ΠΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ;; ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ – ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Στην ενδοχώρα θα μεταφερθούν το Σάββατο περίπου 1.500 αλλοδαποί από το ΚΥΤ της Μόριας.

    Η μετακίνηση θα γίνει με ειδικά ναυλωμένο πλοίο, και εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, για την αποσυμφόρηση των καταυλισμών στα νησιά από ευάλωτες στις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού περιπτώσεις.

    Συνολικά από τα πέντε ΚΥΤ των νησιών έχει σχεδιασθεί η μετακίνηση σε σκάφη ναυλωμένα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους αλλοδαπούς 2.380 άτομα από τα οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργού Νότη Μηταράκη στο δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, τα πρώτα 1500 θα φύγουν από τη Μόρια.

    Ας σημειωθεί ότι άλλα 100 άτομα από ευάλωτες κατηγορίες μεταφέρθηκαν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σε δομές φιλοξενίας που νοικιάστηκαν στη Θερμή και στη Βαρειά της Μυτιλήνης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.

    2. Ετσι, θα επρεπε, να κυκλοφορουμε, ουτως ή αλλως! Εφ’ οσον, οι Λαθρομεταναστες, κουβαλουν Επικινδυνες και Μολυσματικες, αρρωστιες!
      Μια χαρα, βολεψε, ο “Κοροιδοιος”! Ξεχαστηκαν, Χολερα, Τυφος, Aids και δεν ξερω, τι αλλο!

    3. Απο αντιστασιακά και ανέξοδα σχόλια όλοι πάμε καλά, αλλά αν ήταν σαν εμάς οι επαναστάτες παλαιότεροι Έλληνες οπλαρχηγοί θα έστελναν ακόμα μεταξύ τους οργισμένα μηνύματα με … ταχυδρομικά περιστέρια ή ακόμα σωστότερα με σινιάλα καπνού.

      Όπου ακόμα μέχρι και σήμερα με σχόλια απλά θα έβριζαν τον Δράμαλη τον οποίον θα φοβέριζαν ότι την επομένη φορά δεν θα τον ξαναψηφίσουν. Α ρε γκιαουρήδες

    4. Ποιος την χαριν μας! Η χαλαρωση, των περιορισμων, ξεκινα απο Πρωτοδικεια και Υποθηκοφυλακεια! Μπρε! Τι κανει, νιαου – νιαου, στα κεραμιδια?

    5. Κυρά Τασία….
      Μην ξεχάσεις να τρέξεις στο λιμάνι να προϋπαντήσεις τους ΝΕΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που θα έρθουν από την Μόρια, κοίτα όμως να φοράς κανένα Pampers, γιατί σίγουρα θα ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ μόλις τους δεις να κατεβαίνουν από το πλοίο, για να τους φορτωθούμε και αυτούς εδώ, για να υπάρχει χώρος στο νησί, για την νέα φουρνιά που θα μας στείλει ο Σουλτάνος ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

      1. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ;

        1. Χειροκροτώ το άξιο τέκνο της φασιστικής νοοτροπίας με το ψευδώνυμο «ΧΟΥΝΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ» (δεν έχεις το θάρρος να γράψεις ούτε το όνομα σου) ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΑ που μέσα από τον χώρο όπου είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ βρίζει αυτόν που γράφει με όνομα και επίθετο επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις του.
          Φυσικά «ΧΟΥΝΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ» ή όπως αλλιώς θέλεις να σε λένε, εάν ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ αυτό που έγραψα, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΥΡΙΝΗΚΗ ΦΥΣΙΚΗ για να καταλάβεις το πως το λέω, αλλά βλέπω πως το ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ με τα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ που πιστεύεις ! ! !
          Και μην ξεχνάς πως (μετά τους 10 πολέμους που έχω καλύψει) δεν είμαι του κατηχητικού και ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…. ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ (και όχι μόνο) ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ! ! !
          Για αυτό «Πολιτικά τυφλά παιδιά» μην μπερδεύεται την Ελληνική γλώσσα…
          ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΥΦΛΟΣ Ή ΜΟΥΓΚΟΣ ! ! !
          β. τεζαρης
          ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

        2. Και ο Σύριζα όταν ήταν κυβέρνηση θυμάσαι που ξεχνούσε ότι κυβερνούσε αυτος και ζητούσε εξηγήσεις από την τότε αντιπολίτευση;
          Άρα εσύ δεν είσαι μπετόβλακας;

    6. Αχαχαχαχα το επιτελικο κρατος και το φανταστικο σχεδιο του αυγουλοματη Κουλη Χρυσου που θεωρειται ο μεγάλος ηγέτης!!! Παρτε λαθρο με τη σεσουλα τωρα, παρτε τους στα σπιτια σας και μην ξεχνατε να βλεπετε ΣΚΑΙ και ΜΕΓΚΑ να τον λιβανιζουν νυχθημερον!!!

    7. Αν δεν παταχθεί ο Νατιβισμός είμαστε χαμένοι, η Χρυσή Αυγή σηκώνει κεφάλι εκμεταλλευόμενη τα προβλήματα ενός σύγχρονου κράτους δικαίου και προόδου……προσοχή λοιπόν, ο λαός είναι μαζί σου, μην φοβάσαι τον φασισμό!!!!!

