ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΑΝΕΜΕΛΟΣ, ΜΕ ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΜΕ ΕΞΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: Η… ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΑΡΚΑΔΑ! ΜΟΝΟ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΑΦΑΤΟΣ

    Στην παραλία των Μαρμάρων στα Σφακιά βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στην παραλία με σκάφος καθώς στα Μάρμαρα η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης και κατά την αναχώρησή του δεν παρέλειψε να ανταποδώσει τον χαιρετισμό σε ντόπιους που τον χαιρέτησαν.

    Πόζαρε, χαμογέλαγε, ενώ η Ελλάς στενάζει. Από την… χαρούμενη παρέα έλειπε μόνο ο Λιγνάδης! Ως γνωστόν το αμαρτωλό δίδυμο του Υπουργείου των λιγνάδηδων αγαπιέται! Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση σας! Προσοχή, όμως, με μέτρο γιατί ο Μητσοτάκης επισυνδέει..

    FaC7lORXEAEkgow

    FaC7pFYXgAAJ3YR

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Όσο έχει απέναντι Τσίπρες Τασιες Μαμουγκαλος κλπ θα βγαίνει για πλάκα.

    2. Μια οικογενεια κανει κουμαντο τοσα χρονια σ αυτον τον τοπο,,ετσι οπως γινεται σε ολες τις υποαναπτυκτες χωρες

    3. Κι ο Ωνασης πλουσιος ητανε! Ειδαμε το τραγικο του τελος! Αυτα κυριε Πρωθυπουργε γιατι καπου ξεχναμε το Θεο απο τους λογαριασμους μας!

    4. Εσύ Μανωλάκη με τα 200 ευρώ αλληλεγγύης τα δικά μου, που λείπουν από τα παιδιά μου, Γιατί εγώ τα πληρώνω να τα πάρεις εσύ τα μασάς καλά! Πήγαινε να δουλέψεις εσύ και οι γύφτοι και άσε το μιζουλακι ήσυχο

    5. Κάθε μέρα που περνά μου θυμίζει περισσότερο τη Sailor Moon…

    6. ΠΛΟΣΙΟΣ, ΑΝΕΜΕΛΟΣ, ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, Π@@ΣΤΗΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΩΝ, ΕΚΤΩΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ, ΑΛΒΑΝΟΦΙΛΟΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΙΛΟΣ, ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΤΑΣ, ΧΟΤΣΠΟΤΑΚΙΑΣ, ΠΗΔΗΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!!!

      1. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

    7. Όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι και 3.000 ευρώ να τον δώσει ο Κούλης πριν τις εκλογές θα τα πάρει πίσω προφανώς έχει πρόβλημα.Θέλω ο Έλληνας να έχει λογική και σκέψη μην ψηφίσετε τους προδότες αυτούς της Βουλής.Σας κρατάει με πενταροδεκάρες όταν έχει κλέψει εκατομμύρια ευρώ που δεν το χωράει ανθρώπου νους.Μην πουλάτε τα ιδανικά σας την Πατρίδα σας την σημαία του Έθνους την αξιοπρέπεια σας και την προσωπικότητά σας για 2.000 και 3.000 ευρώ τα οποία θα σας τα πάρουν πίσω έτσι κι αλλιώς.Η αξία της Ελευθερίας δεν μετριέται με χρήμα.

    8. βάλτε συνδρομές στον Στέφανο τώρα και όταν έρθουν εκλογές, όλοι στις κάλπες…
      Οι αποχές μας φτάσαν εδώ κ τώρα μας κοροϊδεύει μέχρι κ το Πακιστάν.
      Βάλτε το χέρι στη τσέπη και βοηθήστε τον Στέφανο να συνεχίσει να τα λέει!

    9. Μακάρι να φύγει να ξεκουμπιστει πριν γίνει εντελώς ρεζίλι διεθνώς και ευρωπαϊκώς

    10. Ερωτησης.Η βουλη και το μεγαρο Μακξιμου πόσο απεχουν απο το Γουδη? Αφορα και τους 301

    11. Με 200€. Ζει ανθρωπος ? Τοσα παιρνω επιδομα αλυλεγγυης αυτος ζει με τοσα ; θα φαει καλα στις εκλογες

    12. Μην ξεπουληθειτε για 300€. Που θα δωσει στην εκθεση η 500€. Μετα θα σας τα παρει 100 πλασια ,, ουτε αυτος ουτε ο τσιπρας αξιζουν για το πασοκ δεν μιλαω καθολου ,, 3 κομματικη η επομενη κυβερνηση ,, εκτος αν κανει εκλογικο νομο ο πρωτος να κυβερναει και με 15% τον εχω ικανο για ολα αυτον τον γκαντεμη .

