ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ – ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    tselo8

    Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος της Κλοντιάνα Τσέλο που χθες πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα τού παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά.

    Σε βάρος της κατηγορουμένης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

    Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

    Μάλιστα, όπως γράψαμε και χθες η Αλβανίδα είχε προσχεδιάσει το χτύπημα στον οφθαλμίατρο, κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι η αστυνομία μετά από έρευνα βρήκε και κατέσχεσε εκτός από το περίστροφο με το οποίο η κατηγορούμενη φέρεται ότι πυροβόλησε τον γιατρό, δύο μαχαίρια, ξίφος σε θήκη, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο μέσα στο αμάξι της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Τι σόι πατέρας είσαι ρε μλκ που φρόντισες η κόρη σου να μη βλέπει τη μητέρα της? Ο ιερότερος δεσμός διεράγη? Μην απορρείτε λοιπόν για την τραγωδία. Όσο για εσάς που κρίνετε και κατακρίνετε την καταγωγή είστε άξιοι της μοίρας σας.

      1. πατερας αυτο το ρεμαλ
        Κιρατας κι γρικος του βοιδ
        ισυ ισ ο μονους σουστος ιδο μεσα
        ουλ τους μπουχεσες

      1. αει πδηξ ρε γυφτο νταουλιερ

    2. στεφανε καθιερωσε παντου τον ορο ελληνοκτονια!!!!!!!!!
      ειχαμε μεσα σε μια βδομαδα 3 ελληνοκτονιες απο τουρκαλμπανικά κτηνη και χιλιαδες ελληνοκτονιες απο το 90 που εγινε η μαζικη εισβολη ενος εκατομμυριου τουρκαλμπαν κατοπιν αμερικανικης διαταγης οπως ειπε και ο παπαθεμελης μεσα στη βουλη ….

    3. Αλβανέζα- ξεαλβανέζα δεν ενδιαφέρει .Ενδιαφέρει όμως ότι σαν γονέας που ήταν, της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού που είχε με το θύμα.Αυτό την είχε εξοργίσει και αποφάσισε να σκοτώσει τον πρώην άντρα της. Ελα που όμως, αυτή τη σκληρή πραγματικότητα τη βιώνουν και την υπομένουν στωικά , η συντριπτική πλειοψηφία των εν διαστάσει και χωρισμένων ανδρών, που σύμφωνα με τα Ελληνικά κοινωνικά στερεότυπα θεωρείται κάτι φυσιολογικό .Όταν μιλάνε κάποιοι για ισότητα των δύο φύλων ,θα πρέπει να την εννοούν και στη πράξη και σε όλους τους τομείς .

    4. ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΝΑΙ ,ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ???

    5. Τελικα ολοι οι αλβανοι εχουν θεμα με την καταγωγη τους. Κατι ξερουν που κρυβονται……

    6. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΟΝΤΙΚΟΓΡΑΙΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ

    7. Και μόνο η πράξη της αυτή, παρόλες τις πορνείες της, καταδεικνύει ότι δεν έχει πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο, δεν έχει δώσει το αίμα της στον σατανά, όπως οι πολιτικοί και οι επώνυμες βίζιτες. Έπρεπε να εμπιστευτεί τον Κύριο, όμως όταν είσαι βουτηγμένη στα σκατά είναι πολύ δύσκολο!

    8. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ!…
      ΟΙ… ΜΟΥΡΛΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΤΡΩΝ-ΤΕΡΑΤΩΝ, ΤΙ ΛΕΝΕ;;
      (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΧΙΟΠΑΙΓΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΗ!…)

    9. Η τράπουλα τι φάση;;;; Μην μου πεις ότι έτρεχε κι αυτή σε καφετζουδες και χαρτουδες σαν την τρελή με το βιτριόλι; Τρελοκοκομεια!

    10. “Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ”
      Κώστας Μπακογιάννης 23/6/2021

    11. Για την ήρεμη ψυχική κατάσταση αμφιβάλλω μιας και ο τρελογιατρός την είχε φέρει στα όρια της τρέλας!

