που έχει ο Αθηναίος που ζει την κόλαση της Αθήνας με τους Λαθραίους, τους Ναρκομανείς και τις εγκληματικές φυσιογνωμίες, που παρεμποδίζουν τις μετακινήσεις των Αθηναίων.
      Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη φέρουν μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα.
      Ας καταλάβει αυτά το ολίγα ο κ. Άρης κι ας μην φωνακλεί σαχλαμάρες.

    8. Να αγοράσουμε νέα σωβρακα δηλαδή μπας και μας άφησε κανένα

    9. Μονο πλερεζες δεν εβαλε οΣ πινος για την ητα Μπακογιαννη Μεγαλη εκπληξη οσα ειπε για τις εκλογες Και να θελει να κρυφτει το κομμα τουΒελοπουλου ποναει για τον ΚουλΗ Μπορει η εκπομπη να λεει αληθειες αλλα σαν την αγελαδα που κλωτσαει το γαλα την δεδομμενη στιγμη πεταει κουβεντες που μας κανουν να αμφιβαλλουμε για πολλα Τι πραγματικα ρολλο παιζει η Λυση ΑΓΝΩΣΤΟ Αντι να πανηγυριζει ο Σπινος για την αφυπνηση των Ελληνων ελεγε οτι δεν ειναι δημοκρατια αυτη Ποια ειναι κυριε Σπινο η οικογενειοκρατια ΛΟΙΠΑΜΑΙΟσογια το τι ψηφισανοι οπαδοι του Ηλια εστε βαθεια νυχτωμενοςΠεραστικα σας

    10. Τι μας λες βρε σπινο ότι το 8,5 του Κασιδιαρη,,που χωρίς να ακούγεται το όνομα του από πουθενά γιατί όλοι είχαν συμφωνήσει μαζί και με τον βδελοπουλο, να μην ακούγεται πουθενά στα μέσα της εξαπάτησης το όνομα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, και λέτε ότι το 8,5 δεν είναι τίποτα, τσιράκι του συστημικου βδελοπουλου ;;; Μην ανησυχείτε, κοντή γιορτή, θα σας πάρει και τα σωβρακα μολις βγει από την “παρανόμως” φυλακή ο ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΣ Κασιδιαρης, αυτός είναι ο πραγματικός πατριώτης και όχι ο γιαλατζης βδελοπουλος που έβαλε την υπογραφή του για να μπει η χώρα μας για 400 χρόνια υποθήκη??? Ε Άρηηηηηηηηηη μπερεεεεεε μπατριωτη που καθημερινά σκουζεις ??????? για τον βδελοπουλο με τους 12 σεκιουριταδες που πληρώνει ο ίδιος “με τα λεγόμενα σου ” από την τσέπη του ε Αρηηηηηηηη δε μας είπες όμως από που κινδυνεύει ε Άρη ; Μπεεεεεεεεε

    11. Είμαστε χίλια κομμάτια γι΄ αυτό δεν γίνεται δουλειά .

    12. Τί μας είπατε κύριε Σπίνο, ότι ο Βελόπουλος δεν πήρε μέρος στις αυτοδιοικητικές γιατί ενδιαφέρεται για τις ευρωεκλογές; Είναι σωστό αυτό; Πρώτα ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου και μετά κοιτάς παραέξω. Σνομπάρει την Ελλάδα; Γιατί πήγαινε στις πληγείσες περιοχές και το έπαιζε κλαμένη χήρα;

    13. Σωστά κύριε Χίο, άρχισαν τις μαλακίες τους με τα παραμύθια του σατανοπασόκ. Βουλώστε το, σκάστε επιτέλους. Η σιωπή είναι χρυσός.

    14. Δεν μας νιάζει ρε μαλάκα η νίκη για το γαμοπασόκ. Η νίκη για το λαό μάς ενδιαφέρει.

    15. Αυτοί βάζουν με τα κωλοκόμματά τους να τσακώνεται ο ένας με τον άλλο ενώ θα έπρεπε ο λαός να τους βάζει να τσακώνονται μεταξύ τους για να ξεβρακωθούν.

    16. Έχει δίκιο ο κύριος Χίος, δεν ξέρει τι του γίνεται. Γειωμένος στη γη! Χαχαχα!!

    17. Τί μας λέτε κύριε Σπίνο; Ο Κασιδιάρης έδωσε εντολή να ψηφίσουν Μπακογιάννη;

    Comments are closed.