«ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ» – ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΝΟΥ – Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ: «ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ»

Κοινοποίηση:
spiros-ninos

Ο Σπύρος Νίνος είχε μιλήσει με τον Στέφανο Χίο στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες. O Σπύρος Νίνος είναι απόστρατος αξιωματικός της ΕΥΠ και επί δεκαετία στην φρουρά του Μητσοτάκη. Λίγους μήνες μετά τη συνέντευξη ο γιός του Δημήτρης, βρέθηκε νεκρός έξω από τη Θήβα, μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του μιλάει από την πρώτη στιγμή για δολοφονία του παιδιού του.

Καταπέλτης ο Σπύρος Νίνος για την δολοφονία – όπως τονίζει – του γιου του, παραθέτει μια σειρά από γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν αυτοκτόνησε ο Δημήτρης, όπως έλεγαν οι Αρχές. Ο κος Νίνος κάνει ξεκάθαρα λόγο για δολοφονία και παρουσία δευτέρου ατόμου μέσα στο αμάξι! Ποιος πάταγε το γκάζι του αυτοκινήτου; Γιατί πώς εξηγείται διαφορετικά η πορεία του οχήματος, ενώ ο «οδηγός» έχει αυτοκτονήσει με όπλο. Σε άλλο σημείο της εκπομπής ο πατέρας αναφέρεται και στο όπλο που είχε ο γιος του. Ενώ κυκλοφορούσε με 38άρι, η σφαίρα που βρέθηκε ήταν από 9άρι. Πώς γίνεται αυτό, όταν κάποιος αυτοπυροβολείται; Ακόμα, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι βρέθηκαν γόπες από άλλο άτομο, αλλά τελικά δεν βρέθηκε κάποιο dna. Υπήρξε κάποια παρέμβαση για να μην γίνει ταυτοποίηση με τα αποτσίγαρα; Η συνέντευξη του κου Νίνου είναι συγκλονιστική. Τα στοιχεία που παρουσιάζει είναι αδιαμφισβήτητα.

Δείτε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε σε γνωστή εκπομπή για τα στοιχεία που συνηγορούν ότι ο γιος τους ΔΕΝ αυτοκτόνησε:

Η συνέντευξη του Σπύρου Νίνου στον Στέφανο Χίο

Και η συνομιλία με τον γιο του, που βρέθηκε νεκρός

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. η μαφια και το οργανωμενο εγκλημα ζει και βασιλευει στην κολομβια των βαλκανιων

Leave a Response