“ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ”. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ “ΕΦΥΓΕ” ΑΚΛΑΥΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    τραγκασ-χιοσ

    Το βίντεο, τα λέει όλα. Και αυτά που έρχονται και αυτά που έπονται. Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ξεκινάει ένα ακόμη ρεπορτάζ κινδύνου απέναντι στο σύστημα που δεν συγχωρεί. 

    Από σήμερα και μέχρι να ξεκαθαριστεί, τι συνέβη με έναν δημοσιογράφο που σίγουρα δεν ήταν ‘Άγιος”, ήξερε όμως πολλά  και κάποια από αυτά τα έχει αφήσει πίσω του.

    Στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης, έχουμε να πούμε πολλά. Όπως και τις επόμενες μέρες. Δείτε και θα καταλάβετε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Το κυριότερο που έπρεπε να χορηγούν είναι βιταμίνες και μέταλλα τα οποία τονώνουν το ανοσοπιητικο και τα αποφεύγουν όπως ο διαολος το λιβάνι. Τι να λέμε τώρα;; Αυτή θεωρείται ιατρική;;;
      Ο διατροφολόγος που είχατε προχτές στο βίντεο στα κανάλια δε τα είπε;; ΦΟΝΟΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.
      Σε χιλιάδες ασθένειες όχι μόνο στον κοφωνοϊό.

    2. ….ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΜΟΡΑ….ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14.!!!!…

    3. Σωστός ο Στέφανος.
      Η μόνη φωνή που λέει αλήθειες και μπράβο.
      Το σύστημα υγείας του γκαντέμη θα μπορούσε να ειχε βοηθήσει τον Τράγκα να σωθεί οπως εκανε με τον Ιερώνυμο και τον Λεβέντη.Αλλα βλέπεις ο Τράγκας τα έβαζε με τον Κούλη και του τα εσερνε κάθε πρωί.

    4. Ο χουντοκούλης και η παρέα του σκότωσαν τον Γιώργο Τράγκα.
      Αυτό έγραψε η Ιστορία και δεν αλλάζει για χουντοκούλη και την παρέα του!!!

    5. ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

    6. Στέφανε καλημέρα. Μια απορία έχω γιατί δεν γνωρίζω καλά από αυτά. Είχε ζάχαρο και επερνε ινσουλίνη? Αν ναι αυτές τις μέρες στη ΜΕΘ του τη χορηγουσαν? Γιατί από ότι έχω ακούσει αν δεν την πάρεις καθημερινά καθάρισες….

    7. Ο Τραγκας πέθανε λόγω του σκιαγραφικού που του χορηγήθηκε για την στεφανιογραφία, το ομολόγησε ούτε λίγο ούτε πολύ ο γιατρός του ο Ζούπας. Το συγκεκριμένο υγρό του κατέστρεψε τα νεφρά λόγω του διαβήτη που είχε ο Θείος. Τώρα το αν υπήρχε άλλος τρόπος να γίνει μια τέτοια επέμβαση, προφανώς και θα υπήρχε, αλλιώς θα είχαν πεθάνει οι περισσότεροι διαβητικοί μετά από απεικονιστικές εξετάσεις. Τώρα το θέμα των μονοκλωνικών δεν έχει να κάνει με τον Τράγκα μόνο, χιλιάδες άνθρωποι τα έχουν στερηθεί από την απαράδεκτη στάση Μητσοτάκη να μην εισάγει τις απαιτούμενες ποσότητες λόγω του ότι δεν θέλει να τα εισάγει από την μοναδική εταιρεία που τα παράγει σε μεγάλες ποσότητες, την Κορεατική που όλως τυχαία έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τον Γιαννάκοπουλο, τα έχει πει και ο Κούβελας ο καθ ύλην αρμόδιος για αυτά τα θέματα.

    8. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.

      ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.

    9. Τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν τα δίνουν οι γιατροί έτσι σε όλους τους ασθενείς γιατι είναι πανάκριβα, ακόμα και εδώ στις ΗΠΑ αν δεν έχεις μέσον δεν μπορείς να τα αγοράσεις και πρέπει να ξοδέψεις πάνω απο $10.000,00
      Κάθε μέρα πεθαίνουν τόσοι ανθρώποι απο τον κορονοιό,ενας συγγενής μου στην Ελλάδα ειναι τώρα σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ δεν του δίνουν και αυτουνού μονοκλωνικά, για ποιό λόγο δηλαδή έπρεπε να είναι ο Τράγκας εξαίρεση?

