ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΤΦ

    Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που τού άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

    Εκτός από την παραπάνω κακουργηματική πράξη, ο εισαγγελικός λειτουργός τού απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και μεταξύ αυτών για επίθεση και χρήση επικίνδυνων μέσων, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Ακολούθως παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

    Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 23χρονος

    Προθεσμία για να απολογηθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας, πήρε από τον Ανακριτή ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του. Εις βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

    Στο μεταξύ, εις βάρος του 23χρονου, αλβανικής καταγωγής, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία, η οποία συνδέεται με τις έρευνες που διενήργησε η αστυνομία, μετά το φονικό, σε σύνδεσμο οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, του οποίου φέρεται να είναι μέλος.

    Με βάση τη δικογραφία αυτή, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για μία σειρά από πλημμεληματικές πράξεις και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή.

    Οι συνδεόμενες με τα ευρήματα στον σύνδεσμο πράξεις αφορούν τα παρακάτω: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Τα media πάνε να το ρίξουν και καλά χουλιγκανισμος

    2. Ξυπνάτε ο τύπος πρέπει να ήταν στρατολογημενος μπορεί να δούλευε και για μυστικές υπηρεσίες ,τα στόματα ανοίγουν και μιλάνε.Που βρήκε λεφτά να έχει έναν από τους καλύτερους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης.Ειχε δικαστήριο και πάλι ως περιέργως στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης εκκρεμούσε η υπόθεση του από το 2019.
      Πολλοι που το γνώριζαν μιλάνε ότι είχε αρκετά χρήματα για τον εαυτό του που τα έβρισκε; Επίσης η αστυνομια μιλάει για έναν τύπο που κρατάει το στόμα του κλειστό .
      Όλοι μιλάνε στην Θεσσαλονίκη ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο με τεράστιες εθνικες διαστάσεις.
      Όπως η Τουνη; Το έπιασες το νοημα;

    3. Αλβανιάρης τηγανοκέφαλος αναρχοκατσαπλιάς ο φονιάς!!Φέρτε τον σε εμάς τους οπαδούς όπως και την παρέα του να τους εξηγήσουμε το όνειρο!!!
      Κάλο παράδεισο στο παλικαράκι.

    4. Σκληρή φάτσα, ψυχρό βλέμμα. Φαίνεται ότι είναι αδίστακτος και επικίνδυνος!

    5. Αν δεν αντιδράσουμε σε λίγο οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΞΕΝΟΙ θα διώξουν όλους τους γηγενείς Ελληνες από την Ελλάδα, αν προλάβουμε να γλυτώσουμε και δεν μας σφάξουν όλους. Και αυτό το τελευταίο θα γίνει πολύ σύντομα. Ευθύνη μεγάλη φέρουν όλοι οι τελευταίοι πρωθυπουργοί και οι Ελληνες που τους προσφέρουν εργασία χάριν του κέρδους.
      Τι σκατάδες είμαστε οι Ελληνες;! Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα. Οπως στρώσαμε τώρα θα κοιμηθούμε, εκτός αν γίνει μια συντονισμένη ενέργεια.

    6. 3 ΑΜΑΞΙΑ ΗΤΑΝ..ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΙΑΣΑΝΕ;; ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;

    7. Α ρε Γιώργο πεστα…Έτσι είναι όλες οι πουστροκυβερνησεις από 1980 και μετά ξέχασαν την λέξη απέλαση…αφού μας φόρτωσαν ρωσοποντιους και Αλβανούς εγκληματίες με το ζόρι να τους κάνουν Έλληνες…τώρα μας αποτελειωνουν με φουρνιες αφρικανοασιατες κακοποιους…για 500 χρόνια σίγουρα θα κυβερνάει οποίος ξεβρωμισει την ΕΛΛΆΔΑ από τα αλλοδαπά σκουπίδια…αλλιώς θα έχουμε κυβερνήσεις αλλοδαπών…

    8. Τους χρειάζονται κάποιοι για τα χωράφια, τις βιομηχανίες, τις επιχειρήσεις και τα έργα τους. Οι ίδιοι κάποιοι που ουρλιάζουν πως το κράτος που παλιά δε δήλωναν τίποτα και έβγαζαν δεκάδες εκατομμύρια δραχμές τώρα τους ‘τιμωρεί’ και δεν κυνηγάει τους κακούς δυ, τους συνταξιούχους, τα γνωστά λαμόγια εργοδότες που με το ένα πόδι είναι ήδη στην κυβέρνηση και όπου απάτη μέσα…Κολομβία γίναμε απλώς και η Κολομβία έχει και έναν FARC. Τώρα θα δούμε τον εγκληματία Αλβανό εθνικιστή του Ράμα και θα φαγωθούμε με αυτούς χάνοντας όμως το δάσος (και τον δικαστικό που του σοδομίζανε τον …)

    9. Εφόσον βάλατε στους συνδέσμους αλβανούς και αραπάδες, ετοιμαστείτε για περισσότερα φονικά τα επόμενα χρόνια. Συνεχίστε να δηλώνετε antifa και να φοβάστε να κρατήσετε Ελληνικούς τους συνδέσμους απο το φόβο μην σας πούνε φασίστες οι αριστεροί εγκληματίες.

