ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ “ΤΟΞΙΚΕΣ” ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ; ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    mpika1

    Αρνητικές είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Το πόρισμα που παραδόθηκε στην Ε’ ανακρίτρια, δεν πιστοποιεί τη λήψη κάποιας ναρκωτικής ουσίας, ενώ χαμηλά είναι και τα ποσοστά αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.

    Συγκεκριμένα, το σκέλος των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο ΑΠΘ, δείχνουν πως στα ούρα της 24χρονης δεν βρέθηκαν τοξικές ουσίες. Στο μεταξύ όμως, υπάρχει σύγκρουση για τα αποτελέσματα που πήρε στα χέρια της η ανακρίτρια. Ποιός έριξε “τοξικές” ενέσεις στις εξετάσεις της Ελβετίας και τι τελικά πήρε στα χέρια της η ανακρίτρια;

    O τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πως το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως τα φάρμακα εξαλείφονται από τα ούρα μετά από 12 ώρες, ενώ το δείγμα λήφθηκε μετά την πάροδο του συγκεκριμένου διαστήματος. Έτσι, θα ζητήσει περαιτέρω εξετάσεις.

    Νωρίτερα, στα χέρια την 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης παραδόθηκε το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης.

    Μετά το πολυήμερο θρίλερ της αναμονής των αποτελεσμάτων από το εργαστήριο της Ελβετίας, ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου παρέδωσε ο ίδιος στην ανακρίτρια τον φάκελο που αναμένεται να ρίξει φως σε πολλές πτυχές της υπόθεσης.

    Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είχε λάβει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα, τα οποία έφτασαν στο e-mail του από το εργαστήριο της Ελβετίας. Το κομβικό e-mail που αναμενόταν από νωρίς χθες το απόγευμα, έφτασε χθες βράδυ στα «χέρια» του ΑΠΘ από το ειδικό εργαστήριο της Βέρνης.

    Σημειώνεται πως μέρος των εξετάσεων της 24χρονης εστάλησαν για να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο της Βέρνης, καθώς αυτό είχε πιο διευρυμένη βάση ουσιών σε σχέση με το ΑΠΘ, προκειμένου να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα. Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν σε τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες, αλλά και στην ανάλυση των δεικτών αλκοόλης.

    «Τα συμπτώματα της 24χρονης δεν δικαιολογούνται από το αλκοόλ»

    Ο Δημήτρης Γαλεντέρης, γιατρός, ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος που όρισε η πλευρά της 24χρονης δηλώνει χαρακτηριστικά ότι θα ζητηθεί επανέλεγχος των δειγμάτων και τρίχες για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα.

    «Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν», δήλωσε στο ThessToday.gr ο ίδιος.

    Μάλιστα μεταφέροντας λόγια της 24χρονης ο ίδιος ανέφερε ότι «αφού κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε πλήρη αμνησία. Αυτά όλα δεν δικαιολογούνται από μια απλή κατανάλωση αλκοόλης, η ίδια αναφέρει και φοβάται προκειμένου να γίνουν οι αναλύσεις για τα επίπεδα αλκοόλης αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών», σημείωσε ο κ. Γαλεντέρης, συμπληρώνοντας ότι «ο ιατροδικαστής οφείλει να παραδώσει τα αποτελέσματά του στον ανακριτή, που είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία της προανάκρισης. Εμείς από εκεί θα πάρουμε αντίγραφο των αποτελεσμάτων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Δικαιοσύνη;;;;; Τι είναι αυτό;;;;;;
      Κάτι σαν την Π@@τ@ν@ Τ.Δ. μου μοιάζει…….
      Ούνα φάτσα, αν και από απλή κωλόγρια έγινε full φτιασίδω.

    2. Ναι το βρηκατε, είναι βίζιτα και πήγε με περίοδο για δουλεια. Και επειδή είχε περίοδο, δεν την πληρωσε και του έκανε καταγγελία.

    3. Για το χάπι του βιασμού ghb:
      “The detection window is short, however, only being able to detect a small amount of GHB in urine up to 12 hours after last use. Blood tests, while invasive, are the most common way to test for GHB use because they are highly accurate. Blood tests will only detect GHB use for up to eight hours after last use”.
      Η αστυνομία/δικαιοσύνη ΔΕΝ έκαναν σωστά τη δουλεια τους. Πήραν ούρα μετά απο 15 ώρες και αίμα καθόλου. ΕΧΑΣΑΝ τα στοιχεία αυτά.