    12. Πριν κανένα μισάωρο κάτι Ρομά έτρεχαν σαν τρελοί στην εθνική οδό, κάθοδο προς Πειραιά. Πώς και δεν μάζεψαν κανέναν. Κανείς τροχαίος δεν τους είδε να τους μπαγλαρώσει;

      Οι τύποι έχουν ξεφύγει. Παλαιότερα πούλαγαν και κανένα καρπούζι και χαλιά, τώρα ολοι τραπ, tik tok, ληστείες και πρέζα

      δεν έχουμε δει τίπτα ακόμα

    13. Εντωμεταξύ έκρυβε την καταγωγή της απ’τον γιατρό και του λέγε οτι είναι Ιταλίδα !!

      1. Εσείς το έχετε κάνει πιο πριν,μια Ιταλίδα από την Κυψέλη ,λέγεστε Γιώργο και λέτε George.ο άλλος ΚαραμανΑλη ο άλλος ΑληΑγας ,ουστ βρομόσκυλο ,που να τα βάλεις με τους Αλβανούς θα σε κάνουμε και με γιο να φύγει η μαυρίλα που έχεις.

        1. Αχαχα εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν να έχει το Γιώργο σε George

        2. Γιατί δεν μένατε στη χώρα σας αγαπητέ και ήρθατε στην Ελλάδα και για να το τελειώνουμε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά έχετε δώσει πάμπολλα δικαιώματα δεν σας κατηγορούν αδίκως οπότε μην ταράζεστε

          1. Στην Χώρα μας είμαστε ,Κάτω απο την Λαμία είναι η Αλβανία ,νομίσεις ότι είσαι ντόπιος εσυ.μην αρχίσεις την Ιστορία εσυ φασίστα ,γιατί ο Χιτλερ είχε πει ,ουτε 0,5 %δεν είσαστε Έλληνες .η κοπέλα τουλάχιστον είχε σημάδι ,εσείς ρίξατε 38 σφαίρες σε έναν τσιγγανόπουλο ….πες αλεύρι ο μπαμπις ο πιλότος σε γυρεύει …ο ελληναρας ο πολιτισμένος ,ο Πέτρος ο βιαστής ,ο Λιγνάδης ο παιδόφιλος ,οι τρελή με βιτριόλι ,μην μας κάνετε μαθήματα δεν είσαστε καλύτερη …Χώρα μεταναστών και ψείρες είστε ,δεν παράγετε τίποτα και κουβαλάτε και 450 δις κλεμμένα

            1. Τράβα ρε ξεφτίλα πρεζέμπορα και δολοφόνε, βρωμαλβανέ, που θα μιλήσεις για την Ελλάδα, που σάς έδωσε να φάτε παλιοξεφτίλες!
              Να πας στις Στεπες εκει που ειναι ο Αλβανός ποταμός, απο εκει πού ειναι η πατρίδα σας, και να ξεβρωμίσεις την χώρα μου….ΟΥΣΤ κοπρίτη!

            2. Τι λες ρε πιθηκα που είσαι και στη χώρα σου καραγκιόζη οι Έλληνες έχουν ιστορία εσύ από την Τουρκία και το Κουρδιστάν ήρθες ίσα ίσα εδάφη που τα λέτε αλβανικά Αργυρόκαστρο κλπ κλπ είναι ελληνικά άντε πιθηκια που ήρθατε εδώ και γίνατε άνθρωποι

        3. Έχεις πολύ πλακα εσύ…πάντως τα ελληνικά τα χεις δε τα χεις, θέλεις δουλίτσα ακόμα. Τα παιδιά σας θα τα μιλανε απ εξω και ανακατωτα…

      2. Ήταν ανάμεσα στo στόρι ότι είναι κόρη της Παυλίδη ή εγγονή της Claudia Cardinale αλλά επειδή της αρέσει η σοκολάτα κατέληξε να λέει το Παυλίδη στόρι

      3. Oλοι οι Αλβανοί αυτό λένε, εκτός τη Φουρέιρα που έλεγε πορτογαλιδα…

    Comments are closed.