    10. Το ‘σκληρο’ αγορι της Αλβανιας μας τον εδωσαν τα προδωτικα κομματα που θελουν να συγκυβερνησουν για χαρη της παραμονης μας στην Ευρωπαικη Ενωση. Εαν δεν ξυπνησεις Νεοελληναρα, επειδη ο εχθρος σου ειναι μεσα, στη χωρα σου, αυτη η τραγωδια θα παιζεται καθημερινα οχι μονο απο παραβατικους Αλβανους αλλα απο ΟΛΟΥΣ τους ξενοφερτους που μαζεψανε εδω τα λαμογια της Δυσης. Μυρισανε ψοφιμι και ερχονται να το φανε.

    11. Να βγει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να κάνει διάγγελμα και να τοποθετηθεί στο θέμα της βίας ,εκτός κι αν ασχολείτο μόνο με τις καιρικές συνθήκες και τα φυσικά φαινόμενα….κακαρίστε κύριε Μητσοτάκη κακαρίστε!

      1. Και θα παραμείνουμε εσυαν δεν νιώθεις Έλληνας τραβά στη χώρα του Τσαουσέσκου αλλα και εκεί θα βρεις ναζιστές όπως τους αποκαλείς τι κρίμα

    12. Σύμφωνα με τη δεύτερη ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελεία, όλα τα μέλη του συνδέσμου Θυρας4 είναι εν δυνάμει εγκληματίες……;;;;;;

    13. Κόψιμο χεριών και γλώσσας και ΠΑΚΕΤΟ ΠΙΣΩ στο ΜΠΟΥ@@@ΛΟ που μας τον φόρτωσε.
      Και σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης για το ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ τα ΠΛΕΥΡΑ κάθε τηγανοκέφαλου όπου τον πετύχουμε…..

    14. η ανακριτρια που τον ειχε αφησει ελευθερο περναει ηδη πειθαρχικο ελεγχο με ερωτημα απολυσης?

    15. Η κοπελιά που σκότωσε που πάτησε με το αμάξι του συνδεσμιτη της 4 τον Τόσκο έφαγε 4 χρινακια κ οι επαγγελματίες οπαδοί της 4 που τον μαχαίρωσαν ενώ έπινε τον καφέ του μετά τον αγώνα με τον Άρη επειδή φόραγε κασκόλ του Άρη ειναι ήδη έξω με αναστολή .ο δικηγόρος όλων ήταν ο Τσάκος , ο δικηγόρος της οικογένειας Λεβέντη .δεν χρειάζεται να πω ποιος τον πλήρωσε . άρα ο Αλβανός σε λιγότερο από 5 θα είναι πίσω στη πατρίδα του κ αν δεν δώσει τους υπόλοιπους που πήραν μέρος θα έχει κ καμία 300 χιλιάρικα στο λογ/σμο του

    16. Επαναφορά θανατικής ποινής.
      Αφήστε τις μαλακίες της Ευρώπης περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και περί σωφρονισμού.
      Μόνο έτσι θα γίνουν αρνάκια οι επίδοξοι φονιάδες του ελληνικού έθνους
      Αλλιώς οι Έλληνες θα πεθαίνουν από αλλοδαπούς φονιάδες (Αλβανούς, Αφροασιάτες, Ρωσοπόντιους, Γύφτους κλπ) που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα.
      Ξυπνήστε στα αρμόδια υπουργεία πριν είναι αργά.
      Δεχόμαστε υβριδικό πόλεμο από τους Τούρκους (ΜΙΤ του Χακάν Φιντάν) και τα τσιράκια τους (Αλβανία, Πακιστάν, Σομαλία, Αλγερία κλπ)
      Αλλιώς μην αγοράζετε Rafale, Bellhara, κλπ. γιατί στο τέλος δεν θα υπάρχει ελληνικό έθνος για να το υπερασπιστούν.

    17. Ε δεν πειράζει. με το “σκληρό” σύστημα δικαιοσύνης της Ελλάδος θα φάει το πολύ 10 χρονάκια με καλή διαγωγή θα βγει στα 6 ας πούμε. Μια χαρά. 29 30 χρονών θα είναι ο παλικαράς μας να ξανα βγάλει μαχαίρια να στείλει και καναν άλλο άνθρωπο. Μη σκάτε. Η Ελληνική ΝΤικαιοσύνη πάντα μεριμνά!

    18. Όποιος απελάσει τους Αλβανούς και τους Ρωσοπόντιους θα κυβερνάει για 500 χρόνια.

      1. Μόνο ο Κασιδιάρης και ο Χίος έχουν τα κακαλα……

      2. Όποιος στείλει και για τσάμπα διακοπές τους αναρχοκομμουνιστές σε ξερονήσια θα κυβερνάει 2000 χρόνια.

        1. οι κουκουεδες κι εσεις οι νεοναζι ειστε λιγοι και γραφικοι

    Comments are closed.