    10. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Όμως οι χειρισμοί γιατρών δεν είναι πάντα λάθος εκ προμελέτης. Οι χειρισμοί γιατρών είναι λάθος γιατι τα πρωτόκολλα είναι θανατηφόρα εκ προμελέτης, όπως η ρεμντεσιβιρη που χορηγείται και έχει ως παρενέργεια πολυοργανικη ανεπάρκεια, αλλά και από επιστημονικη άγνοια.
      Τα μονοκλωνικά όντως σώζουν γιατί όταν δοθούν στην αρχή της ίωσης δεσμεύουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του ιού και ανακουφίζουν τον ασθενή δίνοντας του χρόνο να αντιμετωπίσει ότι έχει απομείνει.
      Δεν τα έδωσαν στον Τράγκα γιατί το Μαξίμου ήθελε να τον ξεφορτωθεί για την οξεία κριτική που του έκανε σε ότι αφορά το σύνολο της πολιτικής του και ιδιαίτερα στο κομμάτι της δολοφονικής ως προς τον Ελληνικό λαό διαχείριση της πανδημίας. Όμως όπως εφυγε ο αείμνηστος Γιώργος Τραγκας που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο της Ελληνικής δημοσιογραφίας με τον ίδιο ίσως και χειρότερο τρόπο πεθαίνουν καθημερινά εντός κι εκτός ΜΕΘ εκατοντάδες συνάνθρωποι μας από λάθος χειρισμούς γιατρών από ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις, λανθασμένες φαρμακευτικές αγωγές, διασωληνωσεις και απαγορεύονται οι νεκροψιες.
      Η οικογένεια του Γ.Τραγκα θα πρέπει να ζητήσει νεκροψία για να μας αποδείξουν οι ακαταδιωκτοι και οι του Μαξίμου ότι όντως πέθανε από κορωνοϊό.
      Κι ερχόμαστε σε αυτό που είπε ο κυρ Σωτήρης ο ψάλτης.
      «Οταν κάποιος πέθαινε με covid εμείς λέγαμε ότι πέθανε από covid και πιστεύω ότι ορθώς κάναμε και το λέγαμε αυτό».
      Υ.γ.Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατηγορήθηκαν οι δύο γιατροί οι οποίοι φέρονταν ως υπεύθυνοι για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη.Οι γιατροί ουσιαστικά κατηγορήθηκαν ότι δεν έλαβαν υπόψη τους το βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό του 77χρονου Νίκου Κακαουνάκη που έπασχε από χρόνια πνευμονολογικά και καρδιακά προβλήματα και προχώρησαν σε επεμβάσεις που μάλιστα κρίθηκαν ανεπιτυχείς αντί να γίνει ενδοσκοπική αφαίρεση του πολύποδα.»
      Τότε ακόμα δεν ήταν ακαταδιωκτοι εντελώς. Και γράφω εντελώς γιατί το δικαστήριο σπάνια έβγαζε καταδικαστικές αποφάσεις για τέτοια ιατρικά λάθη.
      Ο ένας εξ αυτών μάλιστα βγήκε και στη σύνταξη δέκα δεκαπέντε μέρες μετά. Του έκανε μια εγχείρηση και μετά το έντερο του έγινε κόκκαλο. Αντί να επιδιορθώσει την πληγή που του έκανε το έντερο άρχισε να φτιάχνει οστό
      Προσπάθησαν να του ξανακάνουν εγχείρηση κι έπαθε σηψαιμία και οι γιατροί είπαν στους συγγενείς του ότι θα πεθάνει. Οι συγγενείς του όμως δεν τον πίστεψαν κι έφεραν έναν ιδιωτικό γιατρό ο οποίος μόλις τον άνοιξε τον ξανακλεισε. Αυτός ο ιδιωτικός γιατρός είπε μετά ότι όλοι αυτοί είναι άσχετοι και καταλαμβάνουν τις θεσεις αυτές με πολιτικό μέσον αλλα φυσικά το έθαψαν το γεγονός όπως πάντα οι ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ.

    Comments are closed.