    4. απο την κλίκα του ΑΠΘ περιμενουν αποτελεσματα? ολη η μούργα και τα πολιτικα βίσματα εκει μεσα δουλευουν.. ας τα εστελναν μόνοι τους σε ιδιωτικο εργαστήριο της επιλογης τους.

    5. Ευτυχώς που τα βγάλανε τα αποτελέσματα μέσα στο 22 , θα μπορούσαν και το 23. Ουρά πήραν μετά από 24 ώρες, αίμα δεν πήρανε, έτσι απλά. Η κοπέλα σίγουρα έκανε βίζιτα αν και είχε περίοδο…μάλιστα μαλιστα

    6. ΔΕΝ ανιχνεύεται μετά από 8 ώρες. Μη βάζετε όλα τα ναρκωτικά στο ίδιο σακί. Ουσία από ουσία διαφέρουν.
      Η ΕΛΑΣ και η δικαιοσύνη τα έκαναν ΜΑΝΤΑΡΑ.
      Χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία από την ΟΛΙΓΩΡΙΑ τους.

    7. Τον φτωχό και τον χωριάτη τον «τρώνε» οι ξένες έγνοιες.ΑΥΤΟ.κανενας βιασμός δεν έγινε υπάρχουν άτομα παρόντα και μίλησαν συγκεκριμένα.μην κάνω ανάλυση η ιστοριούλα δεν μπόρεσε να βγει γιατί πονάει σε 10 σημεία και όχι σε 1.
      Τα λεφτά πήγε να φάει μια κλίκα γνωστή και έφαγε τα μούτρα της.τώρα που ξεκινάνε οι μηνύσεις από τα λεβεντόπαιδα να δω που θα πάνε να κρυφτούνε οι ζαχαρες και οι ζούγκλες.

    8. O Ζούγκλας πόσα αρπαξε και δεν μιλάει.
      Μάκης Τράγκας

    9. Δεν βαρεθήκατε να πλακωνεστε μεταξύ σας και να βγάζετε καθημερινά αόριστα συμπεράσματα και να συνδέετε φανταστικά σενάρια??? Τα έχετε κάνει σαλάτα… Σεβαστείτε την υπόθεση και όλο αυτό. Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Είμαστε θεατές. Τα πλουσιοπαιδια μπορεί να έχουν κάποια Φορά δίκιο αν τα στοιχεία είναι υπέρ τους… Αν τα αποτελέσματα έβγαιναν θετικά θα λέγατε μπράβο. Τα χημικά στοιχεία δεν αλλάζουν με μπινελίκια και κατάρες. Ηρεμήστε και ίσως αντιληφθειτε ότι μπορεί όλο αυτό να ήταν μια καλή στρακαστρουκα παραπλάνησης της κοινωνίας για να ξεχάσουμε λίγο την ακρίβεια, την ανεργία και όλο το χάος εντός και εκτός Ελλάδος. Σταματήστε να βρίσκετε υποθέσεις που λανσαρονται για να βγάζετε χολή. Εύκολος δρόμος να γίνουμε χειρότεροι άνθρωποι. Δύσκολος να γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθήστε το…. Ευχαριστώ που με διαβάσατε

    10. Η Γωγώ δεν μας είπε όμως, τι πήγε να κάνει με μια ανήλικη σε δωμάτιο ξενοδοχείου με αγνώστους τα μεσάνυχτα.; Δεν μας είπε επίσης, γιατί ξαναγύρισε; Δεμ μας είπε γιατί δέχεται προσκλήσεις για πάρτυ και γιατί απάντησε θετικά; Δεν μας είπε, που βρήκε λεφτά να μείνει στο πεντάστερο; Εγώ όταν είμαι γκολ… γυρίζω σπίτι μου, καλύτερα ταξί με 5 ευρώ, παρά δωμάτιο με 200, έτσι κάνουν τα φτωχόπαιδα, νομίζω; Γιατί δεν έφυγε με τις φίλες της ενώ της το πρότειναν;

    11. η βουλγαρα ωραιο σχεδιο εφτιαξε …
      αλλα στο ΤΕΛΟΣ ξυριζουν τον γαμπρο λεει ο λαος …(εδω ειναι νυφη ,,)

    12. Άντε χάσου ρε χαβαλέ πουυ θες καί ονόματα, εσύ κάτσε να σέ πηδ@νε μια ζωή καί νά τούς δίνεις καί δίκαιο γραικύλε.

    13. Στο παρτυ σνιφαραν λουκουμοσκονη απο αυτη που κουβαλαει ο βαγγελας με το noor1….οσο για το ματς της κυριακης αδικημενοι του ποδοσφαιρου την γλιτωσατε την 3αρα χαρη στον τρυπιο τερματοφυλακα σας….