      1. μην ξεχάσεις να μου πιστώσεις στο λογαριασμό μου, και το 60λεπτο για το σχόλιο

    8. ρε παιδια τι κραζετε τωρα πριν καιρο ειχαμε εκλογες και ψηφισατε αυτα τα χαμινια για μια θεσουλα στο πορνειο( δημοσιο) τωρα αντιδρατε αλλα ειναι αργα δεν σας αρεσε η χα τους λεγατε ναζιστες φατε τωρα τους ψευτοδημοκρατες της κοροιδιας και μην μιλατε καθολου οπως στρωνεις κοιμασαι λεει η παροιμια τωρα βρηκαν αλλο ενα πατημα να παρατεινουν την καραντινα αλλα δεν θα περασει ετσι εχουμε και εμεις οπλα γιατι εκει το πανε οι δημοκρατες της φαντασιας και ανθελληνες

      1. Καποια στιγμη, θα πρεπει, να σταματησουμε, να πιπιλαμε, την καραμελλα, οτι και καλα, τους ψηφισαμε! Εχουν και τα γενεια και τα χτενια! Ως εκ τουτου λοιπον, διαμορφωνουν, το εκλογικο αποτελεσμα, που θελουν. Η Singular Logic, νυν KKR ( Καθαρα Ε.β.ραικη) αναλαμβανει, τις εκλογικες διαδικασιες, μεσω Π.Δ. απο το 1981! Χωρια, τους αλλους τροπους, Νοθευσης των αποτελεσματων. Τα εχω καταγγειλει, απο χρονια, σε Αρειο Παγο, ΥΠΕΣ, Κωνσταντοπουλου, Μαρουπα! Φωνη βοωντος, εν τη ερημω! Τι ψαχνουμε;

      2. Είσαι σίγουρα από κρήτη? Με εκπλήσεις ευχάριστα με όσα γράφεις.Πες μας τώρα για τους κρητικούς ψεύτες τι και πως τόσα χρόνια με λίγα λόγια

    9. Μπράβο Μητσοτάκη, υπάκουσες στον Σόρος και γεμίζεις με λάθρο την χώρα, στις εκλογές να σε ψηφίσει ο Σόρος και οι άνθρωποι του που έχεις στο κόμμα και την κυβέρνηση σου.

    10. Νομιζεις οτι οι πατρίδες τους θα τους δεχτούν;;; Αααααχ αααααχ ααααχ ααααχ αααααχ Ειδικα τωρα που εχουν τον ιο;;; Χαχαχαχα, πλάκα κανεις;;; Αυτα τα φαιδρά μονο εμεις οι ηλίθιοι Ελληνες τα κανουμε. Οπως πχ να δεχτούμε τους λαθρο με τον ιο που θα μας στείλει ο Ερντογαν. Αααααχ ααααχ ααααχ ααααχ ααααχ αααααααα-χ
      Αυτους ουτε η ιδια η πατριδα τους δεν τους θέλει πίσω και εμεις θα δεχτούμε ξενους. Για Φαντασου μυαλό που εχουμε, εεε;;;; Αλλαααα-ΑΑΑΧ ααααχααααχ ααααχ , είπαμε, εμεις ειμαστε ..ανθρωπιστές… Αν μετα την λήξη των μέτρων δεν τους πάρουμε ολους αυτους με τις πέτρες, καλα μας κανουν. Και χειροτερα μας αξίζουν. Τέτοιοι ειμαστε τέτοιους θελουμε να μας κυβερνανε.

      1. Και η πλάκα ξέρεις ποιά είναι; Αυτοί και τα παιδιά τους μεθαύριο θα βρίζουν την Ελλάδα, θα κλέβουν θα βιάζουν και θα σκοτώνουν, και θα ξεσηκωθούν εναντίον μας.

      2. Αυτα τα ααααχ κλπ ποιος τα προσθέτει ρε παιδια μεσα στα σχόλια μου;;;; Μου κανει πλάκα καποιος;;; γιατι εγω δεν τα γραφω ετςι. Οποιος κανει πλάκα να την κόψει γιατι ει αι αγενής.

    11. ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΥΤΟΊ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ για τούς ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ.

    12. Αν δεν τους πνιξουμε στη θαλασσα
      μαζι με τους προδοτες πολιτικους
      θα μας πνιξουν σε λιγο αυτοι

    13. Εεεετσι μπράβο. Αδειάστε τα νησιά και γεμίστε την ενδοχώρα, ωςτε να κάνετε χώρο για τους χιλιάδες λαθρο με κορονοιο που θα μας στείλει ο Ερντογαν. Τωρα αν στείλετε και μερικές χιλιάδες Ελληνες στον αλλο κοσμο, ποιος νοιάζεται;;; Αρκεί να φέρετε κι αλλους λαθρο, να εξυπηρετησετε τον Ερντογαν και ολους τους αλλους. Για τους Ελληνες; μην νοιάζεστε, αυτοι ετςι κι αλλιως ηλίθιοι ειναι και θα δεχτούν τα παντα. Απο τον καναπε τους εννοείται. Αν δεν ηταν τοσο ηλίθιοι, θα σας ειχαν πάρει ηδη με τις πέτρες, αφου δεν το εκαναν μέχρι τωρα, μην ανησυχείτε, ειστε ελεύθεροι να κάνετε οτι θελετε εναντιον τους, τα ζωα δεν θα φέρουν καμια αντίρρηση.

    Comments are closed.