      1. έχεις την εντύπωση ότι δε γνωρίζει τι πειναλέους και ρουφιάνους κυβερνά; Θα μας πετάξει ενα 300ρι δέκα ημέρες πριν τις εκλογές και θα τον ψηφίσουμε ΟΛΟΙ.

    13. Έφτασε το πιθηκοεμβόλιο! Διάβασα ότι ενώ μέχρι τώρα στην αφρική ήταν τα κρούσματα, τώρα η αφρική δεν κινδυνεύει! Και κινδυνεύει η ευρώπη! Και η ελλάδα κινδυνεύει με ….40 κρούσματα όταν κανένας δεν πεθαίνει γιατί υπάρχει θεραπεία! Αλλά …συστήνουν εμβόλιο! Την ίδια ώρα πεθαίνουν υγειείς από το μπόλι και τούτοι μιλάνε για το …πιθηκοεμβόλιο γιατί βρήκαν νέα μίζα! Μιλάμε οι μιζαδόροι του εμβολίου έχουν γελοιοποιηθεί, γέλαγε και ένας τριπλομπολιασμένος όταν τον ρώτησα αν θα το κάνει! Τέτοιο κατάντημα με τούς γαλάζιους συριζαίους ούτε ο φιλοσκοπιανός τσίπρας και ο τουρκόφιλος γιωργάκης. Γιατί οι γαλάζιοι συριζαίοι, γίνανε και φιλοσκοπιανοί και τουρκολάγνοι και εμβολιολάγνοι και πρεσπολάγνοι. Και τώρα και πιθηκολάγνοι! Εμετός, ξεφτιλίζονται για να κρατήσουν τη θέση τους και τη μίζα τους, ξεχνώντας τι λέγανε παλιά για εμβόλια και εθνικά θέματα! Εμετός.

      1. Καλά όλα αυτά,οι μολυσμένοι πίθηκοι που βρέθηκαν στην Ευρώπη και κόλλησαν τους ανθρώπους; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κόλλησαν, ήρθαν σε επαφή με μολυσμένο πίθηκο;

    14. Δεν μπορούσε να βουλιάξει το σκάφος να ησυχάσουμε απο αυτον;

      Χρόνια Πολλά για σήμερα στο Μακελειό και σε όλους τους Έλληνες Ορθόδοξους απανταχού της γης. Η Παναγία να μας προστατεύει.

    15. Να φέρει πισω τα κλεμμένα το λαμογιο και ολες τις οικονομικές καταστροφείς που εφερε σε ολον τον κοσμο και μετα ας παει στο διαολο εκει που ανήκει με ολο το κωλοσογο του

    16. Την εγαλε παλι καθαρη με το αγροτικο επιδομα των 8200.

      Ουτε πετρελαιο δεν πληρωσε.

    17. Θέλει και διακοπές η λούγκρα !
      Παλιαδερφή κούλα ξύλο που σου χρειάζεται απατεώνα ,
      ας είναι καλά τα ζώα που σε ψηφίζουν !

    18. ποιοι ηλιθιοι των χαιρετανε; προφανως αυτοι που γλυφουν κοκκαλακια .

    19. δεν πέφτει άμα δεν πέσει ο ελληνικός λαός νοθειες τρικ και τα λοιπά πάλι θα βγάλουν άλλον μαφιοζο ,οπότε και εκλογές να έρθουν τα ίδια σκ@τ@ θα φάμε

    20. Ο χαμενος….οτι προκαλεσε στην κοινωνια να το βρει αυτος και οι λοιποι που συνεπραξαν στην κοροιδια και την παρακμη της Ελλαδας …

    21. Βαστάτε αδέρφια, σε 5 μέρες πέφτει (ανακοινώνει εκλογές)

      1. παλι αυτος θα βγει και με περιπατο, ξυπνα

    Comments are closed.