    14. …τα φάρμακα εξαλείφονται από τα ούρα μετά από 12 ώρες?? Πίσω στα θρανία

    15. Το οτι το βιζιτονι πληρωνει μεγαλοδικηγορους και τεχνικους συμβουλους απο ενα πενιχρο μισθο υπαλληλου δεν σας κανει εντυπωση.Λες κι ακομα κι αν αποδειχθει βιασμος,λεμε τωρα,και πανε σε δικη οι Λεβεντες,δεν ξερουν οτι θα φανε καμμια ποινη χαδι,κανα χρονο με αναστολη η εγγυηση.και φοβουνται τα ισοβια γι’αυτο πετανε χρημα να λαδωνουν δεξια κι αριστερα Ελλαδα και Ελβετια.Εδω κατα συρροη κακοποιοι και βιαστες και τρωνε ποινη χαδι,αυτοι που ειναι και πλουσιοι θα τιμωρηθουν αυστηρα;Ακομα κι αν εβγαιναν οι εξετασεις οτι ειχε πιει το Βοσπορο,αποδυκνυει αυτο ενα βιασμο;Αλλου ειναι η ιστορια.Μπορει και να ειναι επιχειρηματικα συμφεροντα και να την εχουν βαλει για να βγαλουν στην ακρη τη Λεβεντοφαμιλια,μπορει και η ιδια να αποσκοπει σε βαρβατη αποζημιωση,μπορει μπορει μπορει…

    16. Απο απλή περιέργεια ρωτάω το ότι η κοπέλα ήταν φέσι ποιος άλλος το λέει εκτός από την ιδια;το λέει η πιτσιρίκα που ήταν μαζί της και μαλιστα λεει οτι επειδη ηταν πολυ μεθυσμένη της προτειναν να την πάρουν μαζι τους και αυτή αρνήθηκε,οκευ αλλά θυμσμαι μια μεσημεριανού είχε πει ότι οι κάμερες έδειχναν την κοπέλα βγαίνοντας έξω με την φίλη της να τρικλθζει αλλά όταν επέστρεφε Μέσα μόνη της οι κάμερες την έδειχναν να έχει σταθερο βημα και συμπληρωσε μονη της ,ότι ίσως έξω την κτύπησε ο αέρας και συνήλθε κάπως, και λέω τώρα εγω …ρε λες;

    17. Κοινή συναινέση έγινε το Καλαμπαλίκι…Όπως με τον μητσοκατη και τα όρθια ζώα που το ψηφίζουν…. Συνειδητά το κάμα λέει ο λαός μας και σκύβει να τον πηδάνε οι ένδοξες παρατάξεις της δεξιάς…
      .

    18. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ;

      1. Ρε φίλε φυσικά κ μας περνούσε .αλλά εδώ μας λένε ότι δεν ήπιε καν αλκοόλ .Το παραχώρησαν δηλ με το κιυκιυλωμα .Κ η ψευτιά έχει τα όρια της ώστε να φαίνεται αληθοφανής

    19. Αληθεια περιμενατε να βγαλουν σωστα αποτελεσματα σε αυτη την διαδικασια ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ? αναζητατε δικαιοσυνη απο τους ΘΥΤΕΣ ?

    20. Η οικογενεια Λεβεντη ειναι απο τις ισχυροτερες <>,οικογενειες του πλανητη,που στην Ελλαδα η κοπελλα θα ευρισκε γικαιοσυνη ? ονειρα απατηλα …….

    21. Εκείνο που τρελαίνει είναι ότι ο αμοραλισμός και η βλακεία έχουν κυριαρχήσει. Τσογλανια φχαριστιουνται πορνιδια με το κιλό και δεν τρέχει κάστανο την ίδια ώρα που κλαίμε για τη φαλαινιτσα που κακοπαθησε και το παπαγαλάκι που τοσκασε…

    22. Η μικρή δυστυχώς έπαιξε κ έχασε. Εννοώ ότι πήγε να τα βάλει με κύκλωμα στο οποίο ανήκε .Η μικρή είναι εκβιασιμη γιατί δεν έδωσε ένα σημαντικό σημείο του παζλ .να πει ναι είχα ταρίφα .αυτό δεν θα αναιρούσε το βιασμό τo αντίθετο θα τη βοηθούσε να μιλήσει πιο ελεύθερα για το Μάνο κ τις δουλειές του .Δυστυχώς η μικρή είπε τη μισή αλήθεια κ είναι αργά για να τη πει όλη.εκει στηρίχτηκαν κ οι γόνοι ότι αν στριμώχτει θα πρέπει να παραδεχτεί ότι ήταν η βίζιτα κ επομένως κανείς δεν θα μιλήσει κ έγινε το αυτονόητο .γιατί σε πιο μέρος του πλανήτη μπορείς να τα βάλεις με τη ελίτ αν δεν έχεις κ εσύ γερές πλάτες .εδω η παλιοσπυρου που τρέχει να στηρίξει κάθε κακοποιημένη γυναίκα μπας κ πάρει κ αλλους φολλοερς κ όμως στη υπόθεση της γεωργίας έδειξε μια ύποπτη αδιαφορία προφανως θα γνώριζε κ αυτή το κύκλωμα

    23. Η βιλτεμπεργκ την έκανε τη δουλειά. Παίζει να είναι και το ΔΝΤ στο κόλπο και σίγουρα έβαλε το χέρι του και ο σορος

    24. Εγώ Στέφανε είχα τις αντιρρήσεις μου κ θεώρησα ότι έμπαζε η κατάθεση της Γιωργιας κ μάλιστα ήρθα σε αντιπαράθεση με το μακελειό που θεώρησα ότι λάθος τη στηρίζει τόσο .Όμως κάπου ελεος .Αυτοι πήραν φόρα όπως τα πέναλτι που κερδίζει ο Σαββίδης κ οι διαιτητές του κάθε Κυριακή και κάναν το άσπρο μαύρο κ μας περνάνε για εντελώς ηλίθιους .είπαμε ότι μπορεί η κοπέλα να είχε απώτερο σκοπό όταν όμως αποδεδειγμένα μετά από τόσες μαρτυρίες η κοπέλα ήταν μπουζούκι από το αλκοόλ τουλάχιστον κ αυτοί μας λένε μετά από ένα μήνα καθυστέρηση ότι όχι μόνο χάπι δεν βρέθηκε αλλά κ το αλκοόλ στο αίμα της ήταν στα κανονικά όρια ..ε κάπου…έλεος …είδες τη Κυριακή ο Σαββίδης πάλι πως έπνιξε το πέναλτι του Ολυμπιακού ενώ με το ίδιο τρόπο ο ΠΑΟΚ ακύρωσε γκολ της ΟΦΗ κ το κάνε πέναλτι υπέρ του .εν κατακλείδι μην τα βάζεις με μεγιστάνες κ ολιγαρχες .σιγά μην βρεις το δίκιο σου ..ούτε τα προσχήματα ..τη βγαλαν ότι με φυσικό χυμό πορτοκάλι τη έβγαλε στο πάρτι .ότι να ναι ..έλεος

      1. Έπρεπε να ζούσε ο πατέρας της…στην ανακριτρια ή στον αστυνομικό που χειριζόταν την υπόθεση….και μπαμ και μπουμ μέσα στο στόμα.Και μια και στον εισαγγελέα για να έχει να θυμάται.
        ΧασαποSerpico

    25. έπρεπε να πάει σε ιδιωτικό μην πω σε δυο τρία να της πάρουν αίμα και να κρατηθεί και ένα ποσοστό του αίματος να υπάρχει για επανεξέταση .

      1. Ορθά σωστά τα λες Αλλά η κοπελλα είναι πτωχή και έχει ρεμπεσκε δικηγόρο

      2. Ναι μωρέ έπρεπε να παει στο ιδιωτικό εργαστήριο του κυρ Τάσου που ναι και πιστοποιημένο. /Παρτα

    26. Κράτος, που υποτίθεται είναι έτοιμο για πολεμική σύγκρουση και αναμέτρηση με ξένο Κράτος, δεν έχει ΈΝΑ πιστοποιημένο εργαστήριο εξέτασης και τα έστειλε στο εξωτερικό !!! Βάλτε ρε ένα λουκέτο στο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΞΕΥΤΙΛΕΣ. Ανεξάρτητα από το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ …

      1. Θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα…Αυτό το κρατος θα χάσει την εδαφική του κυριαρχία.

      2. Μια χαρά πιστοποιημένο και έγκυρο είναι το εργαστήριο στο ΑΠΘ.Αλλα στην ιατρική και την εγκληματολογία συνηθίζεται να στέλνονται/παραπέμπονται δείγματα/ασθενείς για εξετάσεις σε μεγάλα κέντρα.Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν όλα τα εργαστήρια όλα τα αντιδραστήρια για κάθε χημική ουσία που κυκλοφορεί παράνομα.

        1. ΆΡΑ ρε φίλε τι μια χαρά είναι αν δεν έχει όλα τα αντιδραστήρια, συνοικιακό μπακάλικο της γειτονιάς είναι.

    27. Εμείς σαν οικογένεια κόψαμε μαχαίρι όλα τα προϊόντα της εν λόγο εταιρείας.

    28. Δεν την μετέφεραν την Γεωργία απευθείας στον ιατροδικαστή για εξέταση αίματος και ούρων Εγώ καθαρίζω μόνος μου αν συμβεί κάτι στους δικους μου χωρίς τους ρεμπεσκεδες αστυνομικούς και δικαστές Ψηφίστε Χίο να έχουμε άνθρωπο δικό μας αν συμβεί κάτι στους δικους μας για να μην μπούμε ισόβια στα κάγκελα

    29. Ως ειθισται συγκαλυψη απο μια “ευνομουμενη” κοινωνια των λιγων!
      Αν φοραγανε αλλωστε παντελονια οι ευποροι γονοι δεν θα ηταν απαραιτητο να παρουνε και μπλε χαπακια στην ηλικια τους!
      Θα βγαλουνε τη κοπελια που τους ακολουθησε φαουλ! Ευγε για την “ανατροφη” τους και το “ηθος” τους!

    30. Και εσείς τωρα περιμένετε να βγάλουν σωστά αποτελέσματα ??? Οκέι

      1. Όλος τυχαίος ήρθε στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός και που λέτε μίλησε …στους σπουδαστές της Ένωσης δικαστών…για να στείλει μήνυμα…
        Αν ήταν η κόρη του πρωθυπουργού όμως όλα θα γινουτοσαν ρολόι.
        Ναι όμως και αυτός και πολλοί σαν αυτόν είναι ΒΙΑΣΤΕΣ ανθρώπων νέων με άλλους άλλους τρόπους και άλλες μεθόδους.
        Ακούς ΝΤΟΡΑ για το γιο σου το λέω και για άλλους παρόμοιους με το γιο σου που κάθονται στα έδρανα.
        Ναι αλλά αυτούς που πήγε να βιάσει δεν είναι Γεωργιτσες ….Να το θυμάσαι.

    31. Οι ναρκωτικές ουσίες αφήνουν ίχνη στα μαλλιά.

    32. ρε παιδια τι περιμενατε θα βγουν λαδι οι πλουσιοφλωροι των μπαμπαδων η κοπελα θα ευρισκε δικιο? αμα πληρωσεις κυβερνησεις κατεβαζεις ετσι εχουν μαθει τα φλωρια κανουν οτι κανουν και μετα αν τους παρουν χαμπαρι ( μπαμπα καθαρισε για παρτη μας με τις γνωριμιες σου ) και πανε μετα για αλλα εχουμε πληθωρα παραδειγματα

      1. Γιά πές ένα.με ντοκουμέντα όμως, ¨οχι μου το είπε η θείτσα της κουμπάρας του γαμπρού τού πεθερού μου. Για να σχηματίσουμε άποψη και εμείς πού αγνοούμε τέτοια περιστατικά. Με το όνομα σου όμως και όχι κρυβόμενος πίσω από το πληκτρολόγιο.

        1. μόνο που κράτησε ενα μήνα να βγούνε τα αποτελέσματα και στην αρχή δικαστές και αστυνομία την κάνανε με μικρά πηδηματάκια είναι αρκετό
          εδω τον Φιλλιπίδη για πράγματα που μπορει να έγιναν 10+ χρόνια τον μπουζουριάσανε στις φυλακες να μας προστατεύσουν γιατί αμα ήταν με περιορισμό έπρεπε όλοι στην Αθήνα να φοράμε τσίγκινα σωβρακάκια
          τους γόνους τους δίωξανε με κλωτσιές στα σπίτια τους και αδρανήσανε
          όλα τυχαία δεν νομίζω..τι άλλες αποδείξεις χρειάζεσαι ..στο Ελλαδισταν δεν πρέπει να ζητάς αποδείξεις..ειναι προσωπικα δεδομένα…έτσι δεν ειπε στο FBI ο εισαγγελέας Αγγελής στην ελβετία και δεν πήρε αποδείξεις για χρηματιζούμενο υπουργό

        2. σου εδωσε απαντηση ο πετρος να σου θυμισω ενας με πορσε που σκοτωσε στην παραλιακη μια κοπελα ο μπαμπας του το κουκουλωσε και τον εστειλε εξω βεβαια με την ανοχη ορισμενω ο ωτωχος παει καρφι μεσα

    Comments are closed.